Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλωσορίσατε σε αυτόν τον χώρο αγάπης, ελπίδας και δύναμης, αφιερωμένο σε όλες τις γυναίκες που κάνουν το μεγάλο βήμα προς τη μητρότητα μέσω εξωσωματικής το 2025.

Εδώ θα μοιραστούμε αγωνίες, χαρές, εμπειρίες και κάθε μικρή ή μεγάλη στιγμή αυτού του ξεχωριστού ταξιδιού. Καμία δεν είναι μόνη – όλες μαζί μπορούμε να στηρίξουμε η μία την άλλη, να δώσουμε κουράγιο στις δύσκολες στιγμές και να γιορτάσουμε τις μικρές και μεγάλες νίκες.

Είτε είστε στο στάδιο της προετοιμασίας, είτε ετοιμάζεστε για την πρώτη σας προσπάθεια, είτε συνεχίζετε δυναμικά, αυτό το νήμα είναι για εσάς. Γράψτε ελεύθερα, ρωτήστε, μοιραστείτε… Εδώ είναι μια αγκαλιά από γυναίκες που σας καταλαβαίνουν 💗

Καλή αρχή σε όλες μας! Εύχομαι το 2025 να είναι η χρονιά που θα κρατήσουμε το όνειρό μας αγκαλιά

"Η δύναμη μιας γυναίκας δεν φαίνεται όταν όλα πηγαίνουν καλά, αλλά όταν συνεχίζει να ελπίζει, ακόμα κι όταν η καρδιά της έχει ραγίσει χίλιες φορές." γι' αυτό μη τα παρατάς ποτέ, συνέχισε.... "Κάθε βήμα πιο κοντά στο όνειρο είναι και μια νίκη. Μη σταματάς να πιστεύεις." 🌈

Δημοσίευση

Πολυ αισιοδοξο μηνυμα και θεματακι 😉 ημουν εκει, εχω περασει απεναντι μα ποτε δεν ξεχνω αυτα που περασα για να κρατησω αγκαλια το μωρακι μου. Ειστε - ειμαστε ολες πολυ δυνατες και θα τα καταφερετε. Ευχομαι το 2025 να ειναι ευλογημενη χρονια για ολες τις γυναικες που προσπαθουν και ελπιζουν..

Δημοσίευση

Με συγκίνησες. Καλοταξιδο το θεματακι, τα μωράκια που θα σας έρθουν είναι τυχερά που είστε οι δυναμικές και στοργικές μανουλες τους, που δεν το βάλατε κάτω μέχρι να τα πάρετε αγκαλιά! Εύχομαι γρήγορα όλες να έχετε κοιλίτσες φουσκωμενες!

Δημοσίευση

Καλησπερα! Σας παρακολουθω εδω και καιρο. Μετα απο 2,5 χρονια προσπαθειας αποφασισαμε να καταφυγουμε σε εξωσωματικη. Οι εξετασεις μας ειναι εντος οριων (ορμονολογικες, ΑΜΗ σουπερ, σπερματοδιαγραμμα και σαλπιγγογραφια) καθως και ο καρυοτυπος εχει βγει φυσιολογικος. Μας κατεταξαν στην ανεξηγητη υπογονιμοτητα. Εχω κανει 8 προκλησεις ωορρηξιας (με χαπια) και επαφες με αποτυχια ολες. Θα ξεκινησω διεγερση τον επομενο μηνα κι εχω αγχωθει γιατι ειναι η πρωτη φορα! Καλη επιτυχια σε ολα τα κοριτσια αυτου του θεματος! Μακαρι το 26 να μας φερει το μωρο που επιθυμουμε!

Δημοσίευση

Θα χαρω πολυ να μοιραστουμε αυτο το ταξιδι μαζι σας, και κυριως για ψυχολογικη υποστηριξη. Μεσα μου φοβαμαι για τη διαδικασια αλλα πιστευω εχει ερθει ο καιρος να παω παρακατω! 

