Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

Καλημέρα κορίτσια, απόψε είχα πολύ ανήσυχο ύπνο γιατί φοβάμαι να κοιμάμαι δεξιά ή ανάσκελα αν κι δε ξέρω αν είναι αλήθεια αυτό π λένε πως δεν κάνει, αλλά όταν ξύπνησα είδα την κοιλιά από την δεξιά πλευρά του αφαλου να είναι πιο φουσκωμένη.Το παιδί είχε μαζευτεί σε ένα σημείο, είναι λογικό αυτό?

Κορίτσι μου εννοείται ότι στον ύπνο σου τώρα που είναι νωρίς θα γυρίσεις απολες τις μεριές. Μετά που θα μεγαλώσει η κοιλίτσα σου θα δεις ότι δε θα σε βολεύουν οι άλλες. Αλλά αντί να ανησυχείς, βάλε μαξιλάρια στην πλάτη σου να μη σε αφήνουν να γυρίσεις ή κοιμίσουν με την πλάτη στον τοίχο ή πάρε μαξιλάρι εγκυμοσύνης που τυλίγεται και πάλι δε γυρνάς. Μη σκας όμως όλα καλά! Αυτό που λένε ότι δεν κάνει θα το καταλάβεις πιο μετά με το βάρος του μωρού γιατί ανάσκελα με δεν θα αναπνέεις καλά γιατί θα σε πατάει αλλά πατιεται και μια φλέβα νομίζω και λίγο ζαλίζεσαι. Αριστερά είναι καλύτερα για την οξυγόνωση των μωρών γενικά. Αλλά δεν παθαίνεις τίποτα αν αλλάξεις μεριά στον ύπνο σου :)

• Απαντήσεις 265
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

Καλημέρα κορίτσια, απόψε είχα πολύ ανήσυχο ύπνο γιατί φοβάμαι να κοιμάμαι δεξιά ή ανάσκελα αν κι δε ξέρω αν είναι αλήθεια αυτό π λένε πως δεν κάνει, αλλά όταν ξύπνησα είδα την κοιλιά από την δεξιά πλευρά του αφαλου να είναι πιο φουσκωμένη.Το παιδί είχε μαζευτεί σε ένα σημείο, είναι λογικό αυτό?

Καλημέρα και σε εσένα! Πόσο εβδομάδων είσαι και διέκρυνες οτι το μωράκι είχε κάτσει σε ένα σημείο? Κοίτα κι εγώ τα βράδια προσπαθώ να ξαπλώνω αριστερά αλλά γυρίζω και δεξιά, δεν παλεύεται όλη νύχτα μια μεριά. Το συζητούσα με την αδερφή μου που έχει κάνει δυο παιδάκια και την ρωτησα σε τι στάση θυμάται εκείνη να κοιμάται και μου είπε συνήθως ανάσκελα ξάπλωνε και όταν της είπα λένε οτι δεν κάνει μου λεει βλεπεις τα παιδια να είχαν κάποιο θέμα? Μην αγχώνεσαι, απλά μου κάνει εντύπωση που διέκρυνες ήδη τη θέση απο το μωράκι..😊

Δημοσίευση

Βάση υπερηχου είμαι 13+ (άλλο είμαι βάσει περιόδου, άλλο βάσει γιατρού κι άλλο βάσει αυχενικής κρατάω το τελευταίο λοιπόν). Μα αυτό μ έκανε εντύπωση κι εμένα να καταλάβω από τώρα π είναι...αλλά λέω βάση λογικής ότι ήταν το παιδί γιατί ήμουν ξαπλωμένη και η δεξιά πλευρά ήταν πολύ πιο πάνω σε ένα σημείο μόνο και ξαφνικά με έλεγες και με επίπεδη κοιλιά στα αριστερά..

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

Βάση υπερηχου είμαι 13+ (άλλο είμαι βάσει περιόδου, άλλο βάσει γιατρού κι άλλο βάσει αυχενικής κρατάω το τελευταίο λοιπόν). Μα αυτό μ έκανε εντύπωση κι εμένα να καταλάβω από τώρα π είναι...αλλά λέω βάση λογικής ότι ήταν το παιδί γιατί ήμουν ξαπλωμένη και η δεξιά πλευρά ήταν πολύ πιο πάνω σε ένα σημείο μόνο και ξαφνικά με έλεγες και με επίπεδη κοιλιά στα αριστερά..

