Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On 24/5/2025 at 5:47 ΜΜ, ο/η Kate.san1998 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, εγώ σήμερα είμαι 10 εβδομάδων +1 και θα πάω για αυχενικη 12 Ιουνίου, έχω αρκετό άγχος γιατί είχα μια παλινδρομη και δύο βιοχημικες οπότε κάθε σύμπτωμα που εξαφανίζεται για λίγο με ανησυχεί, υπάρχουν ημέρες που είμαι χάλια, άλλες που είμαι καλύτερα. Μέχρι πριν δύο εβδομάδες είχα καφέ υγρά ήμουν στο σπίτι ξαπλωμένη, αυτές τις ημέρες ξεκίνησα να βγαίνω, έχω ΠΗΤ 19/12

Γεια σου κορίτσι μου και με το καλό το μωράκι σου  πολλές είμαστε σχεδόν ίδιες ημερομηνίες ...! Τελειο! Καταλαβαίνω το άγχος σου αλλά προσπάθησε όσο μπορείς να μην αγχώνεσαι ! το άγχος όλες μας το παντρεύτηκαμε πλέον ! Τα συμπτώματα μια θα έρχονται μία θα φεύγουν και σιγά σιγά θα υποχωρούν έτσι μου είπε ο γιατρός, εμένα το στήθος μου από κει που με πέθαινε και έκλαιγα από τους πόνους τώρα είναι σε καλύτερη κατάσταση ναι μεν πονάει αλλα όχι αυτό το πράγμα που ήταν να κλαίω ! Όλα καλά θα πάνε !!! ❤️ 

Δημοσίευση

@elena_1990 @sofakikaramel Καλώς σας βρήκα κορίτσια μου! 

Μακάρι να πάνε όλα καλά . Έχω λίγο άγχος με την αυχενική είναι η αλήθεια. Είπε η εμβρυομητρικός ότι θα με πάρει και αίμα την ίδια μέρα. 

Αύριο έχω ραντεβού στην γυναικολόγο και περιμένω πως και πως να δω το μπεμπάκι πόσο μεγάλωσε. Και κάθε φορά τώρα περιμένω πως και πως να πάω στη γυναικολόγο μου. 

Να περάσει και το 1ο τρίμηνο κορίτσια να υποχωρήσουν τα συμπτώματα και να απολαύσουμε όσο περισσότερο μπορούμε το πιο μαγικό ταξίδι μας.

Περιμένω αλήθεια πως και πως να περάσει ο καιρός να πάνε όλα καλά και να γεννήσουμε τα θαυματάκια μας.  ❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η sofakikaramel είπε:

Γεια σας κορίτσια ,εσείς πονακια και τραβήγματα χαμηλά έχετε ? Εγώ τα έχω συνέχεια αυτά και είναι πολύ ενοχλητικά ο γιατρός είπε ότι είναι φυσιολογικό αλλά είναι πολύ ενοχλητικο

Κορίτσι μου και εγώ έχω τέτοια τραβήγματα χαμηλά. Έρχονται και φεύγουν. Και ορισμένες φορές κράμπες. Είχα ρωτήσει και γω την γιατρό μου. Μου είπε είναι φυσιολογικό. 

Δημοσίευση
στις On 21/5/2025 at 3:23 ΜΜ, ο/η Iris9 είπε:

@Eliza Kats πόσες φορές το σκέφτομαι αυτό π πέφτουμε στις γιορτές και μπορεί να μας πάνε σε αναίτια καισαρική να βολέψουν τις άδειες τους.

Κι εμένα είναι ο 3ος μ γυναικολόγος τώρα, η πρώτη κοντά στη γειτονιά μ και γυναίκα μάλιστα δεν είχα δει τέτοια αδιαφορία. Είχα παλινδρομη κύηση και μ έλεγε έλα σε μια βδομάδα μόνο τάδε ώρα έχω διαθεσιμότητα πες τώρα να ξέρω να το δώσω η όχι αλλού το ραντεβού αυτό. 6 εβδομάδων τότε και έλεγε δε μπορώ να δω κάτι τώρα είναι νωρίς.Μετά πήγα σε εξαίσιο γιατρό έμπειρο αλλά με ξεπετουσε πολύ όπως και όλες βέβαια. Έχω ακούσει ότι αυτός π έχω τώρα είναι υπέρ των φυσιολογικων τοκετών, ελπίζω να ισχύει και ασχολείται μαζί μ.Είναι αρχή ακόμα βέβαια θα δείξει.