Δημοσίευση

Λοιπόν κορίτσια μου, δεν βλέπω την ώρα και τη στιγμή να περάσουν οι μέρες για να  δω με χαρά για άλλη μια φορά την περίοδο μου να έρχετε... Είναι ο μήνας μου... ο μήνας που θα με φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο, πιο κοντά στο θαύμα.

Έχουν περάσει τρεις μήνες από την απόξεση... από την αναμονή και την υπομονή... τώρα πάλι στην ελπίδα. 🌈

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια,

@melitiniღμου τι αισιόδοξο μηνυματάκι, με συγκίνησες 😊 Ελπίζω όλες να τα καταφέρουμε παρά τις δυσκολίες. Οι πιο παλιές γνωριζόμαστε θα συστηθώ στις καινούργιες. Είμαι 34 χρονών κ προσπαθούμε σχεδόν 3 χρόνια με ιστορικό μια παλίνδρομη στην 9η εβδομάδα από φυσική σύλληψη που ήρθε πολύ γρήγορα στο 6μήνο ελεύθερων επαφών κ τώρα είμαι στην ανάρρωση έπειτα από την 1η εξωσωματική που έμεινα έγκυος σε διδυμάκια αλλά έπειτα από αιμορραγία στην 6η εβδομάδα τα χάσαμε κ τα δύο....Δεν το βάζουμε κάτω όμως προσπαθούμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας κ να συνεχίσουμε, ελπίζοντας αυτή τη φορά να είναι κ η τυχερή 🥰

στις πριν 19 ώρες, ο/η pennaki είπε:

Καλησπερα! Σας παρακολουθω εδω και καιρο. Μετα απο 2,5 χρονια προσπαθειας αποφασισαμε να καταφυγουμε σε εξωσωματικη. Οι εξετασεις μας ειναι εντος οριων (ορμονολογικες, ΑΜΗ σουπερ, σπερματοδιαγραμμα και σαλπιγγογραφια) καθως και ο καρυοτυπος εχει βγει φυσιολογικος. Μας κατεταξαν στην ανεξηγητη υπογονιμοτητα. Εχω κανει 8 προκλησεις ωορρηξιας (με χαπια) και επαφες με αποτυχια ολες. Θα ξεκινησω διεγερση τον επομενο μηνα κι εχω αγχωθει γιατι ειναι η πρωτη φορα! Καλη επιτυχια σε ολα τα κοριτσια αυτου του θεματος! Μακαρι το 26 να μας φερει το μωρο που επιθυμουμε!

Καλή αρχή κορίτσι μου!!! Στην αρχή όλα φαίνονται βουνό αλλά θα δεις ότι βήμα βήμα κ με σωστή καθοδήγηση όλα κυλάνε πολύ γρήγορα 😉 Οπότε τώρα περιμένεις να αδιαθετήσεις?

στις πριν 12 ώρες, ο/η almira είπε:

Γεια σας κορίτσια! Ελπίζω να εγκριθεί σύντομα το μήνυμα μου. Αύριο κάνω την πρώτη μου ετ. Καλή επιτυχία σε όλες μας μέσα από την καρδιά μου!! 

Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!! Πόσα εμβρυάκια θα βάλετε?

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η pennaki είπε:

Θα χαρω πολυ να μοιραστουμε αυτο το ταξιδι μαζι σας, και κυριως για ψυχολογικη υποστηριξη. Μεσα μου φοβαμαι για τη διαδικασια αλλα πιστευω εχει ερθει ο καιρος να παω παρακατω! 

Μη σε φοβιζει η διαδικασια. Ειναι πολυ πιο απλη απ οτι εχουμε στο μυαλο μας πριν ξεκινησουμε! Να πανε ολα καλα ευχομαι! 

