Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια! Εγώ πήγα χθες για 2ο υπέρηχο 😊 Όλο μια χαρά 😊 Έχω ένα φραουλακι. 8+4 με έβγαλε ο υπέρηχος.

Μου είπε θέλει να με δει πάλι πριν την αυχενική. Οπότε έχω υπέρηχο σε 3 εβδομάδες.

@Iris9 δεν περνάει ο χρόνος με τίποτα!!! Και νόμιζα ότι τώρα που έχω ένα παιδί θα περνάει πιο γρήγορα ο καιρός, αλλά όχι... Έχω την ίδια αγωνία και το ίδιο αίσθημα "θέλω να σπρώξω τον χρόνο" που είχα και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη 😕

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η ElenaS1990 είπε:

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!Ο υπερηχος μας τα εδειξε ολα καλα ακουσαμε και καρδουλα😍 Τωρα 2 Ιουνιου θελει να με δει,μου εγραψε το γνωστο κατεβατο με τις αιματολογικες εξετασεις και μετα 3 βδομαδες απο εκεινο το ραντεβου λεει θα με στειλει αυχενικη😍😍😍

Μπράβο κορίτσι μου όλα καλά θα πάνε ! ! Πόσο εβδομάδων είσαι τώρα;

Δημοσίευση

Κορίτσια άσχετο αυτό π θα πω τώρα αλλά μήπως να μπει κανένα λουλούδι, καμιά καρδιά στον τίτλο, να βγαίνει χαρά κι αισιοδοξία...😁 τόσο έχουμε κοπιάσει για αυτά τα σποράκια.🥰

Δημοσίευση

@sofakikaramel καλημερα😃 7+1 ειμαι σημερα!Μακαρι να πανε ολα καλα,εντωμεταξυ πριν κανω την κορη μου ειχα μια παλλινδρομη και αυτη την φορα εχω την ασχημη εμπειρια μιας βιοχημικης...δεν φευγει το αγχος με τιποτα,χθες τρομαξα λιγο στην οδηγηση επαθα αυτο το μου παγωσε το αιμα που λενε κ το πρωτο που σκεφτηκα ειναι παει τωρα μεχρι τις 2 Ιουνιου θα εχω το αγχος μην του εκανα κακο😏Προσπαθω παντως να χαλαρωνω γιατι οπως ρωτησα κ την μαια μου που ξερει κ το ιστορικο μου,της λεω τωρα που εχω κ την κορη μου να φροντιζω κουβαλαω παιζω τρεχω κ.λπ πρεπει να προσεχω κατι;Γιατι στην περασμενη εγκυμοσυνη φοβομουν μην "σπασω τα αυγα".Μου απανταει τωρα ετοιμασου να τα σπασεις😁 αν κατι δεν παει καλα δεν ηταν να παει,δεν θα φταις σε κατι..

Δημοσίευση

@Iris9 καλημερα!!Φυσικα,δεν ειχα τσεκαρει βασικα πως οι περισσοτεροι τιτλοι εχουν ζουζουνιες πανω 😄 μονο που δεν εχω ιδεα πως μπορω να επεμβω στον τιτλο,μηπως επειδη ειμαι ακομη νεο μελος;Εαν καποια ξερει θα χαρω να το αλλαξω!

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η elena_1990 είπε:

@sofakikaramel καλημερα😃 7+1 ειμαι σημερα!Μακαρι να πανε ολα καλα,εντωμεταξυ πριν κανω την κορη μου ειχα μια παλλινδρομη και αυτη την φορα εχω την ασχημη εμπειρια μιας βιοχημικης...δεν φευγει το αγχος με τιποτα,χθες τρομαξα λιγο στην οδηγηση επαθα αυτο το μου παγωσε το αιμα που λενε κ το πρωτο που σκεφτηκα ειναι παει τωρα μεχρι τις 2 Ιουνιου θα εχω το αγχος μην του εκανα κακο😏Προσπαθω παντως να χαλαρωνω γιατι οπως ρωτησα κ την μαια μου που ξερει κ το ιστορικο μου,της λεω τωρα που εχω κ την κορη μου να φροντιζω κουβαλαω παιζω τρεχω κ.λπ πρεπει να προσεχω κατι;Γιατι στην περασμενη εγκυμοσυνη φοβομουν μην "σπασω τα αυγα".Μου απανταει τωρα ετοιμασου να τα σπασεις😁 αν κατι δεν παει καλα δεν ηταν να παει,δεν θα φταις σε κατι..