Εντυπωσιάστηκα μπορώ να πω!! Αλλά ναι σε γενικές γραμμές μην αγχώνεσαι, ειδικά οπως σου λεει και η @MinaSam μέχρι να μεγαλώσουν αρκετά τα ζουζούνια μας δεν είναι τόσο σημαντική η στάση ύπνου! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Iris9 είπε:

Καλημέρα..

Κι εγώ παρατήρησα χτες ότι από τα δεξιά ήταν λίγο πιο φουσκωμένη,  δε θεωρώ πως είναι κάτι .

Για μένα χαλάρωσε λίγο και απόλαυσε τη περίοδο αυτή!!

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η katiu_131 είπε:

Εμένα μου έχει δώσει 12/12 αλλά δεν νομίζω να φτάσουμε μέχρι εκεί, ξέρω οτι συνήθως τα διδυμάκια γεννιούνται νωρίτερα ❤️ 

Και μένα 5 με 10 Δεκέμβρη μου είπε ότι θα τα πάρουνε λογικά αλλιώς νομίζω κανονικά θα ταν 25 

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η nikol92 είπε:

Για πείτε κορίτσια...

Τι πητ έχετε??

Εγώ έχω 17/12 αλλά επειδή θα είμαι μάλλον με καισαρική λόγω και της πρώτης εγκυμοσύνης που έγινε με καισαρική, θα γίνει νωρίτερα. Εγώ πάλι κορίτσια ακόμη έχω άγχος παρόλο που όλα βαίνουν καλώς. Δευτέρα έχω ραντεβού με τη γιατρό μου ύστερα από την αυχενική που κάναμε .

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

Καλησπερα κορίτσια τώρα που είμαστε εγκυμονούμε επιτρέπεται να πάρουμε κανένα depon?κρυωσα κι εγώ κι έχω και πονοκέφαλο φοβερό.

Γειααα! Μέχρι τρία 1000αρια τη μέρα και μόνο παρακεταμόλη.

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η MinaSam είπε:

Γειααα! Μέχρι τρία 1000αρια τη μέρα και μόνο παρακεταμόλη.

Καλησπέρα! Έχει κάνει ήδη καμιά από εσάς NIPT? Ξέχασα να ρωτήσω τον γιατρό αν πρέπει να είναι νηστική ή δεν παίζει ρόλο; Το ΑΙ λέει είναι οκ να έχεις φάει πρωινό...εσείς τι κάνατε;

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η katiu_131 είπε:

Καλησπέρα! Έχει κάνει ήδη καμιά από εσάς NIPT? Ξέχασα να ρωτήσω τον γιατρό αν πρέπει να είναι νηστική ή δεν παίζει ρόλο; Το ΑΙ λέει είναι οκ να έχεις φάει πρωινό...εσείς τι κάνατε;

Καλησπέρα κι εγώ λογικά θα κάνω αλλά ξέρω ότι δεν επηρεάζει αν έχεις φάει.

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας! Σήμερα ο γιατρός κατάφερε και είδε το φύλο των παιδιών! Το έχω σε σφραγισμένο φάκελο μέσα στην τσάντα μου, με νύχια και με δόντια κρατιέμαι να μην δω τπτ! Θα κάνω το πάρτυ αποκάλυψης φύλου ή την Παρασκευή ή το Σάββατο! Ανυπομονώ να δω τι είναι τα πουλάκια μου! Γερά να είναι πάνω απο όλα και να έχω μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και όλα τα άλλα είναι μπονουσάκια!! Έδωσα και αίμα για ΝΙΡΤ σε ΄δέκα μέρες θα έχουμε και αυτά τα αποτελέσματα! Για β επιπέδου πάμε για τέλος Ιουλίου! Εχουμε ακομα μέλλον...

Δημοσίευση
στις On 20/6/2025 at 3:10 ΜΜ, ο/η Evitakious είπε:

Εγώ έχω 17/12 αλλά επειδή θα είμαι μάλλον με καισαρική λόγω και της πρώτης εγκυμοσύνης που έγινε με καισαρική, θα γίνει νωρίτερα. Εγώ πάλι κορίτσια ακόμη έχω άγχος παρόλο που όλα βαίνουν καλώς. Δευτέρα έχω ραντεβού με τη γιατρό μου ύστερα από την αυχενική που κάναμε .

Ενημερωτικά δεν χρειάζεται να κάνεις πάλι καισαρική επειδή έκανες καισαρική στο προηγούμενο. Εκτός και αν είναι πολύ κοντά οι γέννες.