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η pennaki είπε:

Καλώς ήρθες κορίτσι μου στην παρέα μας! Εύχομαι όλα να πάνε καλά από δω και πέρα. Από τη στιγμή που δεν έχει βρεθεί κάτι παθολογικό όλα είναι πιθανά. Είτε φυσιολογικά είτε με εξωσωματική. Να μην φοβάσαι καθόλου και να κοιτάς μόνο μπροστά.. να κοιτάς να προχωράς με κάθε τρόπο.. μην αφήνεις το χρόνο να περνάει άκαρπος. Καλώς πήρες την απόφαση για εξωσωματική. Δεν είναι τπτ η όλη διαδικασία, πότε θα γίνει πότε θα τελειώσει δεν θα πάρεις χαμπάρι, όλα τελικά είναι θέμα μυαλού και μόνο. Δεν μας είπες όμως την ηλικία σας; Πραγματικά εύχομαι μέσα από την καρδιά μου το 2025 να είναι η χρονιά που θα φυτευτεί ο σπόρος στην κοιλίτσα μας για να καρπίσει το 2026. Για ότι θελήσεις και χρειαστείς είμαστε όλες εδώ για σένα.. 🤗

στις πριν 15 ώρες, ο/η almira είπε:

Γεια σας κορίτσια! Ελπίζω να εγκριθεί σύντομα το μήνυμα μου. Αύριο κάνω την πρώτη μου ετ. Καλή επιτυχία σε όλες μας μέσα από την καρδιά μου!! 

Όλα να πάνε καλά εύχομαι κορίτσι μου και σύντομα με μία μεγάλη χοριακή. Δεν μας είπες ηλικία; Και πόσα εμβρυάκια θα βάλεις; Έχεις και κατάψυξη; 

@Sia A κορίτσι μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ.. ξέρεις ότι είμαστε μαζί σε αυτό.. και μαζί θα πάμε στο επόμενο βήμα! Θα το παλέψουμε με κάθε τρόπο και θα τα καταφέρουμε, το 2025 θα είναι η χρονιά μας, απλά πίστεψε το!!! Εγώ μετράω μέρες πλέον αντίστροφα.. πέρασε η ωορρηξία και περιμένω την περίοδο σε καμιά 10ρια μέρες.. ελπίζω με το καλοκαιράκι να μου κάνει επίστεψη και η κυρία. 😆

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα! Εύχομαι σε όλες σας σύντομα ένα σποράκι στην κοιλιτσα! Είμαστε πιο δυνατές απ όσο νομίζουμε ❤️ 

Εμείς προσπαθούμε κοντά δύο χρόνια περίπου, έχω δύο βιοχημικές στο ιστορικό μου κι έναν παθολογικό καρυοτυπο απο την πλευρά του συζύγου..ο γενετιστής μας πρότεινε να συνεχίσουμε φυσιολογικά τις προσπάθειες και όταν έρθει η ώρα που θα κουραστούμε ψυχολογικά να ξεκινήσουμε την διαδικασία της εξωσωματικής..μέσα στο 26 αν δεν έρθει θα καταφύγουμε εκεί! Θα χαρώ να λέμε τα νέα και τις ανησυχίες μας!

Δημοσίευση
στις On 20/5/2025 at 11:40 ΠΜ, ο/η Zaxaroulamak είπε:

Πολυ αισιοδοξο μηνυμα και θεματακι 😉 ημουν εκει, εχω περασει απεναντι μα ποτε δεν ξεχνω αυτα που περασα για να κρατησω αγκαλια το μωρακι μου. Ειστε - ειμαστε ολες πολυ δυνατες και θα τα καταφερετε. Ευχομαι το 2025 να ειναι ευλογημενη χρονια για ολες τις γυναικες που προσπαθουν και ελπιζουν..

