Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Γιατί από τον 8ο; Στον 9ο δεν το ξεκινάνε συνήθως;

Εγώ κορίτσια μέχρι πριν μία εβδομάδα ήμουν τέλεια. Κοιμόμουν άνετα, δεν είχα καούρες και μου είχε ανοίξει και η όρεξη. Φούσκωσε φούσκωσε η κοιλιά και τώρα είμαι να πεθάνω! Έχω συνέχεια καούρες. Το στομάχι γεμίζει γρήγορα αλλά γρήγορα θέλω να ξαναφάω πάλι 😅 Δεν με ικανοποιεί τίποτα σε φαί. Και νιώθω την κοιλιά τσίτα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλος χώρος εκεί μέσα!

Εγώ έχω παρατηρήσει ότι ο μπέμπης είναι πιο δραστήριος το πρωί που είναι πιο ξεφουσκωτη η κοιλιά και έχει χώρο μάλλον 😅 Αλλά και το βράδυ κάθομαι στον καναπέ και τον νιώθω. Νιώθω το πόδι του μάλλον κάθε τόσο που κουνιέται και το πατάω και απαντάει 😜 Γενικά σε αυτή τη φάση δεν νιώθουμε νομίζω τόσο κλωτσιές, όσο κινήσεις. Εγώ αν έχω ώρα να τον νιώσω τον σκουνταω και κάποια στιγμή ξυπνάει και δίνει πόνο 🤣 🤣🤣

Καλως ηρθες στον κοσμο μου :P Εδω και καιρο η κοιλια τσιτα απο ενα σημειο και μετα, ξαπλωμενη δεν ξερω πλεον ποσο καιρο εχω να κοιμηθω, κοιμαμαι σε καθιστη θεση με κλιση στα αριστερα...ενα μαρτυριο, θελω απλα να νιωσω το σωμα μου φλατ πανω σε ενα κρεβατι 😅Εμενα παλι τωρα τελευταια τα ζουζουνακια δινουν πονο απο τις 22.00 και μετα...ο γιατρος μου ειπε οτι μπλεκονται εκει και τα 4 ποδαρακια και κλωτσαει ο ενας τον αλλο και οι δυο μαζι την μανουλα τους 🤣τους βρισκω πιο ενεργους απο ποτε και ειμαι στην 30η εβδομαδα. Την ερχομενη Τριτη θα κανω το ντοπλερ να δουμε οτι ολα πανε καλα, 16 εχω το τελευταιο ραντεβου μου με τον εξωτερικο μου γυναικολογο και μετα με αναλαμβανει πλεον εξ ολοκληρου ο γυναικολογος του νοσοκομειου. Ευελπιστουμε και ευχομαστε να φτασουμε 36 -37η εβδομαδα. Που σημαινει 6-7 εβδομαδες ακομα. Εχω αρχισει και αγχωνομαι😐

• Απαντήσεις 825
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η katiu_131 είπε:

Καλως ηρθες στον κοσμο μου :P Εδω και καιρο η κοιλια τσιτα απο ενα σημειο και μετα, ξαπλωμενη δεν ξερω πλεον ποσο καιρο εχω να κοιμηθω, κοιμαμαι σε καθιστη θεση με κλιση στα αριστερα...ενα μαρτυριο, θελω απλα να νιωσω το σωμα μου φλατ πανω σε ενα κρεβατι 😅Εμενα παλι τωρα τελευταια τα ζουζουνακια δινουν πονο απο τις 22.00 και μετα...ο γιατρος μου ειπε οτι μπλεκονται εκει και τα 4 ποδαρακια και κλωτσαει ο ενας τον αλλο και οι δυο μαζι την μανουλα τους 🤣τους βρισκω πιο ενεργους απο ποτε και ειμαι στην 30η εβδομαδα. Την ερχομενη Τριτη θα κανω το ντοπλερ να δουμε οτι ολα πανε καλα, 16 εχω το τελευταιο ραντεβου μου με τον εξωτερικο μου γυναικολογο και μετα με αναλαμβανει πλεον εξ ολοκληρου ο γυναικολογος του νοσοκομειου. Ευελπιστουμε και ευχομαστε να φτασουμε 36 -37η εβδομαδα. Που σημαινει 6-7 εβδομαδες ακομα. Εχω αρχισει και αγχωνομαι😐