Κάπως έτσι είμαι κι εγώ, λόγω ιστορικού με 3 αποβολές δεν ακουμπάω σχεδόν τίποτα στο σπίτι. Μια οι αναγούλες και οι ζαλάδες μια οι φόβοι..τα έχει φορτωθεί όλα ο σύντροφος.Η μαμά μ πρέπει να το εχει υποψιαστεί γιατί σπάνια της ζητούσα να μ μαγειρέψει και τώρα το κάνω συχνά, δε μπορώ τις μυρωδιές σπίτι 😄.

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια! Σήμερα μπαίνω στην 7η εβδομάδα της δεύτερης εγκυμοσύνης μου και στο σπίτι έχω  ένα κοριτσάκι μόλις 9 μηνών! 🥹❤️ Προς το παρόν νιώθω καλά, χωρίς έντονα συμπτώματα, και εύχομαι να συνεχίσει έτσι — είναι και λίγο απαιτητικά τα πράγματα με το μωρό. Εύχομαι σε όλες μας μια υπέροχη, τελειόμηνη εγκυμοσύνη! 🧿❤️

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η elena_1990 είπε:

Να το χαίρεσαι το παιδάκι σου και με το καλό το δεύτερο ! Κ εγώ μέχρι και την σκιά μου φοβάμαι σε κάθε υπέρηχο με κλειστά μάτια είμαι μέχρι να ακούσω τον γιατρό να μου πει ότι όλα είναι καλά Αυτό το άγχος δυστυχώς δεν φεύγει ποτέ ! Να σκεφτόμαστε αισιόδοξα και όλα θα πάνε τέλεια για όλες μας !!! ❤️❤️❤️ 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Χρύσακι είπε:

Γεια σας κορίτσια! Σήμερα μπαίνω στην 7η εβδομάδα της δεύτερης εγκυμοσύνης μου και στο σπίτι έχω  ένα κοριτσάκι μόλις 9 μηνών! 🥹❤️ Προς το παρόν νιώθω καλά, χωρίς έντονα συμπτώματα, και εύχομαι να συνεχίσει έτσι — είναι και λίγο απαιτητικά τα πράγματα με το μωρό. Εύχομαι σε όλες μας μια υπέροχη, τελειόμηνη εγκυμοσύνη! 🧿❤️

Γεια σου κορίτσι μου με το καλό το δεύτερο μωράκι σου! Κ εγώ έτσι είμαι χωρίς συμπτώματα! Να έχουμε μια τελειομηνη εγκυμοσύνη όλες μας και να μαζευτούμε εδώ να τα λέμε! Έχεις κάνει υπέρηχο;

Δημοσίευση

@Χρύσακι καλημερα,καλωσηρθες στην ομαδα μας,να χαιρεσαι το κοριτσακι σου και καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι🥰ειμαστε και πολυ κοντα στις μερες,εχεις παει για υπερηχο;;πολυ καλο που δεν ταλαιπωρησαι με συμπτωματα😊

Δημοσίευση

@Iris9Δεν το εχεις πει κ εσυ ακομη σε κανεναν ε;ουτε κ εγω..ισως μετα τον επομενο υπερηχο σε καποιους κ απο εκει κ περα μετα πιστευω θα αρχισει να φαινεται κιολας😁Εγω κανω δουλειες γιατι δεν εχω βοηθεια κ με την μικρη στο σπιτι δεν γινεται να μην κανεις..αλλα ισως ειναι κ καλυτερα γιατι ειναι κ η μονη ασκηση που κανω οπως και ξεχνιεμαι λιγακι.Σου εχει δωσει τπτ ο γιατρος για τις αναγουλες και υις ζαλαδες;Εμενα οχι,απλως τρωω😅ενω ζαλιζομαι κ ανακατευομαι με το που ξεκινησω να τρωω δεν σταματαω😅Αθηνα μενεις;Εγω ναι κ πρωτα ο Θεος θα γεννησω στο Ιασω που ειναι ο γιατρος μου και γεννησα την κορη μου.

Δημοσίευση

@sofakikaramelκαλημερα σε ευχαριστω πολυ😊αχ αντε να περασει το πρωτο τριμηνο να αρχισουμε να τα νιωθουμε να παει η καρδια μας στην θεση της..Οσο γινεται😄Αθηνα μενεις;Εγω ναι και θα γεννησω στο Ιασω που γεννησα κ την κορη μου πρωτα ο Θεος.