Τι ώρα έχεις γιατρό σήμερα;

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η katiu_131 είπε:

Καλησπέρα σας! Σήμερα ο γιατρός κατάφερε και είδε το φύλο των παιδιών! Το έχω σε σφραγισμένο φάκελο μέσα στην τσάντα μου, με νύχια και με δόντια κρατιέμαι να μην δω τπτ! Θα κάνω το πάρτυ αποκάλυψης φύλου ή την Παρασκευή ή το Σάββατο! Ανυπομονώ να δω τι είναι τα πουλάκια μου! Γερά να είναι πάνω απο όλα και να έχω μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και όλα τα άλλα είναι μπονουσάκια!! Έδωσα και αίμα για ΝΙΡΤ σε ΄δέκα μέρες θα έχουμε και αυτά τα αποτελέσματα! Για β επιπέδου πάμε για τέλος Ιουλίου! Εχουμε ακομα μέλλον...

Αχ πως μπορείς! Εγώ θα είχα σκάσει! Όταν γίνει το πάρτυ και μάθετε στείλε κι εδώ 😜 

Εγώ Τρίτη βράδυ έχω γιατρό και θα τον ρωτήσω για επιβεβαίωση το φύλο. Ο εμβρυολογος μας είπε μάλλον αγόρι. Πιστεύω τώρα θα φανεί καλύτερα στον υπέρηχο.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Αχ πως μπορείς! Εγώ θα είχα σκάσει! Όταν γίνει το πάρτυ και μάθετε στείλε κι εδώ 😜 

Εγώ Τρίτη βράδυ έχω γιατρό και θα τον ρωτήσω για επιβεβαίωση το φύλο. Ο εμβρυολογος μας είπε μάλλον αγόρι. Πιστεύω τώρα θα φανεί καλύτερα στον υπέρηχο.

Ούτε κι εγώ δεν ξέρω που βρίσκω την αντοχή, αλλά κάνω εικόνα την οικογένεια μου και τα πρόσωπα μας ταυτόχρονα να βλέπουμε το χρώμα και να χαιρόμαστε αφάνταστα οπότε κρατιέται 😵‍💫 ναι σίγουρα θα φανεί αν είναι όντως αγοράκι, νομίζω αν έχουν καλή στάση είναι πιο εύκολο να το δουν οι γιατροί 🥰

