Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

Καλημέρα κορίτσια, απόψε είχα πολύ ανήσυχο ύπνο γιατί φοβάμαι να κοιμάμαι δεξιά ή ανάσκελα αν κι δε ξέρω αν είναι αλήθεια αυτό π λένε πως δεν κάνει, αλλά όταν ξύπνησα είδα την κοιλιά από την δεξιά πλευρά του αφαλου να είναι πιο φουσκωμένη.Το παιδί είχε μαζευτεί σε ένα σημείο, είναι λογικό αυτό?

Κορίτσι μου εννοείται ότι στον ύπνο σου τώρα που είναι νωρίς θα γυρίσεις απολες τις μεριές. Μετά που θα μεγαλώσει η κοιλίτσα σου θα δεις ότι δε θα σε βολεύουν οι άλλες. Αλλά αντί να ανησυχείς, βάλε μαξιλάρια στην πλάτη σου να μη σε αφήνουν να γυρίσεις ή κοιμίσουν με την πλάτη στον τοίχο ή πάρε μαξιλάρι εγκυμοσύνης που τυλίγεται και πάλι δε γυρνάς. Μη σκας όμως όλα καλά! Αυτό που λένε ότι δεν κάνει θα το καταλάβεις πιο μετά με το βάρος του μωρού γιατί ανάσκελα με δεν θα αναπνέεις καλά γιατί θα σε πατάει αλλά πατιεται και μια φλέβα νομίζω και λίγο ζαλίζεσαι. Αριστερά είναι καλύτερα για την οξυγόνωση των μωρών γενικά. Αλλά δεν παθαίνεις τίποτα αν αλλάξεις μεριά στον ύπνο σου :)

• Απαντήσεις 264
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

Καλημέρα κορίτσια, απόψε είχα πολύ ανήσυχο ύπνο γιατί φοβάμαι να κοιμάμαι δεξιά ή ανάσκελα αν κι δε ξέρω αν είναι αλήθεια αυτό π λένε πως δεν κάνει, αλλά όταν ξύπνησα είδα την κοιλιά από την δεξιά πλευρά του αφαλου να είναι πιο φουσκωμένη.Το παιδί είχε μαζευτεί σε ένα σημείο, είναι λογικό αυτό?

Καλημέρα και σε εσένα! Πόσο εβδομάδων είσαι και διέκρυνες οτι το μωράκι είχε κάτσει σε ένα σημείο? Κοίτα κι εγώ τα βράδια προσπαθώ να ξαπλώνω αριστερά αλλά γυρίζω και δεξιά, δεν παλεύεται όλη νύχτα μια μεριά. Το συζητούσα με την αδερφή μου που έχει κάνει δυο παιδάκια και την ρωτησα σε τι στάση θυμάται εκείνη να κοιμάται και μου είπε συνήθως ανάσκελα ξάπλωνε και όταν της είπα λένε οτι δεν κάνει μου λεει βλεπεις τα παιδια να είχαν κάποιο θέμα? Μην αγχώνεσαι, απλά μου κάνει εντύπωση που διέκρυνες ήδη τη θέση απο το μωράκι..😊

Δημοσίευση

Βάση υπερηχου είμαι 13+ (άλλο είμαι βάσει περιόδου, άλλο βάσει γιατρού κι άλλο βάσει αυχενικής κρατάω το τελευταίο λοιπόν). Μα αυτό μ έκανε εντύπωση κι εμένα να καταλάβω από τώρα π είναι...αλλά λέω βάση λογικής ότι ήταν το παιδί γιατί ήμουν ξαπλωμένη και η δεξιά πλευρά ήταν πολύ πιο πάνω σε ένα σημείο μόνο και ξαφνικά με έλεγες και με επίπεδη κοιλιά στα αριστερά..

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

Βάση υπερηχου είμαι 13+ (άλλο είμαι βάσει περιόδου, άλλο βάσει γιατρού κι άλλο βάσει αυχενικής κρατάω το τελευταίο λοιπόν). Μα αυτό μ έκανε εντύπωση κι εμένα να καταλάβω από τώρα π είναι...αλλά λέω βάση λογικής ότι ήταν το παιδί γιατί ήμουν ξαπλωμένη και η δεξιά πλευρά ήταν πολύ πιο πάνω σε ένα σημείο μόνο και ξαφνικά με έλεγες και με επίπεδη κοιλιά στα αριστερά..