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου..!!! Και χαίρομαι πάρα πολύ που διαβάζω ότι εκεί που είμαι ήσουνα και ελπίζω εκεί που είσαι τώρα να ρθω! 🙃😉 Να χαίρεσαι το παιδάκι σου..!!!! Και να ευχόμαστε σε κάθε γυναίκα που το επιθυμεί το 2025 να είναι χρονιά χαράς και ελπίδας.. το όνειρο είναι κοντά, πολύ κοντά αρκεί να το πιστέψουμε..!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλώς ήρθες κορίτσι μου στην παρέα μας! Εύχομαι όλα να πάνε καλά από δω και πέρα. Από τη στιγμή που δεν έχει βρεθεί κάτι παθολογικό όλα είναι πιθανά. Είτε φυσιολογικά είτε με εξωσωματική. Να μην φοβάσαι καθόλου και να κοιτάς μόνο μπροστά.. να κοιτάς να προχωράς με κάθε τρόπο.. μην αφήνεις το χρόνο να περνάει άκαρπος. Καλώς πήρες την απόφαση για εξωσωματική. Δεν είναι τπτ η όλη διαδικασία, πότε θα γίνει πότε θα τελειώσει δεν θα πάρεις χαμπάρι, όλα τελικά είναι θέμα μυαλού και μόνο. Δεν μας είπες όμως την ηλικία σας; Πραγματικά εύχομαι μέσα από την καρδιά μου το 2025 να είναι η χρονιά που θα φυτευτεί ο σπόρος στην κοιλίτσα μας για να καρπίσει το 2026. Για ότι θελήσεις και χρειαστείς είμαστε όλες εδώ για σένα.. 🤗

Όλα να πάνε καλά εύχομαι κορίτσι μου και σύντομα με μία μεγάλη χοριακή. Δεν μας είπες ηλικία; Και πόσα εμβρυάκια θα βάλεις; Έχεις και κατάψυξη; 

@Sia A κορίτσι μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ.. ξέρεις ότι είμαστε μαζί σε αυτό.. και μαζί θα πάμε στο επόμενο βήμα! Θα το παλέψουμε με κάθε τρόπο και θα τα καταφέρουμε, το 2025 θα είναι η χρονιά μας, απλά πίστεψε το!!! Εγώ μετράω μέρες πλέον αντίστροφα.. πέρασε η ωορρηξία και περιμένω την περίοδο σε καμιά 10ρια μέρες.. ελπίζω με το καλοκαιράκι να μου κάνει επίστεψη και η κυρία. 😆

Εμείς μαζί θα πορευτούμε😊 κ μακάρι η δεύτερη φορά να είναι η τυχερή 🙏 όντως είχες ωορρηξία, τι καλά άντε σε λίγες μέρες ξεκινάς!!! Εγώ στα χαμένα δεν ξέρω πως θα πάει ο κύκλος τώρα μετά την αποβολή, οπότε περιμένουμε!!!

στις πριν 3 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα! Εύχομαι σε όλες σας σύντομα ένα σποράκι στην κοιλιτσα! Είμαστε πιο δυνατές απ όσο νομίζουμε ❤️ 

Εμείς προσπαθούμε κοντά δύο χρόνια περίπου, έχω δύο βιοχημικές στο ιστορικό μου κι έναν παθολογικό καρυοτυπο απο την πλευρά του συζύγου..ο γενετιστής μας πρότεινε να συνεχίσουμε φυσιολογικά τις προσπάθειες και όταν έρθει η ώρα που θα κουραστούμε ψυχολογικά να ξεκινήσουμε την διαδικασία της εξωσωματικής..μέσα στο 26 αν δεν έρθει θα καταφύγουμε εκεί! Θα χαρώ να λέμε τα νέα και τις ανησυχίες μας!

Μακάρι να τα καταφέρετε φυσιολογικά κορίτσι μου!!! 😊Επειδή έχει γενικά αναμονή η διαδικασία αν πας με επιτροπή, υπολόγισε ένα εξάμηνο πίσω από όταν θέλεις να ξεκινήσεις. Εμείς το αποφασίσαμε Νοέμβριο τη διαδικασία την κάναμε Μάρτιο. Αν δεν πας με επιτροπή ξεκινάς όποτε θες!!!! 

