Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Γιατί από τον 8ο; Στον 9ο δεν το ξεκινάνε συνήθως;

Εγώ κορίτσια μέχρι πριν μία εβδομάδα ήμουν τέλεια. Κοιμόμουν άνετα, δεν είχα καούρες και μου είχε ανοίξει και η όρεξη. Φούσκωσε φούσκωσε η κοιλιά και τώρα είμαι να πεθάνω! Έχω συνέχεια καούρες. Το στομάχι γεμίζει γρήγορα αλλά γρήγορα θέλω να ξαναφάω πάλι 😅 Δεν με ικανοποιεί τίποτα σε φαί. Και νιώθω την κοιλιά τσίτα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλος χώρος εκεί μέσα!

Εγώ έχω παρατηρήσει ότι ο μπέμπης είναι πιο δραστήριος το πρωί που είναι πιο ξεφουσκωτη η κοιλιά και έχει χώρο μάλλον 😅 Αλλά και το βράδυ κάθομαι στον καναπέ και τον νιώθω. Νιώθω το πόδι του μάλλον κάθε τόσο που κουνιέται και το πατάω και απαντάει 😜 Γενικά σε αυτή τη φάση δεν νιώθουμε νομίζω τόσο κλωτσιές, όσο κινήσεις. Εγώ αν έχω ώρα να τον νιώσω τον σκουνταω και κάποια στιγμή ξυπνάει και δίνει πόνο 🤣 🤣🤣

Καλως ηρθες στον κοσμο μου :P Εδω και καιρο η κοιλια τσιτα απο ενα σημειο και μετα, ξαπλωμενη δεν ξερω πλεον ποσο καιρο εχω να κοιμηθω, κοιμαμαι σε καθιστη θεση με κλιση στα αριστερα...ενα μαρτυριο, θελω απλα να νιωσω το σωμα μου φλατ πανω σε ενα κρεβατι 😅Εμενα παλι τωρα τελευταια τα ζουζουνακια δινουν πονο απο τις 22.00 και μετα...ο γιατρος μου ειπε οτι μπλεκονται εκει και τα 4 ποδαρακια και κλωτσαει ο ενας τον αλλο και οι δυο μαζι την μανουλα τους 🤣τους βρισκω πιο ενεργους απο ποτε και ειμαι στην 30η εβδομαδα. Την ερχομενη Τριτη θα κανω το ντοπλερ να δουμε οτι ολα πανε καλα, 16 εχω το τελευταιο ραντεβου μου με τον εξωτερικο μου γυναικολογο και μετα με αναλαμβανει πλεον εξ ολοκληρου ο γυναικολογος του νοσοκομειου. Ευελπιστουμε και ευχομαστε να φτασουμε 36 -37η εβδομαδα. Που σημαινει 6-7 εβδομαδες ακομα. Εχω αρχισει και αγχωνομαι😐

• Απαντήσεις 803
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η katiu_131 είπε:

Καλως ηρθες στον κοσμο μου :P Εδω και καιρο η κοιλια τσιτα απο ενα σημειο και μετα, ξαπλωμενη δεν ξερω πλεον ποσο καιρο εχω να κοιμηθω, κοιμαμαι σε καθιστη θεση με κλιση στα αριστερα...ενα μαρτυριο, θελω απλα να νιωσω το σωμα μου φλατ πανω σε ενα κρεβατι 😅Εμενα παλι τωρα τελευταια τα ζουζουνακια δινουν πονο απο τις 22.00 και μετα...ο γιατρος μου ειπε οτι μπλεκονται εκει και τα 4 ποδαρακια και κλωτσαει ο ενας τον αλλο και οι δυο μαζι την μανουλα τους 🤣τους βρισκω πιο ενεργους απο ποτε και ειμαι στην 30η εβδομαδα. Την ερχομενη Τριτη θα κανω το ντοπλερ να δουμε οτι ολα πανε καλα, 16 εχω το τελευταιο ραντεβου μου με τον εξωτερικο μου γυναικολογο και μετα με αναλαμβανει πλεον εξ ολοκληρου ο γυναικολογος του νοσοκομειου. Ευελπιστουμε και ευχομαστε να φτασουμε 36 -37η εβδομαδα. Που σημαινει 6-7 εβδομαδες ακομα. Εχω αρχισει και αγχωνομαι😐

Αχ εγώ ξεκινάω να κοιμάμαι ψιλό όρθια και αριστερά όπως λες, αλλά ευτυχώς κάποια στιγμή το βράδυ/ξημέρωμα μπορώ να ξαπλώσω τελείως. 

