Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημερα, εκανε σήμερα καποιες εξετάσεις.Του ειπε οτι λόγω η κιρσοκηλη μπορει να ευθύνεται γιατι ειναι ετών και ισως βουλωσε κατι σωληνακια.
    • Καλημέρα κορίτσια! @Lilaki93 ισχύει ότι σου λέει η Σία πιο πάνω, έτσι έχουν τα πράγματα.. και εγώ με σχετικά μια πολύ καλή ΑΜΗ για την ηλικία μου 2,99 πήγα με φάρμακα και έβγαλα πάρα πολλά ωάρια εκ των οποίον είχα και πολλές γονιμοποιήσεις.. προχώρησαν πάνω από τα μισά σε βλαστικύστες 5ης ημέρας και όλα σε πολύ καλή ποιότητα, τουλάχιστον εξωτερικά. Δυστυχώς και εγώ είχα παλίνδρομη την πρώτη ετ και ετοιμάζομαι για τη δεύτερη αλλά ξέρω ότι υπάρχει απόθεμα και είμαι ήσυχη. Δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο να μπαίνεις κάθε τρις και λίγο για ωοληψία, αυτό θα το έκανα μόνο αν δεν είχα άλλη επιλογή. Όλα καλά τελικά εχθές με τον ανδρολόγο, τι σας είπε;;
    • Καλημέρα κορίτσια!! Ναι ναι πρωτομαγιά το είχα… αν θέλετε το ανοίγω, εκτός κ αν θέλει κάποια άλλη κοπέλα 😊
    • Καλημέρα κοριτσια! Κ μενα με ψόφησε χθες. Ξύπνησε στις 3 παρα ξανα κοιμηθηκε 4.30 κ μετα ξανα στις 6 και κοιμηθηκε 7 και. Λιγο πριν τ ξυπνητήρι. Οπότε σηκωθηκα να ετοιμάσω τ αλλα για τ σχολειο. Ξαπλωσα ξανα στις 8 κ ξύπνησε.στις 9. Έπεσε χθες επιτέλους κ ο αφαλό της. Αργησε πολυ. Ματωνε κιολας κ τ ειχα αγχος. Πάει κι αυτο. @Katerinioo το περίεργο θα ηταβ να εισαι ξεκουραστη. Ο μεγάλος σου κοιμαται τ βραδυ? Η εχει κι αυτος τις αφυπνησεις του? @ΜαρίαΔημήτρης να πας Μαράκι να πεις καμια κουβεντα κ με κανέναν άλλον άνθρωπο. Νομίζω θα αργήσω να τ ζησω αυτο τ σερι χαχα. Δ με πειράζουν τ ξύπνηματα. Αρκεί να τρώει κ να ξανα κοιμαται. Το ότι ξαγρυπναει με τσακίζει.
    • Καλημέρα, ναι φυσικά το τι φάρμακα θα πάρεις κ σε τι δόσεις καθορίζεται από το προφίλ κ τις ανάγκες της κ΄άθε γυναίκας. Τώρα αν φοβάσαι τόσο πολύ τα φάρμακα μπορείς να πας ή με πολύ λίγα φ΄άρμακα ή τελείως φυσικό για το ένα ωάριο του μήνα αλλά έχε στο νου σου ότι μπορεί να μην είναι καλό ωάριο, να μην πετύχει η γονιμοποίηση, η εμφύτευση κλπ κ να πρέπει να κάνεις ξανά ωοληψία. Προσωπικά έκανα την διαδικασία κανονικά ΄κ έχουμε απόθεμα σε βλαστοκύστες, πάλι καλά γτ θα έπρεπε να ξανακάνω ωοληψία αφού η πρώτη εξωσωματική κατέληξε σε φυσική αποβολή. Αυτά όμως ΄όλα θα τα συζητήσεις με τον γιατρό όταν έρθει η ώρα!!!  Χθες είχατε ουρολόγο αν θυμάμαι καλά? Τι σας είπε?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...