Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ναι κορίτσι μου στις περιπτώσεις όπως εσύ που  έχεις πολύ καλές εξετάσεις αυτό ήταν το ιδανικό πήρες με την μια πολλά ωάρια και βλαστοκυστες τελικά.. αν θυμάμαι είχες πει 20 ωάρια είχες;; εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να δώσω τόσα γιατί έχω χαμηλό απόθεμα. Οπότε και οι γιατροί πάνε και λίγο εξατομίκευμενα σε κάθε περίπτωση. Το θέμα είναι να αποφεύγουμε λάθη και να έρχεται όσο πιο σύντομα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ps. Το τεστάκι σου σήμερα έχει όντως διαφορά!!! Με το καλό αύριο περιμένουμε την πανηγυρική χοριακη σου και μετά και της Σιας!!!!🙏🙏
    • Δεν θέλω να ακούω χαζά! Θα σε μαλώσω εντάξει.. Όλα είναι μια χαρά.. Προχωράνε τα μπεμπάκια.. αισιόδοξη σε θέλω.. και ξέρεις εεε, αυτό με την πείνα το έχω κι εγώ.. πεινάω όλη την ώρα.. τρώω και μετά από λίγο ξανα γουργουρίζει η κοιλιά μου! 😅 Οπότε πάμε τη Δευτέρα με αέρα για θετική χοριακή παρακαλώ..!!! 🤗🥰😍😘 Εννοείται θα πέσει πανηγυρισμός αυτή τη φορά, την προηγούμενη ήμουν πολύ συγκρατημένη και είδα που κατέληξε, αυτή τη φορά θα τη ζήσω όμως και θα την πανηγυρίσω όπως της αξίζει.. 🥳🥳🥳 Ρε συ από το AliExpress τα παίρνω με το "κιλό".. 🤣🤣🤣 και αυτά και τις ωοριξίας που έχω τα παίρνω με τα σακούλια 100 -100..!!! Να μην ξεμείνω κατάλαβες.. 😝😝😝
    • @Kateriniw που είσαι σήμερα;; Τι ώρα έχει υπέρηχο;; Άντε περιμένουμε ευχάριστα νέα να ακούσουμε, να πάρουμε θάρρος κι εμείς.. 🙃😉
    • Καλημέρα κορίτσι μου!  Κοίτα από όσο θυμάμαι κι από μένα η επιτροπή είχε καθυστερήσει τόσο που έχασα εν τέλη το μήνα και αναγκαστικά πήγα στον επόμενο.. εντάξει μικρό το κακό θα πω εγώ! Ωστόσο εγώ έκανα μία ωοληψία και καλή, δεν μου είπε ποτέ ο γιατρός μου ότι καλό είναι να πάρουμε ωάρια από διαφορετικούς κύκλους.. και να σου πω την αλήθεια καλύτερα γιατί τα χρήματα της ωοληψίας είναι πολύ περισσότερα από της εμβρυομεταφοράς, θα δυσκολευόταν το πορτοφόλι μου αρκετά.  Παρόλα αυτά μία χαρά διέγερση έκανα και μια χαρά ωάρια πήραμε και μια χαρά μπόλικες βλαστοκύστες πολύ καλής ποιότητας έκανα.. οπότε δεν ξέρω τι να πω.. κάθε γιατρός και κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.  Τώρα σε ότι έχει να κάνει με το utrogestan δεν ξέρω τι γίνεται γιατί δεν χρειάστηκε να πάρω ποτέ.. από ότι είδα η Σία σου απάντησε σε αυτό. 🙃😉  Εύχομαι τα καλύτερα κορίτσι μου, και όχι άγχος! Το άγχος είναι κακός σύμβουλος.. 😘
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...