Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On 24/5/2025 at 5:47 ΜΜ, ο/η Kate.san1998 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, εγώ σήμερα είμαι 10 εβδομάδων +1 και θα πάω για αυχενικη 12 Ιουνίου, έχω αρκετό άγχος γιατί είχα μια παλινδρομη και δύο βιοχημικες οπότε κάθε σύμπτωμα που εξαφανίζεται για λίγο με ανησυχεί, υπάρχουν ημέρες που είμαι χάλια, άλλες που είμαι καλύτερα. Μέχρι πριν δύο εβδομάδες είχα καφέ υγρά ήμουν στο σπίτι ξαπλωμένη, αυτές τις ημέρες ξεκίνησα να βγαίνω, έχω ΠΗΤ 19/12

Γεια σου κορίτσι μου και με το καλό το μωράκι σου  πολλές είμαστε σχεδόν ίδιες ημερομηνίες ...! Τελειο! Καταλαβαίνω το άγχος σου αλλά προσπάθησε όσο μπορείς να μην αγχώνεσαι ! το άγχος όλες μας το παντρεύτηκαμε πλέον ! Τα συμπτώματα μια θα έρχονται μία θα φεύγουν και σιγά σιγά θα υποχωρούν έτσι μου είπε ο γιατρός, εμένα το στήθος μου από κει που με πέθαινε και έκλαιγα από τους πόνους τώρα είναι σε καλύτερη κατάσταση ναι μεν πονάει αλλα όχι αυτό το πράγμα που ήταν να κλαίω ! Όλα καλά θα πάνε !!! ❤️ 

Δημοσίευση

@elena_1990 @sofakikaramel Καλώς σας βρήκα κορίτσια μου! 

Μακάρι να πάνε όλα καλά . Έχω λίγο άγχος με την αυχενική είναι η αλήθεια. Είπε η εμβρυομητρικός ότι θα με πάρει και αίμα την ίδια μέρα. 

Αύριο έχω ραντεβού στην γυναικολόγο και περιμένω πως και πως να δω το μπεμπάκι πόσο μεγάλωσε. Και κάθε φορά τώρα περιμένω πως και πως να πάω στη γυναικολόγο μου. 

Να περάσει και το 1ο τρίμηνο κορίτσια να υποχωρήσουν τα συμπτώματα και να απολαύσουμε όσο περισσότερο μπορούμε το πιο μαγικό ταξίδι μας.

Περιμένω αλήθεια πως και πως να περάσει ο καιρός να πάνε όλα καλά και να γεννήσουμε τα θαυματάκια μας.  ❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η sofakikaramel είπε:

Γεια σας κορίτσια ,εσείς πονακια και τραβήγματα χαμηλά έχετε ? Εγώ τα έχω συνέχεια αυτά και είναι πολύ ενοχλητικά ο γιατρός είπε ότι είναι φυσιολογικό αλλά είναι πολύ ενοχλητικο

Κορίτσι μου και εγώ έχω τέτοια τραβήγματα χαμηλά. Έρχονται και φεύγουν. Και ορισμένες φορές κράμπες. Είχα ρωτήσει και γω την γιατρό μου. Μου είπε είναι φυσιολογικό. 

Δημοσίευση
στις On 21/5/2025 at 3:23 ΜΜ, ο/η Iris9 είπε:

@Eliza Kats πόσες φορές το σκέφτομαι αυτό π πέφτουμε στις γιορτές και μπορεί να μας πάνε σε αναίτια καισαρική να βολέψουν τις άδειες τους.

Κι εμένα είναι ο 3ος μ γυναικολόγος τώρα, η πρώτη κοντά στη γειτονιά μ και γυναίκα μάλιστα δεν είχα δει τέτοια αδιαφορία. Είχα παλινδρομη κύηση και μ έλεγε έλα σε μια βδομάδα μόνο τάδε ώρα έχω διαθεσιμότητα πες τώρα να ξέρω να το δώσω η όχι αλλού το ραντεβού αυτό. 6 εβδομάδων τότε και έλεγε δε μπορώ να δω κάτι τώρα είναι νωρίς.Μετά πήγα σε εξαίσιο γιατρό έμπειρο αλλά με ξεπετουσε πολύ όπως και όλες βέβαια. Έχω ακούσει ότι αυτός π έχω τώρα είναι υπέρ των φυσιολογικων τοκετών, ελπίζω να ισχύει και ασχολείται μαζί μ.Είναι αρχή ακόμα βέβαια θα δείξει.

