Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μαγιάτικο στεφάνι πλέκω με λουλούδια χρωματιστά, ευχή μου ένα σποράκι να φυτρώσει και να ανθίσει μέσα μας γερά!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Nerina είπε:

Κορίτσια πώς είστε; Ποσο χαίρομαι που όλα βαίνουν καλώς στις εγκυμονούσες… 💕

@eva96 με το καλό να κανείς κι εσυ τεστάκι!

Εγω ελπίζω αυτός να είναι ο μήνας μου… Κάνω πρόκληση ωορρηξίας με Femara, Λετροζόλη. Δεν ήθελα να περιμένω άλλο.Θα με παρακολουθεί ταυτόχρονα ο γιατρός… 

Ταυτοχρονα σταμάτησα Inositol κ ξεκίνησα D, K2, Ω3 και dhea. Θα έχουμε στοχευμένες επαφές (κάθε μέρα, και όταν δούμε ότι πάει να γίνει ωορρηξία 2-3 φορές εκείνη την ημέρα). 

Επισης + προγεστερονη μετά την ωορρηξία. 

Έχει κάποια από εσάς εμπειρία με αυτά; Έχω αγχωθεί πολύ, αν κ μέσα μου ελπίζω κάτι να γίνει με όλα αυτά…

Εύχομαι πραγματικά να είναι ο μήνας σου !!! Θα περιμένουμε να μας πεις το θετικό τεστ 😊 

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Eirin είπε:

Εύχομαι πραγματικά να είναι ο μήνας σου !!! Θα περιμένουμε να μας πεις το θετικό τεστ 😊 

Μακαρι κοριτσια μου ❤️ ❤️ ❤️ θα περιμενω λιγες μερες και μετα θα το κανω το τεστ.

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η Eirin είπε:

Δυστυχως πριν λιγο ειδα αιμα. Παμε για τον αλλον μηνα.

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η eva96 είπε:

Δυστυχως πριν λιγο ειδα αιμα. Παμε για τον αλλον μηνα.

Όσο δύσκολο και να είναι τώρα ξέρω για εμένα κάθε φορά ήταν χάλια.  Επιμένω ότι θα με κάνεις σύντομα ταγκ εσύ.

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η Nerina είπε:

Εγω ελπίζω αυτός να είναι ο μήνας μου… Κάνω πρόκληση ωορρηξίας με Femara, Λετροζόλη. Δεν ήθελα να περιμένω άλλο.Θα με παρακολουθεί ταυτόχρονα ο γιατρός… 

Ταυτοχρονα σταμάτησα Inositol κ ξεκίνησα D, K2, Ω3 και dhea. Θα έχουμε στοχευμένες επαφές (κάθε μέρα, και όταν δούμε ότι πάει να γίνει ωορρηξία 2-3 φορές εκείνη την ημέρα). 

Έχει κάποια από εσάς εμπειρία με αυτά; Έχω αγχωθεί πολύ, αν κ μέσα μου ελπίζω κάτι να γίνει με όλα αυτά…

Ξεκίνησες την πρόκληση καλά έκανες και εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!! Μακάρι να είναι ο τυχερός σου μήνας!!!!🙏🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η Nerina είπε:

Σου ευχομαι καλη επιτυχια! Εχω κανει κι εγω προκλησεις ωορρηξιας. Ειναι ευκολη διαδικασια! Με το καλο να εχεις ενα θετικο τεστακι!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ngsofia είπε:

Ξεκίνησες την πρόκληση καλά έκανες και εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!! Μακάρι να είναι ο τυχερός σου μήνας!!!!🙏🙏🙏🙏

Ευχαριστώ. Μακάρι για όλες μας! 