Δημοσίευση

@Sia A κοίτα.... λέω έγινε... αλλά δεν είμαι και σίγουρη.. 😅
Απλά έκανα ένα τεστάκι τη Δευτερά και ήταν αρνητικό, οπότε θεωρώ ότι τα πονάκια που είχα το ΣΚ ήταν από αυτό. Και ελπίζω να είναι έτσι για να ξεκινήσω αρχές του μήνα κατευθείαν με τα φάρμακα. Εδώ σκέφτομαι να πάω σιγά σιγά στο φαρμακείο να ζητάω τα cyclacur γιατί ξέρω ότι δεν τα βρίσκεις και πολύ εύκολα. Τα άλλα για αρχή τα έχω, και τα κολπικά και τα ενέσιμα σε προγεστερόνη. Μου έχουν περισσέψει από την πρώτη εγκυμοσύνη. 😔
Μόλις έρθει στέλνω μνμ στο γιατρό, με στέλνει για αιματολογικές την άλλη μέρα και αν είναι καλά τα αποτελέσματα ξεκινάμε.. αν και πιστεύω πως μια χαρά θα είναι.. έκανα προληπτικά στους προηγούμενους δύο κύκλους εξετάσεις και όλες οι τιμές ήταν πολύ καλές πέρα από την Ε2 που ήταν χαμηλή, λίγο κάτω από το όριο αλλά ο γιατρός λέει δεν μας ανησυχεί αυτό δεν παίζει ρόλο στην ετ. Και στον υπέρηχο που έκανα μετά την απόξεση και την πρώτη περίοδο, το ενδομήτριο ήταν πολύ καλό με πάχος 12cm. Ο οργανισμός μου είναι έτοιμος να δεχθεί τα μωράκια μου. Χώρια που οι βιταμίνες τρις μήνες τώρα πάνε μαντίλι.. 😆

Δημοσίευση

Αν και το θέμα δε με αφορά απλά επειδή κ εγώ είχα μια παλίνδρομη κύηση και μετά ήρθε το μωράκι μου με φυσική σύλληψη να πω σε όλες επειδή εγώ το ανακάλυψα ετεροχρονισμένα και γι αυτό είχα και την παλίνδρομη καλό είναι όσες κοπέλες δεν έχουν κάνει να κάνουν κ έναν έλεγχο θρομβοφιλίας.Γιατι οι εξετάσεις μπορεί να είναι όλες τέλειες και να λες τι φταίει αλλά να έχετε παλινδρομες κυήσεις  λχ λόγω αυτού και δυστυχώς δεν είναι στη λίστα εξετάσεων του προγεννητικού ελέγχου .Ευχομαι σε όλες σας να αποκτήσετε αυτό που επιθυμείτε 😊😊

Δημοσίευση

Καλορίζικο και Καλότυχο το θέμα κορίτσια, για όλες τις κοπέλες που προσπαθούν! 🍀🙏❤️Είστε όλες δυνατές και μαχήτριες και πιστε΄ψτε το ότι θα έρθουν σε όλες γερά μωράκια στην αγκαλιά! Εμείς που περάσαμε από το μονοπάτι της εξωσωματικής, δεν ξεχνάμε και είμαστε μαζί σας να βοηθάμε και να λύνουμε απορίες!🤗

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

@Sia A κοίτα.... λέω έγινε... αλλά δεν είμαι και σίγουρη.. 😅
Απλά έκανα ένα τεστάκι τη Δευτερά και ήταν αρνητικό, οπότε θεωρώ ότι τα πονάκια που είχα το ΣΚ ήταν από αυτό. Και ελπίζω να είναι έτσι για να ξεκινήσω αρχές του μήνα κατευθείαν με τα φάρμακα. Εδώ σκέφτομαι να πάω σιγά σιγά στο φαρμακείο να ζητάω τα cyclacur γιατί ξέρω ότι δεν τα βρίσκεις και πολύ εύκολα. Τα άλλα για αρχή τα έχω, και τα κολπικά και τα ενέσιμα σε προγεστερόνη. Μου έχουν περισσέψει από την πρώτη εγκυμοσύνη. 😔
Μόλις έρθει στέλνω μνμ στο γιατρό, με στέλνει για αιματολογικές την άλλη μέρα και αν είναι καλά τα αποτελέσματα ξεκινάμε.. αν και πιστεύω πως μια χαρά θα είναι.. έκανα προληπτικά στους προηγούμενους δύο κύκλους εξετάσεις και όλες οι τιμές ήταν πολύ καλές πέρα από την Ε2 που ήταν χαμηλή, λίγο κάτω από το όριο αλλά ο γιατρός λέει δεν μας ανησυχεί αυτό δεν παίζει ρόλο στην ετ. Και στον υπέρηχο που έκανα μετά την απόξεση και την πρώτη περίοδο, το ενδομήτριο ήταν πολύ καλό με πάχος 12cm. Ο οργανισμός μου είναι έτοιμος να δεχθεί τα μωράκια μου. Χώρια που οι βιταμίνες τρις μήνες τώρα πάνε μαντίλι.. 😆