Η άσχετη εγώ πως βρίσκουμε μαία?Απλά θα μας συμβουλεύει η έρχεται και στην γέννα μετά?

Θα συγκεντρώσω όλα τα ονόματα που μου έχουν προτείνει και θα στα στείλω. Θα σου πω και με ποια μιλάω εγώ. Γενικά δεν είναι όλοι οι γιατροί δεκτικοί να συνεργαστούν με ανεξάρτητη μαία και για εμένα αυτό είναι κόκκινο καμπανάκι. Καταλαβαίνω φυσικά να μην ταιριάζει με κάποια συγκεκριμένη και να θέλει να μιλήσει με την μαία που έχεις επιλέξει πριν τον τοκετό για να έχουν μια κοινή γραμμή κατά τη διάρκεια του τοκετού, αλλά έχω ακούσει και το ότι δεν χρειάζεται να έχεις δικιά σου μαία και ότι είναι τσάμπα λεφτά (που κάνουν όλη τη δουλειά εντωμεταξυ), οπότε αν ακούσεις κάτι τέτοιο, ξεκίνα να σκέφτεσαι για άλλον γιατρό... Άποψη μου αυτό φυσικά.

Δημοσίευση
στις On 25/5/2025 at 9:56 ΜΜ, ο/η sofakikaramel είπε:

Γεια σας κορίτσια ,εσείς πονακια και τραβήγματα χαμηλά έχετε ? Εγώ τα έχω συνέχεια αυτά και είναι πολύ ενοχλητικά ο γιατρός είπε ότι είναι φυσιολογικό αλλά είναι πολύ ενοχλητικο

Θυμάμαι στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα συνέχεια γιατί μεγαλώνει η μήτρα και χαλαρώνουν νομίζω οι μύες της κοιλιάς. Τώρα φαντάζομαι είναι ήδη χαλαροί οπότε δεν έχω νιώσει τίποτα, εκτός από σήμερα που έχω πονακια χαμηλά. Για να δούμε... 

Πώς είστε από κοιλιτσες;

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Θυμάμαι στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα συνέχεια γιατί μεγαλώνει η μήτρα και χαλαρώνουν νομίζω οι μύες της κοιλιάς. Τώρα φαντάζομαι είναι ήδη χαλαροί οπότε δεν έχω νιώσει τίποτα, εκτός από σήμερα που έχω πονακια χαμηλά. Για να δούμε... 

Πώς είστε από κοιλιτσες;

Καλησπέρα! εγώ επειδή έχω κατεβάσει ένα απλικέισον που εκεί μπορείς ανα εβδομάδα να βάζεις φωτο την κοιλίτσα, εγω τραβάω κάθε ζυγή εβδομάδα στην έκτη ημέρα της (το λες και ocd 😅). Έχω φουσκώσει αρκετά, αν και απο κιλά καλά πάω προς το παρόν, έχω βάλει περίπου 3.5 απο όταν ξεκίνησα τις ενέργειες με όλα τα φάρμακα για την εξωσωματική. κατα την διάρκεια των δώδεκα εβδομάδων έχω βάλει περίπου τα 2.5 απο τα 3.5 συνολικά. Αν και απο τις πρώτες στιγμές που έμαθα οτι έμεινα έγκυος έβλεπα να αλλάζει το σώμα μου ραγδαία, να ανοίγω χωρίς να αλλάζει στην ζυγαριά κάτι. Το κατάλαβα με ένα στενό τζιν, που πήγα να το βάλω και δεν ερχόταν να κουμπώσει και θυμάμαι να το φοράω και σε πιο πάνω κιλά απο ότι τώρα. Προσπαθώ και στην δουλειά να το κρύβω ακόμα, αλλά μάλλον θα λένε κοίτα πως έχει φουσκώσει ξαφνικά 🤣έφαγε καλά το Πάσχα!! χαχαχα...

