Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλα κι αυτοι μεσα σε 20 μερες!! Αν ειναι να το καθυστερησεις λιγο, κανε αυτο που σου προτεινει ο γιατρος για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο! Βημα βημα κοριτσι μου. Καταλαβαινω το αγχος σου κι ειναι απολυτα φυσιολογικο. Μια ο αριθμος των ωαριων, μετα αυτος των εμβρυων, αν θα πετυχει, αν, αν, αν..... Αλλα σιγουρα και ο γιατρος σου θα εχει αντιμετωπισει παρομοια περιστατικα και θα ξερει πως να σας βοηθησει. Υπομονη και αισιοδοξια. Τι ηλικια εχεις;
    • Καλημέρα κορίτσια!!! Εγώ χθες πήγα στον εξωσωματικο για υπέρηχο. Περίοδο περιμένω την Τρίτη απλώς από την επιτροπή δεν έχω ακόμη νέα Παρασκευή 20 Ιουνίου είχαν τον φάκελο μου έστειλα μειλ αλλά μου είπαν μέσα σε 20 εργάσιμες βγαίνει η απόφαση. Δεν ξέρω τι να κάνω να παρω και κανένα τηλέφωνο ; γιατί μου είπαν με μέιλ θα ενημερωθώ.  Ο γιατρός μου προτεινε από το Σάββατο να αρχίσω προγεστετονη utrogestan κολπικα για κα καθυστερήσει η περιοδος θα βοηθήσει λέει κιόλας και στα ωοθηλακια να είναι όλα στο ίδιο περίπου μέγεθος και 3 Ιούλιο να σταματήσω για να μου έρθει περίοδος και ελπίζουμε να έχει βγει κ η απόφαση. Ξέρει καμία μετά από πόσες μέρες έρχεται περίοδος κάνα 2-3 μου είπε. Τώρα για το πρωτόκολλο μου είπε ότι είμαστε στη μέση σαν ζευγάρι στο να πάμε με διεγερση η να πάμε με φυσικό τρόποποιημενο λόγο  χαμηλου αποθέματος ωάριων και με φουλ διεγερση δεν περιμένουμε να δωσω πολλά. Επίσης μου είπε ότι είναι καλύτερα να έχω έμβρυα από διαφορετικούς κύκλους από το να είναι όλα από έναν..  παρόλα αυτά είπαμε όταν μου έρθει περίοδος να κάνω ορμονικές και υπέρηχο και εκεί θα κρίνει πως τα προχωρήσουμε μπορεί να πετύχουμε και ένα κακό κυκλο η και καλό... Αγχώνομαι πάντως με την ηλικία κ τα ωάρια αναρωτιέμαι αν θα τα καταφέρουμε.. Ο ίδιος δεν τρομάζει με τίποτα η αλήθεια είναι ότι σου μεταφέρει ηρεμία. Εγώ όμως μετά κάνω πολλές σκέψεις..  Αλλά βήμα βήμα θα δούμε!!! Εύχομαι στο τέλος όλες να τα καταφέρουμε!!!
    • Συγχαρητήρια είναι πολύ πιο έντονο και γω εκείνα έκανα στην πρώτη εγκυμοσύνη μου 
    • Κορίτσια να σας ρωτήσω γνωρίζετε αν μετράνε τα ένσημα από πρόγραμμα προεργασίας της δυπα για το επίδομα λοχείας και κύησης ή αν δικαιούμαι κάποιο άλλο επίδομα; Που να ρωτήσω; 
    • Αν ειναι ετσι οπως τα υπολογιζω με βαση τα τεστ που εκανα, την αλλη Παρασκευη παιζει να ερθει. Αλλιως θα παρω το γιατρο να παρω duphaston. Μαζι θα ειμαστε στη διεγερση.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...