Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On 30/5/2025 at 3:52 ΜΜ, ο/η Eliza Kats είπε:

Τι κάνετε κορίτσια; Έκανε καμία την αυχενική;

Καλησπέρα! Η αυχενική διαφάνεια βγήκε πάρα πολύ καλή, τα ψυχάκια μου τρώνε το φαγητάκι τους και έχουν μεγαλώσει, ακουσαμε καρδούλες, τα είδαμε να "κολυμπάνε" στον μαγικό τους κόσμο που ζουν και υπάρχουν ❤️ είναι απίστευτο το συναίσθημα. Μετά την αυχενική πήγα για εξετάσεις αίματος και τα αποτελέσματα θα βγουν σε καμια εβδομάδα, οπότε υπομονή για να πάρουμε την πλήρη απάντηση για την ά επιπέδου. Αλλά να σας πω οτι επειδή ο υπέρηχος ήταν εξαιρετικός, έχω πολύ θετικές σκέψεις για το τι θα ακολουθήσει. Στο τέλος του μήνα θα κάνω και ΝΙΡΤ και θα ηρεμίσουμε ακόμα περισσότερο. Μου έφυγε ένα βάρος σήμερα... 

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια καλη βδομαδα και καλο μηνα σε ολες!!!Πως ειστε;

@katiu_131τελεια νεα🥰ευχομαι καλα αποτελεσματα κ στις υπολοιπες εξετασεις!!!

Εγω αργα το απογευμα εχω υπερηχο εχει να με δει 2μιση βδομαδες κ το αγχος ειναι μεγαλο!!

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η elena_1990 είπε:

Καλημερα κοριτσια καλη βδομαδα και καλο μηνα σε ολες!!!Πως ειστε;

@katiu_131τελεια νεα🥰ευχομαι καλα αποτελεσματα κ στις υπολοιπες εξετασεις!!!

Εγω αργα το απογευμα εχω υπερηχο εχει να με δει 2μιση βδομαδες κ το αγχος ειναι μεγαλο!!

σε καταλαβαίνω απόλυτα! έχω ξυπνήσει απο αυτό που κάποτε θύμιζε ύπνο, γιατί πλέον έχω δύσκολες νύχτες, όλο ξυπνάω, απο τις 4.45 σήμερα το πρωί. Μέχρι να έρθει η ώρα της εξέτασης μου φάνηκε βουνό! Σου εύχομαι να δεις έναν υπέροχο υπέρηχο, και να απολαύσεις τις βουτιές στον σάκο του μπεμπέ σου ❤️ 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η katiu_131 είπε:

Καλησπέρα! Η αυχενική διαφάνεια βγήκε πάρα πολύ καλή, τα ψυχάκια μου τρώνε το φαγητάκι τους και έχουν μεγαλώσει, ακουσαμε καρδούλες, τα είδαμε να "κολυμπάνε" στον μαγικό τους κόσμο που ζουν και υπάρχουν ❤️ είναι απίστευτο το συναίσθημα. Μετά την αυχενική πήγα για εξετάσεις αίματος και τα αποτελέσματα θα βγουν σε καμια εβδομάδα, οπότε υπομονή για να πάρουμε την πλήρη απάντηση για την ά επιπέδου. Αλλά να σας πω οτι επειδή ο υπέρηχος ήταν εξαιρετικός, έχω πολύ θετικές σκέψεις για το τι θα ακολουθήσει. Στο τέλος του μήνα θα κάνω και ΝΙΡΤ και θα ηρεμίσουμε ακόμα περισσότερο. Μου έφυγε ένα βάρος σήμερα... 

Τέλεια 😊 Σου έδωσε ΠΗΤ;

Εγώ κορίτσια έχω γιατρό την Πέμπτη και έκλεισα αυχαινικη την επόμενη Τετάρτη. 

Δημοσίευση

@katiu_131Σημερα θα κοιμηθεις σαν πουλακι ευχομαι αφου ειδες πως τα μωρακια σου μεγαλωνουν καλα🥰

Ολα καλα κ εμεις στον υπερηχο 9+3 ειμαι,εκλεισα ραντεβου για αυχενικη 27/6!

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η elena_1990 είπε:

@katiu_131Σημερα θα κοιμηθεις σαν πουλακι ευχομαι αφου ειδες πως τα μωρακια σου μεγαλωνουν καλα🥰

Ολα καλα κ εμεις στον υπερηχο 9+3 ειμαι,εκλεισα ραντεβου για αυχενικη 27/6!

