Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα, κι εμένα η β επιπέδου ειναι την Τριτη 29/07 και με έχει φάει η αγωνία, αν και καλά φαίνεται να πηγαίνουν τα πράγματα μέχρι στιγμής.

Εγώ τον νιώθω κυρίως όταν ξαπλώνω να χαλαρώσω, τις προάλλες νομίζω είδα να κουνήθηκε και η κοιλία μου, ελπίζω να συνέβη όντως και να μην νόμιζα ότι το είδα λόγω της προσδοκίας 😅 Ο άντρας μου ωστόσο δεν έχει καταφέρει να τον καταλάβει ακόμη.

Με τη μέση έχω κι εγώ κάποιες ενοχλήσεις, που και που κάποιες μέρες πονάω ακόμη και στο περπάτημα, αλλά επίσης κάνω πολύ καθιστική ζωή λόγω δουλειάς. Έχω ξεκινήσει να κάνω κάποια μαθήματα πιλάτες που με έχουν βοηθήσει, αλλά νιώθω ότι εχω βαρύνει ήδη πάρα πολύ και ίσα που ειμαστε ακόμη στα μισά, δεν ξέρω τι μας περιμένει ακόμη 😅

Από τα ρούχα μου τώρα δεν μου κάνει τίποτα, την περάσμένη βδομάδα πήγα και αγόρασα 2-3 ρο΄ύχα εγκυμοσύνης και αισθάνθηκα πολύ καλύτερα φορώντας τα γιατί δεν ενοχλούν πουθενά.

• Απαντήσεις 402
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις On 24/7/2025 at 4:40 ΜΜ, ο/η nikol92 είπε:

Γιατί ένα μήνα? Ο γιατρός σου τα κλείνει έτσι??  θα είχα φρικάρει.. ανά 3 εβδομάδες πάω εγώ!!

Ναι ο δικός μου ανά μήνα σε βλέπει σε αυτές τις εβδομάδες. Εκτός αν θες εσύ νωρίτερα ή υπάρχει κάποιος λόγος. Αλλά οκ δεν συντρέχει κάποιος λόγος για νωρίτερα.

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Arya_01 είπε:

Καλησπέρα, κι εμένα η β επιπέδου ειναι την Τριτη 29/07 και με έχει φάει η αγωνία, αν και καλά φαίνεται να πηγαίνουν τα πράγματα μέχρι στιγμής.

Εγώ τον νιώθω κυρίως όταν ξαπλώνω να χαλαρώσω, τις προάλλες νομίζω είδα να κουνήθηκε και η κοιλία μου, ελπίζω να συνέβη όντως και να μην νόμιζα ότι το είδα λόγω της προσδοκίας 😅 Ο άντρας μου ωστόσο δεν έχει καταφέρει να τον καταλάβει ακόμη.

Με τη μέση έχω κι εγώ κάποιες ενοχλήσεις, που και που κάποιες μέρες πονάω ακόμη και στο περπάτημα, αλλά επίσης κάνω πολύ καθιστική ζωή λόγω δουλειάς. Έχω ξεκινήσει να κάνω κάποια μαθήματα πιλάτες που με έχουν βοηθήσει, αλλά νιώθω ότι εχω βαρύνει ήδη πάρα πολύ και ίσα που ειμαστε ακόμη στα μισά, δεν ξέρω τι μας περιμένει ακόμη 😅

Από τα ρούχα μου τώρα δεν μου κάνει τίποτα, την περάσμένη βδομάδα πήγα και αγόρασα 2-3 ρο΄ύχα εγκυμοσύνης και αισθάνθηκα πολύ καλύτερα φορώντας τα γιατί δεν ενοχλούν πουθενά.

Καλησπέρα, τι καλα, κι εγω εχω την β επιπεδου την πεμπτη και ανυπομονω να παω! Ετσι κι εγω σαν εσενα, τα βραδια, και ειδικα προς ξημερωματα ειναι πολυ δραστηριοι οι δικοι μου ❤️ μου αρεσει, και καμια φορα και στο γραφειο, αν εχω χαλαρη μουσικη και δεν εχω σηκωθει για ωρα θα ριξουν καμια να κανουν την παρουσια τους! Καλα αποτελεσματα να εχουμε, και υπομονη μεχρι να μπουμε στο επομενο λεβελ 😅

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...