Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μαγιάτικο στεφάνι πλέκω με λουλούδια χρωματιστά, ευχή μου ένα σποράκι να φυτρώσει και να ανθίσει μέσα μας γερά!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Elk είπε:

Φουλ θετικό το τεστ σου ! Καλές επαφές θα πω και σε 14 μέρες να μας στείλεις το θετικό εγκυμοσύνης 🙏

Βάλε και να με κάνει ταγκ με μπαλόνια και κονφετι.. 😉😉😉😉

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

🤣🤣🤣 ναιιιι Ιουνίο μου είπες.. πολύ καλά το θυμάσαι.. και μακάρι να είναι και τυχερός..!!!! Εννοείται!!! ότι θα πέσει ταγκ πανηγυρικό δεν το συζητώ. 🎉🎈🎀🧸

Δωράκι:;; Εννοείται!!! Ότι θέλει το Ελπιδάκι μας..!!! 🎁

Αααα άρα καλά λέω 27.06 θα με κάνεις ταγκ με θετικό τεστ ή χοριακη; 

Δημοσίευση
στις On 31/5/2025 at 9:20 ΜΜ, ο/η evaa__ είπε:

Μη μας ξεχνάτε κορίτσια μπορεί να μη μιλαμε ολες πολύ αλλα όσες είμαστε στην προσπάθεια θέλουμε λιγη υποστήριξη!Σας κάνω και παράπονα σήμερα 🤣@ΠαρασκευαιδουΕίναι φορές που θέλω να βλέπω οτι κάποιος το πιστεύει πιο πολύ απο μενα 🙏Το ταγκ που θα γίνει θα ειναι υπερπαραγωγή, να με αξιώσει ο Θεός μόνο!

Δε σας ξεχνάμε κορίτσι μου γλυκό! Εδώ είμαστε όλες για όλες και για όλα!!! 

• 4 weeks later...
Δημοσίευση
στις On 26/5/2025 at 10:27 ΜΜ, ο/η Nerina είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, έκανα τεστ ωορρηξίας (κάνω πρόκληση με Femara αυτό τον μήνα από την 3η έως και την 7η ημέρα με τη μικρή δόση), και το αποτέλεσμα σας το βάζω σε φωτογραφία.

Ωστοσο, πήγα στον γυναικολόγο κάναμε υπέρηχο και δν είδε  ακόμη «ανάπτυξη ωοθυλακίου», αυτό μου είπε, εγώ στεναχωρέθηκα πολύ, κλαίω από εκείνη την ώρα… Δηλαδή το τεστ δείχνει λάθος; 
Επισης, μου είπε να μην κάνω τεστ  ! 
Γιατι να μην κάνω τεστ; 

Ο ίδιος βέβαια μου είπε να πάω ξανά αύριο και μεθαύριο και να μην ανησυχώ. Έχει κάποια παρόμοια εμπειρία; Δεν έκανα εκείνη την ώρα άλλες ερωτήσεις γιατί απλά κόλλησε το μυαλό μου…και σκεφτόμουν όλα τα αρνητικά… Δε ξέρω τι παθαίνω.. Με διακατέχει πανικός και δε μπορώ να σκεφτώ λογικά και να κάνω τις ερωτήσεις που θέλω. 

IMG_2373.jpeg

Κοριτσι μου συγγνωμη για το θαρρος μηπως σου εχουν μεινει femara?

Τα ψαχνω παντου κ ειναι σε ελλειψη!!!

Δημοσίευση
στις On 30/6/2025 at 10:33 ΜΜ, ο/η Savina_5 είπε:

Κοριτσι μου συγγνωμη για το θαρρος μηπως σου εχουν μεινει femara?

Τα ψαχνω παντου κ ειναι σε ελλειψη!!!

