Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Ναι ναι φάνηκε! Ένα εργαλείο να 🤣🤣🤣 Έκανε μπαμ στον υπέροχο. Αγοράκι και με τη βούλα πλέον!

Συγχαρητήρια, να ενας μπεμπαρος θα βγει ❤️ εμεις αυριο εχουμε το παρτυ, αντε να δουμε κι εμεις επιτελους τι φυλο ειναι τα μωρακια μας!! Τι καλα που αρχισες να τον νιωθεις κιολας ❤️ κι εγω ανυπομονω να ερθει η περιοδος που θα ξεκινησω να νιωθω τα πρωτα τους σκιρτηματα ❤️ σημερα ειμαι 16+4 αλλα δεν πειραζει οταν ερθουν θα τα υποδεχτω με χαρα! αν και διαβαζω και στο αλλο γκρουπ του Νοεμβριου που ειναι λιγο πιο προχωρημενες εγκυμοσυνες οτι κι εκει δεν εχουν ακουσει ολες ακομα. Το να νιωσουμε τα μωρακια μας εχει πολλους παραγοντες που το επηρεάζει. Στο τελος της ερχομενης εβδομαδας πρωτα ο Θεος θα λαβουμε και τα αποτελεσματα της ΝΙΡΤ και μετα βουρ να περιμενουμε β επιπεδου! 

• Απαντήσεις 291
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις On 24/6/2025 at 11:16 ΠΜ, ο/η Evitakious είπε:

Καλημέρα, πήγα στη γιατρό χθες και όλα καλά! Επιβεβαιώσαμε και το φύλο. Αγοράκι. Σχετικά με την καισαρική έχουν περάσει 10 χρόνια και εφόσον είχα διαστολή στην πρώτη εγκυμοσύνη μπορούσα με vbac αλλά έχω ένα προλακτίνωμα στην υπόφυση για το οποίο παίρνω χρόνια αγωγή και τη σταμάτησα λόγω εγκυμοσύνης. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι δε θεωρεί σωστό να πάω με φυσιολογικό γιατί δεν θα μπορούμε να ξέρουμε τι διάσταση έχει και το θεωρεί επικίνδυνο. Μέχρι τότε θα το συζητήσουμε εκ νέου.

Επίσης από όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη έχω ένα έκζεμα στο μέτωπο που δεν φεύγει.  Πήγα σε δερματολόγο αλλά τίποτα δεν με βοηθάει καθώς κ οι κρέμες είναι ήπιες. Το αντιμετωπίζει καμία σας;

Κορίτσι μου καλημέρα! Έχω κ εγώ προλακτίνωμα και παίρνω dostinex πολλά χρόνια, φυσικά τώρα στην εγκυμοσύνη τα σταμάτησα. Είμαι στην 20η εβδομάδα (στο πρώτο μου παιδάκι) και δεν έχουμε συζητήσει κάτι με την ενδοκρινολόγο μου σχετικά με τον τοκετο. Αυτό που σου είπε είναι ότι δε μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά λόγω του ότι μπορεί να έχει μεγαλώσει πολύ το προλακτίνωμα? κατάλαβα σωστά? Γενικότερα δηλαδή όταν υπάρχει προλακτίνωμα επιτρέπεται μόνο καισαρική? 

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Α επίσης ξέχασα να πω ότι ξεκίνησα σιγά σιγά να νιώθω το μωράκι 😊 Όχι κάτι ιδιαίτερο. Μόνο αν είμαι ξαπλωμένη ανάσκελα και για 1-2 φορές. Αλλά είναι τέλειο 😊 15+1 με έβγαλε χθες ο γιατρός (κανονικά είμαι πιο πίσω, αλλά μάλλον ο μπέμπης μεγαλώνει γρήγορα)

Τέλειααα μπράβο ,πρέπει να είναι πολύ ωραίο το αίσθημα αυτό! Ανυπομονώ κ εγώ !!!  

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η nikol92 είπε:

Καλημέρα.... εγώ κορίτσια που μπήκα στη 17η και δε νιώθω τίποτα ακόμα να ανησυχήσω??