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Diwni μου μπραβο σας να ειστε παντα καλα και ο Θεος διπλα στη μπεμπουλα σας. Κοριτσια μου βλεπω ολες χαλια ειμαστε αλλα αμα εχουμε τα μπεμπινια αγκαλιτσα ολα περνανε και γω δεν παραπονιεμαι αλλα θα κλεισω εναν ορθοπεδικο απο βδομαδα να δω τι παιζει με τα ποδια μου. @Katerinioo μου κουραγιο και μεις κανουμε τις νυχτερινες μας αφυπνισεις αλλα τον βαζω στο στηθος ακομα και μετα το μπουκαλι και αποκοιμιεται. Αλλιως μπορει να τον πιασει υπερενταση και να μας κανει ωπα. Δοκιμασε και αυτο μηπως πιασει. Γενικα ταιζε καλα πριν τον υπνο γιατι θα το αποκοιμησει αυτο βαθια για καποιες ωρες. @Maria98 καλη αρχη στη διατροφη σου. @ΜαρίαΔημήτρης εχεις μυοσκελετικους πονους απο το αυτοανοσο π μας ελεγες;
    • Γύρισες στο πατρικό σου κορίτσι μου? Έχεις μιλήσει στην οικογένεια σου? Δεν ξέρω αν ζεις σε πόλη χωριό κ τι μπορείς να κάνεις εκεί για να ξεχάστεις. Σε καταλαβαίνω όλες χωρίσαμε κάποια στιγμή κ κλάψαμε κ μπουκιά δε βάλαμε στο στόμα μας. Αλλά παρτο κ αλλιώς.  Αυτός μπορεί χωρίς εσενα γιατί όχι κ εσύ? Σε άφησε στα κρύα του λουτρού να προσπαθείς για οικογένεια κ ξαφνικά έγινε καπνός από μια αφορμή κ στο φόρτωσε κιόλας με κάποιο τρόπο ότι έφταιγε η συμπεριφορά σου. Και έμεινες πίσω να μην ξέρεις γιατί να πρωτο στεναχωρεθεις για το μωρο ή  γι αυτόν. Δε θυμάμαι συγχώρεσε με αν είχατε κάποιο θέμα γονιμότητας ή απλά δεν προέκυψε μέχρι τώρα. Κάποια στιγμή αργότερα σκέψου κ την κατάψυξη ωαρίων ( να είσαι πιο ήρεμη με αυτο) μέχρι να βρεθεί ο σύντροφος  αν δεν τα βρείτε μέχρι τότε ποτέ δε ξέρεις. Υποθέτω θες να είστε μαζί ακόμα. Για την ώρα προσπάθησε να βγεις από το σπίτι,  να πας λίγο περπάτημα, ένα γυμναστήριο αν υπάρχει η δυνατότητα,  ένα διήμερο όχι μακριά σε ένα  ένα όμορφο ξενοδοχείο  έστω μόνη αλλιώς πάρε τη μαμά σου, καμία ξαδέρφη.  Είναι πολύ πολύ δύσκολο το ξέρω. Μη σκέφτεσαι ότι θα μείνεις μόνη εντάξει δεν ήταν κ ο μοναδικός άντρας επάνω στη γη. Όλοι έχουμε ελαττώματα αλλά 7 χρόνια δε θα καθόταν μαζί σου αν δεν είχες 1000 καλά. Κ φαίνεσαι τι παιδί είσαι από την τρόπο που γράφεις. Σε τέτοιες περιπτώσεις μόνο εγωιστικα πρέπει να λειτουργούμε για να σηκώσουμε κεφάλι. Μην τον θεοποιεις έχεις πραγματάκια συμπεριφοράς για να πατήσεις πάνω σε αυτά κ να χτυπήσεις το χέρι στο τραπέζι. Μια αγκαλιά 💕
    • Παλαμάκια κάνει πιάνοντας μου τα χέρια κ μόλις έρχεται ο άντρας μου από τη δουλειά και του λέει γεια, σηκώνει το χέρι και τον χαιρετάει, αλλά εμένα δεν με χαιρετάει με τίποτα. Ίσως επειδή τον χαιρετάω κ φεύγω για δουλειά. Τα ίδια κάνει και με τους παππούδες του. Μόλις τον παίρνω αγκαλιά από αυτούς τους χαιρετάει. Σήμερα ξεκίνησε πρώτη φορά να τον κρατάω κάτω από τις μασχάλες κι άρχισε να σηκώνει τα ποδαράκια του και να κάνει μικρά βήματα. Άσε που σήμερα γελάσαμε πάρα πολύ με τον άντρα μου. Βγήκαμε για καφέ και πήρα φυσικό χυμό κ ήθελε το ποτήρι κι εγώ του έβαλα το καλαμάκι στο στόμα κ δεν περίμενα να ρουφήξει. Και τώρα θα τον πάρω ποτήρι με καλαμάκι. Ρουφηξε με την πρώτη το σκατό και ήταν λίγο ξινό. Και φυσικά ήπιε και δεύτερη γουλια και την έφτυσε με μια γκριμάτσα που ήταν όλα τα λεφτά!!
    • Νομιζω πως πολλες καταλαβαινουμε πως νιωθεις γιατι με τον εναν η τον αλλον τροπο εχουμε βρεθει σε αυτην τη θεση. Εχω νιωσει πολλη μοναξια στο παρελθον ομως θα συμφωνησω πως η αξια σου σαν ανθρωπος δεν κρινεται απο το αν εχεις παιδι η αν εισαι παντρεμενη η αν εχεις συντροφο. Μακαρι να μπορουσαμε να σε βοηθησουμε παραπανω αλλα η αληθεια ειναι οτι μονο εσυ μπορεις να βοηθησεις πραγματικα τον εαυτο σου. Να τον φροντισεις και να τον αγαπησεις ξανα απ την αρχη. Ζητα βοηθεια δεν ειναι κακο θελει κι αυτο πολλη δυναμη για να το κανεις. Μην παιρνεις ολη την ευθυνη πανω σου καποια στιγμη θα καταλαβεις οτι δεν εφταιξες εσυ. Η ζωη δυστυχως μας φερνει πολλα ομως εισαι νεα γυναικα μην την αφηνεις να σου φευγει μεσα απ τα χερια. Σιγα σιγα θα βρεις ξανα τον εαυτο σου και θα δεις ολα θα ερθουν απο το πουθενα..
    • Σαν τον άπιστο Θωμά κι εγώ.. πρώτα θα δω χοριακή και μετά θα πιστέψω.. 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...