Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εγώ τόσο καιρό προσπαθώ να φοράω ρουχα π να μην τονίζεται η κοιλιά και φορέματα αέρινα να καλύπτεται. Σήμερα είχα διάθεση να είμαι πιο σικ και φόρεσα ένα μακρύ εφαρμοστό. Ήθελα να με πείσω ότι μπορούσα και σήμερα αυτό 😃 μόλις με είδε μια στη δουλειά με ρώτησε αμέσως αν είμαι έγκυος. Το γύρισα στην πλάκα αλλά επέμενε. Ίσα π έχει πετάξει θεωρούσα αλλά το καταλαβαίνουν....

Δημοσίευση
στις On 16/6/2025 at 12:23 ΜΜ, ο/η katiu_131 είπε:

Να κανω μια ερωτηση να δω αν εχω εγω μονο τη χαρα να ξυπναω καθε μερα με τους γοφους μου να με πεθαινουν στον πονο? σημερα ειδικα ειναι πολυ εντονος στον δεξι γοφο... μεχρι τωρα συνηθως κοιμομουν με την κοιλια κατω, αλλα πλεον προσεχω και κοιμαμαι στο πλαι (συνηθως αριστερο) αλλα γυριζω και δεξια. Ολη νυχτα τεσπα, γυριζω μια απο τη μια μια απο την αλλη. Οι γοφοι μου εχουν πιαστει δεν ξερω αν ειναι η σταση υπνου ή κατι αλλο....

@katiu_131 καλημερα κοριτσι μου!!Με εχει σωσει μαξιλαρι εγκυμοσυνης/θηλασμου που το εχω απο οταν ημουν εγκυος στην μικρη κ δεν το εχω αποχωριστει γενικα απο τοτε,ειναι τα μεγαλα 1,60cm το προσαρμοζεις αναλογα το που θελεις να σε στηριζει κ βοηθαει παρα πολυ!

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η nikol92 είπε:

Κορίτσια δε ξέρω για εσάς,  αλλά εγώ είμαι στη 15η εβδομάδα και φαίνομαι υπερβολικά έγκυος.  

Μια ταμείας προχτές στο σούπερ μάρκετ με ρώτησε αν κοντεύω να γεννήσω..

Φυσιολογικό ή όχι?

Απολυτα!Εμενα η μανα μου το καταλαβε οτι ειμαι οταν ακομη ημουν στον 2ο κ νομιζε οτι ημουν στον πεμπτο!Ο,τι να ναι!Γενικα ομως ειναι η οι ορμονες που μας πρηζουν κ γιαυτο καποιες ωρες ειναι πιο φουσκωμενη η κοιλιτσα απο αλλες.

Ομως ειναι κ στην καθε γυναικα πιστευω,εγω γενικα κανω μεγαλη κοιλια κ επειδη γενικα δεν εχω φαινεται κατευθειαν σε καποιον που με βλεπει συχνα,στην εγκυμοσυνη με την μικρη με θεωρουσαν ετοιμογενη απο τον 6ο🤣 ειμαι κοντουλα ομως,1.60 ειχα παρει μεχρι το τελος 25 κιλα αλλα η κοιλια φαινοταν τεραστιαααα,ολα τα υπολοιπα ηταν πολυ σωστα κατανεμημένα🤣 Ευτυχως τωρα ξεκινησα μονο +5 απο την προηγουμενη κ εχω παρει λιγα ενω στην πρωτη μου ηδη στο πρωτο τριμηνο ειχα παρει 9!Ακομη φοραω φαρδια φορεματα ή μπλουζες,σιγουρα φαινεται πως εχω παρει κιλα αλλα για εγκυο δεν με εχουν περασει (εκτος απο την μανα μου) ή δεν ειναι τοσο σιγουροι να με ρωτησουν😅 Γενικα μεχρι να δουμε την αλλη Παρασκευη στην αυχενικη οτι ειναι ολα καλα δεν θελω να το δειχνω οσο μπορω,μετα ας με λενε ο,τι θελουν😂😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η elena_1990 είπε:

@katiu_131 καλημερα κοριτσι μου!!Με εχει σωσει μαξιλαρι εγκυμοσυνης/θηλασμου που το εχω απο οταν ημουν εγκυος στην μικρη κ δεν το εχω αποχωριστει γενικα απο τοτε,ειναι τα μεγαλα 1,60cm το προσαρμοζεις αναλογα το που θελεις να σε στηριζει κ βοηθαει παρα πολυ!

Καλημέρα! Αυτό έλεγα του άντρα μου χθες, οτι μαλλον εχει ερθει η ωρα να αγορασω ενα μαξιλαρι εγκυμοσυνης γιατι δεν παει αλλο...καθε γυρισμα που κανω τα βραδια ξυπναω..μια αριστερα μια δεξια, μετα σκεφτομαι οτι δεν πρεπει δεξια και ξανα αριστερα...και το ειρωνικο ειναι οτι το ανασκελα ειναι και το πιο βολικο αυτη τη στιγμη αλλα δεν κανει...ηρωηδες ειμαστε τελικα μην το συζηταμε!!🤣

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η elena_1990 είπε:

Απολυτα!Εμενα η μανα μου το καταλαβε οτι ειμαι οταν ακομη ημουν στον 2ο κ νομιζε οτι ημουν στον πεμπτο!Ο,τι να ναι!Γενικα ομως ειναι η οι ορμονες που μας πρηζουν κ γιαυτο καποιες ωρες ειναι πιο φουσκωμενη η κοιλιτσα απο αλλες.