Όχι είναι νωρίς ακόμα. Κι εγώ το πρώτο την 20η ξεκίνησα να το νιώθω. Και τώρα μόνο αν είμαι ξαπλωμένη και τύχει να ρίξει καμιά δυνατή 😅

Οπότε υπομονή ❤️

Δημοσίευση

Καλημερα κορίτσια τι κάνετε ? Χαίρομαι που όλες μας προχωράμε τέλεια και τα μωράκια μας είναι καλά !! Εμεις εχθές είχαμε γιατρό μια χαρά το νινι μεγαλώνει καλά και ζυγίζει όσο και lacta  μου είπε 😂😂😂 

@elena_1990 καλή επιτυχία σήμερα με την αυχενική και να μας ενημερώσεις να μας πεις τα νέα σου ! 

@katiu_131Σημερα είναι το μεγάλο gender reveal !!! Να μας πεις κ εμας τι είναι τα νινακια!!!!! 

Δημοσίευση

Καλημέρα @sofakikaramel!! ναι σήμερα είναι και μετράω αντίστροφα τις ώρες!! Σου είπε ζυγίζει όσο μια λάκτα αλλά σου διευκρίνησε ποια λάκτα απο όλες? είναι και οι τεράστιες των 250γρμ 😅καλή επιτυχία @elena_1990 να πάνε όλα άψογα ❤️ 

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια!

Είχα γράψει όταν δημιουργήθηκε αυτό το γκρουπ, αλλά μετά χάθηκα λίγο με τις υποχρεώσεις! 😊

Είμαι έγκυος στο δεύτερό μου μωράκι, αυτή τη στιγμή 13 εβδομάδων, και έχω ΠΗΤ 2/1. Λόγω καισαρικής – όπως και στο πρώτο – λογικά θα γεννήσω μέσα στον Δεκέμβρη.

Χτες κάναμε την αυχενική, όλα πήγαν τέλεια, δόξα τω Θεώ! 🥰 Μάλλον κοριτσάκι, αν και η γιατρός ήταν λίγο επιφυλακτική λόγω της στάσης του μωρού.

Χαίρομαι πολύ που είμαστε όλες εδώ και μοιραζόμαστε αυτή την όμορφη περίοδο!

Δημοσίευση
στις On 26/6/2025 at 10:06 ΠΜ, ο/η katiu_131 είπε:

Συγχαρητήρια, να ενας μπεμπαρος θα βγει ❤️ εμεις αυριο εχουμε το παρτυ, αντε να δουμε κι εμεις επιτελους τι φυλο ειναι τα μωρακια μας!! Τι καλα που αρχισες να τον νιωθεις κιολας ❤️ κι εγω ανυπομονω να ερθει η περιοδος που θα ξεκινησω να νιωθω τα πρωτα τους σκιρτηματα ❤️ σημερα ειμαι 16+4 αλλα δεν πειραζει οταν ερθουν θα τα υποδεχτω με χαρα! αν και διαβαζω και στο αλλο γκρουπ του Νοεμβριου που ειναι λιγο πιο προχωρημενες εγκυμοσυνες οτι κι εκει δεν εχουν ακουσει ολες ακομα. Το να νιωσουμε τα μωρακια μας εχει πολλους παραγοντες που το επηρεάζει. Στο τελος της ερχομενης εβδομαδας πρωτα ο Θεος θα λαβουμε και τα αποτελεσματα της ΝΙΡΤ και μετα βουρ να περιμενουμε β επιπεδου! 

Καλά κι εγώ δεν πετυχαίνω να το νιώσω κάθε μέρα.

Μην ανησυχείς όμως όταν ξεκινήσουν τις κλωτσιές θα τα παρακαλάς να σταματήσουν 🤣🤣🤣

Θυμάμαι στην Λυδία (δεν θυμάμαι τώρα ποια εβδομάδα ήμουν) αλλά ξύπνησα μέσα στη νύχτα από τον πόνο γιατί μου είχε ρίξει κλωτσιά στα πλευρά. Μιλάμε για πόνο όχι αστεία! 

Επίσης είναι φουλ άβολο να κάνεις την ανάγκη σου και να κουνιέται το παιδί στην κοιλιά 🤣🤣🤣🤣

Άντε να κάνετε το πάρτυ! Περιμένουμε! Να περάσετε ωραία 😊 😊 😊 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Χρύσακι είπε:

Γεια σας κορίτσια!

Είχα γράψει όταν δημιουργήθηκε αυτό το γκρουπ, αλλά μετά χάθηκα λίγο με τις υποχρεώσεις! 😊

Είμαι έγκυος στο δεύτερό μου μωράκι, αυτή τη στιγμή 13 εβδομάδων, και έχω ΠΗΤ 2/1. Λόγω καισαρικής – όπως και στο πρώτο – λογικά θα γεννήσω μέσα στον Δεκέμβρη.

