Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια θέλω τη γνώμη σας! Sos! Μέσα στην τουρλα του Σαββάτου παντρεύομαι και τέλη του μήνα...😅😅 Θα είμαι 27η-28η εβδομάδα!  Με περίδεση και τις οδηγίες ασφαλείας να ισχύουν, οπότε όχι χοροπηδηχτα κλπ. Σκέφτομαι επειδή ήδη είμαι πτώμα και έχω και πονακια στη κοιλιά κάθε μέρα τα απογεύματα σε σημείο που να πρεπει να ξαπλώνω ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ, να πάρω λέτε για εκείνη την ημέρα μια ζώνη; Έχει καμία σας εμπειρία ή ιδέα αν βολεύει σε πονακια ειδικά; Θα ρωτήσω και το γιατρό βέβαια γιατί λένε ότι μαθαίνουν οι μυς αλλά με μια μέρα δεν  φαντάζομαι να υπάρχει θέμα... Απόψεις;

• Απαντήσεις 701
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η KittyKat είπε:

Κορίτσια θέλω τη γνώμη σας! Sos! Μέσα στην τουρλα του Σαββάτου παντρεύομαι και τέλη του μήνα...😅😅 Θα είμαι 27η-28η εβδομάδα!  Με περίδεση και τις οδηγίες ασφαλείας να ισχύουν, οπότε όχι χοροπηδηχτα κλπ. Σκέφτομαι επειδή ήδη είμαι πτώμα και έχω και πονακια στη κοιλιά κάθε μέρα τα απογεύματα σε σημείο που να πρεπει να ξαπλώνω ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ, να πάρω λέτε για εκείνη την ημέρα μια ζώνη; Έχει καμία σας εμπειρία ή ιδέα αν βολεύει σε πονακια ειδικά; Θα ρωτήσω και το γιατρό βέβαια γιατί λένε ότι μαθαίνουν οι μυς αλλά με μια μέρα δεν  φαντάζομαι να υπάρχει θέμα... Απόψεις;

Αχ αγόρασα εγώ μια εργονομική ζώνη από το momcozy αλλά την έχω πάρει μεγαλύτερο νούμερο, λογικά θα μου κάνει από την 30η εβδομάδα και μετά! Φαίνεται πολύ καλή, έχει και στήριξη στην μέση και αγκαλιάζει μπροστά την κοιλιά μας κάτω από το στήθος και χαμηλά ανασηκώνει την κοιλιά... θεωρητική γνώμη έχω μόνο, στην πράξη δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...