Γεια σου γλυκιά μου δυστυχώς όχι… θα σου τα έδινα με όλη μου την καρδιά αλλά μου τα έδωσε ο γιατρός μου μόνο για 6 ημέρες δεν τα αγόρασα από το φαρμακείο. Μου έκοψε από ένα καρτελάκι 6 χ 2.5 mg 

ειδάλλως κάλεσε εδώ στο τμήμα λιανικής της Novartis που έχει τα Φεμαρα:

Εμπορική Διεύθυνση/Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

E-mail: orders.novartishellas@novartis.com
Τηλ: 800 11 28 111, +30 210 28 97 170

ή πες τον γιατρό σου να επικοινωνήσει!

Ειχα κάνει κάτι αντίστοιχο όταν έψαχνα τα profertil inositol που δε τα έβρισκα και με εξυπηρέτησε ένας αντιπρόσωπος μολονότι δεν το περίμενα. Ποτέ δε ξέρεις, ελπίζω να τα βρεις!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σκέψου ότι είναι για λίγο μόνο και ο κόπος αξίζει ,εγώ έχω οριακό τράχηλο και φοβάμαι μην κοντινει (περισεση δεν έχω κάνει ) και όσο μπορώ ξεκουράζομαι και δεν κάνω πολλά πολλά ! Μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε και σε λίγους μήνες θα έχουμε τα μωρουδελια μας αγκαλιά !!!
    • Πώς είστε κορίτσια;;; Εγώ χθες, ένιωσα πρώτη φορά το μωράκι μου! Έχω τρελαθεί. Τόσες μέρες περιμένω πως κ πως και τώρα ενώ ξάπλωσα στο πλάι, αγκαλιά με το μαξιλάρι εγκυμοσύνης να πιέζει ελαφρά την κοιλιά, έκανε ένα τσουπ! 
    • Στης 5.30 έχω ραντεβού και θα είμαι 21+3 ,άντε να περάσουμε και αυτό το σταδιο να ηρεμησουνε όσο μπορούμε όλες μας .! Φοβερό το 3d,ακόμα μικρούλα βέβαια αλλά φαίνεται το μουτράκι τους !!! Τι ώρα έχεις εσύ ?
    • Βρε κι εγώ από το στόμα το έπαιρνα και δεν με πείραζε καθόλου, απλά είδαμε ότι μου ανεβάζει όμως τα ηπατικά, οπότε τώρα το παίρνω κολπικά μπας και δούμε διαφορά στα αιματολογικά. 
    • Αααα!! Περνάτε θεϊκά και εσείς ε;!!! 🥴🤭🤭 Αγωνιστικούς χαιρετισμούς βρε αγάπη!! 💪💪 Καλημέρα!! Σ' ευχαριστώ βρε κοριτσάκι μου.. ❤️ Πωπω πότε έφτασε ρε συ 8 μηνών;!! Πως περνάει έτσι;!!! Φτου φτου φτου ζωή σκόρδα το παιδάκι!!! 9 κιλά κοτζαμ άντρας πια!!! 🥰🥰🥰🥰🥰 Εγώ ακύρωσα τη παιδίατρο λόγο ζέστης τώρα και θα την πάω τη Τετάρτη για να ξέρω πόσο έφτασε.. Άσε χτύπησε και εμάς χθες το κεφάλι και έπαθα ένα μίνι εγκεφαλικό... Μα δεν κάθεται και σε ένα σημείο!! Ταρζανιτσα!! Ω ρε φίλε τι μας περιμένει!!! 😱 Χαρά στο κουράγιο και τη ψυχραιμία σας!!!  Αχχχ αυτά τα δόντια... Τη ψυχή μας έχουν βγάλει! Κουράγιο.. φάσεις είναι... Τα λέω για να τα ακούω και εγώ δηλαδή.. ελπίζω να "γυρίσει" το γλυκό μου χαμογελαστό καλόβολο μωράκι και να μη μου μείνει το ορκ που έχει γίνει τώρα..🥴🤭🤭 από την άλλη με την αύξηση των θηλασμων δεν μου έχει ξανάρθει περίοδος 2 μήνες τώρα οπότε κάτι χάνεις κάτι κερδίζεις τουλάχιστον..