Εντάξει έχεις καιρό ακόμα 😜 Έχεις βγει σε άδεια; Δεν θυμάμαι αν το έχεις πει; Πώς είσαι από ετοιμασίες;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

Αχ εγώ ξεκινάω να κοιμάμαι ψιλό όρθια και αριστερά όπως λες, αλλά ευτυχώς κάποια στιγμή το βράδυ/ξημέρωμα μπορώ να ξαπλώσω τελείως. 

Εντάξει έχεις καιρό ακόμα 😜 Έχεις βγει σε άδεια; Δεν θυμάμαι αν το έχεις πει; Πώς είσαι από ετοιμασίες;

Επίσημα ξεκινάω την Δευτέρα όμως εφυγα απο την Τρίτη απο το γραφειο γιατι ο γιατρος εβαλε τις φωνες. Οποτε τρεις μερες τωρα, η εικονα μου ειναι, ρομπιτσα, καναπες, πολυθρονα, κρεβατι...και στα τηλεφωνα να συντονιζω τους μαστορες για τις δουλειες που μου κανουν ή θα κανουν. Απο ετοιμασιες τιποτα απολυτως. Μια κυρια μου χαρισε ενα διδυμο καροτσι, εχω δυο αυγα κι εκεινα απο οικογενεια και φιλους, ρουχαλακια εχω ηδη εναν σκασμο που πρεπει να αρχισω να πλενω μαλλον. Τωρα θα παραγγειλω ολα τα επιπλα που χρειαζομαι για τις κρεβατοκαμαρες. Ενας χαμος...

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η katiu_131 είπε:

Επίσημα ξεκινάω την Δευτέρα όμως εφυγα απο την Τρίτη απο το γραφειο γιατι ο γιατρος εβαλε τις φωνες. Οποτε τρεις μερες τωρα, η εικονα μου ειναι, ρομπιτσα, καναπες, πολυθρονα, κρεβατι...και στα τηλεφωνα να συντονιζω τους μαστορες για τις δουλειες που μου κανουν ή θα κανουν. Απο ετοιμασιες τιποτα απολυτως. Μια κυρια μου χαρισε ενα διδυμο καροτσι, εχω δυο αυγα κι εκεινα απο οικογενεια και φιλους, ρουχαλακια εχω ηδη εναν σκασμο που πρεπει να αρχισω να πλενω μαλλον. Τωρα θα παραγγειλω ολα τα επιπλα που χρειαζομαι για τις κρεβατοκαμαρες. Ενας χαμος...