Μακάρι να έκανες όντως 😉 Κοίτα για τα cyclacur εγώ είχα πάει στο φαρμακείο της γειτονιάς που με ξέρουν κ τους είπα ότι θα χρειαστώ αυτό το διάστημα κ γενικά να φέρνει!!! Αχ τι καλά που δουλεύει ο οργανισμός σου μια χαρά 😊 Για βιταμίνες τι παίρνεις? Γτ εγώ σέρνομαι μετά την αποβολή 🥴

στις πριν 1 ώρα, ο/η Kn1 είπε:

Αν και το θέμα δε με αφορά απλά επειδή κ εγώ είχα μια παλίνδρομη κύηση και μετά ήρθε το μωράκι μου με φυσική σύλληψη να πω σε όλες επειδή εγώ το ανακάλυψα ετεροχρονισμένα και γι αυτό είχα και την παλίνδρομη καλό είναι όσες κοπέλες δεν έχουν κάνει να κάνουν κ έναν έλεγχο θρομβοφιλίας.Γιατι οι εξετάσεις μπορεί να είναι όλες τέλειες και να λες τι φταίει αλλά να έχετε παλινδρομες κυήσεις  λχ λόγω αυτού και δυστυχώς δεν είναι στη λίστα εξετάσεων του προγεννητικού ελέγχου .Ευχομαι σε όλες σας να αποκτήσετε αυτό που επιθυμείτε 😊😊

Ευχαριστούμε για την συμβουλή κ να χαίρεσαι το μωράκι σου!!! Για εξωσωματική θεωρώ ότι όλες έχουμε ψαχτεί για θρομβοφιλία. Απλά όπως λες θα έπρεπε να συστήνεται σε όποια κοπέλα ξεκινάει γτ κ εγώ είχα παλίνδρομη από φυσική σύλληψη κ μετά ανακάλυψα την θρομβοφιλ΄ία κ ίσως έφταιγε αυτό😕Κ είναι κρίμα γτ πολλές έχουμε θέμα τλκ!!

Δημοσίευση

@Sia A @Kn1 ρε κορίτσια εγώ μετά την απόξεση που είπα στο γιατρό να το ψάξω για θρομβοφιλία μου είπε πως δεν χρειάζεται.. ότι όλες οι εξετάσεις μου είναι μια χαρά και δεν έχω και ιστορικό στην οικογένεια.. δεν άκουσα και μίλησα με αιματολόγο ο οποίος είχε την ίδια άποψη με τον εξωσωματικό, ότι δηλαδή δεν χρειάζεται να μπω στη διαδικασία εξετάσεων. Πως το αιματολογικό προφίλ μου είναι μια χαρά. 

@Sia A αγάπη εγώ συνεχίζω να παίρνω βιταμίνη D3 γιατί η γυναικολόγος μου την είχε βρει από εξετάσεις που έκανα κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης σε έλειψη.. παίρνω Ω3, Q10 και πολυβιταμίνες της Lambert που έχει μέσα φολλικό οξύ.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

@Sia A @Kn1 ρε κορίτσια εγώ μετά την απόξεση που είπα στο γιατρό να το ψάξω για θρομβοφιλία μου είπε πως δεν χρειάζεται.. ότι όλες οι εξετάσεις μου είναι μια χαρά και δεν έχω και ιστορικό στην οικογένεια.. δεν άκουσα και μίλησα με αιματολόγο ο οποίος είχε την ίδια άποψη με τον εξωσωματικό, ότι δηλαδή δεν χρειάζεται να μπω στη διαδικασία εξετάσεων. Πως το αιματολογικό προφίλ μου είναι μια χαρά. 