Δημοσίευση
στις On 20/5/2025 at 1:22 ΜΜ, ο/η pennaki είπε:

Γεια σας σε ολες! Ειχα γραψει και στο παρελθον στο φορουμ. Επανηλθα ομως ξανα!!! Εχω χαρει πολυ με τις εγκυμοσυνες των κοριτσιων που προσπαθουσαν. Ευχομαι μια καλη και τελειομηνη κυηση! Και γρηγορα ενα θετικο τεστ σε ολα τα κοριτσια που προσπαθουν. Μετα απο 2,5 χρονια προσπαθειας αποφασισαμε να καταφυγουμε σε εξωσωματικη. Οι εξετασεις μας ειναι εντος οριων (ορμονολογικες, ΑΜΗ σουπερ, σπερματοδιαγραμμα και σαλπιγγογραφια) καθως και ο καρυοτυπος εχει βγει φυσιολογικος. Μας κατεταξαν στην ανεξηγητη υπογονιμοτητα. Εχω κανει 8 προκλησεις ωορρηξιας (με χαπια) και επαφες με αποτυχια ολες. Θα ξεκινησω εξωσωματικη τον επομενο μηνα. Ευχομαι να πανε ολα καλα!

Εύχομαι να πάνε όλα καλά 😊 Ότι χρειαστείς είμαστε εδώ😊

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Κι εγώ στην αναμονή..περιμένω Κυριακή-Δευτέρα 🙏 το στήθος μου πονάει μέρες τώρα..δεν έχω κάτι άλλο προς το παρόν 

Μακάρι να μην έρθει 🤞

Δημοσίευση

Κορίτσια ξεκίνησα τα τεστακια ωορρηξίας εχτές, το πάνω είναι το χθεσινό το κάτω το σημερινό.. θέλω λίγες μέρες ακόμα..  στο εντωμετάξυ στην εφαρμογή το χθεσινό μου το βγάζει 0.31 και το σημερινό 0.34

IMG_20250521_152840.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσια ξεκίνησα τα τεστακια ωορρηξίας εχτές, το πάνω είναι το χθεσινό το κάτω το σημερινό.. θέλω λίγες μέρες ακόμα..  στο εντωμετάξυ στην εφαρμογή το χθεσινό μου το βγάζει 0.31 και το σημερινό 0.34

IMG_20250521_152840.jpg

Σε ποια μέρα εισαι; Αύριο λογικά θα χεις peak κορίτσι αν όχι μεθαύριο. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Είμαι 13η σήμερα και εγώ έτσι νομίζω γιατί έχω ελαφρά πονάκια. 

Μακάρι, με το καλό @Mantarini να το απολαύσετε και σε 15 ημέρες να μας πεις τα ευχάριστα μακάρι μακάρι μακάρι!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Όσο δύσκολο και να είναι τώρα ξέρω για εμένα κάθε φορά ήταν χάλια.  Επιμένω ότι θα με κάνεις σύντομα ταγκ εσύ.

Μακαρι. Η αληθεια ειναι πως στεναχωρηθηκα πολυ απο την αλλη λεω δεν ηταν η ωρα. Οποτε παμε ξανα απο την αρχη.

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η eva96 είπε:

Μακαρι. Η αληθεια ειναι πως στεναχωρηθηκα πολυ απο την αλλη λεω δεν ηταν η ωρα. Οποτε παμε ξανα απο την αρχη.

Αχ αυτός ο κύκλος των συναισθημάτων κάθε φορά..σε καταλαβαίνω..δυναμικά στον επόμενο κύκλο ξανά!

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Αχ αυτός ο κύκλος των συναισθημάτων κάθε φορά..σε καταλαβαίνω..δυναμικά στον επόμενο κύκλο ξανά!

Εσυ εισαι στην προσπαθεια; Εισαι εγκυος;

Δημοσίευση

Να απασχολήσω λίγο τις εμπειρες του φόρουμ; Ημερολογιακά σήμερα βάσει ΤΕΡ είμαι 5+3. Πήγα σήμερα για υπέρηχο γιατί ο γιατρός μου θα φύγει εκτός Αθηνών για δέκα μέρες και φαγώθηκα να ρίξει μια ματιά πριν φύγει. Είδε σάκο ενδομήτρια με καλό σχήμα, καλή θέση και μέσα λεκιθικο ασκό επίσης καλό σχήμα ολοστρόγγυλο. Όμως ο σάκος είναι μικρός για 5+3, ούτε 1εκ και παρόλο που έχει καλό υπέρηχο δεν είδε καθόλου εμβρυϊκά στοιχεία. Μου είπε ότι ενδέχεται να είναι καθυστερημένη σύλληψη γιατί δεν έχω σταθερό κύκλο, ωστόσο το τεστ της hometest είχε βγει θετικό στις 14/5 άρα δεν μπορεί να είναι και τόσο καθυστερημένη. Έχετε κάποια γνώμη; Ο γυναικολόγος μου είπε πως είναι αισιόδοξος και πιστεύει ότι σε δέκα μέρες που θα γυρίσει θα ακούσουμε καρδια. Αλλά γίνεται σε δέκα μέρες να σχηματιστεί ξαφνικά ολόκληρο έμβρυο και να βαράει και καρδιά; Στο γιο μου έκανα πρώτο υπέρηχο ακριβώς 6+1 μόλις γύρισα από ταξίδι και χτυπούσε ήδη ταμπούρλο.

