Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μπράβο σου για την σκέψη σου, η αλληλεγγύη είναι απαραίτητη στις μέρες μας. Ισως μπορείς (γενικά) να απευθύνεσαι στο κοινωνικό παντοπωλείο της περιοχής σου. Είχα αγοράσει γάλατα σε σκόνη πέρσι για την περίπτωση που δεν καταφέρναμε τον θηλασμό και τελικά τα χαρίσαμε στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Βριλησσίων (επειδή λες βπ μπορεί να σε βολεύει) που μου είπαν πως τα έστειλαν σε camps προσφύγων. Με όποιον τρόπο και να γίνει μακάρι να δώσει μια μικρή ανάσα σε κάποιον συνάνθρωπο μας 🙏

Δημοσίευση

Καλησπέρα, ειπα μηπως βολεψουμε καποια μαμα απο κοντα πρώτα... Μιλησα και με φιλες που γεννησαν προσφατα αλλα δε τους εκαναν... γενικα αν ειναι να βγω απο το σπιτι και να παω σε κοινωνικο παντοπωλειο κλπ ειναι μάλλον απιθανο με τα νεογεννητα (το ιδιο κ ο συζυγος)-βαρια εως κανενα BOXnow θα παει...

Δεν ειναι το κόστος ειναι οτι ειναι φαγητο και θα βολεψει για μερικες μερες μια μανουλα...εαν δε βρεθει θα τα δωσω στο παιδιατρο...

Επισης συμπληρώνω για τις θηλάζουσες καθως και αυτες που κοντέουν να γεννησουν κ θελουν να παρει βάρος το εμβρυο, υπάρχει υπολοιπο απο φαρμακευτική πρωτεινη σε διαφορες μορφές που βγαζει καμια εβδομάδα (σε εμενα βοηθησε παρα πολύ)...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αθλητικά σουτιέν ναι ,τα κανονικά δεν κουμπωνουν πλέον 😂😂 Άντε κορίτσι μου και εσύ να κάνεις την αυχενική να ηρεμήσεις ....! Όλα καλά θα πάνε!!! 💜
    • Αθλητικά σουτιέν μόνο, ή μαλακά βαμβακερά. Εγώ δεν ξέρω τι θα πει κανονικό σουτιέν πλέον 😆  Την Πέμπτη έχω ραντεβού κι από βδομάδα αυχενική. Καλά θα κάνεις μωρέ να πας άλλη μια, ούτε εγώ θα μπορούσα να περιμένω τόσο!  
    • @Elenaki12 εμεις εχουμε μονο το λεγομενο γυμναστηριο που ειναι στην ουσια χρωματιστο στρωματακι με γεφυρα με παιχνιδακια απο πανω που κρεμονται αλλα δεν τον εχω βαλει ακομα ειναι μικουλης ο καημενος. Μια σταλιτσα ειναι κοριτσια μου τοσο ευθραυστος μακαρι να γινει θρεφταρι. Τι λεω Παναγια μου εγινα η μανα μου. 
    • @ΜαρίαΔημήτρης ποσες φορες την βαζεις στηθος και ποση ωρα; Επισης ποσα μλ συμπληρωμα δινεις.; Εγω 2η εβδομαδα τωρα και δινω περιπου 560 οπως τα αθροισα. Στηθος τον βαζω 3 φορες τη μερα περιπου κααατι πινει ελπιζω. Θελω να κρατησω τη ροη αλλα πρεπει να δουλεψω θηλαστρο και δεν προλαβαινω καθολπυ γαμωτο. Ακομα τον ξυπναω τη νυχτα για να ταιζω για να παρουμε κανενα γραμμαριο θα ξαναζυγιστουμε την Πεμπτη. 
    • Αθλητικα φοράω πλέον αλλά το βράδυ που ξαπλώνω υποφέρω και με αυτό ...! Μου είπε ο γιατρός ότι ένα ντεπον μπορώ να πιω αν πονάω πολύ !Θα πάω πάλι την άλλη Παρασκευή γιατί ξέρει ότι δεν κρατιεμαι 😂😂 και μετά μου είπε αυχενική επόμενο ραντεβού!! Θα κοιμηθώ ήσυχα το βράδυ ...😊 Εσύ ποτέ έχεις ξανά ραντεβού κορίτσι?  @Naty_εσύ έχεις αύριο ραντεβού? 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...