😂 Ποίο κρεβάτι του καλέ;;!!! Αν σου κάθεται έστω λίγο εκεί, σε καλό δρόμο είστε!! Εμένα ανάθεμα αν έχει κοιμηθεί στο λίκνο 10 φορές από τη γέννηση και πολύ λέω.. καταργήσαμε και τη φωλιά και πλέον είναι στο κρεβάτι μαζί μου και αυτό κάνω αγώνα να καταφέρω να την αφήσω δίπλα μου χωρίς να ξυπνήσει ενώ ακόμα και αν τα καταφέρω έρχεται προσκολλάει πάνω σου και εσύ είσαι στη γωνιτσα ενώ το παιδί έχει ολόκληρο διπλό κρεβάτι για πάρτη της!! (Εχθές δε είχε γέλιο.. κοιμηθήκαμε με τον άντρα μου στριμωγμένοι στο καναπέ στο σαλόνι και το παιδί μόνο του στο διπλό κρεβάτι..🤣🤣 αφού δεν έχουμε φύγει από το σπίτι ακόμα..🤫🫣🤭) Άσε που και αυτό θα είναι στη καλύτερη για κανά μισάωρο ~ μια ώρα;! Και ξαναξυπναει με κλάματα και οδυρμους.. έχει αρχίσει τώρα λίγο παραπάνω να μου κοιμάται το πρωί περίπου 7 με 11.. κάτι είναι και αυτό από το τίποτα..  Κατά τα άλλα πήραμε αυτό το καρεκλακι εμείς: https://www.skroutz.gr/s/61336490/kidnort-drommer-anadiploumeno-kareklaki-fagitou-me-xylino-skeleto-yfasmatino-kathisma-kafe-knkrz000013.html καλύπτει τις απαιτήσεις ασφαλείας (3Χ90) για blw και είναι σταθερό και στιβαρό ως ώρας.. στο χρόνο θα δείξει.. αλλά οι ζώνες εντελώς άχρηστες δυστυχώς τις τραβάει το παιδί και ανοίγουν.. anyway! Ξεκινήσαμε δυναμικά αυτή την εβδομάδα και επίσημα τις στερεές πλέον.. ευτυχώς τρώει και δεν πετάει πολλά κάτω.. παρατηρώ μόνο όταν αρχίζει και βαριέται "παίζει" με το φαγητό και "ζωγραφίζει" το δίσκο ενώ ταιζει και τα σκυλάκια και γελάει που σηκώνονται στα 2 και περιμένουν τι άλλο θα τους ρίξει..😅 έχει φάει αρκετά πραγματακια ως τώρα και εγώ παρατηρώ με κομμένη την ανάσα τα κομμάτια που χώνει στο στόμα.. χθες μου εχωσε μισό του μισού νεκταρινι στο στόμα.. μπουκωθηκε και προσπαθούσα να μείνω ψύχραιμη.. #not 🥴😂 Σιγά σιγά όμως.. καθημερινά εισαγω και ένα καινούργιο τρόφιμο ενώ κάθε Παρασκευή θα εισάγουμε και ένα αλλεργιογόνο.. δικής μου έμπνευσης πρόγραμμα μετά από ένα σεμινάριο blw που έκανα..  Άσε με τη ζέστη που ρωτάς δεν παλεύεται!! Και για τα μωράκια μας είναι αφόρητη η κατάσταση.. υποφέρουν και αυτά.. εσείς εκεί κάτω πρέπει να ψηθηκατε άσχημα αυτή την εβδομάδα ε; Τουλάχιστον έχετε ωραίες παραλίες να πάτε.. αλήθεια πήγατε για καμία βουτιά με το μωρό; Για πες αντιδράσεις!! Εμείς δεν έχουμε πάει ακόμα αν και κάναμε καθημερινά βόλτα στη θάλασσα.. και που να τη βάλω δηλαδή..;! Άντε βρες καθαρά νερά τώρα στην Αττική..!! Ίσως τον Αύγουστο με την άδεια του συζύγου για καμιά μονοήμερη εκτός γιατί για διακοπές δεν παίζει..! Άλλωστε έχουμε να φτιάξουμε και το δωμάτιο της μικρής.. όχι ότι το κόβω να κοιμάται εκεί αλλά ας όψεται!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...