Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Katerinioo καλα ειμαι κορίτσι μου. Περιεργη φαση γενικα. Απο τη μια ανυπομονώ να γεννησω απο την αλλη αμα εχω τίποτα ψιλο συσπάσεις αγχώνομαι. Κατα τ άλλα καλα εομαι. Προσπαθώ να ειμαι ηρεμη γενικα. Έκανα κ τη βαλίτσα μου, μένουν ψιλο πράγματα της τελευταίας στιγμής. Για να δούμε.ποτε θα μας κάνουν την τιμή τ μωρακια μας!
    • Κορίτσια τι κάνετε; Πως είστε; @Diwni πως είστε; Εμείς σήμερα βγήκαμε βόλτα και περπάτησα αρκετά. Είχα αρκετό κουράγιο σε σχέση με άλλες μέρες. Αντε να πάρουμε σιγά σιγά σειρά μετά τις γιορτές 38 εβδομάδες!!!    Πως είστε όσες γεννήσατε;;; Βλέπω όλες πάτε πολύ καλά ✌🏻✌🏻✌🏻
    • @Eir_ma καλησπέρα κορίτσι μου. Με το καλό τα.μωρακια σου. Εγω ειμαι 37 κ εγκυος στο 3ο μου. Όταν ήταν να κανω αυχενικη ρώτησα τ γιατρό να κανω ταυτόχρονα με την νιπτ σαν μια έξτρα κάλυψη λογο ηλικιας κ μονο. Μ είχε πει δ χρειάζεται κ οτι θα δούμε πρώτα την αυχενικη. Κανω π λες αυχενικη, ο υπερηχος άψογος μ λεει εκεί ο γιατρός π την έκανα έχεις κλινική εικόνα 26χρονης. Περιμένουμε την papp a και θα σ στείλω τ ποσοστά. Βγαίνει η papp a χαλια κ μ ανεβαζει τ ποσοστό για συνδρομο 1 προς 600. Αποφασίσαμε να κάνουμε λήψη τροφοβλαστης για να έχουμε την κεφαλι μας ησυχο 100%. Επισης ήταν άμεση την έκανα τη μία μερα κ την επομενη ειχα τ αποτελέσματα. Σε μια παθολογικά κακη αυχενικη από τ υπερηχο κ μονο σ προτείνουν άμεσα λήψη τροφοβλαστης. Σε περίπτωση που αυχενικη κ papp a βγουν καλες προτείνουν την νιπτ σε περιπτώσεις που η μαμά ειναι πάνω από 35. Συνιστάται δεν επιβάλλεται. Σε μένα π ο υπερηχος ήταν άψογος κ η papp a κακη υπήρξε πολύ σκέψη. Η νιπτ δ δείχνει 100%, αφήνει ενα περιθώριο λάθους, κ αν βγει κακη και αυτή παλι κάνεις αμνιο συν του ότι το μωράκι θα ειναι 15 μερες μεγαλύτερο οπότε κ η απόφαση πιο δύσκολη. Αν γύρναγα τ χρονο πισω θα έκανα νιπτ ταυτόχρονα με την αυχενικη σαν έξτρα κάλυψη κ δ θα εμπαινα στη διαδικασία τροφοβλαστης. Φυσικά ούτε μετανιώνω π έκανα τροφοβλαστη καθώς μ εφυγε ενα μεγαλο αγχος. Εφοσον η αυχενικη σου βγηκε καλη σου συστήνουν την νιπτ σαν έξτρα. Δ είναι υποχρεωτική. Είναι καθαρά στην κρίση σου αν θα αποφασίσεις να την κάνεις.
    • Τι να πω αυτός ηταν κατηγορηματικος, ουτε καν εξετάσεις δεν μου εβαλε να κάνω περαιτερω, μπορει δηλαδή η tsh να επηρεαζει?Την πρακτινη ειδε αλλα αφου την ειδε μετα πεσμενη δεν ασχοληθηκε.Αχαχ δν πειραζει!Αχ, εχω μπερδευτει με ολα αυτα...
    • καλησπερα κοριτσι! μενουμε κοντα  και εγω απο φθιωτιδα... λοιπον εγω γεννησα τα διδυμακια μου στο Ρεα, εμεινα αρκετα ικανοποιημενη, εαν και ειχα δυσκολες συνθηκες. προωρος τοκετος, ενω πηγαιναμε για φτ την τελευταια εβδ γυρισε ο πρωτος σε ισχιακος αρα κτ, και μαλιστα με γενικη αναισθησια γτ δεν ειχα προλαβει να κοψω τα αντιπικτικα...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...