Χτες κάναμε την αυχενική, όλα πήγαν τέλεια, δόξα τω Θεώ! 🥰 Μάλλον κοριτσάκι, αν και η γιατρός ήταν λίγο επιφυλακτική λόγω της στάσης του μωρού.

Χαίρομαι πολύ που είμαστε όλες εδώ και μοιραζόμαστε αυτή την όμορφη περίοδο!

Τέλεια κορίτσι μου! Ε σε κάνα 2 εβδομάδες θα είναι πιο σίγουρο το φύλο. Πότε θα σε ξαναδεί ο γιατρός;

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η elena_1990 είπε:

@katiu_131 @sofakikaramel σας ευχαριστω πολυ κοριτσια❤️..λιγες ωρες εμειναν μεχρι το ραντεβου κ εχω πεθανει ατο αγχος απο προχθες🙄 

Γιατί καλέ; Όλα καλά θα είναι 😊 Θα το δείτε να χορεύει και να σε κλωτσάει 😜 

Στείλε μας να νέα σου όταν τελειώσεις.

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια!Εμας η αυχενικη βγηκε ελαφρως πανω απο τα ορια..μας προετρεψε σε αμνιο..ο γιατρος μας προτεινε νιπτ..ολα στο τραπεζι μεχρι να βγουν τα αιματολογικα φυσικα..θα δειξει..η υπολοιπη εικονα ηταν πολυ καλη..εμεις βεβαια δεν ειμαστε κ τοσο καλα αλλα θα περιμενουμε κ τις αιματολογικες κ βλεπουμε..

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η elena_1990 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!Εμας η αυχενικη βγηκε ελαφρως πανω απο τα ορια..μας προετρεψε σε αμνιο..ο γιατρος μας προτεινε νιπτ..ολα στο τραπεζι μεχρι να βγουν τα αιματολογικα φυσικα..θα δειξει..η υπολοιπη εικονα ηταν πολυ καλη..εμεις βεβαια δεν ειμαστε κ τοσο καλα αλλα θα περιμενουμε κ τις αιματολογικες κ βλεπουμε..

Να μην στεναχωριέστε μέχρι να έχετε και τα αιματολογικά! Πολλές φορές ίσως δείξει η αυχενική κάτι πάνω από τα όρια και σε συνδυασμό με τα αιματολογικά να είναι όλα καλά! Την προηγούμενη εβδομάδα μιλούσα με μια κοπέλα, γνωστή μου, που τυγχάνει να είμαστε μαζί σχεδόν στον ίδιο μήνα και μου είπε ότι επειδή στην αυχενική σε συνδυασμό με τις αιματολογικές είδαν κάτι λίγο πάνω από το όριο, έκανε ΝΙΡΤ και όλα καλά! Περιμένει ένα υγιέστατο κοριτσάκι! Θετικές σκέψεις μόνο! ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Καλά κι εγώ δεν πετυχαίνω να το νιώσω κάθε μέρα.

Μην ανησυχείς όμως όταν ξεκινήσουν τις κλωτσιές θα τα παρακαλάς να σταματήσουν 🤣🤣🤣

Θυμάμαι στην Λυδία (δεν θυμάμαι τώρα ποια εβδομάδα ήμουν) αλλά ξύπνησα μέσα στη νύχτα από τον πόνο γιατί μου είχε ρίξει κλωτσιά στα πλευρά. Μιλάμε για πόνο όχι αστεία! 

Επίσης είναι φουλ άβολο να κάνεις την ανάγκη σου και να κουνιέται το παιδί στην κοιλιά 🤣🤣🤣🤣

Άντε να κάνετε το πάρτυ! Περιμένουμε! Να περάσετε ωραία 😊 😊 😊 

Το πάρτυ ήταν υπέροχο! Μπορεί να θεωρείται βρε κορίτσια αμερικανια, αλλά έχει πάρα πολύ συγκινητικές στιγμές! Ειδικά για εμένα που έχω χάσει τον μπαμπά μου και θα κάνουμε δύο αγόρια, να ακουστεί το όνομα του, το συναίσθημα είναι απερίγραπτο! Ποδοσφαιρική ομάδα θα μαζέψω! Ευτυχώς έχω τις δύο ανηψιες και φέρνουμε ισορροπία στην οικογένεια με τα δυο μου αγοράκια τώρα ❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Τέλεια κορίτσι μου! Ε σε κάνα 2 εβδομάδες θα είναι πιο σίγουρο το φύλο. Πότε θα σε ξαναδεί 