Όπως το λες έγινε :) Καλημέρα!! έκλεισα ένα δεκάωρο ύπνου με ένα ξύπνημα για τουαλέτα! πραγματικά χθες μου έφυγε ένα βάρος, αποφάσισα να σταματήσω να τα σκέφτομαι όλα, να διαβάζω όλα τα άσχημα και να το ζήσω! Το περίμενα τόσα χρόνια, και ο γιατρός μου είπε να έχω μια ήρεμη εγκυμοσύνη και να μην φρικάρω! Πρέπει να το δουλέψω πολύ με τον εαυτό μου, αλλά θα το κάνω! Αφού δεν περιμένω καν την papp-a να βγει, μόνο με την αυχενική διαφάνεια έχω ξεκινήσει και το ανακοινώνω στον ευρύτερο οικογενειακό κύκλο! ΠΗΤ έχω 12/12 αλλά δεν με βλέπω να το φτάνω 😉 συνήθως οι δίδυμες κυήσεις είναι λίγο πιο πρόωρες! Μετά την αυχενική σου έχεις σκεφτεί να κάνεις και ΝΙΡΤ ή δεν χρειάζεται?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημερα κιολας ξεχασα να σας πω κοριτσια μου!!
    • @Maria98 εχεις απολυτο δικιο και γω δεν ειμαι υπερ του να το εχω σε καψουλα. Αυτο μ δημιουργηθηκε απο τοτε π γεννησα π επεσαν ολοι επανω του και τον κρατουσαν και δεν μ τον εδιναν επειδη μου χε πεσει βαρια η καισαρικη. Ειχα αργησει πολυ να τον κρατησω και ειχα νιωσει πολυ ασχημα. Ολο τον επαιρναν κυριως η πεθερα μ και τους ελεγα να προσπαθησω να θηλασω και μ ελεγαν πειναει το παιδι μη το αφηνεις νηστικο παω να φτιαξω γαλα (συπληρωμα). Ε απο τοτε που καλυτερεψα μετα δεν τον αφηνω, το ενιωσα πολυ παρεμβατικο αυτο και με πηγε πισω στο θηλασμο τον οποιον ακομα προσπαθω εννοειται. Φταιω και γω π δεν τους εβαλα στη θεση τους αλλα εκεινες τις μερες ημουν χαλια ειχα χασει το θαρρος μου. Δηλαδη ειναι λιγο επιλεκτικο το οτι δεν θελω να τον πιανουν, οταν ερχονται οι φιλες μ δεν με πειραζει ας πουμε. 
    • Ναι και εγώ τα είχα αυτά. Ένιωθα πονακια περιόδου για αρκετές μέρες πριν κάνω τεστ. Μακάρι να έχει γαντζωθει γερά το βλαστοκυστακι σας! Στέλνω θετική ενέργεια. Κάτσε όμως, 4 εβδομάδες μετά την ετ άρα έχεις κάνει χοριακη και είναι θετική; Εύχομαι ναι και με το καλό! Μην ανησυχείς είναι απόλυτα φυσιολογικό!
    • Καλημέρα κορίτσια!!! Εύχομαι σε όλες σύντομα να γίνουν μανούλες και όσες είναι να χαίρονται τα παιδάκια τους κ οι εγκύουλες μια καλή εγκυμοσύνη! Εγώ είχα πάλι μια βιοχημικη για όσες το διάβασαν και για όσες δε ξέρουν... Και έθεσα ένα θέμα πόσο πάχος πρέπει να είναι το ενδομήτριο μας για να μεγαλώσει σωστά το μωράκι? Μήπως τελικά φταίει αυτό? Δε θυμάμαι ακριβώς πόσο είχα....αλλά μια γυναικολογος μου είχε πει ότι πρέπει να είναι 10mm πχ και εμένα λέει ήταν κάπου στα 8,9 θυμάμαι.(δεν συγκράτησα τωρα) αλλά ο άλλος γυναικολογος μου που είναι πολύ καλός δε μου είπε ποτέ κάτι τέτοιο κι έχω την περιέργεια όταν ξανά παω να μου το αναλύσει αυτό να μου πει. Η άλλη έλεγε να κάνω σκρατσινγκ  σε αυτην λέει γιατί παίρνεις κ χάπια αλλά μετά χαπια δε μεγαλώνει πάντα. Η περίοδος μου κρατάει 4 μέρες και την 5η καθαρίζω πες .κανονικό αιμα...την πρώτη μέρα πολύ και τη 2η κ μετά κανονικό...λέτε εν τελη να φταίει αυτό? 
    • Χάνομαι εδώ στις συνομιλιες και δε ξέρω σε ποια να μιλησω😅 Όταν ξανά παω για ραντεβού στο γιατρό που είχα κ περυσι θα τον ρωτήσω για το ενδομητριο γιατί πραγματικά απίστευτο γιατρό σε γιατρό αλλάζει ρε συ. Η μία άλλη καθόλου σημαντικό το μικροβιωμα ο άλλος το κάνει σε όλες κ μετά μένουν έγκυες κάποιες κ σου λέει αυτό έφταιγε κ ου τω καθεξής. Κ αντε βγάλε άκρη. Μα πως θα ξέρεις το κατάλληλο μέγεθος ενδομητριου. Εγώ κάνω εμφυτευση αλλά μετά μήπως είναι όντως λεπτό? 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...