Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Η ζεστη δεν παλευετε σε εμας που εχουμε ενα φανταζομαι εσυ με τα δυο κιολας..μην αγχωνεσαι με ολα αυτα..εγω την κουνια την εχω απο το πρωτο μου παιδακι.οι κουνιες ειναι οι μονες που θα σου χρειαστουν συγουρα..το λικνο δεν ξερω αν θα σε βοηθεισει εγω δεν ειχα κ απο φιλες μου που ειχαν δεν το χρεισιμοποιησαν..μην τρελενεσαι να τα παρεις ολα γιατι ειναι τσαπα λεφτα που πανε χαμενα αχρησιμοποιητα..εγω το πρωτο μου παιδακι το ειχα στην καλαθουνα τον πρωτο καιρο κ μετα κατευθειαν στην κουνια. Ας μας πουνε κ οι αλλες μαμαδες τι τους εχουν βολεψει απο ολα αυτα τα μωρουδιακα??
    • Κορίτσι μου καλημέρα! Έχω κ εγώ προλακτίνωμα και παίρνω dostinex πολλά χρόνια, φυσικά τώρα στην εγκυμοσύνη τα σταμάτησα. Είμαι στην 20η εβδομάδα (στο πρώτο μου παιδάκι) και δεν έχουμε συζητήσει κάτι με την ενδοκρινολόγο μου σχετικά με τον τοκετο. Αυτό που σου είπε είναι ότι δε μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά λόγω του ότι μπορεί να έχει μεγαλώσει πολύ το προλακτίνωμα? κατάλαβα σωστά? Γενικότερα δηλαδή όταν υπάρχει προλακτίνωμα επιτρέπεται μόνο καισαρική? 
    • @Kateriniw είσαι εδώ;;; τι ώρα πας για υπέρηχο;; περιμένουμε να ακούσουμε όμορφα νέα! 🤞
    • Ναι ισχύει αυτό! Εγώ πλέον μια σκάλα ανεβαίνω κ λαχανιαζω! Θα το φάμε έτσι το καλοκαίρι οπότε υπομονή! Θα κάνετε doppler? Εμένα μ είπε η γυναικολόγος μ δεν είναι υποχρεωτικό.. ούτε στο πρώτο μ παιδί είχα κάνει αλλά το σκέφτομαι τώρα για να είμαι πιο ήσυχη! Δε ξέρω 
    • Η ηλικια παιζει πολυ σημαντικο ρολο! Μια χαρα εισαι ηλικιακα! Καθυστερηστε την περιοδο και καντε ενα πλανο να δειτε τι θα κανετε (φυσικους ή διεγερση). Παρε ενα τηλ κιολας να δεις σε τι σταδιο βρισκονται στην επιτροπη.  Απο το αγχος στανταρ. Ενα χρονο ερχοταν ρολοι. Τωρα βρηκε να καθυστερησει.......
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...