Ωχ ωχ άντε πιάσε δουλειά τότε για τις ετοιμασίες! Τουλάχιστον έχεις ρούχα και αυγά για την έξοδο από το μαιευτήριο 😅 Τα πιο σημαντικά. Τα υπόλοιπα βρίσκονται και σταδιακά.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Η πρώτη ηταν με τον κυριακ και απέτυχε δεν είχα κ αλλα εμβρυα κ αλλαξα κλινική,εκει εκανα την δεύτερη ετ κ πετυχε!!
    • Ναι κορίτσι μου αυτές είναι οι συσπάσεις κι εγώ έχω πολλές κ κάποιες φορές με πόνο. Σήμερα 34,1 είχα γιατρό όλα καλά τα μικρουλια μου πήραν βάρος κι αυτή την εβδομάδα.Παραμενει η διαφορά τους κοντά 400γρ.αλλα οκ.Με γυναικολόγο τελος σήμερα θα με δει στο νοσοκομείο.Σε μια εβδομάδα εμβρυολογο τελευταία φορά. Στις 13/10 εισαγωγή κ στις 14/10 θα γεννήσω εάν δεν συμβεί κάτι διαφορετικό. Αύριο το εμβόλιο της Γρίπης κ εκλεισα το θέμα των εμβολίων. Αγωνία προσμονή φόβος άγχος χαρά όλα μαζί σε αυτό το ταξίδι.Εμεινε λίγο ακόμη κι ελπίζω να πάει καλά. @MinaSamΠεραστικα κορίτσι μου! Συμβουλεψου τον γιατρό σου κ θα περάσει γρήγορα μην ανησυχείς. Θα σου πω μόνο πως τον Δεκέμβριο του 22 γέννησα την κόρη μου 39,3 βδ. έχοντας covid έσπασαν τα νερά και τότε το πρωτόκολλο των ιδιωτικών κλινικών δεν επέτρεπαν να γεννούν με κοβιντ.οποτε ασθενοφόρο κ εφημερεύον νοσοκομείο.Γεννησα με καισαρική μιας που η μικρή ήταν ισχιακη  το μωρό μου δεν το είδα γιατι απαγορευοταν.Το μετέφεραν στην Μεν.Βγηκα μετά 5 μέρες χωρίς το μωρό.Ειχε στρεσαριστει κ δεν μπορούσε να καταπιεί.Ημουν θετική 18 μερες.Το πέρασα βαριά για αυτο νοσηλευτηκα στην πνευμονολογικη ευτυχώς απυρετη.Ξεχασμενη λεχώνα σε ένα μονοκλινο μόνη κ έρημη επί 5 μέρες κ χειρουργημένη. @giotouliniΈχω κι εγώ συσπάσεις στη διάρκεια της μέρας. Είναι φυσιολογικό μου είπε ο γιατρος. Αλλα αν γίνουν συνεχόμενες τότε θα πρέπει να πάω νοσοκομείο για παρακολούθηση. @annie!Όπως το λες όσο  περισσότερο μείνουν κέρδος είναι.Αυτο παρακαλάω να φτάσω μέχρι τις 14/10.          
    • Ωχ ωχ άντε πιάσε δουλειά τότε για τις ετοιμασίες! Τουλάχιστον έχεις ρούχα και αυγά για την έξοδο από το μαιευτήριο 😅 Τα πιο σημαντικά. Τα υπόλοιπα βρίσκονται και σταδιακά.  
    • Λογικο να εχεις αγχωθει! Αλλα εφοσον το ειδατε και κανατε περιδεση θα δεις πως θα πανε ολα καλα στο εξης. Το γνωριζεις και κανεις πλεον ολα οσα πρεπει. Ξεκουραση και ο καιρος θα περασει στο πι και φι. Βαζε μικρους στοχους. Καθε επομενη επισκεψη στο γιατρο και να τον ρωτας οτι μα οτι απορια και φοβο εχεις. Θα περιμενω αυριο τα νεα σου!
    • Ωωω περαστικά σας!!! Έτσι είναι τα περισσότερα μωράκια που ξέρουμε… υπομονή!! Κι εμάς έκανε ένα μπούκωμα που κράτησε μια εβδομάδα… ευτυχώς πέρασε. Πόσο άσχημα να τα βλέπεις να μην μπορούν να ανασάνουν.    Για τον αποθηλασμο διαβάζω από εδώ και από εκεί… δεν ήξερα ότι είναι κακό το χάπι. Δεν έχει τύχει να ρωτήσω τον γιατρό μου. Αφού τα καταφέραμε ως εδώ. αν δεν γίνει κάτι τραγικό λέω να την φτάσω μέχρι τον χρόνο τουλάχιστον. Δε σας κρύβω βέβαια ότι φοβάμαι πολύ πως θα δυσκολευτούμε πολύ να το κόψει. Κοιμάται μόνο με στήθος,.. και μόνο με μένα. Δεν είναι δηλαδή ότι την καταφέρνει αλλιώς ο άντρας μου. Τέλος πάντων… Καθετί στην ώρα του… ας μην αγχωθώ από τώρα 😝
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...