Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημερα κοριτσια. Βγηκαμε χθες αργα το απογευμα με αγωγη στο σπιτι για το στομαχι και επικοινωνια με τον παιδιατρο μας. Ηθελαν να μας κρατησουν και αλλη μια μερα αλλα ζητησα να φυγουμε μην κολλησει και τιποτα αλλο. Ευτυχως στο δωματιο ειμασταν μονοι μας. Τους ειπα πως υποπτευομαι αλλεργια στο κοτοπουλο καθως ολα ξεκινησαν μολις 2-3 μερες μετα που εδωσα κοτοπουλο και η μια γιατρος ειπε αποκλειεται αλλα ο δικος μου γιατρος και αλλη μια ειπαν πως ειναι σπανιο αλλα γινεται. Προχθες ενω της εφεραν φρουτα το πρωι τα εφαγε κανονινα χωρις να κλαψει και το μεσημερι με το κοτοπουλο ενω ανοιγε το στομα της να φαει στην 5η κουταλια αρχισε να τσιριζει και δεν ηρεμουσε για καμια ωρα παλι. Χθες το πρωι εφαγε φρουτα κανονικα και μεσημερι ειπα να φερουν μονο πατατα καροτο καο το εφαγε χωρις κλαμα. Μιλησα με τον γιατρο και θα εχουμε μια ψιλοδιαιτα για λιγες μερες και μετα θα εισαγω μοσχαρι και θα δοκιμασουνε παλι κοτοπουλο σε λιγες εβδομαδες. Εχασε και μισο κιλο η καημενη με τετοια ταλαιπωρια τοσες μερες. 
    • Τέλεια!!! Μεγαλώνει το μπουμπουκάκι!! Απίστευτο κορίτσια, κοντεύουμε!! 🩷
    • Καταπληκτικά νέα! Μεγάλωσε η ψυχούλα!
    • Σε καταλαβαίνω και εμένα οι δουλειές του σπιτιού δεν βγαίνουν όσο και να προσπαθώ υπάρχουν μέρες όμως που δεν θέλω να κάνω τίποτα αλλά με κουράζει που το σπίτι δεν έχει μια σειρά εγώ δεν έχω και βοήθεια οι δικοί μου είναι μακριά μόνο τα πρωινά που είναι ο άντρας για λίγο σπίτι πριν φύγει για δουλειά έχω βοήθεια  οσο για τα παιδεία υπάρχουν μέρες όπως πχ σήμερα που ήταν ζόρικη μέρα είμαστε πότε έτσι πότε αλλιως από τα κέφια της μεγαλης εξαρτάται πως θα μας πάει η μέρα, η μικρή είναι πιο διαχειρίσιμη..
    • Κορίτσια τι κανετε;;Πριν λιγο γυρίσαμε από γυναικολόγο!!1966 ο μπέμπης ολα τα βρήκε τελεια κάναμε κ ντοπλερ🥰😍σε ενα μήνα θα με δει ακριβως που θα εχω μπει στον μήνα μου απο τις 4/12💘💘💘
  • Προσθήκη...