Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εγώ πάντως κανένα μόνο ένα φούσκωμα .Αλλα δεν ξέρω αν ήταν κ αυτό της περιόδου 
    • Καλημέρα κορίτσια . @ΜαρίαΔημήτρης δηλαδή για τι τιμή μιλάμε ; Εμείς είχαμε κάνει εξετάσεις στον μικρό και η tsh του βγήκε οριακή γιατί κ εγώ έχω hashimoto μου είχε πει ο παιδίατρος να του κάνω .Και σήμερα κάναμε επαναληπτική . Κ εγω με την οριακή Tsh φοβήθηκα αλλά εντάξει έχω αρχίσει και το διαχειρίζομαι  και περιμένω τα νέα αποτελέσματα . Σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς και όλα καλά θα πάνε θετική σκέψη 😍😍   κατά τα λοιπά εσείς που έχετε κ άλλα παιδάκια από ποτέ άρχισαν να πονάνε τα ούλα των μικρών σας ;   Σήμερα γινόμαστε 3 μηνών 🩵💙🩵
    • Η papp a βγήκε πάλι χαμηλή αλλά το περιμέναμε γιατί είχε βγει έτσι και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου και στις εγκυμοσύνες της αδερφής μου το ίδιο οπότε πρέπει να είναι κάτι ιδιοσυγκρασιακό. Πάντως θα κάνω νιπτ τη Δευτέρα, το είχα αποφασίσει έτσι κ αλλιώς. Και μένα μου το έβγαλε 3 μέρες μεγαλύτερο αλλά φύλο δεν μπόρεσε να δει, μάλλον αγόρι είπε όμως
    • Ναι κορίτσι μου δυστυχώς! Όλα μέσα στη ζωή είναι! Μακάρι να ήταν στο χέρι μας και να μπορούσαμε να αποφύγουμε τέτοιες καταστάσεις.. κι εγώ δηλαδή ακόμη είμαι συγκροτημένη & μη σου πω τρέμω κι όλας μόνο στη σκέψη ότι μπορεί να ξαναπεράσω τα ίδια και προσπαθώ να το αποβάλω και να βάζω καλούς λογισμούς στη σκέψη μου.
    • Καλημέρα/καλησπέρα κορίτσια 🩷 τι όμορφα που τα πηγαίνουμε καλά με τα μωρουλια μας κι έτσι να συνεχίσουμε 🫶  Κορίτσια εγώ τρελαίνομαι όταν ξυπνάει το πρωί η μικρούλα είναι τόσο χαρούμενη μου κάνει γελάκια,  την παιρνω στο διπλό κρεβάτι και συζητάμε γελαμε παίζουμε και μέρα σηκωνομαστε 🩷 @ΜαρίαΔημήτρηςνα μας ενημερώσεις απο τον παιδοενδροκρινολογο.  Πρεπει να ναι τοσο ομορφο συναισθημα αυτο που νιώθεις , μακάρι να μας αξιώσει ο Θεός να φέρουμε στο κόσμο και άλλο παιδάκι και να γεμίζουμε κι εμείς με τα συναισθηματα αυτά 🫶 Αχ διαβάζω για τις περιόδους,  από την μία θέλω λίγο εγώ να μου ρθει να ρυθμιστω ξανά αλλά ακόμα άφαντη σε μένα  @ΜαρίαΔημήτρηςεσυ ειχες κάποιο σύμπτωμα πως θα ρθει; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...