Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μαγιάτικο στεφάνι πλέκω με λουλούδια χρωματιστά, ευχή μου ένα σποράκι να φυτρώσει και να ανθίσει μέσα μας γερά!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Όλα θα γίνουν! Κι εγώ δεν έχω πολύ καλή και είμαι σχεδόν 32.. Είναι στο 1.5 περίπου.

Μην πέφτεις, θα τα καταφέρουμε…πότε σκέφτεσαι για εξωσωματική; Θα πάρεις από φυσικό κύκλο ή όχι; 

Έχω κλείσει ραντεβού στην επιτροπή 20 Ιουνίου. Δεν τα έχουμε συζητήσει αυτά ακόμη με τον γιατρό στο τι πρωτόκολλο θα ακολουθήσει αλλά προφανώς θα με βάλεις και .σε επόμενο κύκλο να κάνω ορμονικές.

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Αρε ευακι μου εγώ γτ νιώθω ότι είσαι τόσο κοντά στο όνειρο; 

Πραγματικά νιώθω ότι σύντομα .. είσαι τόσο κοντά που ούτε εσύ η ίδια δεν το φαντάζεσαι...

Άκου ιστορία 

27.09.2022 είμαστε στον αδελφό μου  είμαι με τη. Γυναίκα του και επειδή είναι παιδοψυχολογος συζητάμε τι να λέω στον μεγάλο που ζητάει αδερφάκι (όλα τα παιδάκια έχουν εγώ γτ δεν έχω που είναι τα μωράκια κτλ ) πολλές ερωτήσεις για ένα 5 χρ και φυσικά βουρκωνω και εγώ  νιώθω τόσο χάλια... Το απόγευμα πάω στην τουαλέτα βλέπω αιματακι (που αν ήμουν σπίτι θα το είχα φωτογραφία) λέω Ώπα τι είναι αυτό; Α.. μην ελπίζεις Ελπίδα μην δίνεις ψεύτικες ελπίδες τζάμπα μάλλον έρχεται ουρολοίμωξη ή απ' το εσώρουχο (μαύρο φορούσα αλλά ο τρελός δεν έχει λογική ) μετά από λίγες μέρες τι τεστ θετικό. 

Τότε ένιωθα ακριβώς όσα γράφεις σήμερα εσύ σε αυτό το κείμενο.. θα μου πεις μιλάς απ' την σιγουριά.. όχι κοριτσάκι μου ξέρεις πόσο πάλεψε και είμαι εδώ για ΟΛΕΣ σας κάθε σας προσπάθεια ,κάθε πέσιμο αλλά και κάθε ανέβασμα και κάθε θετικό ..  

Θα υπάρχουν και αυτές οι στιγμές, όμως θέλω να ζητήσω απ' όλες μια χάρη .. να μη ζείτε για να μείνετε έγκυος! 

Τι εννοώ; Έχασα. ΠΟΛΎΤΙΜΕΣ στιγμές απ' την ζωή μου .. δεν έπινα δεν έτρωγα δεν έβγαινα δεν δεν δεν ζούσα σαν καραντίνα για μια εγκυμοσύνη.. και οι 2 εγκυμοσύνες μου ήταν όταν είπα Ε.. άστα κομμάτια πάω ταξίδι, πίνω βγαίνω κτλ αλλά το είχα βγάλει και απ' το μυαλό εδώ πρέπει η κάθε μία να κάνει τον δικό της τρόπο. Κανένας δεν ξέρει πως θα σε βοηθήσει πέρα απ' τον εαυτό σου σε αυτό.. 

Απ' τις λίγες φορές που γράφω τόσα ααα.  Αλλά σε ένιωσα απόλυτα 

Και με βρίσκεις πάνω που την Πέμπτη είναι να πάω ταξίδι εξωτερικό και σκέφτομαι εγώ τώρα για ταξίδι ειμαι;;; Έπεσα τόσο πολύ σήμερα με την αυξημένη FSH που χωρίς να έχω προσπαθήσει καν φοβάμαι πλεον και για τα αποτελέσματα της εξωσωματικής... 