@Sia A αγάπη εγώ συνεχίζω να παίρνω βιταμίνη D3 γιατί η γυναικολόγος μου την είχε βρει από εξετάσεις που έκανα κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης σε έλειψη.. παίρνω Ω3, Q10 και πολυβιταμίνες της Lambert που έχει μέσα φολλικό οξύ.

Κορίτσι μου εγώ μετά την 1η παλινδρομη έκανα μόνη μου εξετάσεις για θρομβοφιλια κ όντως έχω δύο δείκτες!!! Κ εμένα μου έλεγαν οι γιατροί μην κάνεις τπτ τυχαίο γεγονός αλλά με ταρακούνησε μια φίλη που κ αυτή ανακάλυψε ένα σοβαρό θέμα μετά την αποβολή της κ δεν το ήξερε κ στην επόμενη εγκυμοσύνη εκανε θεραπεία κ όλα καλά... Δεν είναι κ σίγουρο ότι ευθυνόταν αυτό γτ κ τώρα στην εξωσωματική έκανα ενέσεις ηπαρινης κ απέβαλλα αλλά να σε ρωτήσω δεν έπαιρνες ούτε σαλοσπιρ? Γτ γενικά σε εξωσωματική δίνουν η χάπι η ένεση προληπτικά έτσι ξέρω

Οκ D3 κ φυλλικο παίρνω κ εγώ ακόμη κ τώρα!!! Νόμιζα κάτι άλλο σαν προετοιμασία 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσι μου εγώ μετά την 1η παλινδρομη έκανα μόνη μου εξετάσεις για θρομβοφιλια κ όντως έχω δύο δείκτες!!! Κ εμένα μου έλεγαν οι γιατροί μην κάνεις τπτ τυχαίο γεγονός αλλά με ταρακούνησε μια φίλη που κ αυτή ανακάλυψε ένα σοβαρό θέμα μετά την αποβολή της κ δεν το ήξερε κ στην επόμενη εγκυμοσύνη εκανε θεραπεία κ όλα καλά... Δεν είναι κ σίγουρο ότι ευθυνόταν αυτό γτ κ τώρα στην εξωσωματική έκανα ενέσεις ηπαρινης κ απέβαλλα αλλά να σε ρωτήσω δεν έπαιρνες ούτε σαλοσπιρ? Γτ γενικά σε εξωσωματική δίνουν η χάπι η ένεση προληπτικά έτσι ξέρω

Οκ D3 κ φυλλικο παίρνω κ εγώ ακόμη κ τώρα!!! Νόμιζα κάτι άλλο σαν προετοιμασία 

Αφού δίνουν γενικά σαλοσπιρ στις εξωσωματικες . Που αν και εγώ είμαι κατά αλλά άλλο η γνώμη μου. Όμως το σαλοσπιρ για αυτό το δίνουν 

Δημοσίευση

Πολλές πολλές κοιλίτσες να φουσκώσουν το 2025 και πολλά τροφαντα μωράκια να γεννηθούν το 26😍 το αγαπημένο μου θέμα είναι πάντα της εξωσωματικής! Κορίτσια μόνο υπομονή, τα υπόλοιπα ως θαύμα έρχονται!🙏🏻👶

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου..!!! Και χαίρομαι πάρα πολύ που διαβάζω ότι εκεί που είμαι ήσουνα και ελπίζω εκεί που είσαι τώρα να ρθω! 🙃😉 Να χαίρεσαι το παιδάκι σου..!!!! Και να ευχόμαστε σε κάθε γυναίκα που το επιθυμεί το 2025 να είναι χρονιά χαράς και ελπίδας.. το όνειρο είναι κοντά, πολύ κοντά αρκεί να το πιστέψουμε..!!! 

