Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Iris9 ασε κ εμεις ακομα δεν το εχουμε συνειδητοποιησει πως ειναι αγορακι αυτη τη φορα😁 μου λεει η μαια μου που εχει αγορακι περιπου 3 ετων να ετοιμαστω να τα δω ολα κ οτι με την μικρη (που ειναι ηδη ζωηρη) δεν εχω δει τιποτα😅 το πιστευα για αγορι παντως..κ τα συμπτωματα ηταν διαφορετικα κ η ορεξη μου😊

• Απαντήσεις 336
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η elena_1990 είπε:

Ευχαριστω πολυ κοριτσια μου🥰 εσεις πως ειστε;

Καλημέρα σου! Μπράβο, είδες τελικά όλα καλά! Ελπίζω να πήρες μια μεγάλη ανάσα και να ηρέμισες! Τελικά μάλλον στο γκρουπ αυτό μαζευτήκαμε όλες οι αγορομάνες, χαμούλης!! Κι εγώ σαν μεγαλύτερη εμπειρία έχω τις δυο ανιψιές μου που τις έχω ζήσει απο κοντά, αν και στο παρελθόν είχα κάνει μπειμπι σιτινγκ σε αγοράκια!! Πρεπει να κάνουμε το στατιστικό γκάλοπ στο τέλος και να δουμε τι γίνεται 😉🥰

Δημοσίευση

Καλημέρα σας!Γενικά χάζευα τα κοριτσίστικα ρουχαλάκια και παιχνίδια, 3 μέρες αφότου έμαθα για την εγκυμοσύνη έτυχε να παω σε μαγαζί π είχε και παιδικά και τα μάτια μ πήγαν στα αγοριστικα. Παρόλα αυτά πήγα να χαζέψω λίγο τα κοριτσίστικα κι ενώ ακουμπουσα κοριτσίστικο ρούχο τα μάτια μου χάζευαν τα αγορίστικα και λέω στον σύντροφο μ οκ αγοράκι έχουμε, αλλά μετά από αυτό δεν είχα έντονο συναίσθημα τι φύλο είναι το παιδί μ οπότε όσο να ναι ήταν μια έκπληξη. 

Με το καλό να μας έρθουν και θα ανταπεξελθουμε και στην ζωηραδα τους 😃

Δε το έχω ανακοινώσει ακόμα στην δουλειά μ!πρέπει να το πω αυτές τις μέρες κι έχω λίγο άγχος. Γενικά εμείς ακόμα δε το έχουμε ανακοινώσει αν και όσο κι αν φοράω φορέματα δεν είναι το φούσκωμα πλέον να πει κάποιος έφαγα πολύ...εσείς το έχετε πει?

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

Καλημέρα σας!Γενικά χάζευα τα κοριτσίστικα ρουχαλάκια και παιχνίδια, 3 μέρες αφότου έμαθα για την εγκυμοσύνη έτυχε να παω σε μαγαζί π είχε και παιδικά και τα μάτια μ πήγαν στα αγοριστικα. Παρόλα αυτά πήγα να χαζέψω λίγο τα κοριτσίστικα κι ενώ ακουμπουσα κοριτσίστικο ρούχο τα μάτια μου χάζευαν τα αγορίστικα και λέω στον σύντροφο μ οκ αγοράκι έχουμε, αλλά μετά από αυτό δεν είχα έντονο συναίσθημα τι φύλο είναι το παιδί μ οπότε όσο να ναι ήταν μια έκπληξη. 

Δε το έχω ανακοινώσει ακόμα στην δουλειά μ!πρέπει να το πω αυτές τις μέρες κι έχω λίγο άγχος. Γενικά εμείς ακόμα δε το έχουμε ανακοινώσει αν και όσο κι αν φοράω φορέματα δεν είναι το φούσκωμα πλέον να πει κάποιος έφαγα πολύ...εσείς το έχετε πει?

Καλά να είναι πάνω απο ολα τα ζουζουνάκια μας και ας ειναι και ζωηρα και ας είναι και ησυχα! Εγω σήμερα είμαι 18+3 και εχει αρχισει και φαινεται κανονικα η κοιλια, δεν φαινεται σαν απλως να εχω παρει βαρος, ξεκιναει και στρογγυλευει! Ειδικα τις απογευματινες ωρες μετα απο το δειπνο ειμαι σαν τον Τουταγχαμων, λιωνω στον καναπε😅Και στην δουλεια μου σε οσους δεν το εχει πει ευθεως, πλεον βλεπω οτι το βλεμμα τους πεφτει κατευθειαν πανω στην κοιλια 😅

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

Καλημέρα!!! 