Επίσης όταν μου έλεγε κ άντρας μου από τον Νοέμβριο που έκλεισε αυτό το ταξίδι εγώ έλεγα τι μου λέει τώρα εγώ ως τότε θέλω να είμαι έγκυος... και ο καιρός πέρασε αλλά δεν είμαι... Ο Θεός έχει τα δικά του σχέδια.. μακάρι να είναι Θέλημα Του και ας γίνει οπότε θέλει.

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Και με βρίσκεις πάνω που την Πέμπτη είναι να πάω ταξίδι εξωτερικό και σκέφτομαι εγώ τώρα για ταξίδι ειμαι;;; Έπεσα τόσο πολύ σήμερα με την αυξημένη FSH που χωρίς να έχω προσπαθήσει καν φοβάμαι πλεον και για τα αποτελέσματα της εξωσωματικής... 

Επίσης όταν μου έλεγε κ άντρας μου από τον Νοέμβριο που έκλεισε αυτό το ταξίδι εγώ έλεγα τι μου λέει τώρα εγώ ως τότε θέλω να είμαι έγκυος... και ο καιρός πέρασε αλλά δεν είμαι... Ο Θεός έχει τα δικά του σχέδια.. μακάρι να είναι Θέλημα Του και ας γίνει οπότε θέλει.

Μίλησες στην ψυχή μου, 2 χρόνια προσπαθούσαμε κ δεν ερχόταν.. Τεστ ωορρηξίας, εξετάσεις, βιταμίνες, αρνητικά τεστ κάθε μήνα.. Κλάμα;;; Απογοήτευση;; Άστο… Κ πάλι γιατροί.. Κανένας δεν απέκλειε τη φυσιολογική σύλληψη αλλά δεν ερχόταν. Ο ερμος ο άντρας μου έπαιρνε αντιβίωση κάθε μήνα στις γόνιμες. Επαφές επειδή έπρεπε  κ όχι επειδή θέλαμε, με το ζόρι έκανε κουκου στον ερμο από την πίεση κ πολλές φορές δεν ολοκληρώναμε, ταξίδια μπας κ ξεφύγει το μυαλό αλλά που εγώ κολλημένη. Εκεί να δεις απογοήτευση κ νεύρα.. Η χειρότερη περίοδος του γάμου μας. Αποφασίζουμε να πάμε σε εξωσωματική κ δόξα τω Θεω έρχονται τα αστεράκια μας!! Κ μετά άλλαξε όλη η ερωτική μας ζωή!! Επιτέλους το ζούσαμε. Κ είπαμε αν έρθει το 3ο ήρθε.. Περνάνε 3 χρόνια κ με πιάνει το θέλω παιδί, ξεκινάμε διαδικασίες για εξωσωματική, επιτροπή κλπ κ το μήνα που δεν το είχα καθόλου στο μυαλό μου μένω έγκυος. Βιοχημική.. Ράκος εγώ.. Ξεκινάω πάλι τεστ ωορρηξίας κλπ τίποτα.. Αυτή τη φορά ήξερα κ δεν έλεγα κάτι στο σύζυγο, τις πιάναμε τις μέρες αλλά πάλι τίποτα.. Περνάνε άλλοι 10 μήνες κ λέω στα κομμάτια κ τα τεστ κ όλα.. Τρέχα να μαζεψεις λεφτά για την εξωσωματική.. Θα έληγαν κ οι ενεσεις τον Ιούνιο.. Πάω Ιανουάριο γυναικολόγο είμαι σε φάση ωορρηξίας επαφές εκείνη κ την επόμενη πεπεισμένη ότι έπιασα, τεστ θετικό χοριακη αρνητική.. Κ τον επόμενο μήνα που δεν είχα ιδέα πότε έγινε η ωορρηξία με 2 επαφές μένω έγκυος κ αισίως μπήκα στο 2ο τρίμηνο!!! Με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο θα τα καταφέρετε!! Προσπάθησε να είσαι καλά κ αν καταφέρεις να ξεφύγει το μυαλό σου έστω κ λίγο θα είναι μεγάλο κέρδος!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η annie! είπε:

Μίλησες στην ψυχή μου, 2 χρόνια προσπαθούσαμε κ δεν ερχόταν.. Τεστ ωορρηξίας, εξετάσεις, βιταμίνες, αρνητικά τεστ κάθε μήνα.. Κλάμα;;; Απογοήτευση;; Άστο… Κ πάλι γιατροί.. Κανένας δεν απέκλειε τη φυσιολογική σύλληψη αλλά δεν ερχόταν. Ο ερμος ο άντρας μου έπαιρνε αντιβίωση κάθε μήνα στις γόνιμες. Επαφές επειδή έπρεπε  κ όχι επειδή θέλαμε, με το ζόρι έκανε κουκου στον ερμο από την πίεση κ πολλές φορές δεν ολοκληρώναμε, ταξίδια μπας κ ξεφύγει το μυαλό αλλά που εγώ κολλημένη. Εκεί να δεις απογοήτευση κ νεύρα.. Η χειρότερη περίοδος του γάμου μας. Αποφασίζουμε να πάμε σε εξωσωματική κ δόξα τω Θεω έρχονται τα αστεράκια μας!! Κ μετά άλλαξε όλη η ερωτική μας ζωή!! Επιτέλους το ζούσαμε. Κ είπαμε αν έρθει το 3ο ήρθε.. Περνάνε 3 χρόνια κ με πιάνει το θέλω παιδί, ξεκινάμε διαδικασίες για εξωσωματική, επιτροπή κλπ κ το μήνα που δεν το είχα καθόλου στο μυαλό μου μένω έγκυος. Βιοχημική.. Ράκος εγώ.. Ξεκινάω πάλι τεστ ωορρηξίας κλπ τίποτα.. Αυτή τη φορά ήξερα κ δεν έλεγα κάτι στο σύζυγο, τις πιάναμε τις μέρες αλλά πάλι τίποτα.. Περνάνε άλλοι 10 μήνες κ λέω στα κομμάτια κ τα τεστ κ όλα.. Τρέχα να μαζεψεις λεφτά για την εξωσωματική.. Θα έληγαν κ οι ενεσεις τον Ιούνιο.. Πάω Ιανουάριο γυναικολόγο είμαι σε φάση ωορρηξίας επαφές εκείνη κ την επόμενη πεπεισμένη ότι έπιασα, τεστ θετικό χοριακη αρνητική.. Κ τον επόμενο μήνα που δεν είχα ιδέα πότε έγινε η ωορρηξία με 2 επαφές μένω έγκυος κ αισίως μπήκα στο 2ο τρίμηνο!!! Με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο θα τα καταφέρετε!! Προσπάθησε να είσαι καλά κ αν καταφέρεις να ξεφύγει το μυαλό σου έστω κ λίγο θα είναι μεγάλο κέρδος!!

Αχ κοριτσι μου δύσκολες καταστάσεις τι να λέμε.. Κάθε μία κουβαλάει τα δικά της μεγαλύτερα η μικρότερα.. Μακάρι στο τέλος όλες να έχουν ευτυχή κατάληξη.. Ήσουν τυχερή με το καλό να πάρεις αγκαλια και το τρίτο παιδάκι σας!!❤️ Σίγουρα το άγχος δεν βοηθάει και σίγουρα δεν φεύγει με ένα κουμπί και υπάρχει σε ολες τις φασεις κ πριν κ μετα που μενεις έγκυος.. Όσο μπορεί να ξεφεύγει το μυαλό ναι σύμφωνω πως είναι κέρδος... 

