Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 503
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις On 8/8/2025 at 6:05 ΠΜ, ο/η Eliza Kats είπε:

Εγώ έχω 2 : "Η βίβλος της εγκυμοσύνης", που γράφει και για την εγκυμοσύνη και για τη γέννα και για τις πρώτες μέρες με το μωρό (περιποίηση κτλ) και "Το βιβλίο της εγκυμοσύνης, βδομάδα προς βδομάδα" που έχει ανα εβδομάδα πολύ αναλυτικά τι συμβαίνει, συν άλλες πληροφορίες αλλά εστιασμένο κυρίως στην εγκυμοσύνη. Οπότε αν θες μόνο για την εγκυμοσύνη καθαρά, θα πρότεινα το 2ο. Αλλιώς αν θες κάτι για πιο πλήρη προετοιμασία το πρώτο.

Πολύ ωραία ευχαριστώ, θα τα πάρω και τα 2!!!

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η KittyKat είπε:

Αυτό όπως το είπες! Να ηρεμήσει η ψυχούλα μας! Κι εσύ στο κλαμπ του τραχήλου Ε; Εγώ έκανα περίδεση γιατι σε δέκα μέρες κοντυνε ξαφνικά, αν και μέσα στα πλαίσια... Μάλλον κατασκευαστικο σφάλμα 😔Είναι και αυτό έξτρα άγχος, μη σου πω πρώτα θέλω να δούμε τον τράχηλο και μετά το μωρό;;; Ακούγεται λίγο κάπως; 😢 4 μέρες έμειναν, κουράγιο!!

Ναι ο τράχηλος μου είναι 3εκ.απο την αυχενική που το μετρήσαμε μέχρι και τώρα ,στον προχθεσινό υπέρηχο όμως ο γιατρός ειδε χοάνη τραχήλου αλλά ο τράχηλος σταθερός στα 3 εκ.Μου κόπηκαν τα πόδια ! Δεν μου είπε για περίδεση!Παίρνω utrogestan μαγνήσιο και βάζω vasclor από την αρχή και ο Θεός βοηθός ! Περιμένω την β επιπέδου να δω τι γίνεται ! 4 μέρες ακόμα και μου φαίνεται αιώνας! 

Δημοσίευση

@KittyKat @sofakikaramel με το καλό να την κάνετε κι εσείς και να είναι όλα σούπερ ❤️ (και οι υπόλοιπες κοπέλες φυσικά)

@KittyKat εσύ αφού έκανες περίδεση γιατί ανησυχείς; Μπορεί να ανοίξει ή τίποτα τέτοιο; Ξέρω ότι όσες κάνουν περίδεση ξενοιάζουν μετά.

Εμένα ευτυχώς 3,9 τον μέτρησε από τον κοιλιακό υπέρηχο. Και στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα θέμα, οπότε δεν περίμενα κάτι διαφορετικό. Ξέρω όμως ότι όσες έχετε θέμα σας ακολουθεί σε κάθε εγκυμοσύνη 😕 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...