Σ ευχαριστω πολυ..θα ερθεις να εισαι σιγουρη και εσυ και οι υπολοιπες κοπελες που προσπαθουν και θα ειστε πιο δυνατες και πιο γεματες απο ποτε..σας στελνω ολη μου τη θετικη ενεργεια 😉🙂

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Sotiria_94 ακριβώς επειδή ειμαι εμπειρη ημουβ προετοιμασμενη για δύσκολες μέρες. Ειχα αποφασισει ότι θα κάνω ότι χρειαστεί αρκεί να ξεκουράζομαι. Αν θέλει αγκαλια θα τ εχβ ολη μερα αγκαλια, αν θέλει να κοιμαται πανω μ ας κοιμαται πανω μ αρκει να κοιμαμαι κ γω. Αλλα μάλλον επειδή τ ηξερα κ ημουν ηρεμη ειναι ηρεμο κ τ μωρο. Η απλώς ειμαι τυχερή κ εχω βολικό μωρο. Στην 1η μ ειχα δεινοπαθησει. Έκανε παλινδρομησεις, μετα απο κάθε θηλασμο επρεπε να την κρατάω μιση ωρα ορθια για να μην βγαλει, είχε αέρια παρα πολλά κ πονακια, οπότε ήταν πολύ ανήσυχη κ γω κομματια. Τώρα ξεκουράζομαι αρκετα. Το χουν παρει καλα κ τ κορίτσια. Ειναι λεπτές οι ισορροπιες να μη νιώσουν παραμελημένα. Τ ειχαν ενα αγχος ότι θα ρθει τ μωρο κ δ θα ασχολούμαι μ αυτές. Τ μωρο όμως ειναι ησυχο κ δ εχει αλλάξει κάτι. Πέρα του ότι στα εκτός σπιτιού εχει αναλάβει αποκλειστικά ο άντρας μου. Για τ αφαλό μας είπε να πάρουμε ενα ειδικό μπεταντιν με αλκοόλη μεσα κ να της βάζουμε 3 φορες τη μερα κ να κλείνουμε τ αφαλό με αποστειρωμενη γάζα και ταινια αυτές τιε χάρτινες. Να δούμε πότε θα πέσει. 7 ημερών σήμερα.
    • Σ ευχαριστω πολυ..θα ερθεις να εισαι σιγουρη και εσυ και οι υπολοιπες κοπελες που προσπαθουν και θα ειστε πιο δυνατες και πιο γεματες απο ποτε..σας στελνω ολη μου τη θετικη ενεργεια 😉🙂
    • @Katerinioo μου πως παμε;; Πας για τερματισμο στην ΠΗΤ σου σαν εμενα μου φαινεται. Πως αισθανεσαι;
    • Κοριτσια μου ειστε καλα; Εμεις εχουμε γκρινιτσα αρκετη μεσα στη μερα αλλα υπομενουμε ισως τον ενοχλει η κοιλιτσα. Εχει δυναμωσει με γρατζουναει, με κλωτσαει με τα ποδαρινια του, σηκωνει το κεφαλακι του και συνεχεια κανει δυνατες κλανιτσες χειροτερες απο ενηλικα γελαμε παρα πολυ. Εγω @ΜαρίαΔημήτρης εκανα γενικη αναισθησια γιαυτο δεν ξερω να απαντησω το ερωτημα αλλα συμφωνω με την @Kn1, οτι ο πονοκεφαλος πιθανως να εχει να κανει με την αφυδατωση λογω θηλασμου. Εχω απιστευτη διψα και φανταζομαι εσυ που κανεις πιο εντατικο θηλασμο θα εχεις μεγαλυτερη αναγκη σε υγρα. @Diwni μου εισαι εμπειρη μανουλα, το εχω αντιληφθει τοσους μηνες που μιλαμε και κυριως εχεις ηρεμια οποτε εχετε κανει καλη αρχη με την μπεμπα και μπραβο σας. Εμας ο αφαλος επεσε νωρις αλλα συχνα πυκνα ακομα ματωνει και ολο βαζω οινοπνευμα. Τρεις μερες π δεν εβαλα μας ξαναματωσε σημερα αλλα ελπιζω να θρεψει καποια στιγμη. Ειναι που τον εχουμε πολυ αγκαλιτσα και τριβεται η κοιλιτσα και ο αφαλος κατ επεκταση
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...