Εντυπωσιάστηκα μπορώ να πω!! Αλλά ναι σε γενικές γραμμές μην αγχώνεσαι, ειδικά οπως σου λεει και η @MinaSam μέχρι να μεγαλώσουν αρκετά τα ζουζούνια μας δεν είναι τόσο σημαντική η στάση ύπνου! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Iris9 είπε:

Καλημέρα..

Κι εγώ παρατήρησα χτες ότι από τα δεξιά ήταν λίγο πιο φουσκωμένη,  δε θεωρώ πως είναι κάτι .

Για μένα χαλάρωσε λίγο και απόλαυσε τη περίοδο αυτή!!

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η katiu_131 είπε:

Εμένα μου έχει δώσει 12/12 αλλά δεν νομίζω να φτάσουμε μέχρι εκεί, ξέρω οτι συνήθως τα διδυμάκια γεννιούνται νωρίτερα ❤️ 

Και μένα 5 με 10 Δεκέμβρη μου είπε ότι θα τα πάρουνε λογικά αλλιώς νομίζω κανονικά θα ταν 25 

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η nikol92 είπε:

Για πείτε κορίτσια...

Τι πητ έχετε??

Εγώ έχω 17/12 αλλά επειδή θα είμαι μάλλον με καισαρική λόγω και της πρώτης εγκυμοσύνης που έγινε με καισαρική, θα γίνει νωρίτερα. Εγώ πάλι κορίτσια ακόμη έχω άγχος παρόλο που όλα βαίνουν καλώς. Δευτέρα έχω ραντεβού με τη γιατρό μου ύστερα από την αυχενική που κάναμε .

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

Καλησπερα κορίτσια τώρα που είμαστε εγκυμονούμε επιτρέπεται να πάρουμε κανένα depon?κρυωσα κι εγώ κι έχω και πονοκέφαλο φοβερό.

Γειααα! Μέχρι τρία 1000αρια τη μέρα και μόνο παρακεταμόλη.

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η MinaSam είπε:

Γειααα! Μέχρι τρία 1000αρια τη μέρα και μόνο παρακεταμόλη.

Καλησπέρα! Έχει κάνει ήδη καμιά από εσάς NIPT? Ξέχασα να ρωτήσω τον γιατρό αν πρέπει να είναι νηστική ή δεν παίζει ρόλο; Το ΑΙ λέει είναι οκ να έχεις φάει πρωινό...εσείς τι κάνατε;

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η katiu_131 είπε:

Καλησπέρα! Έχει κάνει ήδη καμιά από εσάς NIPT? Ξέχασα να ρωτήσω τον γιατρό αν πρέπει να είναι νηστική ή δεν παίζει ρόλο; Το ΑΙ λέει είναι οκ να έχεις φάει πρωινό...εσείς τι κάνατε;

Καλησπέρα κι εγώ λογικά θα κάνω αλλά ξέρω ότι δεν επηρεάζει αν έχεις φάει.

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας! Σήμερα ο γιατρός κατάφερε και είδε το φύλο των παιδιών! Το έχω σε σφραγισμένο φάκελο μέσα στην τσάντα μου, με νύχια και με δόντια κρατιέμαι να μην δω τπτ! Θα κάνω το πάρτυ αποκάλυψης φύλου ή την Παρασκευή ή το Σάββατο! Ανυπομονώ να δω τι είναι τα πουλάκια μου! Γερά να είναι πάνω απο όλα και να έχω μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και όλα τα άλλα είναι μπονουσάκια!! Έδωσα και αίμα για ΝΙΡΤ σε ΄δέκα μέρες θα έχουμε και αυτά τα αποτελέσματα! Για β επιπέδου πάμε για τέλος Ιουλίου! Εχουμε ακομα μέλλον...

Δημοσίευση
στις On 20/6/2025 at 3:10 ΜΜ, ο/η Evitakious είπε:

Εγώ έχω 17/12 αλλά επειδή θα είμαι μάλλον με καισαρική λόγω και της πρώτης εγκυμοσύνης που έγινε με καισαρική, θα γίνει νωρίτερα. Εγώ πάλι κορίτσια ακόμη έχω άγχος παρόλο που όλα βαίνουν καλώς. Δευτέρα έχω ραντεβού με τη γιατρό μου ύστερα από την αυχενική που κάναμε .

Ενημερωτικά δεν χρειάζεται να κάνεις πάλι καισαρική επειδή έκανες καισαρική στο προηγούμενο. Εκτός και αν είναι πολύ κοντά οι γέννες.