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Πώς είστε από κοιλιτσες;

Συνέχεια έχω σε καθημερινή βάση , έρχονται φεύγουν όλη μέρα αυτή η δουλειά γίνεται ! Εύχομαι να σταματήσουν γρήγορα ...!  Η κοιλίτσα μου εμένα έχει πεταχτεί πλέον δεν μου κάνουν τα παντελόνια μου και είναι νωρίς ακόμα ....

Δημοσίευση

Θυμάμαι στην πρώτη εγκυμοσύνη ενώ δεν είχα κοιλιά στο πρώτο τρίμηνο, από νωρίς δεν μπορούσα να κλείσω το κουμπί στο παντελόνι. Έκλεινε δλδ αλλά και η παρά μικρή πίεση μου προκαλούσε δυσφορία. 

Αρχές τρίτου μήνα πήρα παντελόνι εγκυμοσύνης και ξαλαφρωσα! Φουλ άνεση 😊

Τώρα φοράω εγκυμοσύνης από την αρχή σχεδόν 🤣  Ευτυχώς από κιλά είμαι οκ. Έχω χάσει και μισό κιλό από την αρχή της εγκυμοσύνης. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι γιατί είμαι ήδη +7 κιλά από πριν την πρώτη εγκυμοσύνη οπότε δεν πρέπει να πάρω κι άλλο βάρος.

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η sofakikaramel είπε:

Εγώ έχω στης 12 Ιουνίου αυχενική ! Εσύ την έχεις κάνει;

Όχι. 5/6 έχω γιατρό και μετά θα κλείσω κατευθείαν αυχαινικη. Άρα κάπου εκεί μαζί με εσένα βλέπω να την κάνω 😜

Πφ... Περιμένω πως και πως!

Δημοσίευση
στις On 27/5/2025 at 4:14 ΜΜ, ο/η katiu_131 είπε:

Καλησπέρα! εγώ επειδή έχω κατεβάσει ένα απλικέισον που εκεί μπορείς ανα εβδομάδα να βάζεις φωτο την κοιλίτσα, εγω τραβάω κάθε ζυγή εβδομάδα στην έκτη ημέρα της (το λες και ocd 😅). Έχω φουσκώσει αρκετά, αν και απο κιλά καλά πάω προς το παρόν, έχω βάλει περίπου 3.5 απο όταν ξεκίνησα τις ενέργειες με όλα τα φάρμακα για την εξωσωματική. κατα την διάρκεια των δώδεκα εβδομάδων έχω βάλει περίπου τα 2.5 απο τα 3.5 συνολικά. Αν και απο τις πρώτες στιγμές που έμαθα οτι έμεινα έγκυος έβλεπα να αλλάζει το σώμα μου ραγδαία, να ανοίγω χωρίς να αλλάζει στην ζυγαριά κάτι. Το κατάλαβα με ένα στενό τζιν, που πήγα να το βάλω και δεν ερχόταν να κουμπώσει και θυμάμαι να το φοράω και σε πιο πάνω κιλά απο ότι τώρα. Προσπαθώ και στην δουλειά να το κρύβω ακόμα, αλλά μάλλον θα λένε κοίτα πως έχει φουσκώσει ξαφνικά 🤣έφαγε καλά το Πάσχα!! χαχαχα...

Αυτό με την κοιλιά το έκανα κι εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη ❤️ Είναι πολύ ωραίο 😊 Τώρα ξεκίνησα με ήδη κοιλιά οπότε ούτε που θέλω να την βλέπω 🤣🤣🤣

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια πως είστε?Εγώ συνεχίζω να είμαι χάλια κι όταν έρχομαι σπίτι δεν αντέχω να ξανά ασχοληθώ με οθόνη απίστευτες αναγούλες και ζαλάδες. 

Εγώ έχω επίσκεψη στον γιατρό 9 τ μήνα και μετά αυχενική. Νομίζω είμαι η μόνη π με βλέπει μετά από ένα μήνα. Περνάνε μαρτυρικα αυτές οι μέρες όχι μόνο γιατί νιώθω σαν άρρωστη αλλά και αυτή η αναμονή να πάω να δω ότι όλα οκ δεν αντέχεται. Κι έχω πολύ άγχος και για την αυχενική και για όλα.