Εγώ αναγκάστηκα να το πω γιατί κάνω δουλειά βαριά με ορθοστασία.  Αν και δεν ήθελα να σου πω την αλήθεια... 🙄

Δημοσίευση

Καλημέρα, κι εγώ το είχα πει στην 13η βδομάδα στην εργασία μου. Τώρα είμαι 17 εβδομάδων και εφόσον είναι δεύτερη εγκυμοσύνη η κοιλιά φάνηκε από τις προηγούμενες βδομάδες. Κι εμάς αγόρι μας είπαν , έχουμε ήδη μια κόρη, αλλά λέω συνέχεια κ αν αλλάξει; Με έβαλε τελικά να με δει η γιατρός μου τη Δευτέρα οπότε θα το ξαναδούμε και σε ένα μήνα έχω την Β΄  επιπέδου. Ακόμη όμως δεν κοιτάζω ρούχα ή να πάρω κάτι γιατί φοβάμαι για γρουσουζιά. Μπορεί να είναι και χαζό αυτό που λέω αλλά έτσι νιώθω...

Δημοσίευση

Εντάξει μάλλον είναι ο μήνας των αγοριών 😊

@Evitakious κι εγώ το ίδιο όχι μόνο δεν έχω αγοράσει για το μωρο αλλά ούτε καν έχω δει τι υπάρχει στην αγορά από φόβο...να φανταστείς ακόμα και για μένα φοβόμουν να πάρω ρούχα εγκυμοσύνης που αναγκαστικά έπρεπε για να χωράω..

Δημοσίευση

Εμενα στο παρτυ που εκανα αποκαλυψης φυλου εσκασαν οι περισσοτεροι με δωρακια, πετσετουλες, φορμακια, πανακια, και η αληθεια ειναι οτι ταυτοχρονα συγκινηθηκα και φοβηθηκα...απο την μια ελεγα δεν το πιστευω οτι ολα αυτα αφορουν τα δικα μου παιδια, που μεγαλωνουν μεσα μου, και μπορει να μην τα νιωθω αλλα ειναι εκει, απο την αλλη αυτο που λετε η φοβια για το αν παει κατι στραβα Θεος φυλαξει....περιεργα συναισθηματα συνεχεια....

Δημοσίευση

Αχ κορίτσια χαίρομαι τόσο πολύ που πάνε όλα σε όλες Τέλεια γιατί προς το παρόν εγώ γύρισα πριν λίγο από το γιατρό τον ιδιώτη που έχω για τις εξωτερικές εξετάσεις ( αυχενική , β επιπέδου κτλ) και κάθε φορά που πάω με νευριάζει δεν ξέρω αν είμαι παράλογη Αλλά όπως σας είχα πει και την άλλη φορά που πήγα για την αυχενική ένιωσα ότι απ’τη στιγμή που μπήκα προσπαθούσε να με πανικοβάλει για να κάνω την npit και ενώ μου έλεγε εεε δεν βλέπω καλά το ρινικό και τέτοια μετά στην γνωμάτευση έγραψε ότι είναι όλα τέλεια και τώρα που πήγα για το επαναληπτικό που μου είχε πει στην αρχή μου λέει γιατί σου είχα πει να ερθεισ ; Αφού έχω γράψει ότι όλα ήταν καλά και του λέω εεε δεν ξέρω εσείς λέγατε αυτό και αυτό μετά πάλι λέει έιχε το μωρό το χέρι του στη μύτη και τον δυσκολεύε να το δει αλλά λέει εντάξει όλα καλά Αλλά ένιωσα ότι ήθελε να με ξεπετάξει ούτε είδε μία γενική εικόνα των μωρών ούτε έβαλε την καρδιά του να την ακούσει ούτε μου είπε τι μέγεθος έχουνε τα μωρά πόσο  βάρος έχουν ούτε εξηγούσε τι βλέπαμε ούτε τίποτα μετά του λέω τα φύλα τα βλέπουμε ;και με το ζόρι μου είπε ότι το ένα είναι αγόρι και το άλλο δεν μπορεί να πει με σιγουριά (είμαι 16 βδομαδες )και στεναχωρήθηκα γιατί ήταν και ο πρώτος υπέρηχος που κατάφερε να έρθει ο άντρας μου μαζί και ανυπομονούσαμε και εν τέλη ούτε φύλα μάθαμε ούτε του εξηγούσε τι έβλεπε για να χαρεί και αυτός δεν ξέρω τώρα ψάχνω να βρω άλλον για την β επιπέδου 