Καλημέρα σε όλες με θετικη σκέψη!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Κορίτσι μου πετάγομαι στη συζήτηση σας για να σου πω και τη δική μου ιστορία. Μετά από σχεδόν δύό χρόνια προσπαθειών και μια εξωμητρια κύηση ετοιμαζόμαστε για εξωσωματική.  Χαμηλή αμη για την ηλικία μου και τσιμπημένη fsh (γύρω στο 10).

Έχουμε αποφασίσει να κάνουμε και μια σπερματεγχυση για να υπάρχει στον φάκελο μας για την εξωσωματική.  Κάνω εξετάσεις δεύτερη μέρα περιόδου 17fsh ... σοκ εγώ και εννοείται ο γιατρός είπε ότι δεν είναι καλός κύκλος για σπερματεγχυση.  Επόμενος κύκλος 10fsh κάναμε σπερματεγχυση με πρόκληση ωορρηξιας που δεν πέτυχε.  

Επομενος κύκλος λέει ο γιατρός να ξανακάνουμε σπερματεγχυση. Fsh12. Πρόκληση  ωορρηξιας όπου μεγάλωσαν 3 ωαρια.Στον υπέρηχο παράλληλα είδαμε ότι έχω και κύστη ενδονητριωσης στη μια  ωοθήκη (στεναχώρια εγώ γιατί και η ενδομητριωση υπογονιμοτητα προκαλεί και διίστανται οι απόψεις για το αν πρέπει να αφαιρείται πριν την εξωσωματική)  

Κάνουμε τη σπερματεγχυση εγώ όταν τελείωσε σκέψου ρωτούσα τον γιατρό πόσα ωάρια περιμένουμε να έχω στην εξωσωματική κλπ

4 μέρες πριν μπυ έρθει περίοδος και μια μέρα πριν φύγω για ταξίδι στην Ελβετία ανακαλύπτω ότι είμαι έγκυος! 

Πάω κανονικά στο ταξίδι αφού έδωσε το οκ ο γιατρός καθώς σκέφτηκα πως αν είναι να μην πάει καλά (όπως την προηγούμενη φορά)  ας μην χάσω ακι τις διακοπές μου τζάμπα 

Όλα πήγαν καλά! Και τώρα έχω έναν μπομπιρα 8μισι μηνών! 

Να σου πω ότι λίγες μέρες πριν μάθω για την εγκυμοσύνη στεναχωριομουν και έκλαιγα που δεν είναι καλές οι εξετάσεις μου που βρέθηκε η ενδομητριωση και που όλα δείχνουν ότι θα δυσκολευτούμε κι άλλο να κάνουμε παιδί! 

Συγγνώμη για το σεντόνι! Στα είπα για να μην απελπίζεσαι! Η fsh αλλάζει από κύκλο σε κύκλο και δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να μείνεις έγκυος! 

Εύχομαι τα καλύτερα! 

Δημοσίευση
στις πριν 52 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

Κορίτσι μου πετάγομαι στη συζήτηση σας για να σου πω και τη δική μου ιστορία. Μετά από σχεδόν δύό χρόνια προσπαθειών και μια εξωμητρια κύηση ετοιμαζόμαστε για εξωσωματική.  Χαμηλή αμη για την ηλικία μου και τσιμπημένη fsh (γύρω στο 10).

Έχουμε αποφασίσει να κάνουμε και μια σπερματεγχυση για να υπάρχει στον φάκελο μας για την εξωσωματική.  Κάνω εξετάσεις δεύτερη μέρα περιόδου 17fsh ... σοκ εγώ και εννοείται ο γιατρός είπε ότι δεν είναι καλός κύκλος για σπερματεγχυση.  Επόμενος κύκλος 10fsh κάναμε σπερματεγχυση με πρόκληση ωορρηξιας που δεν πέτυχε.  

