Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Γιατί από τον 8ο; Στον 9ο δεν το ξεκινάνε συνήθως;

Εγώ κορίτσια μέχρι πριν μία εβδομάδα ήμουν τέλεια. Κοιμόμουν άνετα, δεν είχα καούρες και μου είχε ανοίξει και η όρεξη. Φούσκωσε φούσκωσε η κοιλιά και τώρα είμαι να πεθάνω! Έχω συνέχεια καούρες. Το στομάχι γεμίζει γρήγορα αλλά γρήγορα θέλω να ξαναφάω πάλι 😅 Δεν με ικανοποιεί τίποτα σε φαί. Και νιώθω την κοιλιά τσίτα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλος χώρος εκεί μέσα!

Εγώ έχω παρατηρήσει ότι ο μπέμπης είναι πιο δραστήριος το πρωί που είναι πιο ξεφουσκωτη η κοιλιά και έχει χώρο μάλλον 😅 Αλλά και το βράδυ κάθομαι στον καναπέ και τον νιώθω. Νιώθω το πόδι του μάλλον κάθε τόσο που κουνιέται και το πατάω και απαντάει 😜 Γενικά σε αυτή τη φάση δεν νιώθουμε νομίζω τόσο κλωτσιές, όσο κινήσεις. Εγώ αν έχω ώρα να τον νιώσω τον σκουνταω και κάποια στιγμή ξυπνάει και δίνει πόνο 🤣 🤣🤣

Καλως ηρθες στον κοσμο μου :P Εδω και καιρο η κοιλια τσιτα απο ενα σημειο και μετα, ξαπλωμενη δεν ξερω πλεον ποσο καιρο εχω να κοιμηθω, κοιμαμαι σε καθιστη θεση με κλιση στα αριστερα...ενα μαρτυριο, θελω απλα να νιωσω το σωμα μου φλατ πανω σε ενα κρεβατι 😅Εμενα παλι τωρα τελευταια τα ζουζουνακια δινουν πονο απο τις 22.00 και μετα...ο γιατρος μου ειπε οτι μπλεκονται εκει και τα 4 ποδαρακια και κλωτσαει ο ενας τον αλλο και οι δυο μαζι την μανουλα τους 🤣τους βρισκω πιο ενεργους απο ποτε και ειμαι στην 30η εβδομαδα. Την ερχομενη Τριτη θα κανω το ντοπλερ να δουμε οτι ολα πανε καλα, 16 εχω το τελευταιο ραντεβου μου με τον εξωτερικο μου γυναικολογο και μετα με αναλαμβανει πλεον εξ ολοκληρου ο γυναικολογος του νοσοκομειου. Ευελπιστουμε και ευχομαστε να φτασουμε 36 -37η εβδομαδα. Που σημαινει 6-7 εβδομαδες ακομα. Εχω αρχισει και αγχωνομαι😐

• Απαντήσεις 802
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η katiu_131 είπε:

Καλως ηρθες στον κοσμο μου :P Εδω και καιρο η κοιλια τσιτα απο ενα σημειο και μετα, ξαπλωμενη δεν ξερω πλεον ποσο καιρο εχω να κοιμηθω, κοιμαμαι σε καθιστη θεση με κλιση στα αριστερα...ενα μαρτυριο, θελω απλα να νιωσω το σωμα μου φλατ πανω σε ενα κρεβατι 😅Εμενα παλι τωρα τελευταια τα ζουζουνακια δινουν πονο απο τις 22.00 και μετα...ο γιατρος μου ειπε οτι μπλεκονται εκει και τα 4 ποδαρακια και κλωτσαει ο ενας τον αλλο και οι δυο μαζι την μανουλα τους 🤣τους βρισκω πιο ενεργους απο ποτε και ειμαι στην 30η εβδομαδα. Την ερχομενη Τριτη θα κανω το ντοπλερ να δουμε οτι ολα πανε καλα, 16 εχω το τελευταιο ραντεβου μου με τον εξωτερικο μου γυναικολογο και μετα με αναλαμβανει πλεον εξ ολοκληρου ο γυναικολογος του νοσοκομειου. Ευελπιστουμε και ευχομαστε να φτασουμε 36 -37η εβδομαδα. Που σημαινει 6-7 εβδομαδες ακομα. Εχω αρχισει και αγχωνομαι😐

Αχ εγώ ξεκινάω να κοιμάμαι ψιλό όρθια και αριστερά όπως λες, αλλά ευτυχώς κάποια στιγμή το βράδυ/ξημέρωμα μπορώ να ξαπλώσω τελείως. 

Εντάξει έχεις καιρό ακόμα 😜 Έχεις βγει σε άδεια; Δεν θυμάμαι αν το έχεις πει; Πώς είσαι από ετοιμασίες;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

Αχ εγώ ξεκινάω να κοιμάμαι ψιλό όρθια και αριστερά όπως λες, αλλά ευτυχώς κάποια στιγμή το βράδυ/ξημέρωμα μπορώ να ξαπλώσω τελείως. 