Τι ώρα έχεις γιατρό σήμερα;

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η katiu_131 είπε:

Καλησπέρα σας! Σήμερα ο γιατρός κατάφερε και είδε το φύλο των παιδιών! Το έχω σε σφραγισμένο φάκελο μέσα στην τσάντα μου, με νύχια και με δόντια κρατιέμαι να μην δω τπτ! Θα κάνω το πάρτυ αποκάλυψης φύλου ή την Παρασκευή ή το Σάββατο! Ανυπομονώ να δω τι είναι τα πουλάκια μου! Γερά να είναι πάνω απο όλα και να έχω μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και όλα τα άλλα είναι μπονουσάκια!! Έδωσα και αίμα για ΝΙΡΤ σε ΄δέκα μέρες θα έχουμε και αυτά τα αποτελέσματα! Για β επιπέδου πάμε για τέλος Ιουλίου! Εχουμε ακομα μέλλον...

Αχ πως μπορείς! Εγώ θα είχα σκάσει! Όταν γίνει το πάρτυ και μάθετε στείλε κι εδώ 😜 

Εγώ Τρίτη βράδυ έχω γιατρό και θα τον ρωτήσω για επιβεβαίωση το φύλο. Ο εμβρυολογος μας είπε μάλλον αγόρι. Πιστεύω τώρα θα φανεί καλύτερα στον υπέρηχο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσι μου σε σκεφτόμουν το σκ!!! Κλάψε ξέσπασε είναι όλα μαζί που σε έχουν καταβάλει όμως μην κλείνεσαι σπίτι... Ξεκίνα χόμπι γυμναστήριο, τρέξιμο κάτι. Βάλε στόχο κάθε μέρα να βγαίνεις για περπάτημα έστω κ λίγα λεπτά, είναι πολύ αναζωογονητικό. Επίσης αν έχεις φίλες που μένουν κοντά μίλα μαζί τους κ ενημέρωσε τες να σε τραβάνε σε εξόδους, βόλτες, θάλασσα κλπ. Κ ξεκίνα συνεδρίες με ψυχολόγο θα σε βοηθήσει πολύ. Τα πιο πολλά θα τα κάνεις με το ζόρι στην αρχή αλλά είσαι η μόνη που μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου, να σταθείς ξανά στα πόδια σου. Τώρα σου φαίνεται ακατόρθωτο αλλά πίστεψε θα περάσει, ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός 🥰
    • Κορίτσι μου κ εγώ το μ΄ήνα που ήταν να ξεκινήσω διέγερση θες από το άγχος από την κούραση είχα φουλ καθυστέρηση... Ενώ έπαιρνα τα inofert plus κ είχα κύκλο 32-35 μέρες μου σκάει ωορρηξία κάπου στην 28-30η μέρα του κύκλου κ πήγε πάνω από 40 μέρες ο κύκλος, πράγμα σπάνιο για μένα. Χαλάρωσε πάνε κάνε κανένα μασαζάκι κ θα έρθει 😉 Κ αν σκας τόσο πολύ πάρε το γιατρό να σου δώσει χαπάκι για να έρθει μήπως δεν έκανες κθλ ωορρηξία!!! Κορίτσι καλά είμαι σπίτι, υποτίθεται σε άδεια αλλά σμρ δούλεψα λίγο από το σπίτι γτ γινόταν χαμός στη δουλειά κ η κοπέλα που με αντικαθιστά είναι καινούργια, μη μας φύγει κ μετά δεν μπορώ να κάτσω σπίτι αν πάνε καλά τα πράγματα 😊🙏 Εσύ χαλαρώνεις?
    • Εγώ θα σου πω καλά κάνεις και το βγάζεις . Και κλαις και όλα ξεσπας . Όμως πρόσεξε απ' το ξεσπάω μέχρι με κάνω κακο είναι μια λεπτή γραμμή και για αυτό θέλει προσοχή. Μην ξεχνάς να μάθεις να ξεφεύγεις. Να κάνεις πράγματα. Να πας στη δουλειά, να κάνεις αλλαγές στο σπίτι να μιλήσεις με κάποιον άνθρωπο να βγεις να πας διακοπές να κάνεις ΚΑΤΙ!!  
    • Είναι αναμενόμενος ο πόνος μετά από χωρισμό. Και ο χειρότερος άνθρωπος να είναι όταν ξαφνικά δε βρίσκεται στην καθημερινότητα σου σου λείπει. Θέλεις λίγο χρόνο να δεις πιο καθαρά, αλλά θα δεις ότι ήταν για καλό τελικά. Μην κάθεσαι μόνη. Πήγαινε στην οικογένεια σου, στη φίλη σου, βγες. Αδιαθετησες; Μήπως είναι και ορμόνες που αισθάνεσαι έτσι άρρωστη;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...