Αχ εγώ ξεκινάω να κοιμάμαι ψιλό όρθια και αριστερά όπως λες, αλλά ευτυχώς κάποια στιγμή το βράδυ/ξημέρωμα μπορώ να ξαπλώσω τελείως. 

Εντάξει έχεις καιρό ακόμα 😜 Έχεις βγει σε άδεια; Δεν θυμάμαι αν το έχεις πει; Πώς είσαι από ετοιμασίες;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

Αχ εγώ ξεκινάω να κοιμάμαι ψιλό όρθια και αριστερά όπως λες, αλλά ευτυχώς κάποια στιγμή το βράδυ/ξημέρωμα μπορώ να ξαπλώσω τελείως. 

Εντάξει έχεις καιρό ακόμα 😜 Έχεις βγει σε άδεια; Δεν θυμάμαι αν το έχεις πει; Πώς είσαι από ετοιμασίες;

Επίσημα ξεκινάω την Δευτέρα όμως εφυγα απο την Τρίτη απο το γραφειο γιατι ο γιατρος εβαλε τις φωνες. Οποτε τρεις μερες τωρα, η εικονα μου ειναι, ρομπιτσα, καναπες, πολυθρονα, κρεβατι...και στα τηλεφωνα να συντονιζω τους μαστορες για τις δουλειες που μου κανουν ή θα κανουν. Απο ετοιμασιες τιποτα απολυτως. Μια κυρια μου χαρισε ενα διδυμο καροτσι, εχω δυο αυγα κι εκεινα απο οικογενεια και φιλους, ρουχαλακια εχω ηδη εναν σκασμο που πρεπει να αρχισω να πλενω μαλλον. Τωρα θα παραγγειλω ολα τα επιπλα που χρειαζομαι για τις κρεβατοκαμαρες. Ενας χαμος...

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η katiu_131 είπε:

Επίσημα ξεκινάω την Δευτέρα όμως εφυγα απο την Τρίτη απο το γραφειο γιατι ο γιατρος εβαλε τις φωνες. Οποτε τρεις μερες τωρα, η εικονα μου ειναι, ρομπιτσα, καναπες, πολυθρονα, κρεβατι...και στα τηλεφωνα να συντονιζω τους μαστορες για τις δουλειες που μου κανουν ή θα κανουν. Απο ετοιμασιες τιποτα απολυτως. Μια κυρια μου χαρισε ενα διδυμο καροτσι, εχω δυο αυγα κι εκεινα απο οικογενεια και φιλους, ρουχαλακια εχω ηδη εναν σκασμο που πρεπει να αρχισω να πλενω μαλλον. Τωρα θα παραγγειλω ολα τα επιπλα που χρειαζομαι για τις κρεβατοκαμαρες. Ενας χαμος...

Ωχ ωχ άντε πιάσε δουλειά τότε για τις ετοιμασίες! Τουλάχιστον έχεις ρούχα και αυγά για την έξοδο από το μαιευτήριο 😅 Τα πιο σημαντικά. Τα υπόλοιπα βρίσκονται και σταδιακά.

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! Τελευταία και καταϊδρωμενη για την καμπύλη! Κοντεύω να κόψω τη φλέβα μου από τη βαρεμάρα. Προς το παρόν έχω κάποιες καούρες αλλά έχω ακόμα μία ώρα... Ο θεός βοηθός! 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η KittyKat είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Τελευταία και καταϊδρωμενη για την καμπύλη! Κοντεύω να κόψω τη φλέβα μου από τη βαρεμάρα. Προς το παρόν έχω κάποιες καούρες αλλά έχω ακόμα μία ώρα... Ο θεός βοηθός! 