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου!! Εύχομαι σε όλες μας ένα υπέροχο ταξίδι εγκυμοσύνης που με το καλό θα φέρει στην αγκαλίτσα μας το μωράκι μας❤️

Σημερα είμαι 9 εβδομάδων έχω ραντεβού την επομενη εβδομάδα και μετράω τις μέρες και τις ώρες!! Είναι το δεύτερο παιδάκι μου,έχω μια κορούλα ενάμιση ετών. Από συμπτώματα αναγούλες,έντονη όσφρηση και ενώ θα πεινάω δεν μπορώ και να φάω και εύκολα να πω ότι το ευχαριστιέμαι 😆

Δημοσίευση

@elena_1990  Καλημέρα!δε το έχω πει σε κανέναν όχι μόνο στην αδερφή μ και σε μια φίλη. Από τη μια φοβάμαι από την άλλη όταν πήγα οδοντίατρο και το είπα να είμαι σίγουρη ότι όσα κάνω επιτρέπονται ένιωσα πολύ όμορφα να το λέω. Δε μ έχει δώσει τίποτα και όλο το σαββατοκύριακο βασανιστηκα πάρα πολύ από αναγούλες και ζαλάδες. Νιώθω να λιμοκτονω πολλές φορές και να μη μπορώ να φάω, ακόμα και στο νερό δυσκολεύομαι. Η όσφρηση μ τι να πω ήταν π ήταν εκεί παραγίνει..ούτε τα σαμπουάν δεν αντέχω. 

Κι εγώ Αθήνα, και ο γιατρός μ είναι Αλεξάνδρα οπότε πρώτα ο Θεός εκεί θα πάω.

Δημοσίευση

@Bebe.lina καλωσηρθες στην ομαδα μας ,να σου ζησει το κοριτσακι σου και με το καλο να υποδεχτειτε το νεο μωρακι στην οικογενεια😊 σσ καταλαβαινω αλλα μια βδομαδουλα ειναι θα περασει😃 εγω απο συμπτωματα τα ιδια με εσενα αλλα με το που φαω την πρωτη μπουκια μετα τρωω λες κ εχω να φαω μερες..🤣

Δημοσίευση

@Iris9 καλημερα!!Πωω κ μολις θα επαιρνα την μαια να ρωτησω..οδοντιατρο παμε;;εχω απο χθες μια ενοχληση σε ενα παλιο σφραγισμα το οποιο μαλλον θελει αντικατασταση και δεν παιζει να την παλεψω να μην το φτιαξω!Θα ρωτησω κ τον γιατρο αλλα τωρα δεν θα τον αφησω να μου πει οχι😸

Οσο για τα συμπτωματα αφου ειναι τοσο εντονα μηπως να ρωτησεις εαν κανει να παρεις κατι ή εαν καποιο ροφημα βοηθαει;

Δημοσίευση

Καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια!Πως ειστε;Εγω πηγα για τις αιματολογικες θα εχω τα αππτελεσματα αυριο ελπιζω να ειναι ολα καλα κ να μην χρειαστω καποιο εξτρα συμπληρωμα απο τωρα (εχω στιγμα και αναιμια).Οι ζαλαδες κ.λπ σημερα εχουν υποχωρισει αρκετα κ επειδη προφανως κ με τριγυριζει ενας μαζοχισμος αυτο με αγχωνει λιγο😏

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η elena_1990 είπε:

@sofakikaramelκαλημερα σε ευχαριστω πολυ😊αχ αντε να περασει το πρωτο τριμηνο να αρχισουμε να τα νιωθουμε να παει η καρδια μας στην θεση της..Οσο γινεται😄Αθηνα μενεις;Εγω ναι και θα γεννησω στο Ιασω που γεννησα κ την κορη μου πρωτα ο Θεος.

Μια μια μετράω τις μέρες να κλείσω το πρώτο 3μηνο να ηρεμήσω ! Από Αθήνα είμαι αλλά μετακόμισα στην πόλη του άντρα μου στον Έβρο ! 