Εντάξει έχεις καιρό ακόμα 😜 Έχεις βγει σε άδεια; Δεν θυμάμαι αν το έχεις πει; Πώς είσαι από ετοιμασίες;

Επίσημα ξεκινάω την Δευτέρα όμως εφυγα απο την Τρίτη απο το γραφειο γιατι ο γιατρος εβαλε τις φωνες. Οποτε τρεις μερες τωρα, η εικονα μου ειναι, ρομπιτσα, καναπες, πολυθρονα, κρεβατι...και στα τηλεφωνα να συντονιζω τους μαστορες για τις δουλειες που μου κανουν ή θα κανουν. Απο ετοιμασιες τιποτα απολυτως. Μια κυρια μου χαρισε ενα διδυμο καροτσι, εχω δυο αυγα κι εκεινα απο οικογενεια και φιλους, ρουχαλακια εχω ηδη εναν σκασμο που πρεπει να αρχισω να πλενω μαλλον. Τωρα θα παραγγειλω ολα τα επιπλα που χρειαζομαι για τις κρεβατοκαμαρες. Ενας χαμος...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @maria_nt εμείς έχουμε πολλά κοινά τελικά.. 😅 Οπίσθιο πλακούντα έχω κι εγώ ευτυχώς! γιατί με την αποκόλληση αν ήταν πρόσθιος θα το έχανα το μωρό. Δοξα τω Θεώ..!!! Εμείς β επιπέδου κλείσαμε για 24 Οκτώβρη και σήμερα είμαι 17+6 .. Επί της ουσίας δεν έχω καταλάβει κάτι ακόμη.. δεν ξέρω πότε θα αρχίσω να την καταλαβαίνω τη μικρή.. ίσως μόλις συμβή αυτό να πάρω και μια μεγάλη ανάσα πως όλα πηγαίνουν καλά! Στις 15 εβδομάδες που ήμουν στο γραφείο μια μέρα πιστεύω ότι την κατάλαβα για πρώτη φορά αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρη. 
    • Χριστινάκι μου είναι μανίκι μεγάλο αυτό που περνάς... Υπομονή και θετική σκέψη ότι όλα πάνε και θα πάνε καλά!! Εύχομαι να περάσουν όλα και η μικρή να είναι καλά και υγιέστατη! 
    • @Pinacolada εγώ κορίτσι είμαι ξάπλα στο κρεβάτι και με το φόβο συνέχεια μην πάει κάτι στραβά.. έχω υποχοριονικό αιμάτωμα και περιμένω βδομάδα με τη βδομάδα να αρχίσω να αισθάνομαι το κοριτσάκι μου για να παίρνω μεγάλες ανάσες. Είναι δύσκολα αλλά θέλω όλα να πάνε καλά και να το ξεπεράσουμε.! Το μωρό είναι καλά και θέλω να μεγαλώνει σωστά. Αύριο κλείνω αισίως ελπίζω τις 18 εβδομάδες και μπαίνω στη 19η. Εννοείται ότι αιματάκι στο σκούπισμα πάντα έχω, άλλοτε περισσότερο και άλλοτε λιγότερο.. αλλά περαστικά να είναι...
    • Θα συμφωνησω. Οι ενεσεις κορτιζονης πλεον δεν γινονται προληπτικα, παρα μονο σε περιπτωση ενδειξεων εναρξης προωρου τοκετου και αυστηρα εως τις 34 εβδομαδες. Εχουν αλλαξει οι συστασεις μετα απο τις τελευταιες μελετες που εχουν γινει. Κι εγω με διδυμα κι ανεπαρκεια τραχηλου, που γεννησα 36βδομαδων, δεν εκανα, οι γιατροι που με παρακολουθουσαν μου ειπαν πως τα οφελη ειναι λιγοτερα απο τις παρενεργειες εφοσον εφτασα στην 34η. Ξανασυζητα με το γιατρο σου για ποιο λογο να γινουν σε τοσο προχωρημενη κυηση και χωρις συγκεκριμενη ενδειξη. Συμφωνω οτι υπαρχουν πολλοι ανενημερωτοι επαγγελματιες που εχουν μεινει σε παλιες λογικες και τακτικες. Με το καλο τα μωρα σου!
    • Ο γιατρος σου τι λεει; Ειναι φυσιολογικο; Μηπως ειναι η ιδεα σου λογω των ραμματων; Εγω δεν προλαβα την περιδεση δυστυχως, αλλα ενιωθα πολυ βαρος χαμηλα λογω διδυμων, το ενα ειδικα με πιεζε παρα πολυ χαμηλα λογω θεσης. Θεωρητικα παντως με την περιδεση, ειδικα αν γινει μεχρι την 16η, τα πραγματα ειναι πιο ευοιωνα και ασφαλη. Γιατι την εκανες; Προληπτικα; Ποσο τραχηλο ειχες και ποσο πηγε τωρα;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...