Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα  σας, 

Έχω έναν μπέμπη  2 μηνών.. είχαμε μικτή σίτιση μέχρι να σαραντησει..και πλέον πίνει frisolac.. επειδή έχει ενοχλήσεις πήραμε το frisolac comfort cm..αλλά σχεδόν 2 ώρες μετά το γεύμα πονάει..σφίγγεται..και έχει αέρια όλη την ημέρα.. σε βαθμό να ξυπνάει όταν αερίζεται..

Φαίνεται σα να τον πειράζει το γάλα.. βαρος παίρνει.. αίμα στα κακά δεν έχει.. απλά πλέον έχει κένωση 1 φορά το 24ωρο..

Οως θα καταλαβω τί τον ενοχλεί? Μπορεί να είναι αλλεργια?

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η finallytheend είπε:

Καλησπέρα  σας, 

Έχω έναν μπέμπη  2 μηνών.. είχαμε μικτή σίτιση μέχρι να σαραντησει..και πλέον πίνει frisolac.. επειδή έχει ενοχλήσεις πήραμε το frisolac comfort cm..αλλά σχεδόν 2 ώρες μετά το γεύμα πονάει..σφίγγεται..και έχει αέρια όλη την ημέρα.. σε βαθμό να ξυπνάει όταν αερίζεται..

Φαίνεται σα να τον πειράζει το γάλα.. βαρος παίρνει.. αίμα στα κακά δεν έχει.. απλά πλέον έχει κένωση 1 φορά το 24ωρο..

Οως θα καταλαβω τί τον ενοχλεί? Μπορεί να είναι αλλεργια?

Καλησπέρα! Θα σου πρότεινα την ομάδα στο fb «θηλασμός και αλλεργίες», που είναι πλήρως κατατοπιστική, ακόμη και αν δεν θηλάζεις. Ωστόσο, είναι φυσιολογικό τα βρεφακια να έχουν αέρια κ ενοχλήσεις ως ένα βαθμό, καθώς το πεπτικό τους σύστημα είναι ανώριμο. Η μικρή μου είχε αλλεργία, αλλά παρουσίαζε και αίμα στις κενώσεις, δεν έπαιρνε βαρος και πολλά άλλα συμπτώματα. Οπότε δες τι θα σου πούνε και τα κορίτσια της ομάδας και ίσως να μην είναι αλλεργία και με τον καιρό περάσει. Ετσι κ αλλιώς οι κολικοι διαρκούν έως 3 μήνες αν δεν κάνω λάθος.

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Καλησπέρα! Θα σου πρότεινα την ομάδα στο fb «θηλασμός και αλλεργίες», που είναι πλήρως κατατοπιστική, ακόμη και αν δεν θηλάζεις. Ωστόσο, είναι φυσιολογικό τα βρεφακια να έχουν αέρια κ ενοχλήσεις ως ένα βαθμό, καθώς το πεπτικό τους σύστημα είναι ανώριμο. Η μικρή μου είχε αλλεργία, αλλά παρουσίαζε και αίμα στις κενώσεις, δεν έπαιρνε βαρος και πολλά άλλα συμπτώματα. Οπότε δες τι θα σου πούνε και τα κορίτσια της ομάδας και ίσως να μην είναι αλλεργία και με τον καιρό περάσει. Ετσι κ αλλιώς οι κολικοι διαρκούν έως 3 μήνες αν δεν κάνω λάθος.

Ναι είμαι και εκεί και ρώτησα.. αυτό ξέρω και εγώ.. και έχω αποκλείσει την αλλεργία.. αλλά ο καημένος υποφέρει..

Σε ευχαριστώ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...