Δημοσίευση

Βλέπω είναι η χρονιά των αγοριών ! Κ εμένα ο γιατρός που μου έκανε την αυχενική μου είπε μάλλον αγόρι είναι ! Στον προηγούμενο υπέρηχο ο γιατρός μου δεν μπορούσε να το δει τι είναι γιατί είχε κάτσει ανάποδα ,αύριο που έχω ραντεβού θα δούμε αν φανεί και τι είναι τελικά! Κ εγώ φοβάμαι να πάρω το παραμικρό ούτε καν τα κοιτάζω από τον φόβο μου!!  Σήμερα είμαι 16+3 ,περιμένω πως και πως να το νιώσω αλλά ξέρω είναι νωρίς ακόμα !!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Geo1234 είπε:

Αχ κορίτσια χαίρομαι τόσο πολύ που πάνε όλα σε όλες Τέλεια γιατί προς το παρόν εγώ γύρισα πριν λίγο από το γιατρό τον ιδιώτη που έχω για τις εξωτερικές εξετάσεις ( αυχενική , β επιπέδου κτλ) και κάθε φορά που πάω με νευριάζει δεν ξέρω αν είμαι παράλογη Αλλά όπως σας είχα πει και την άλλη φορά που πήγα για την αυχενική ένιωσα ότι απ’τη στιγμή που μπήκα προσπαθούσε να με πανικοβάλει για να κάνω την npit και ενώ μου έλεγε εεε δεν βλέπω καλά το ρινικό και τέτοια μετά στην γνωμάτευση έγραψε ότι είναι όλα τέλεια και τώρα που πήγα για το επαναληπτικό που μου είχε πει στην αρχή μου λέει γιατί σου είχα πει να ερθεισ ; Αφού έχω γράψει ότι όλα ήταν καλά και του λέω εεε δεν ξέρω εσείς λέγατε αυτό και αυτό μετά πάλι λέει έιχε το μωρό το χέρι του στη μύτη και τον δυσκολεύε να το δει αλλά λέει εντάξει όλα καλά Αλλά ένιωσα ότι ήθελε να με ξεπετάξει ούτε είδε μία γενική εικόνα των μωρών ούτε έβαλε την καρδιά του να την ακούσει ούτε μου είπε τι μέγεθος έχουνε τα μωρά πόσο  βάρος έχουν ούτε εξηγούσε τι βλέπαμε ούτε τίποτα μετά του λέω τα φύλα τα βλέπουμε ;και με το ζόρι μου είπε ότι το ένα είναι αγόρι και το άλλο δεν μπορεί να πει με σιγουριά (είμαι 16 βδομαδες )και στεναχωρήθηκα γιατί ήταν και ο πρώτος υπέρηχος που κατάφερε να έρθει ο άντρας μου μαζί και ανυπομονούσαμε και εν τέλη ούτε φύλα μάθαμε ούτε του εξηγούσε τι έβλεπε για να χαρεί και αυτός δεν ξέρω τώρα ψάχνω να βρω άλλον για την β επιπέδου 

Κατα την γνωμη μου ειναι πολυ σημαντικο ο γιατρος που μας παρακολουθει να μας αποπνεει σιγουρια και ασφαλεια... το να νιωθεις τσιτωμενη καθε φορα, το να μην θυμαται τι σου ειπε, το να μην ασχολειται ειναι σημαδια οτι εχει ερθει η ωρα να βρεις καποιον αλλον με συνοπτικες διαδικασιες.. ειδικα εμεις που κυοφορουμε διδυμα και οσο να ειναι τα πραγματα ειναι παντοτε διαφορετικα απο μια απλη κυηση... Μην σκας, γιατροι υπαρχουν πολλοι και δεν ειναι αργα να αλλαξεις, καθε αλλο! Τωρα οταν μας προτεινουν διαφορες εξετασεις, το κανουν φυσικα γιατι ακολουθουν και ενα πρωτοκολλο και στο τελος εμεις παιρνουμε την αποφαση. Χθες εκανα αυτην την συζητηση με κατι νεομαμαδες και με ρωτουσαν ποιος θα μου κανει την β επιπεδου ( επειδη ζουμε σε επαρχια και ολες την ειχαν κανει με τον ιδιο γιατρο) και μου ειπαν αν σου πει κατι μην σε πιασει πανικος κλπ ετσι κανει....τους ειπα απλα, αν μου πει κατι που μπορει να με θορυβησει θα επικοινωνησω κατευθειαν με τον γιατρο της εξωσωματικης μου, θα κανω ταξιδακι και θα παω να παρω και δευτερη γνωμη. Κοιτα να βρεις αλλον γιατρο, να του δωσεις το ιστορικο σου, και νομιζω θα ηρεμισεις 🥰