Δημοσίευση

@sofakikaramelωω μεγαλη αλλαγη!Κ εγω μια ζωη ονειρευομουν να φυγω απο την Αθηνα,δεν μπορω τον τοσο συνοστισμο κ τσιμεντο αλλα για διαφορους λογους δεν γινοταν,εδω κ ενα χρονο ομως εχουμε μετακομισει μια ωρα απο το κεντρο με τις δουλειες μας ακομη εκει βεβαια αλλα ειμαστε κοντα στην θαλασσα,σε σπιτι με κηπο,οτι πρεπει για τα παιδια.Βεβαια κανω περιπου μια μιση ωρα οδηγηση με την κινηση να παω στη δουλεια αλλα ακομη δεν με φοβιζει αυτο,προς το τελευταιο τριμηνο πρωτα ο Θεος θα το ελαττωσω οσο γινεται(γιατι εχω δικη μου επιχειριση κ στην προηγουμενη εγκυμοσυνη δπυλευα μεχρι 15 μηρες πριν γεννησω)εχουμε καιρο μεχρι τοτε😁Παρασκευη εχεις υπερηχο;Αντε κοντευουν οι μερες🥰

Δημοσίευση
στις On 17/5/2025 at 7:12 ΜΜ, ο/η sofakikaramel είπε:

Γεια σου κορίτσι μου με το καλό το δεύτερο μωράκι σου! Κ εγώ έτσι είμαι χωρίς συμπτώματα! Να έχουμε μια τελειομηνη εγκυμοσύνη όλες μας και να μαζευτούμε εδώ να τα λέμε! Έχεις κάνει υπέρηχο;

Ναι έχω κάνει! Ακούσαμε και καρδούλα . Εσείς; 

Δημοσίευση
στις On 18/5/2025 at 10:59 ΠΜ, ο/η elena_1990 είπε:

@Χρύσακι καλημερα,καλωσηρθες στην ομαδα μας,να χαιρεσαι το κοριτσακι σου και καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι🥰ειμαστε και πολυ κοντα στις μερες,εχεις παει για υπερηχο;;πολυ καλο που δεν ταλαιπωρησαι με συμπτωματα😊

Ναιι έχω κάνει, ακούσαμε και καρδούλα! Καλο ναι αλλά αγχώνομαι κιόλας αν πάνε όλα καλά γιατί δεν νιωθω τίποτα! Εσυ έχεις πας; 

Εγώ σήμερα 7+2 βάσει τελευταίας περιόδου . Εσυ; 

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η elena_1990 είπε:

@sofakikaramelωω μεγαλη αλλαγη!Κ εγω μια ζωη ονειρευομουν να φυγω απο την Αθηνα,δεν μπορω τον τοσο συνοστισμο κ τσιμεντο αλλα για διαφορους λογους δεν γινοταν,εδω κ ενα χρονο ομως εχουμε μετακομισει μια ωρα απο το κεντρο με τις δουλειες μας ακομη εκει βεβαια αλλα ειμαστε κοντα στην θαλασσα,σε σπιτι με κηπο,οτι πρεπει για τα παιδια.Βεβαια κανω περιπου μια μιση ωρα οδηγηση με την κινηση να παω στη δουλεια αλλα ακομη δεν με φοβιζει αυτο,προς το τελευταιο τριμηνο πρωτα ο Θεος θα το ελαττωσω οσο γινεται(γιατι εχω δικη μου επιχειριση κ στην προηγουμενη εγκυμοσυνη δπυλευα μεχρι 15 μηρες πριν γεννησω)εχουμε καιρο μεχρι τοτε😁Παρασκευη εχεις υπερηχο;Αντε κοντευουν οι μερες🥰

Κ εσύ ησυχία θα έχεις λογικά...!  Αφού έχεις δική σου δουλειά θα σου είναι πιο εύκολο ! Ναι Παρασκευή έχω και μακάρι όλα να είναι καλά ..! 😊

