Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η sofakikaramel είπε:

Θα το πάρω γιατί θέλω να το ακούω συνέχεια ! Όλη μέρα με αυτό στο χέρι θα είμαι 😂😂😂

Ρώτησα τον γιατρό μου σήμερα και είπε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα και από την 30η εβδομάδα θα μπορώ να το ακούω 🙄

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η nikol92 είπε:

Ρώτησα τον γιατρό μου σήμερα και είπε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα και από την 30η εβδομάδα θα μπορώ να το ακούω 🙄

δεν ξερω τι λεει ο γιατρος σου, εγω ξερω οτι ειμαι στην 15η εβδομαδα, μου πηρε χρονο ναι, αλλα μια χαρα τα ακουσα τα μωρακια μου ❤️❤️ . Και εχω δει και πολλα βιντεο απο εξωτερικο, και οι οδηγιες πανω λενε χρηση απο την 12η εβδομαδα και μετα...θα μας τρελανει πες του ο γιατρος σου😅 σιγα μην το αγορασαμε για να τα ακουσουμε την ημερα του τοκετου πες του 😁😅🤣

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η katiu_131 είπε:

Να κανω μια ερωτηση να δω αν εχω εγω μονο τη χαρα να ξυπναω καθε μερα με τους γοφους μου να με πεθαινουν στον πονο? σημερα ειδικα ειναι πολυ εντονος στον δεξι γοφο... μεχρι τωρα συνηθως κοιμομουν με την κοιλια κατω, αλλα πλεον προσεχω και κοιμαμαι στο πλαι (συνηθως αριστερο) αλλα γυριζω και δεξια. Ολη νυχτα τεσπα, γυριζω μια απο τη μια μια απο την αλλη. Οι γοφοι μου εχουν πιαστει δεν ξερω αν ειναι η σταση υπνου ή κατι αλλο....

Αχ κι εγώ το παθαίνω αυτό! Μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια είναι η λύση!

Εγώ κοιμάμαι ακόμα ψιλομπρουμυτα αν δεν έχω φάει πολύ 🤣

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η nikol92 είπε:

Στην 30η εβδομάδα δεν θα το χρειάζεσαι γιατί θα το νιώθεις ήδη το μωράκι σου και θα ξέρεις ότι είναι καλά και μεγαλώνει! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η katiu_131 είπε:

δεν ξερω τι λεει ο γιατρος σου, εγω ξερω οτι ειμαι στην 15η εβδομαδα, μου πηρε χρονο ναι, αλλα μια χαρα τα ακουσα τα μωρακια μου ❤️❤️ . Και εχω δει και πολλα βιντεο απο εξωτερικο, και οι οδηγιες πανω λενε χρηση απο την 12η εβδομαδα και μετα...θα μας τρελανει πες του ο γιατρος σου😅 σιγα μην το αγορασαμε για να τα ακουσουμε την ημερα του τοκετου πες του 😁😅🤣

Μα και μένα μου κάνει εντύπωση γτ στο site λέει από τη 12η εβδομάδα μπορείς να ακούσεις την καρδούλα.. εγώ θα το παραγγείλω πάντως 😁😁

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η sofakikaramel είπε:

Ρε κορίτσια εσείς έχετε πονάκια χαμηλά στην κοιλιά ? 

Καλέ ναι😅

Εγω μερικές φορές νιώθω ότι θα μου έρθει περίοδος.  Μεγαλώνει η μήτρα,  μη φοβάσαι!

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η nikol92 είπε:

Καλέ ναι😅

Εγω μερικές φορές νιώθω ότι θα μου έρθει περίοδος.  Μεγαλώνει η μήτρα,  μη φοβάσαι!

Από την αρχή τα έχω και εκεί που είχαμ σταματήσει μια βδομάδα σήμερα ήρθανε χαμηλά χαμηλά στην κοιλιά μια πίεση..Έρχονται και φεύγουν αλλά είναι ενοχλητικό ! Με έπιασε τώρα ξαφνικά τα είδα όλα τρόμαξα 

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η sofakikaramel είπε:

Από την αρχή τα έχω και εκεί που είχαμ σταματήσει μια βδομάδα σήμερα ήρθανε χαμηλά χαμηλά στην κοιλιά μια πίεση..Έρχονται και φεύγουν αλλά είναι ενοχλητικό ! Με έπιασε τώρα ξαφνικά τα είδα όλα τρόμαξα 

Κι εγώ το έχω αυτό.  

Σταματάνε όλα για 2 μέρες και μετά πάλι τα πονάκια! Τέρμα ενοχλητικό 😁

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η nikol92 είπε:

Κι εγώ το έχω αυτό.  

Σταματάνε όλα για 2 μέρες και μετά πάλι τα πονάκια! Τέρμα ενοχλητικό 😁

Όλη η διάθεση μου χαλάει όταν με πιάνουν αυτοί οι πόνοι ..! Ας είναι καλά τα μωράκια μας και χαλάλι! 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η sofakikaramel είπε:

Όλη η διάθεση μου χαλάει όταν με πιάνουν αυτοί οι πόνοι ..! Ας είναι καλά τα μωράκια μας και χαλάλι! 

Εννοείται αυτό!

Να είναι αυτά καλά πάνω απ'ολα!!! 😊😊

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η sofakikaramel είπε:

Ρε κορίτσια εσείς έχετε πονάκια χαμηλά στην κοιλιά ? 

Έχω κι εγω καμιά φορα και μαλιστα κάποιες φορες ειναι και ψιλοαποτομος εντονος πονος που φευγει μεσα σε ενα δευτερολεπτο, ειδικα αν εχει προηγηθει ενα φτερνισμα ή να έχω βήξει ή ας πουμε να τεντωθώ στο κρεβάτι για να φτάσω τον διακόπτη στην ακρη του τοιχου! νομιζω ειναι η μήτρα γενικα, διάβαζα κιολας οτι στην 15η εβδομάδα μεγαλώνει αισθητά!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η katiu_131 είπε:

Έχω κι εγω καμιά φορα και μαλιστα κάποιες φορες ειναι και ψιλοαποτομος εντονος πονος που φευγει μεσα σε ενα δευτερολεπτο, ειδικα αν εχει προηγηθει ενα φτερνισμα ή να έχω βήξει ή ας πουμε να τεντωθώ στο κρεβάτι για να φτάσω τον διακόπτη στην ακρη του τοιχου! νομιζω ειναι η μήτρα γενικα, διάβαζα κιολας οτι στην 15η εβδομάδα μεγαλώνει αισθητά!

Αυτό με το φτέρνισμα και το τέντωμα το έχω κι εγώ και μερικές φορές είναι πολύ δυνατό. Πολύ ενοχλητικό 😆

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η katiu_131 είπε:

Εμένα όταν έρχεται ο πόνος είναι συνεχόμενος πονάει η κοιλιά μου όπως όταν έρχεται περίοδος  κ υπάρχει μια ενόχληση.. από την αρχή τα έχω αυτά αλλά ήλπιζα ότι στο δεύτερο τρίμηνο θα εξαφανιστούν!  

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...