Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες μας !!!! Καλούς και δυνατούς υπερυχους στα κορίτσια που θα πάνε να δουν τα σπορακια τους !!!! Καλή επιτυχία σε όσα κορίτσια έχουν ωοληψια και εμβρυομεταφορα!!!! 🙏🙏🥰
    • Καλημέρα κορίτσια μου!! Πώς είστε σήμερα;;  Έχουμε κανένα κορίτσι στην αναμονή;; 
    • Με το καλό @sasaki_g!Κι εγώ φούλ..Όλα αυτά!Αλλα και τα φρούτα..Γιατί φρούτα έτρωγα πολλά.Αυτό μου στοιχίζει περισσότερο!
    • Καλημέρα κορίτσι μου! Αύριο έχω ραντεβού με την ενδοκρινολόγο, θα σε ενημερώσω για το τι μου είπε. Στο μεταξύ έχω περιορίσει από μόνη μου ζυμαρικά, γλυκά ψωμιά.. Θα δούμε!
    • @kerasaki90 κορίτσι μου και οι γιατροί δεν είναι Θεοί.  Νομίζω ότι ο καθένας έχει το δικό του τρόπο σκέψης & το δικό του πρωτόκολλο. Εμείς ας πούμε είστε 36 και 38 αντίστοιχα, το πρόβλημα είναι μόνο στο σπέρμα, το ξέραμε από την αρχή αυτό, γι' αυτό και καταφύγαμε στην εξωσωματικής σαν μόνη λύση απόκτησης παιδιού. Ο εξωσωματικος μας είπε ξεκινάμε όποτε θέλουμε, εμείς όμως είπαμε μήπως μπορέσουμε να καλυτερέψουμε λίγο το σπέρμα για καλύτερα αποτελέσματα. Ο εξωσωματικός συμφώνησε. Ο σύζυγος όντως έκανε τρίμηνη θεραπεία με βιταμίνες και ένα χαπάκι ορμόνης οπότε όντως υπήρχε μια βελτίωση, καλά όχι για να μείνω φυσιολογικά έγκυος αλλά από κει που είχε 500 χιλάδες ανά ml σπερματοζωάρια πήγε 1,5 εκατομμύριο οπότε το λες μια κάπια βελτίωση στο να έχει το εργαστήριο περισσότερο δείγμα για να δουλέψει. Έτσι έκανα ωοληψία έγινε και η γονιμοποίηση και δόξα τω Θεώ είχαμε πολύ μεγάλο αριθμό εμβρύων 5ης ημέρας. Αυτή τη στιγμή έχω χρησιμοποιήσει 3 έμβρυα και είμαι στην δεύτερη ετ. Η Πρώτη με ένα έμβρυο παλινδρόμησε στην 9η εβδομάδα και τώρα η δεύτερη με δύο έμβρυα, κρατήθηκε το ένα και ελπίζω να μεγαλώνει σωστά! Θα πάω αύριο για υπέρηχο μετά από λίγο αιματάκι που είχα την προηγούμενη Τετάρτη. Οπότε θέλω να σου πω πως όλα παίζουν το ρόλο τους πιστεύω.  @Pixies τι ώρα έχεις γιατρό σήμερα;; Θα περιμένουμε κορίτσι μου τα νέα σου και ελπίζω να είναι όλα καλά.  @Sia A μου ελπίζω κοριτσάκι μου να είσαι καλύτερα, σε έχω στο νου μου συνέχεια!!! Να ξεκουραστείς όσο μπορείς, κυρίως ψυχικά και διακοπές, πάρε τον αντρούλη σου και πάτε θάλασσα, το καλοκαίρι μόλις άρχισε.. Θέλω αγάπη μου να σε ρωτήσω αν θυμάσαι μιας και είμαστε στο ίδιο κέντρο, την ημέρα της ετ σου βάλανε μια σταγονίτσα μέσα από τον καθετήρα στη μήτρα ή δύο; Έχω αρχίσει να έχω αμφιβολίες ότι δεν μου βάλανε και τα δύο έμβρυα γι' αυτό σε ρωτάω. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...