Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ακριβώς τα ίδια κι εμείς 15 μηνών.. τον πρωινό ύπνο περίπου 3-3,5 ώρες μετά το ξύπνημα δεν τον κόβει με τίποτα.. οπότε δεν κοιμάται μεσημέρι ή σπάνια, και πάει σερί μέχρι 8-9 που κοιμάται. Δεν ξέρω πώς θα τον προσαρμόσω για τον παιδικό σταθμό μετά..
    • Eme calm κορίτσι μου. Φυτικό σιροπάκι. Είναι ειδικό για τις ναυτίες της εγκυμοσύνης. Εμένα ήταν το μόνο που με βοηθήσεις. Όλα τα άλλα δε με βοήθησαν καθόλου! 
    • Επίσης να προσθέσω ότι είναι αρκετά μικρουλι για να αντέξει με έναν ύπνο μόνο. Βέβαια και πάλι είναι τι θα ταιριάξει στο κάθε παιδί, αλλά είναι αρκετά νωρίς από άποψη ηλικιας
    • Εμένα από την άλλη γύρω στους 13-14 μήνες η δικιά μου κράτησε μόνο τον πρωινό ύπνο. Περίπου 4 ώρες μετά το ξύπνημα νυστάζει τόσο που αν δεν την βάλω θα χαλάσει ο κόσμος!! Τον μεσημεριανό από την άλλη τον έκοψε και το βράδυ κατά τις 8:30 κοιμάται για νύχτα. Θέλω να καταλήξω στο ότι καλώς ή κακώς πρέπει λίγο να πειραμαστεις και να βρεις τι ταιριάζει στο δικό σου μωράκι. Καλό είναι να υπάρχει ένας μπουσουλας-γενικος κανόνας, αλλά δεν ταιριάζει σε όλα τα μωράκια. Εμένα πχ 10 μηνών έκανε 3 μικρότερα υπνακια μέσα στη μέρα. Έδειχνε ότι τα είχε ανάγκη οπότε την ακολουθούσα. Μόλις είδα ότι το βράδυ μου έπαιρνε πάνω από 1 ώρα να την κοιμησω, έκοψα τον τελευταίο. Θα συμφωνήσω ωστόσο με το θέμα του άλματος. Τσεκαρε το και αυτό γιατί εκει συνήθως βγάζουν αντίσταση στον ύπνο. Καλή επιτυχία και να σου ζήσει!!
    • Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Ειναι κι αυτο μια σκεψη να αλλαξουμε τις ωρες μας και να δουμε πως δουλευει με εναν υπνο. Απλα η αληθεια ειναι οτι μου φαινεται κουρασμενος. Δλδ δειχνει να νυσταζει φουλ αλλα ειναι σαν να εχει υπερενταση και δεν μπορει να κοιμηθει. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...