Ομως ειναι κ στην καθε γυναικα πιστευω,εγω γενικα κανω μεγαλη κοιλια κ επειδη γενικα δεν εχω φαινεται κατευθειαν σε καποιον που με βλεπει συχνα,στην εγκυμοσυνη με την μικρη με θεωρουσαν ετοιμογενη απο τον 6ο🤣 ειμαι κοντουλα ομως,1.60 ειχα παρει μεχρι το τελος 25 κιλα αλλα η κοιλια φαινοταν τεραστιαααα,ολα τα υπολοιπα ηταν πολυ σωστα κατανεμημένα🤣 Ευτυχως τωρα ξεκινησα μονο +5 απο την προηγουμενη κ εχω παρει λιγα ενω στην πρωτη μου ηδη στο πρωτο τριμηνο ειχα παρει 9!Ακομη φοραω φαρδια φορεματα ή μπλουζες,σιγουρα φαινεται πως εχω παρει κιλα αλλα για εγκυο δεν με εχουν περασει (εκτος απο την μανα μου) ή δεν ειναι τοσο σιγουροι να με ρωτησουν😅 Γενικα μεχρι να δουμε την αλλη Παρασκευη στην αυχενικη οτι ειναι ολα καλα δεν θελω να το δειχνω οσο μπορω,μετα ας με λενε ο,τι θελουν😂😂😂

ετσι κι εγω μεχρι την αυχενικη δεν ηθελα καθολου!! τωρα περπαταω με τουρλωμενη την κοιλια 😅ανυπομονω κι εγω που εχω την δευτερα υπερηχο να δω αν μπορεσει τελικα να δει φυλα ο γιατρος γιατι θελω να κανω γκραντε baby gender reveal party 😍

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η katiu_131 είπε:

ετσι κι εγω μεχρι την αυχενικη δεν ηθελα καθολου!! τωρα περπαταω με τουρλωμενη την κοιλια 😅ανυπομονω κι εγω που εχω την δευτερα υπερηχο να δω αν μπορεσει τελικα να δει φυλα ο γιατρος γιατι θελω να κανω γκραντε baby gender reveal party 😍

Αααα τι ωραιαααα🥰🥰🥰 ελπιζω να σας κατσουν να τα δειτε😁🤩😁🤩

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η katiu_131 είπε:

Αχ και πάλι θα είναι λίγο νωρίς. Για πιο σίγουρα περίμενε να πας 18η εβδομάδα.

Εγώ πάντα περιμένω λίγο πριν το δέσω, γιατί σε πολλές γνωστές μου άλλο είπαν στην αυχενική και άλλο ήταν τελικά.

Δημοσίευση

Κορίτσιαααα πήγα για αυχενική σήμερα!οι αιματολογικες θα βγουν σε 2 βδομάδες περίπου και ο υπέρηχος έδειξε όλα καλά αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να χαλαρώσω πριν πάρω τα αποτελέσματα όλα. Δεν ηρεμώ με τίποτα μιλάμε. 😁 Φύλο δε μας άφησε να δούμε ούτε κατά εκτίμηση, νομίζω είμαι η μόνη π δεν έχω ακούσει ούτε κατά εκτίμηση φύλο στην αυχενική, αλλά τι απόλαυση να το βλέπω τόση ώρα πως κουνιόταν.🫠

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Iris9 είπε:

Κορίτσιαααα πήγα για αυχενική σήμερα!οι αιματολογικες θα βγουν σε 2 βδομάδες περίπου και ο υπέρηχος έδειξε όλα καλά αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να χαλαρώσω πριν πάρω τα αποτελέσματα όλα. Δεν ηρεμώ με τίποτα μιλάμε. 😁 Φύλο δε μας άφησε να δούμε ούτε κατά εκτίμηση, νομίζω είμαι η μόνη π δεν έχω ακούσει ούτε κατά εκτίμηση φύλο στην αυχενική, αλλά τι απόλαυση να το βλέπω τόση ώρα πως κουνιόταν.🫠

Σου εύχομαι καλά αποτελέσματα μέσα από την καρδιά μου 🥰 έλα κι εσύ στο κλαμπ δεν έχουμε δει φύλο ακόμα, μπας και γίνουμε πολλές 😅

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Iris9 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου! Όλα καλά θα πάνε,θα δεις  ! Ωραίο να το βλέπεις να κουνιέται ΕΕ; Είναι τέλειο...! 🥰

Νομίζω η @elena_1990εμεινε για  την αυχενική στης 27 του μήνα 

Δημοσίευση

@Iris9τελεια νεα!!θα ειναι κ οι αιματολογικες μια χαρα θα δεις🥰🥰

@sofakikaramelναι εγω εμεινα..μακαρι να εχω κ εγω αποτελεσματα καλα😇 μεχρι τοτε να σκασω ειμαι εχω κ την μικρη με πυρετο😢

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...