Πώς πήγε κορίτσι μου; Πότε θα έχεις τα αποτελέσματα;

Εγώ αύριο έχω γιατρό 😁 Ανυπομονώ! Έχω να δω τον μπέμπη 4-5 εβδομάδες! 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Πώς πήγε κορίτσι μου; Πότε θα έχεις τα αποτελέσματα;

Εγώ αύριο έχω γιατρό 😁 Ανυπομονώ! Έχω να δω τον μπέμπη 4-5 εβδομάδες! 

Αύριο τα αποτελέσματα! Δεν ξέρω γιατί αργούν τόσο πολύ, όσους ξέρω μέσα στην ημέρα τα βγάζουν...όμως μου έσκισε το χέρι σε τρομερό βαθμό! Πρήξιμο, μαύρο, δε μπορώ να το κουνήσω...αν είναι δυνατόν! Είχα μια ζάλη έως το μεσημέρι αλλά με λίγο ύπνο και ελαφρύ φαγητό ολα καλά το ξεπέρασα! Ουαου! Πολύς καιρός! Εμείς την είδαμε την προηγούμενη που μπήκα 28η και είναι 1250! 💕💝 Στείλε μας νέα για τον μπέμπη! 💙💙

Δημοσίευση

Κάναμε κι εμείς το Doppler σήμερα, όλα καλά μας είπαν, δυσκολεύτηκαν λίγο με τις μετρήσεις γτ κουνιόταν πολύ ο μικρός (ο οποίος έχει φτάσει τα 1500 😍). Μας είδε και ο γιατρος και μας είπε να κάνουμε το εμβόλιο για την γρίπη και τον κοκκύτη και θα μας ξαναδεί 10 Νοεμβίου, πάλι σε ένα μήνα 😓
Από τις 10 και μετά μας είπε θα αρχίσουμε και το περπάτημα.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Arya_01 είπε:

Κάναμε κι εμείς το Doppler σήμερα, όλα καλά μας είπαν, δυσκολεύτηκαν λίγο με τις μετρήσεις γτ κουνιόταν πολύ ο μικρός (ο οποίος έχει φτάσει τα 1500 😍). Μας είδε και ο γιατρος και μας είπε να κάνουμε το εμβόλιο για την γρίπη και τον κοκκύτη και θα μας ξαναδεί 10 Νοεμβίου, πάλι σε ένα μήνα 😓
Από τις 10 και μετά μας είπε θα αρχίσουμε και το περπάτημα.

Μπράβο! Τέλεια! Τι εβδομάδα είσαι και έκανες το Doppler? Γιατί εμένα δεν μου είπαν κάτι ακόμα..Αλλά μας είχαν ήδη πει για το εμβόλιο της γρίπης το οποίο ακόμα να κάνω βέβαια...αυτό το περπάτημα αργεί ακόμα, μαζί με το επόμενο ραντεβού... Υπομονή! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η KittyKat είπε:

Μπράβο! Τέλεια! Τι εβδομάδα είσαι και έκανες το Doppler? Γιατί εμένα δεν μου είπαν κάτι ακόμα..Αλλά μας είχαν ήδη πει για το εμβόλιο της γρίπης το οποίο ακόμα να κάνω βέβαια...αυτό το περπάτημα αργεί ακόμα, μαζί με το επόμενο ραντεβού... Υπομονή! 

Διανύω την 31.

Για το περάτημα δεν ανυπομονώ, απλά αυτά τα μηνιαία ραντεβού είναι μακριάαααα 🫣

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια! Άργησα να μπω να γράψω γιατί είχα τρεχαματα με τη μικρή μου. Έπαθε ωτίτιδα η γλυκούλα. 