Θα πάω ξανά στις 14 Ιουλίου κορίτσι μου για υπέρηχο, οπότε ίσως τότε το δούμε πιο καθαρά! Εσύ ξέρεις το φύλο ή ακόμα;

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η elena_1990 είπε:

Καλημέρα  κορίτσι μου!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, είναι αγχωτικό όταν δεν βγαίνουν όλα απόλυτα ξεκάθαρα… Ευτυχώς που η υπόλοιπη εικόνα ήταν καλή 🙏

Κάνεις πολύ σωστά που τα βάζετε όλα στο τραπέζι και περιμένετε τις αιματολογικές. Εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά και να σας φύγει το άγχος σύντομα!

Είμαστε εδώ και σε στηρίζουμε ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η katiu_131 είπε:

Το πάρτυ ήταν υπέροχο! Μπορεί να θεωρείται βρε κορίτσια αμερικανια, αλλά έχει πάρα πολύ συγκινητικές στιγμές! Ειδικά για εμένα που έχω χάσει τον μπαμπά μου και θα κάνουμε δύο αγόρια, να ακουστεί το όνομα του, το συναίσθημα είναι απερίγραπτο! Ποδοσφαιρική ομάδα θα μαζέψω! Ευτυχώς έχω τις δύο ανηψιες και φέρνουμε ισορροπία στην οικογένεια με τα δυο μου αγοράκια τώρα ❤️❤️

Πω πω κορίτσι μου, με συγκίνησες! ❤️

Το ότι θα ακουστεί το όνομα του μπαμπά σου μέσα από τα παιδάκια σου είναι το πιο όμορφο και δυνατό δώρο… Να σου ζήσουν τα αγοράκια σου, γερά και ευτυχισμένα να είναι!

Και ναι, μπορεί να το λένε “αμερικανιά”, αλλά τέτοιες στιγμές είναι μοναδικές και γεμάτες συναίσθημα!

Η ποδοσφαιρική ομάδα σε καλό θα σας βγει! 😄 Και οι ανιψούλες φέρνουν την τέλεια ισορροπία 💙💖

