Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Ναι ναι φάνηκε! Ένα εργαλείο να 🤣🤣🤣 Έκανε μπαμ στον υπέροχο. Αγοράκι και με τη βούλα πλέον!

Συγχαρητήρια, να ενας μπεμπαρος θα βγει ❤️ εμεις αυριο εχουμε το παρτυ, αντε να δουμε κι εμεις επιτελους τι φυλο ειναι τα μωρακια μας!! Τι καλα που αρχισες να τον νιωθεις κιολας ❤️ κι εγω ανυπομονω να ερθει η περιοδος που θα ξεκινησω να νιωθω τα πρωτα τους σκιρτηματα ❤️ σημερα ειμαι 16+4 αλλα δεν πειραζει οταν ερθουν θα τα υποδεχτω με χαρα! αν και διαβαζω και στο αλλο γκρουπ του Νοεμβριου που ειναι λιγο πιο προχωρημενες εγκυμοσυνες οτι κι εκει δεν εχουν ακουσει ολες ακομα. Το να νιωσουμε τα μωρακια μας εχει πολλους παραγοντες που το επηρεάζει. Στο τελος της ερχομενης εβδομαδας πρωτα ο Θεος θα λαβουμε και τα αποτελεσματα της ΝΙΡΤ και μετα βουρ να περιμενουμε β επιπεδου! 

• Απαντήσεις 278
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις On 24/6/2025 at 11:16 ΠΜ, ο/η Evitakious είπε:

Καλημέρα, πήγα στη γιατρό χθες και όλα καλά! Επιβεβαιώσαμε και το φύλο. Αγοράκι. Σχετικά με την καισαρική έχουν περάσει 10 χρόνια και εφόσον είχα διαστολή στην πρώτη εγκυμοσύνη μπορούσα με vbac αλλά έχω ένα προλακτίνωμα στην υπόφυση για το οποίο παίρνω χρόνια αγωγή και τη σταμάτησα λόγω εγκυμοσύνης. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι δε θεωρεί σωστό να πάω με φυσιολογικό γιατί δεν θα μπορούμε να ξέρουμε τι διάσταση έχει και το θεωρεί επικίνδυνο. Μέχρι τότε θα το συζητήσουμε εκ νέου.

Επίσης από όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη έχω ένα έκζεμα στο μέτωπο που δεν φεύγει.  Πήγα σε δερματολόγο αλλά τίποτα δεν με βοηθάει καθώς κ οι κρέμες είναι ήπιες. Το αντιμετωπίζει καμία σας;

Κορίτσι μου καλημέρα! Έχω κ εγώ προλακτίνωμα και παίρνω dostinex πολλά χρόνια, φυσικά τώρα στην εγκυμοσύνη τα σταμάτησα. Είμαι στην 20η εβδομάδα (στο πρώτο μου παιδάκι) και δεν έχουμε συζητήσει κάτι με την ενδοκρινολόγο μου σχετικά με τον τοκετο. Αυτό που σου είπε είναι ότι δε μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά λόγω του ότι μπορεί να έχει μεγαλώσει πολύ το προλακτίνωμα? κατάλαβα σωστά? Γενικότερα δηλαδή όταν υπάρχει προλακτίνωμα επιτρέπεται μόνο καισαρική? 

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Α επίσης ξέχασα να πω ότι ξεκίνησα σιγά σιγά να νιώθω το μωράκι 😊 Όχι κάτι ιδιαίτερο. Μόνο αν είμαι ξαπλωμένη ανάσκελα και για 1-2 φορές. Αλλά είναι τέλειο 😊 15+1 με έβγαλε χθες ο γιατρός (κανονικά είμαι πιο πίσω, αλλά μάλλον ο μπέμπης μεγαλώνει γρήγορα)

Τέλειααα μπράβο ,πρέπει να είναι πολύ ωραίο το αίσθημα αυτό! Ανυπομονώ κ εγώ !!!  

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η nikol92 είπε:

Καλημέρα.... εγώ κορίτσια που μπήκα στη 17η και δε νιώθω τίποτα ακόμα να ανησυχήσω??

Όχι είναι νωρίς ακόμα. Κι εγώ το πρώτο την 20η ξεκίνησα να το νιώθω. Και τώρα μόνο αν είμαι ξαπλωμένη και τύχει να ρίξει καμιά δυνατή 😅

Οπότε υπομονή ❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...