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μια φίλη μου πήγε στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης για αυχενική διαφάνεια και όταν ξεκίνησαν της είπαν ότι δεν υπάρχει καρδιακή λειτουργία και πρέπει να κάνει απόξεση. Επέμεινε να της κάνουν ξανά υπέρηχο που τελικά αποδείχτηκε ότι υπήρχε καρδιακή λειτουργία αλλά το μωράκι της μάλλον έχει σύνδρομο down γιατί η μύτη του είναι πλατσουκωτή. Της πρότειναν αμνιοπαρακέντηση όπου βγήκε μια χαρά. Τ΄ώρα είναι 8 χρονών κοριτσάρα το παιδί της και έχει ακόμα δυο, τρία κορίτσια στο σύνολο, μετά από 4 αποβολές έκανε το δεύτερο και στο τρίμηνο έμεινε έγκυος στο τρίτο. Το ψυχολογικό που πέρασε ακόμα το θυμάται. 
    • Καλημέρα κ απο μενα κορίτσια! Η μαλλον καλησπέρα. Που λέτε τ στηθος μ επειδή η μικρη τρωει ανα 2 3 ωρες γεμιζει σε σημείο να τρέχει οποτε βγαζω λίγο με τ θήλαστρο κ αποσυμφορω. Βασικά τι κατάλαβα. Τ στηθος μ στην εγκυμοσύνη 10πλασιαζεται. Απλά τώρα με τ γαλα πρηζεται κιολας κ ειναι πράγματικα τεράστιο σε σημείο να με ποναει. Περασε τ ανυποφορω οιδημα αλλα εγω δ εχω συνηθίσει σε τέτοιο στηθος. Τ μωρο τ βαζω στηθος οποτε θελει. Συνηθως τρωει ανα διωρο. Αμα ειναι ξύπνια μπορει οχ να θήλασω τώρα κ σε μισή ώρα π θα θέλει να κοιμηθεο να την ξανά βαλω. Αύριο έχουμε παιδιατρο οποτε θα δούμε κ που βρισκόμαστε. Προς τ παρόν είναι πολυ ησυχο κ δ ειχα συνηθίσει έτσι. Η μεγαλη μ μας είχε ταράξει. Είχε αέρια πολλά, αναγωγες κ ολο ηθελε αγκαλια. Μιση ωρα μετά από κάθε γεύμα για να μην βγάζει και τ βραδυ π ειχε πονακια ολο αγκαλια. Αυτό ειναι ησυχο τ καημενο. Σήμερα ήρθε κ η κουμπάρα μου παράγγειλα καφεδακια και ηπιαμε στο σπίτι. Αναμένω τώρα τις μικρές από τ σχολειο να αρχίσει ο χαμός και η φασαρία χαχα. @Sotiria_94 θα κάνεις 3 να ξέρεις. Εγω στη μεγαλη μ ελεγα μ αρέσει π ήθελα κ πολλά παιδιά. Ουτε τ σκεφτόμουν μετα. Για αλλο παιδι. Υπέφερα από την καισαρικη, ήταν δύσκολο βρεφακι... κ να που ήρθε κ το 3ο. Επισης να ξερεις σε επόμενη κυηση μπορεί να πετάς. Να μην είσαι ξαπλα κτλ. Η κουμπάρα μ π της βάφτισα τ μωρο ήταν στο 1ο της ξαπλα από την β επιπέδου γτ ειχε διαστολή και έκανε περιδεση. Δ σηκωνόταν ουτε για τουαλετα μέχρι π γεννησε. Και στο 2ο περπάτουσε και ειχε ενα δίχρονο αγκαλια μέχρι κ τη μερα π πηγε να γεννησει. Είμαι εξαιρετικά νωρις για τέτοιες αποφάσεις.
    • Κ εσύ ησυχία θα έχεις λογικά...!  Αφού έχεις δική σου δουλειά θα σου είναι πιο εύκολο ! Ναι Παρασκευή έχω και μακάρι όλα να είναι καλά ..! 😊
    • Ναι έχω κάνει δύο και την Παρασκευή έχω τον τρίτο υπέρηχο ! Μακάρι να είναι όλα καλά ! 
    • Έχεις δίκιο αλλά υπάρχουν και κοπέλες που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά σε αυτές τις εξετάσεις. Εδώ εμένα μου είχαν προτείνει (αν θυμάσαι) την NIPT, που δεν είχα πληρώσει τίποτα από εξετάσεις και πάλι δεν μπορούσα τη δεδομένη στιγμή να "αντέξω" οικονομικά αυτήν την εξέταση. 10 μέρες πριν γεννήσω με έκαναν να φοβηθώ ότι κάτι είχε το μωρό και θα έπρεπε να την είχα κάνει... Κι όμως η Ισμήνη-Μαρία είναι πλέον 9 μηνών και υγιέστατη γενικά (τώρα περνάει μια ωτίτιδα μόνο, χαχαχαχαχα)! Και επίσης στο εξωτερικό κάνουν ελάχιστες εξετάσεις και πολύ λίγους υπερήχους. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...