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Όχι. 5/6 έχω γιατρό και μετά θα κλείσω κατευθείαν αυχαινικη. Άρα κάπου εκεί μαζί με εσένα βλέπω να την κάνω 😜

Πφ... Περιμένω πως και πως!

Μαζί είμαστε ! Οι μέρες δν περνάνε καθόλου .. Αυτό το 3μηνο μου φαίνεται αιώνας!

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια πως είστε?Εγώ συνεχίζω να είμαι χάλια κι όταν έρχομαι σπίτι δεν αντέχω να ξανά ασχοληθώ με οθόνη απίστευτες αναγούλες και ζαλάδες. 

Εγώ έχω επίσκεψη στον γιατρό 9 τ μήνα και μετά αυχενική. Νομίζω είμαι η μόνη π με βλέπει μετά από ένα μήνα. Περνάνε μαρτυρικα αυτές οι μέρες όχι μόνο γιατί νιώθω σαν άρρωστη αλλά και αυτή η αναμονή να πάω να δω ότι όλα οκ δεν αντέχεται. Κι έχω πολύ άγχος και για την αυχενική και για όλα.

Οχι δεν περνάνε οι μέρες καθόλου ,δοκιμάσε να πίνεις πολύ παγωμένο νερό εμένα κάποιες φορές μου περνάει η ναυτία .Κ εγώ είμαι χάλια έχω ναυτίες κάθε μέρα και πόνους στην κοιλιά νιώθω πολύ χάλια συν του ότι βλέπω εφιάλτες συνέχεια μια ότι κάνω την αυχενική και στα αποτελέσματα ξυπνάω μια ότι έχω αιμορραγία και τρέχει το αίμα ....Μη χειρότερα δηλαδή τι είναι αυτό το πράγμα !Δν ξέρω αν συμβαίνει σε καμια άλλη αυτό..τρομερό άγχος ! 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η sofakikaramel είπε:

Οχι δεν περνάνε οι μέρες καθόλου ,δοκιμάσε να πίνεις πολύ παγωμένο νερό εμένα κάποιες φορές μου περνάει η ναυτία .Κ εγώ είμαι χάλια έχω ναυτίες κάθε μέρα και πόνους στην κοιλιά νιώθω πολύ χάλια συν του ότι βλέπω εφιάλτες συνέχεια μια ότι κάνω την αυχενική και στα αποτελέσματα ξυπνάω μια ότι έχω αιμορραγία και τρέχει το αίμα ....Μη χειρότερα δηλαδή τι είναι αυτό το πράγμα !Δν ξέρω αν συμβαίνει σε καμια άλλη αυτό..τρομερό άγχος ! 

Μου κάνεις πλάκα! Ακριβώς τα ίδια κι εγώ!το έχω κάνει συνήθειο να ξυπνάω μεσάνυχτα και πολλές φορές να μη μπορώ να κοιμηθώ ξανά μέχρι να πάω δουλειά και ας είχα χάλια στομάχι και χθες και σήμερα πήρα καφέ δεν άντεχα έτσι π ημουν. Κι εμένα εφιάλτες π σχετίζονται πάντα με το μωρό, για μέρες έβλεπα σχετικά με την αυχενική, μετά για μέρες να βλέπω αίμα ξαφνικά στην τουαλέτα... χθες το πήγα σε άλλο επίπεδο, είχα πόνους γέννας, δε βρίσκαμε κανένα γιατρό διαθέσιμο και γέννησα μόνη μ βλέποντας λεπτομέρειες όχι αστεία..

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

Μου κάνεις πλάκα! Ακριβώς τα ίδια κι εγώ!το έχω κάνει συνήθειο να ξυπνάω μεσάνυχτα και πολλές φορές να μη μπορώ να κοιμηθώ ξανά μέχρι να πάω δουλειά και ας είχα χάλια στομάχι και χθες και σήμερα πήρα καφέ δεν άντεχα έτσι π ημουν. Κι εμένα εφιάλτες π σχετίζονται πάντα με το μωρό, για μέρες έβλεπα σχετικά με την αυχενική, μετά για μέρες να βλέπω αίμα ξαφνικά στην τουαλέτα... χθες το πήγα σε άλλο επίπεδο, είχα πόνους γέννας, δε βρίσκαμε κανένα γιατρό διαθέσιμο και γέννησα μόνη μ βλέποντας λεπτομέρειες όχι αστεία..