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @elena_1990 θα σου πω. Αυτοί μετράνε κάποια πράγματα στο εμβρυο. Όπως κατάλαβες τ πάχος τ υγρού π υπάρχει στον αυχένα κ αν υπάρχει ορατό ρινικο οστό. Οσο μικρότερο τ πάχος εκει τόσο μικρότερες οι πιθανότητες να εχει συνδρομο. Οσο μεγαλώνει η αυχενικη διαφάνεια τόσο αυξάνονται θεωρητικά οι πιθανότητες. Αλλα μιλαμε ΠΑΝΤΑ για πιθανότητες. Εγω πχ ειχα λογο ηλικιας (37) κ χαμηλής αυχενικής πιθανότητες αρχικά 1/1000  κατι. Η papp a την έριξε στο 1/600. Σ λέει ότι ενα εμβρυο στα 600 μ αυτές τιε μετρησεις εχει συνδρομο. Εχω δει βιντεακια με σύνδρομα π ελεγε η μαμά το 1/4000 μου πχ κ τ παιδακι είχε συνδρομο. Άπειρο ελάχιστη πιθανότητα? Ναι. Ακομα κ 1 προς 10 να σ βγει απο τις μετρήσεις σημαίνει ότι μ αυτές τιε μετρήσεις τ 9 μωρα ήταν υγιή. Τ ενα είχε συνδρομο. Η τροφοβλαστη παιρνει κύτταρα απ ευθείας απο τ πλακουντα. Εξετάζονται τ χρωμοσώματα. Την άλλη μερα εχεις τ αποτελέσματα με 100% βεβαιότητα. Μια χαρά θα ειναι τ μωρακι σου. Οι μετρήσεις δίνουν μονο πιθανότητες. Εγω τηβ εκανα να εχβ τ κεφαλι μ ησυχο. Το είχα τρελό άγχος μ αυτά π διαβαζα για τη διαδικασία αλλα ειλικρινά δ είναι τίποτα.
    • Καλημέρα κορίτσι μου, και εγώ είμαι 36 ετών και τον Ιανουάριο είχα την πρώτη μου εγκυμοσύνη από εξωσωματική. Δυστυχώς στις 9 εβδομάδες παλινδρόμησε. Σταμάτησε η καρδούλα του εμβρύου οπότε χρειάστηκε να μπω νοσοκομείο για απόξεση. Τώρα είμαι πάλι έγκυος από εξωσωματική αλλά είμαι ακόμη στην αρχή, εχθές μόλις πήρα το πρώτο θετικό αποτέλεσμα της χοριακής, οπότε δεν ξέρω αν έχω ένα ή δύο μωράκια και πως να εξελιχθεί η συνέχεια τους! Θα σου πω όμως πως αυτή τη φορά είμαι πιο χαλαρή και ποιο σίγουρη πως αυτή τη φορά όλα θα πάνε καλά! Δεν αφήνω τον εαυτό μου να σκέφτεται αρνητικά και πιστεύω περισσότερο σε αυτά τα μωρά.. Σίγουρα η τραυματική εμπειρία που έζησα δεν με αφήνει να ησυχάσω, αλλά προσπαθώ όσο γίνεται να σκέφτομαι θετικά και να λέω στον εαυτό μου πως αυτή τη φορά όλα θα πάνε καλά!!! Με τη βοήθεια του Θεού και των Αγίων, όλα θα πάνε καλά!!! Εύχομαι αυτή τη φορά να έχει και για σένα και για μένα ευχάριστη έκβαση αυτή η εγκυμοσύνη! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
    • Ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσια..!!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά μέχρι το τέλος αυτή τη φορά, ο δρόμος και ο ανήφορος είναι ακόμη μεγάλος αλλά βήμα βήμα τη φορά θα τα καταφέρουμε με τη βοήθεια του Θεού.! 🙏🏼 χε χε όχι όχι είμαστε χαλαρά να σου πω την αλήθεια με σκισμένο για την ώρα κεφάλι, ταπεινά! Θα ρθει η ώρα που θα το γιορτάσουμε με την καρδιά μας, το νιώθω.. εξάλλου εχθές κορίτσια είχε τέτοια ζέστη που δεν παλευόταν με τπτ η κατάσταση. Εμείς δυστυχώς μένουμε σε ένα πολύ ζεστό σπίτι το καλοκαίρι και κρύο το χειμώνα που δεν μπήκαμε στον κόπο να βάλουμε κλιματιστικό γιατί σε λίγους μήνες θα φύγουμε, θα μετακομίσουμε στο πατρικό μου, που τη βγάζουμε με τον ανεμιστήρα.. οπότε καταλαβαίνεις πως ήμασταν εχθές ειδικά ο σύζυγος. Μετά το απόγευμα αργά αναγκάστηκα να βγω από το σπίτι για να πάμε σούπερ μάρκετ γιατί ήταν όλα άδεια στο σπίτι και ... μένουμε στο δεύτερο χωρίς ασανσέρ, οπότε καταλαβαίνεις ποιον έβαλα να κάνει όλη τη χαμαλοδουλειά.. 🤣🤣🤣 και δεν μπορούσε να πει και τπτ μετάτο θετικό αποτέλεσμα... 🤣🤣🤣🤣
    • Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια.. Λένε οτι η γιορτή κρατάει 40 μέρες χιχιχιχ @Παρασκευαιδου Χρόνια πολλά ζαΐρα της καρδιάς μας, να τα εκατοστίσεις 🥳🥳🥳❣️🎂 υγεία εύχομαι και μόνο ευτυχισμένες στιγμές..με το καλό και το νέο μέλος σας ❣️   @melitiniღ κορίτσι μου συγχαρητήριαααα, εύχομαι μια υγιή και τελείομηνη εγκυμοσύνη😘
    • Καλημέρα κορίτσι μου! Εγώ για την ώρα την αγωγή που ακολουθώ είναι φουλ στα φάρμακα.. 🤣  Cyclacur 2 λευκά χαπάκια πρωί βράδυ, Vasclor το πρωί, Prolutex και Innohep το απόγευμα, salospir 100ρι το βράδυ και Filicin το πρωί και D3 το μεσημέρι.  Αυτά τα ολίγα.. 🤣🤣 Utrogestan εμένα δεν μου δίνει, ούτε την πρώτη φορά μου είχε, με Vasclor με πηγαίνει. Έχω δρόμο εγώ ακόμη μπροστά μου μέχρι να πάνε όλα καλά και να αρχίσω σιγά σιγά να τα κόβω. 🙃😉 Χαίρομαι πολύ για σένα, εύχομαι όλα καλά μέχρι το τέλος και από δω και πέρα να αρχίσεις να το χαίρεσαι λίγο παραπάνω.. 🙃😉
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...