Πήγαμε την Τρίτη και είδαμε τον μπέμπη 😊 Μια χαρά είναι 😊 30+1 ήμουν και ήταν σχεδόν 1600 (δεν θυμάμαι ακριβώς 😅). Τώρα κι εγώ θα πάω αύριο για τις μηνιαίες εξετάσεις αίματος- ούρων και θα κάνω το εμβόλιο του κοκκυτη. Μετά από καμία εβδομάδα της γρίπης και πρέπει να κανονίσω και το doppler. Το έχω αφήσει λίγο αυτό 😅 Εμένα μου είπα για το doppler καλύτερα να το κάνω όταν θα έχω πατήσει την 32η εβδομάδα. Να ειμαι δλδ 32+. Αλλά και 34 λέει να πάω δεν πειράζει. Πρέπει να δω πότε θα βρω ραντεβού, όλο το ξεχνάω να πάρω να κλείσω 😅

Άντε μπαίνουμε σιγά σιγά στην τελική ευθεία! 

Οι άλλες μανουλες πως είστε; 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Γειά σας κορίτσια! Άργησα να μπω να γράψω γιατί είχα τρεχαματα με τη μικρή μου. Έπαθε ωτίτιδα η γλυκούλα. 

Πήγαμε την Τρίτη και είδαμε τον μπέμπη 😊 Μια χαρά είναι 😊 30+1 ήμουν και ήταν σχεδόν 1600 (δεν θυμάμαι ακριβώς 😅). Τώρα κι εγώ θα πάω αύριο για τις μηνιαίες εξετάσεις αίματος- ούρων και θα κάνω το εμβόλιο του κοκκυτη. Μετά από καμία εβδομάδα της γρίπης και πρέπει να κανονίσω και το doppler. Το έχω αφήσει λίγο αυτό 😅 Εμένα μου είπα για το doppler καλύτερα να το κάνω όταν θα έχω πατήσει την 32η εβδομάδα. Να ειμαι δλδ 32+. Αλλά και 34 λέει να πάω δεν πειράζει. Πρέπει να δω πότε θα βρω ραντεβού, όλο το ξεχνάω να πάρω να κλείσω 😅

Περαστικά στο μικράκι σου ❤️ πήγα κι εγω την Τρίτη και έκανα το doppler, όλες καλές οι μετρήσεις απλά επειδή είναι δίδυμη κύηση μου ζήτησαν να πάω ξανα σε 3 εβδομάδες (τώρα ήμουν 31η) οι μπομπιρες ηταν 1670 και 1600 ❤️ εχουμε μεγαλωσει αρκετα! Ο γιατρος μου ειπε οτι την ερχομενη εβδομαδα θα κανω ενεσεις κορτιζονης απλα και μονο να ειμαστε προετοιμασμενοι για καθε σεναριο...προς το παρον οδευουμε για καισαρικη 37η βαρια 38η.. Εμενα η ξεκουραση εχει βοηθησει αρκετα τα μωρα, καθως το Α μωρο που ειχε εμπεδωθει απο νωρις, γυρισε και εχει ισχυακη προβολη...τωρα σωματικα εγω, επειδη δεν πινω πολλα υγρα, καθομαι και ολη μερα, εχω και λεμφικο λιποιδημα στα ποδια, εχουν ερθει και εχουν τουμπανιασει!! 

Δημοσίευση
στις On 9/10/2025 at 4:30 ΜΜ, ο/η Eliza Kats είπε:

Περαστικά στη μικρη σου! Τέλειος ο μπεμπακος στα 1600!!!  Εγώ μπήκα 29η αισίως και έχω κάτι περίεργα συμπτώματα το απόγευμα, κρυαδες και μετά φούντωμα και μετά πάλι τρέμω. Κάναμε εξετάσεις αίματος έκτακτα και όλα καλά φαίνονται, εκκρεμεί μια καλλιέργεια ούρων.. τι να πω, ορμονικά άραγε; Η με πειράζει πλέον το χάπι των συσπάσεων και η πολύ προγεστερόνη 🤐😔 θα δείξει.. δύσκολα κοιμάμαι λόγω ισχίου, μόλις σηκώνομαι πάω να πέσω από τον πόνο. Κατά τα άλλα φούσκωμα ΦΟΥΛ και ανησυχία αν τυχόν δεν είναι ζωηρη η μπέμπα κάποιες μέρες αλλά πιο ήσυχη... ουφ..