Πραγματικά νόμιζα ότι τρελαίνομαι με όλα αυτά! Κοιμάμαι δύο ώρες στο κρεβάτι ξυπνάω πάω σαλόνι με παίρνει ο ύπνος στον καναπέ καμια ώρα ξυπνάω και γυρνάω μέσα στο σπίτι σαν τον φάντασμα  και καταλήγω να κοιμάμαι 5 το πρωί μέχρι να πάω για δουλεια... Να κλείσουμε αυτό το 3μηνο  μπας και ηρεμήσουμε επιτέλους ! Καλό κουράγιο να έχουμε 😂

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Τι κάνετε κορίτσια; Έκανε καμία την αυχενική;

Καλημέρα!! Έχω το ραντεβού της αυχενικής την Δευτέρα, αυτή η εβδομάδα που πέρασε ήταν η μεγαλύτερη εβδομάδα της ζωής μου. Να βγει και το σκ να φτάσει επιτελυτο πρωινό της Δευτέρας. Εν το μεταξύ ευτυχώς διαβάζω ότι δεν τρελαίνομαι μόνο εγώ και ότι το πρώτο τρίμηνο μου έχει φανεί αιώνας. Ξυπνάω τα βράδια (και για κατούρημα) αλλά και επειδή όλο σκέφτομαι διαφορά με την εγκυμοσύνη, με τις εξετάσεις, με την γέννα, με όλα...Πφ!! Πραγματικά θέλω κάποια στιγμή να χαλαρώσω αλήθεια και αυτό νομίζω θα γίνει μετά την β επιπέδου (αργώ ακόμα😑)

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η katiu_131 είπε:

Καλημέρα!! Έχω το ραντεβού της αυχενικής την Δευτέρα, αυτή η εβδομάδα που πέρασε ήταν η μεγαλύτερη εβδομάδα της ζωής μου. Να βγει και το σκ να φτάσει επιτελυτο πρωινό της Δευτέρας. Εν το μεταξύ ευτυχώς διαβάζω ότι δεν τρελαίνομαι μόνο εγώ και ότι το πρώτο τρίμηνο μου έχει φανεί αιώνας. Ξυπνάω τα βράδια (και για κατούρημα) αλλά και επειδή όλο σκέφτομαι διαφορά με την εγκυμοσύνη, με τις εξετάσεις, με την γέννα, με όλα...Πφ!! Πραγματικά θέλω κάποια στιγμή να χαλαρώσω αλήθεια και αυτό νομίζω θα γίνει μετά την β επιπέδου (αργώ ακόμα😑)

Είμαστε πολλές κορίτσι μου σε αυτή την φάση (της τρέλας )  Δευτέρα έχεις αυχενική; Άντε με το καλό όλα να πάνε καλά ! Να μας πεις νέα σου τη Δευτέρα ! 

Δημοσίευση

Καλημερα σε ολες!!Κοριτσια ενταξει πραγματικα νομιζα οτι μονο εγω τετοιο αγχος,οταν δεν εχω συμπτωματα πεφτω σε μαυρη καταθλιψη,λιγο να τσαντιστω/κουραστω κ νομιζω πως εχω κανει κακο στο μωρο,τωρα με εχει πιασει κ το αν θα ειμαι καλη μανα εν τελη🙄Μιλαμε για τρελα!Μιλαω στο μωρο,δευτερα εχω ραντεβου για υπερηχο κ λεω εαν ειναι να μην πηγαινει κατι καλα θελω καποιο σημαδι πριν παω στον γιατρο..φοβαμαι τι θα δουμε στο ραντεβου πραγματικα σε σημειο που δεν θελω να παω(ετσι ανακαλυψα στον δευτερο υπερηχο μια παλλινδρομη που ειχα πριν 5 χρονια).Οπως καταλαβαινετε φοβαμαι κ να κατουρησω για το μην δω αιμα😏Η κοιλια φαινεται ηδη κ ας ειμαι στην 9η βδομαδα οποτε το εμαθε μανα κ πεθερα κ ειναι μες την καλη χαρα,το αντιθετο απο εμενα🫩 Ευχομαι καλα αποτελεσματα σε ολες οσες εχουμε ραντεβου αυτες τις μερες🥰 Κ ναι το δευτερο τριμηνο θα ηρεμισουμε..ελπιζω😅οχι ενταξει τα συμπωματα ειναι παρελθον τις περισσοτερες φορες,νιωθουμε πλεον τα μπεμπε κ δεν εχουμε παρει πολυ βαρος,η ενεργεια επιστρεφει!Ανυπομωνω!!