Η άσχετη εγώ πως βρίσκουμε μαία?Απλά θα μας συμβουλεύει η έρχεται και στην γέννα μετά?

Θα συγκεντρώσω όλα τα ονόματα που μου έχουν προτείνει και θα στα στείλω. Θα σου πω και με ποια μιλάω εγώ. Γενικά δεν είναι όλοι οι γιατροί δεκτικοί να συνεργαστούν με ανεξάρτητη μαία και για εμένα αυτό είναι κόκκινο καμπανάκι. Καταλαβαίνω φυσικά να μην ταιριάζει με κάποια συγκεκριμένη και να θέλει να μιλήσει με την μαία που έχεις επιλέξει πριν τον τοκετό για να έχουν μια κοινή γραμμή κατά τη διάρκεια του τοκετού, αλλά έχω ακούσει και το ότι δεν χρειάζεται να έχεις δικιά σου μαία και ότι είναι τσάμπα λεφτά (που κάνουν όλη τη δουλειά εντωμεταξυ), οπότε αν ακούσεις κάτι τέτοιο, ξεκίνα να σκέφτεσαι για άλλον γιατρό... Άποψη μου αυτό φυσικά.

Δημοσίευση
στις On 25/5/2025 at 9:56 ΜΜ, ο/η sofakikaramel είπε:

Γεια σας κορίτσια ,εσείς πονακια και τραβήγματα χαμηλά έχετε ? Εγώ τα έχω συνέχεια αυτά και είναι πολύ ενοχλητικά ο γιατρός είπε ότι είναι φυσιολογικό αλλά είναι πολύ ενοχλητικο

Θυμάμαι στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα συνέχεια γιατί μεγαλώνει η μήτρα και χαλαρώνουν νομίζω οι μύες της κοιλιάς. Τώρα φαντάζομαι είναι ήδη χαλαροί οπότε δεν έχω νιώσει τίποτα, εκτός από σήμερα που έχω πονακια χαμηλά. Για να δούμε... 

Πώς είστε από κοιλιτσες;

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Θυμάμαι στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα συνέχεια γιατί μεγαλώνει η μήτρα και χαλαρώνουν νομίζω οι μύες της κοιλιάς. Τώρα φαντάζομαι είναι ήδη χαλαροί οπότε δεν έχω νιώσει τίποτα, εκτός από σήμερα που έχω πονακια χαμηλά. Για να δούμε... 

Πώς είστε από κοιλιτσες;

Καλησπέρα! εγώ επειδή έχω κατεβάσει ένα απλικέισον που εκεί μπορείς ανα εβδομάδα να βάζεις φωτο την κοιλίτσα, εγω τραβάω κάθε ζυγή εβδομάδα στην έκτη ημέρα της (το λες και ocd 😅). Έχω φουσκώσει αρκετά, αν και απο κιλά καλά πάω προς το παρόν, έχω βάλει περίπου 3.5 απο όταν ξεκίνησα τις ενέργειες με όλα τα φάρμακα για την εξωσωματική. κατα την διάρκεια των δώδεκα εβδομάδων έχω βάλει περίπου τα 2.5 απο τα 3.5 συνολικά. Αν και απο τις πρώτες στιγμές που έμαθα οτι έμεινα έγκυος έβλεπα να αλλάζει το σώμα μου ραγδαία, να ανοίγω χωρίς να αλλάζει στην ζυγαριά κάτι. Το κατάλαβα με ένα στενό τζιν, που πήγα να το βάλω και δεν ερχόταν να κουμπώσει και θυμάμαι να το φοράω και σε πιο πάνω κιλά απο ότι τώρα. Προσπαθώ και στην δουλειά να το κρύβω ακόμα, αλλά μάλλον θα λένε κοίτα πως έχει φουσκώσει ξαφνικά 🤣έφαγε καλά το Πάσχα!! χαχαχα...

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Πώς είστε από κοιλιτσες;

Συνέχεια έχω σε καθημερινή βάση , έρχονται φεύγουν όλη μέρα αυτή η δουλειά γίνεται ! Εύχομαι να σταματήσουν γρήγορα ...!  Η κοιλίτσα μου εμένα έχει πεταχτεί πλέον δεν μου κάνουν τα παντελόνια μου και είναι νωρίς ακόμα ....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...