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η katiu_131 είπε:

Περαστικά στο μικράκι σου ❤️ πήγα κι εγω την Τρίτη και έκανα το doppler, όλες καλές οι μετρήσεις απλά επειδή είναι δίδυμη κύηση μου ζήτησαν να πάω ξανα σε 3 εβδομάδες (τώρα ήμουν 31η) οι μπομπιρες ηταν 1670 και 1600 ❤️ εχουμε μεγαλωσει αρκετα! Ο γιατρος μου ειπε οτι την ερχομενη εβδομαδα θα κανω ενεσεις κορτιζονης απλα και μονο να ειμαστε προετοιμασμενοι για καθε σεναριο...προς το παρον οδευουμε για καισαρικη 37η βαρια 38η.. Εμενα η ξεκουραση εχει βοηθησει αρκετα τα μωρα, καθως το Α μωρο που ειχε εμπεδωθει απο νωρις, γυρισε και εχει ισχυακη προβολη...τωρα σωματικα εγω, επειδη δεν πινω πολλα υγρα, καθομαι και ολη μερα, εχω και λεμφικο λιποιδημα στα ποδια, εχουν ερθει και εχουν τουμπανιασει!! 

Μπράβο! Πολύ ωραίες μετρήσεις και πολυ καλά τα νέα με την ξεκούραση. Μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας σε δίδυμα, αλλά διπλή η χαρά! Να τα έχεις ψηλά όσο μπορείς τα πόδια σου και πολύ καλά παπούτσια να φοράς! Τέλος με τη δουλειά έτσι; 

Δημοσίευση
στις On 9/10/2025 at 4:23 ΜΜ, ο/η Arya_01 είπε:

Διανύω την 31.

Για το περάτημα δεν ανυπομονώ, απλά αυτά τα μηνιαία ραντεβού είναι μακριάαααα 🫣

Εχω συνδιάσει το περπάτημα με το ότι πλησιάζει ο καιρός να γνωρίσουμε τα μικρά μας, οπότε το βλέπω θετικά! Τώρα όταν θα έχω γίνει σα μπαλόνι μέσα στο χειμώνα θα δούμε αν θα μείνω με την ίδια άποψη 👀Τα μηνιαία είναι πολύ μακριά όντως. Επειδή εγώ έχω κάποια θέματα, με βλέπουν κάθε 15 και πάλι πολλές μου φαίνονται οι μέρες...

Δημοσίευση

Κορίτσια μου δεν μπορούσα να συνδέθω τόσες μέρες στον λογαριασμό μου και ούτε καινούριο προφίλ μπορούσα να φτιάξω ευτυχώς τα κατάφερα μετά από τόσο καιρό και συνδέθηκα !Σας διάβαζα συνέχεια και χαίρομαι που είστε καλα! 

Είμαι κι εγώ καλά και το μπεμπακι μου ,φτάσαμε 30 εβδομάδες και ακόμα δεν το πιστεύω ...όλα είναι καλα και έκανα τα πρώτα του ψώνια εχθές  ,3 φορμακια έτσι για το καλό ..! Σιγά σιγά θα ψωνίσω και τα άλλα !!!!!