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πολυ ωραίο όνομα! Δεν το έχω ξανακουσει! Εγώ από τώρα ψάχνω ονόματα και για αγόρι και για κορίτσι 😝! Με δυσκολεύουν και τα δύο! Τα αγοριστικα γτ δεν Μ αρέσει κανένα και τα κοριτσίστικα γτ μου αρέσουν πολλά!!!! 🤣🤣😵‍💫 Όταν μάθω το φύλο αν είναι κορίτσι ίσως ζητήσω τη βοήθεια του κοινού 😅
    • Καλησπέρα σε όλες τις όμορφες.. Στις μανούλες και στις μελλοντικές.. Σας βρήκα, χάθηκα λίγες μέρες αλλά πάλι εδώ..😘❤️😍
    • Κοριτσάκι μου όλες είμαστε μαζί μου , Προσευχόμαστε και όλα θα πάνε καλά, μίλα με το γιατρό σου πάντα και αν νιώθεις ευάλλωτη περίμενε 2-3 μέρες και ξαναπήγαινε...  
    • Καλησπέρα κορίτσι μου χάθηκα λίγο αυτές τις ημέρες γιατί μου ΄ήρθαν λίγο κάπως όλα αυτά και επέλεξα να αποστασιοποιηθώ μας π΄έσανε και κα΄τι διάφορα οικογενειακά με γιατρούς συν δουλειά που πνίγομαι, ε κάπου τα παιξα,. Ελπίζω να είσαι και εσύ καλύτερα ... Τι να σου πω εγώ δεν είχα ι΄δεα από αυτα , κάποια στιγμή λοιπόν που έκανα όλες αυτές τις εξετάσεις η αιματολόγος μου τότε  μου είχε πεί ότι δεν έχω κάτι αλλά όταν θα μείνω έγκυος θα πρέπει να κάνω αντιπηκτικές λόγω ενός ετερόζυγου, όταν λοιπόν πήγα τις εξετ΄άσεις στο γυναικολόγο και τις έδειξα μου πέταξε το χαρτι πίσω και μου λέει για αυτό δεν χρειάζεσαι ενέσεις.. Ε εσύ τι να πιστέψεις όταν υποτίθεται είναι ένας από τους καλύτερους στην Ελλάδα και μπλα μπλα, ξέρεις τώρα.. Που υποτίθεται έχει δει και έχει δει.. Να σου πω την αλήθεια κάτι δεν μου κόλλαγε από την αρχή και δεν ήταν και από τη σ΄λιγουρη επ΄ιγολή μου τότε αλλά εκείνη τη στιγμή εκεί πήγα, και μάλιστα όταν το έχασα μου είπε μετά ε από εδώ και στο εξής στην επόμενη θα κάνεις ενέσεις προληπτικά λόγω αποβολής , δεν σε πειράζουν κάτι (και λέω μέσα μου τότε γιατί τις έκοψε εξαρχής) εκεί ήταν λοιπόν που πήρα απόφαση να αλλάξω γιατρό και ευτυχώς που το έκανα γιατί αυτ΄ός τώρα ήταν ξεκάθαρος και μέσω πλην σαφώς μου είπε βλέποντας τις εξετάσεις και εμε΄να ότι δεν έχω τίποτα αλλά λόγω αυτο΄ύ δεν έπρεπε να μου τις κόψει με τίποτα, μου είπε ότι θα μείνω κανονικά και μπλλα μπλα ξέρεις αλλά του λέω το άγχος είναι άγχος και δεν είναι εύκολος αντίπαλος.. Οπότε πλέον προσεύχομαι το έχω αφήσει στη τύχη πια  και προσπαθώ να μην το σκέφτομαι όλη μ΄΄έρα κάθε μέρα. Αυτός ο μήνας κύλισε να πω την αλήθεια πιο άνετος με πολύ σεξ και δουλειά.. Ο Άντρας που μου λεεί μεταξύ σοβαρού και αστείου άντε να μείνεις γιατί δεν μπορώ άλλο,, (τον κυνηγάω όλη μέρα κάθε μέρα σχεδόν αχαχαχα και προσπαθούμε να το πάρουμε στη πλάκα και να ηρεμήσουμε διαφορετικά θα τρελαθούμε μετά τα τελευταία νέα, που μπορεί να μην έχει όλη την ευθύνη αλλά σίγουρα τη μεγαλύτερη από λάθος ενός γιατρού δεν κρατάω το παιδάκι μου ). Ελπίζω να μην σε κούρασα...  Σε άλλα νέα πως είσαι εσύ ?    
    • Στα δικά μου νέα κορίτσια ξεκίνησα σήμερα με meriofert 150! Μακάρι να πάνε όλα όσο το δυνατόν καλύτερα..  Πρέπει να προσέχουμε κάτι κατά την φάση της διεγερσης; ο γιατρός δεν μου επισήμανε κάτι.. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...