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Iris9 είπε:

Κοίτα αφού έχεις ζαλάδες και τα σχετικά, όλα καλά πάνε! Μην ανησυχείς! Κι εγώ τώρα 3 εβδομάδες θα έχω να δω το μικρό. Δεν πειράζει όμως γιατί θα έχει μεγαλώσει και θα το απολαύσουμε καλύτερα 😊

Καλά ότι δεν περνάνε οι μέρες ισχύει...

Δημοσίευση

Αχ κι εγώ είχα εφιάλτες στην πρώτη εγκυμοσύνη. Τώρα με ένα πιτσιρίκι να με τρέχει ξεραινομαι στον ύπνο 😅 Εδώ πολύ καιρό να δω όνειρα γενικά 😅

Δεν ξέρω εγώ σκέφτομαι γενικά ότι, ότι είναι να γίνει θα γίνει. Δεν έχει νόημα να αγχώνομαι. Πιο πολύ "αγχώνομαι" για την γέννα 😅 Ναι ξέρω, ακόμα δεν πέρασε το πρώτο τρίμηνο την γέννα σκέφτομαι εγώ, γιατί αυτό έχω απωθημένο 😅 Θέλω να πάνε όλα καλά και να έχω την γέννα που ονειρεύομαι αλλά φοβάμαι ότι κάτι θα πάει στραβά στο τέλος. Αλλά δεν πειράζει έχω αρχίσει και το δουλεύω και το αποδέχομαι. Αυτή τη φορά θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου και τα υπόλοιπα είναι στο χέρι του Θεού και του γιατρού 😅

@katiu_131 εσύ είσαι η πρώτη που θα κάνεις την αυχενική;

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Αχ κι εγώ είχα εφιάλτες στην πρώτη εγκυμοσύνη. Τώρα με ένα πιτσιρίκι να με τρέχει ξεραινομαι στον ύπνο 😅 Εδώ πολύ καιρό να δω όνειρα γενικά 😅

Δεν ξέρω εγώ σκέφτομαι γενικά ότι, ότι είναι να γίνει θα γίνει. Δεν έχει νόημα να αγχώνομαι. Πιο πολύ "αγχώνομαι" για την γέννα 😅 Ναι ξέρω, ακόμα δεν πέρασε το πρώτο τρίμηνο την γέννα σκέφτομαι εγώ, γιατί αυτό έχω απωθημένο 😅 Θέλω να πάνε όλα καλά και να έχω την γέννα που ονειρεύομαι αλλά φοβάμαι ότι κάτι θα πάει στραβά στο τέλος. Αλλά δεν πειράζει έχω αρχίσει και το δουλεύω και το αποδέχομαι. Αυτή τη φορά θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου και τα υπόλοιπα είναι στο χέρι του Θεού και του γιατρού 😅

@katiu_131 εσύ είσαι η πρώτη που θα κάνεις την αυχενική;

Μάλλον δεν ξέρω αν εγώ κάνω αυλαία στο γκρουπ ή κάποια άλλη έχει ήδη κάνει, γιατί διαβάζω και του Νοεμβρίου και μπερδευομαι 😅 άντε λίγο ακόμα!! Δευτέρα πρωί επιτέλους θα μου φύγει ένα πολύ μεγάλο βάρος (ευελπιστώ 🙏🏼)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...