Δημοσίευση
στις On 9/10/2025 at 7:36 ΜΜ, ο/η katiu_131 είπε:

Πολύ καλό βάρος για δίδυμα! Πιστεύω θα την πιάσεις και την 38η αν αντέχεις 💪 

Υπομονή για τα πόδια. Λογικά όταν γεννήσεις θα περάσει. Εγώ δεν είχα ποτέ κάτι τέτοιο αλλά θυμάμαι στην πρώτη εγκυμοσύνη ότι από τον 8ο είχα ξεκινήσει να πρίζομαι και μόλις γέννησα την επόμενη μέρα ξεπρίστηκα τελείως 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η KittyKat είπε:

Περαστικά στη μικρη σου! Τέλειος ο μπεμπακος στα 1600!!!  Εγώ μπήκα 29η αισίως και έχω κάτι περίεργα συμπτώματα το απόγευμα, κρυαδες και μετά φούντωμα και μετά πάλι τρέμω. Κάναμε εξετάσεις αίματος έκτακτα και όλα καλά φαίνονται, εκκρεμεί μια καλλιέργεια ούρων.. τι να πω, ορμονικά άραγε; Η με πειράζει πλέον το χάπι των συσπάσεων και η πολύ προγεστερόνη 🤐😔 θα δείξει.. δύσκολα κοιμάμαι λόγω ισχίου, μόλις σηκώνομαι πάω να πέσω από τον πόνο. Κατά τα άλλα φούσκωμα ΦΟΥΛ και ανησυχία αν τυχόν δεν είναι ζωηρη η μπέμπα κάποιες μέρες αλλά πιο ήσυχη... ουφ..

Χμ... Περίεργα συμπτώματα όντως... Μπορεί να είναι και οι ορμόνες. Δεν μου έχει τύχει. Πες μας αν βγάλεις άκρη.

Τι χάπι παίρνεις για τις συσπάσεις; Προγεστερόνη γιατί παίρνεις ακόμα;

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Χμ... Περίεργα συμπτώματα όντως... Μπορεί να είναι και οι ορμόνες. Δεν μου έχει τύχει. Πες μας αν βγάλεις άκρη.

Τι χάπι παίρνεις για τις συσπάσεις; Προγεστερόνη γιατί παίρνεις ακόμα;

Παίρνω glopir και προγεστερόνη ακόμα λόγω περίδεσης και  ιδιότροπου τραχήλου που πλέον έχει και μικρή χοανη... Η τουλάχιστον μικρή την αφήσαμε την περασμένη εβδομάδα 😔🤐

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η sofakikaramel είπε:

Κορίτσια μου δεν μπορούσα να συνδέθω τόσες μέρες στον λογαριασμό μου και ούτε καινούριο προφίλ μπορούσα να φτιάξω ευτυχώς τα κατάφερα μετά από τόσο καιρό και συνδέθηκα !Σας διάβαζα συνέχεια και χαίρομαι που είστε καλα! 

Είμαι κι εγώ καλά και το μπεμπακι μου ,φτάσαμε 30 εβδομάδες και ακόμα δεν το πιστεύω ...όλα είναι καλα και έκανα τα πρώτα του ψώνια εχθές  ,3 φορμακια έτσι για το καλό ..! Σιγά σιγά θα ψωνίσω και τα άλλα !!!!!

Τι καλά νέα! Ανησυχησα που δεν σε έβλεπα στην ομάδα! Φτου φτου! Κι εγώ πήρα προχθές το πρώτο της φορμακι έτσι για να μου φτιάξει λίγο τη διάθεση με τον εγκλεισμό 🥰 πότε έχεις πάλι ραντεβού; 

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η KittyKat είπε:

Μπράβο! Πολύ ωραίες μετρήσεις και πολυ καλά τα νέα με την ξεκούραση. Μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας σε δίδυμα, αλλά διπλή η χαρά! Να τα έχεις ψηλά όσο μπορείς τα πόδια σου και πολύ καλά παπούτσια να φοράς! Τέλος με τη δουλειά έτσι; 

