Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Μια φίλη μου απέκτησε ραγαδες στον 8 μήνα,και μου είπε ότι καλό είναι να βάζω από νωρίς ώστε εάν βγάλω στην πορεία να μην είναι έντονες ή πολλές. Μέχρι στιγμής δεν έχω κάτι στης 21 εβδομάδες,εσείς έχετε κάποιο σημάδι; 
    • Είναι 5.5, θα πάει πρώτη δημοτικού. Της τα έχω εξηγήσει όλα όσα μπορούν να ειπωθούν σε αυτή την ηλικία. Ότι η μαμά και ο μπαμπάς κάνουν μια διαφορετική αγκαλιά και έχει στο πέος του ένα σπορακι που το δίνει στο αιδοίο της μαμάς και γίνεται το μωράκι αλλά ότι δεν συμβαίνει πάντα.. έχουμε και ένα βιβλίο που τα εξηγεί και αυτό πολύ όμορφα. Γενικά προσπαθώ να είμαι όσο πιο ειλικρινής γίνεται και της δείχνω και τις φωτογραφίες από το βιβλίο. 
    • Παρε μια δευτερη γνωμη πριν κανεις το οτιδηποτε για να εισαι καλυμμένη. Γιατι ολο αυτο μου φαινεται λιγο περιεργο.
    • Ναι είναι όμορφο μέρος που και οι εξορμήσεις-εκδρομές αρκούν λίγο να ξεσκάσεις,  έχει τοοοσα πολλά μέρη που να τα επισκεφτείς όλα , όρεξη να υπάρχει μόνο και καλή διάθεση 😇
    • Κι εμένα κάπου εκεί ήταν όταν έμεινα έγκυος. Ε δεν ξέρω αν το πολύ καταλαβαίνουν. Της το έχουμε πει όμως και όταν τη ρωτάμε που είναι ο μπέμπης της μαμάς δείχνει την κοιλιά μου 😊  Τώρα της έχω πάρει ένα πολύ ωραίο βιβλίο που λέγεται "Τι θα μάθω στο αδερφάκι μου" και το διαβάζουμε κάθε βράδυ σχεδόν. Της αρέσει πολύ 😊 Είναι ζόρι η εγκυμοσύνη με τόσο μικρό παιδί, αλλά εγώ ευτυχώς την σηκώνω από την αρχή χωρίς κάποιο θέμα 😅 Κάπου στον 4ο μήνα που άρχισα να φουσκώνω πιο πολύ με πονούσε λίγο η κοιλιά και δεν την σήκωνα τόσο αλλά μετά μου πέρασε. Εγώ δεν μπορώ το σηκω κατσε που πρέπει να κάνω κάθε 1' μαζί της 😅 Πχ. Κάθομαι σε μία καρέκλα όταν παίζει μόνη, ε θα έρθει να με σηκώσει η σκατούλα να κάνω κάτι μαζί της. Θα καθίσω στο πάτωμα να παίξουμε, ε στο 1' θα έχει αλλάξει δωμάτιο και θα την κυνηγάω γιατί όλο και κάποια διαολια θα κάνει. Με έχει διαλύσει 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...