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Zelda είπε:

Να απασχολήσω λίγο τις εμπειρες του φόρουμ; Ημερολογιακά σήμερα βάσει ΤΕΡ είμαι 5+3. Πήγα σήμερα για υπέρηχο γιατί ο γιατρός μου θα φύγει εκτός Αθηνών για δέκα μέρες και φαγώθηκα να ρίξει μια ματιά πριν φύγει. Είδε σάκο ενδομήτρια με καλό σχήμα, καλή θέση και μέσα λεκιθικο ασκό επίσης καλό σχήμα ολοστρόγγυλο. Όμως ο σάκος είναι μικρός για 5+3, ούτε 1εκ και παρόλο που έχει καλό υπέρηχο δεν είδε καθόλου εμβρυϊκά στοιχεία. Μου είπε ότι ενδέχεται να είναι καθυστερημένη σύλληψη γιατί δεν έχω σταθερό κύκλο, ωστόσο το τεστ της hometest είχε βγει θετικό στις 14/5 άρα δεν μπορεί να είναι και τόσο καθυστερημένη. Έχετε κάποια γνώμη; Ο γυναικολόγος μου είπε πως είναι αισιόδοξος και πιστεύει ότι σε δέκα μέρες που θα γυρίσει θα ακούσουμε καρδια. Αλλά γίνεται σε δέκα μέρες να σχηματιστεί ξαφνικά ολόκληρο έμβρυο και να βαράει και καρδιά; Στο γιο μου έκανα πρώτο υπέρηχο ακριβώς 6+1 μόλις γύρισα από ταξίδι και χτυπούσε ήδη ταμπούρλο.

Την προηγούμενη βδομάδα που ήμουν 5+2 ο σάκος ήταν 11 χιλιοστά κ ο λεκιθικος ίσα που φαινόταν…ο γιατρός όμως μου είπε πως όλα είναι καλά (θα δείξει αύριο). 
Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάει ακριβώς 6 εβδομάδων με επιβεβαιωμένη ωορρηξία 14η μέρα κύκλου και είδα μόνο καρδιά να πάλλεται. Ο γιατρός είχε πει, ότι μια μέρα νωρίτερα δεν θα βλέπαμε σχεδόν τίποτα. Οπότε θεωρώ πως όλα μια χαρά είναι…αφού είδατε κ λεκιθικο. Συγκεκριμένα ο γιατρός μου μου είπε ότι αν είχαμε σάκο 15 χιλιοστά κ δεν βλέπαμε έμβρυο, τότε ίσως να προβληματιζόμασταν.. 

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Την προηγούμενη βδομάδα που ήμουν 5+2 ο σάκος ήταν 11 χιλιοστά κ ο λεκιθικος ίσα που φαινόταν…ο γιατρός όμως μου είπε πως όλα είναι καλά (θα δείξει αύριο). 
Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάει ακριβώς 6 εβδομάδων με επιβεβαιωμένη ωορρηξία 14η μέρα κύκλου και είδα μόνο καρδιά να πάλλεται. Ο γιατρός είχε πει, ότι μια μέρα νωρίτερα δεν θα βλέπαμε σχεδόν τίποτα. Οπότε θεωρώ πως όλα μια χαρά είναι…αφού είδατε κ λεκιθικο. Συγκεκριμένα ο γιατρός μου μου είπε ότι αν είχαμε σάκο 15 χιλιοστά κ δεν βλέπαμε έμβρυο, τότε ίσως να προβληματιζόμασταν.. 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μακάρι να είναι έτσι! Με το καλό ο υπέρηχος σου αύριο! Θα περιμένω να δω νέα σου, στέλνω θετική ενέργεια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...