Τέλος με την δουλειά ναι!! Σπίτι πλέον έχω απίστευτη βοήθεια, καθώς έχω μετακομίσει στο πατρικό μου και τα κάνει όλα η μαμα μου για εμενα! Τεράστια βοήθεια ❤️ Τώρα προσπαθώ να κρατηθώ ήρεμη στην σκέψη οτι έχει πραγματικά ξεκινήσει ο αντίστροφος χρόνος για εμένα...την Δευτέρα μπαίνω 32η και πλεον μετράω στα δάχτυλα του ενός χεριού μέχρι να γνωρίσω τα μωρούδια μου 💙💙

Δημοσίευση
στις On 9/10/2025 at 4:30 ΜΜ, ο/η Eliza Kats είπε:

Εμένα άρχισαν οι καούρες και πακέτο πάλι εμετοί είμαι χάλια πάλι κάθε μέρα , δοκίμασα πάλι μααλοξ και δεν κάνουν δουλειά άρα έχω αποδεχτεί την μοίρα μου😂 Το καλό είναι ότι βοηθάει πολύ ο σύζυγος σε όλα και δεν τρέχω εγώ για κάτι μόνο καμία βόλτα που πάω το σκύλο για να περπατάω. DOPPLER  έχω σε δύο εβδομάδες και στον υπέρηχο που είδαμε το μωρό στης 30 εβδομάδες που μπήκα τώρα είναι 1,5 κιλό και μεγαλώνει μέρα με την μέρα.

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η KittyKat είπε:

Τι καλά νέα! Ανησυχησα που δεν σε έβλεπα στην ομάδα! Φτου φτου! Κι εγώ πήρα προχθές το πρώτο της φορμακι έτσι για να μου φτιάξει λίγο τη διάθεση με τον εγκλεισμό 🥰 πότε έχεις πάλι ραντεβού; 

Δεν μπορούσα με τίποτα να συνδεθώ δεν ξέρω γιατί ευτυχώς με την παλιά μου συσκευή ξανά βρήκα τον λογαριασμό μου !

Είχα ραντεβού την Πέμπτη και ήταν καλά Δόξα τον Θεό και ο τράχηλος,τώρα πάλι  έχω μέτρηση τραχήλου σε δέκα μέρες! ,

Σιγά σιγά με αφήνει να να βγω για κάνα καφέ αλλά όχι πολύ ώρα περπάτημα,κάτι είναι κι αυτό ....! 

Εσύ ποτέ έχεις ξανα μέτρηση..? 

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η katiu_131 είπε:

Τέλος με την δουλειά ναι!! Σπίτι πλέον έχω απίστευτη βοήθεια, καθώς έχω μετακομίσει στο πατρικό μου και τα κάνει όλα η μαμα μου για εμενα! Τεράστια βοήθεια ❤️ Τώρα προσπαθώ να κρατηθώ ήρεμη στην σκέψη οτι έχει πραγματικά ξεκινήσει ο αντίστροφος χρόνος για εμένα...την Δευτέρα μπαίνω 32η και πλεον μετράω στα δάχτυλα του ενός χεριού μέχρι να γνωρίσω τα μωρούδια μου 💙💙

Με το καλό  κορίτσι μου να τα κρατήσεις στην αγκαλιά σου τα θαυματακια σου ! Εσύ κάνεις την αρχή και με το καλό να ερχόμαστε και εμείς από πισω σιγά σιγά ...!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια ❤️ 30 κ 5 σήμερα και έχω DOPPLER την Πέμπτη. Εγώ κορίτσια αρρώστησα και να σας πω την αλήθεια ακόμα νιώθω πολύ κουρασμένη. Κάτι συγκεκριμένο δεν έδειξε αν και τα συμπτώματα μου ήταν σαν COVID. Πυρετό, συνάχι είχα. Να προσέχετε γιατί κυκλοφορούν πολλές ιώσεις. Ανυπομονώ και εγώ για την εξέταση να δω τον μπέμπη , ο οποίος είναι πολύ ενεργητικός πλέον.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...