Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Όχι μωρέ εσύ νομίζω είσαι και πιο μικρή!! Δεν θα σου πουν όλα θα πάνε καλά. Συνήθως σε πιο μεγάλες ηλικίες πάνε να τα σπρώξουν αυτά λόγω του ότι αυξάνεται πολύ ο κίνδυνος για ντάουν. Σκέψου εγώ βάση ηλικίας και μόνο ο κίνδυνος μου ήταν 1/77 για ντάουν αλλά με τον υπέρηχο και τις αίματος έπεσε 1/1580 αν θυμάμαι καλά περίπου. Μην προτρεχεις όλα θα πάνε καλά. Να πας να δεις το μωράκι σου θα σου βγάλουν και φωτογραφίες θα σου πούνε και φύλο μάλλον 🙏🙏❤️❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσι μου. Μωρέ θα την έκανα αλλά δεν μου περισσεύουν 700 ευρώ έτσι να τα δώσω ελαφρά τη καρδία. Γιατί μετά αν θα χρειαστεί αμνιο θα θέλουν άλλο ένα χιλιάρικο, αν ήταν δηλαδή να μου έβγαινε 100% αποτελέσμα από νιπτ θα την έκανα(και δεν χρειαζόταν αμνιο μετά). Θα περιμένω β επιπέδου να δούμε και θα κάνω τότε αν μου πουν ότι χρειάζεται απευθείας αμνιο. Αυτό σκέφτομαι.... Εννοείται αν μου έλεγε και ο γυναικολόγος καντην θα την έκανα αλλά αφού βγήκε τέλεια η αυχενική γτ να μπαίνω στη διαδικασία;;;
    • Κι εγώ αυτό υποψιάζομαι για τα χρήματα κυρίως, αν μου λες ότι βγήκαν καλά τα αποτελέσματα. Έχω φίλη στο εξωτερικό που η Nipt στο 2ο μωρακι της ήταν δωρεάν. Γενικώς εδώ τα πληρώνουμε όλα και πάλι με την αμφιβολία μένουμε. Εγώ έχω την Δευτέρα με το καλό, ήδη άρχισα να σκέφτομαι αν μου πουν και μένα τέτοια διαφορά τι θα κάνω! Αλλά ας μην προτρεχω μπορεί και να είναι όλα καλά!   
    • Καλημέρα κορίτσι μου. Για να πάρουν λεφτά φαντάζομαι ξέρω κι εγώ;;; Η αλήθεια είναι ότι στο εξωτερικό κάνουν μόνο νιπτ εξαρχής και υπέρηχο για αυχενική, δεν κάνουν τις PAPA. Εδώ έχουν άλλο πρωτόκολλο. Ο γυναικολόγος μου ήταν κάθετος στο να μην την κάνω, ο άλλος όμως που εργάζεται στο μαιευτήριο και θα μου την έκαναν εκεί επέμενε. Τώρα δεν ξέρω τι να πω. Παλαιότερα έκαναν στάνταρ αμνιοπαρακέντηση από τα 35 και πάνω, τώρα έχουν αλλάξει αυτά τα δεδομένα. Η νιπτ κοστίζει πολλά όπως και να έχει και αργούν πολύ τα αποτελέσματα και δεν είναι και 100% σίγουρα οπότε δεν θα την κάνω μάλλον. Θα περιμένω την β επιπέδου να δω πως θα κινηθώ αν όλα πάνε καλά και εκεί δεν κάνω τίποτα. Εσύ έχεις κάνει αυχενικη θυμησε μου;;;;
    • Ποπό τη μεγάλη οικογένεια με το καλό τα δίδυμακια σας θα γίνεται χαμός στο σπίτι να φανταστώ και γω είμαι  από πολύτεκνη οικογένεια και ξέρω πως είναι 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...