Επομενος κύκλος λέει ο γιατρός να ξανακάνουμε σπερματεγχυση. Fsh12. Πρόκληση  ωορρηξιας όπου μεγάλωσαν 3 ωαρια.Στον υπέρηχο παράλληλα είδαμε ότι έχω και κύστη ενδονητριωσης στη μια  ωοθήκη (στεναχώρια εγώ γιατί και η ενδομητριωση υπογονιμοτητα προκαλεί και διίστανται οι απόψεις για το αν πρέπει να αφαιρείται πριν την εξωσωματική)  

Κάνουμε τη σπερματεγχυση εγώ όταν τελείωσε σκέψου ρωτούσα τον γιατρό πόσα ωάρια περιμένουμε να έχω στην εξωσωματική κλπ

4 μέρες πριν μπυ έρθει περίοδος και μια μέρα πριν φύγω για ταξίδι στην Ελβετία ανακαλύπτω ότι είμαι έγκυος! 

Πάω κανονικά στο ταξίδι αφού έδωσε το οκ ο γιατρός καθώς σκέφτηκα πως αν είναι να μην πάει καλά (όπως την προηγούμενη φορά)  ας μην χάσω ακι τις διακοπές μου τζάμπα 

Όλα πήγαν καλά! Και τώρα έχω έναν μπομπιρα 8μισι μηνών! 

Να σου πω ότι λίγες μέρες πριν μάθω για την εγκυμοσύνη στεναχωριομουν και έκλαιγα που δεν είναι καλές οι εξετάσεις μου που βρέθηκε η ενδομητριωση και που όλα δείχνουν ότι θα δυσκολευτούμε κι άλλο να κάνουμε παιδί! 

Συγγνώμη για το σεντόνι! Στα είπα για να μην απελπίζεσαι! Η fsh αλλάζει από κύκλο σε κύκλο και δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να μείνεις έγκυος! 

Εύχομαι τα καλύτερα! 

Χαίρομαι που μοιράστηκες την ιστορία σου και που είχε αισιοδοξο τέλος. 

Πέτυχες κιόλας με σπερμετεγχυση που δεν έχει κ πολλά ποσοστά επιτυχίας.

Ναι το ξέρω πως αλλάζει σε κάθε κυκλο κ μάλλον αυτός δεν ήταν ένας καλός κύκλος..

Σε ευχαριστώ για τις ευχές να χαίρεσαι το παιδάκι σου!!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Αχ κοριτσι μου δύσκολες καταστάσεις τι να λέμε.. Κάθε μία κουβαλάει τα δικά της μεγαλύτερα η μικρότερα.. Μακάρι στο τέλος όλες να έχουν ευτυχή κατάληξη.. Ήσουν τυχερή με το καλό να πάρεις αγκαλια και το τρίτο παιδάκι σας!!❤️ Σίγουρα το άγχος δεν βοηθάει και σίγουρα δεν φεύγει με ένα κουμπί και υπάρχει σε ολες τις φασεις κ πριν κ μετα που μενεις έγκυος.. Όσο μπορεί να ξεφεύγει το μυαλό ναι σύμφωνω πως είναι κέρδος... 

Καλημέρα σε όλες με θετικη σκέψη!!!!

Σ ευχαριστώ πολύ!! Ναι αγάπη μου ήμουν τυχερή κ μας ήρθαν σχετικά εύκολα συγκριτικά με άλλες κοπέλες εδώ μέσα. Αυτό όμως θέλω να σου πω.. Βλέπεις τις ιστορίες απ όλες μας, περιπτώσεις που δεν είναι έδιναν οι γιατροί καμμία πιθανότητα σύλληψης με πόσες αποτυχημένες εξωσωματικές κ τελικά ήρθε μόνο του.. Και πολλές άλλες. Θα έρθει να είσαι σίγουρη!! Ξέρω πως δε φεύγει μ ένα κουμπί κ πως όταν μου έλεγαν κ μένα σταματά να αγχώνεσαι ήθελα να τους βρίσω.. Να πας το ταξιδάκι σου κ ελπίζω να περάσετε υπέροχα!! Πιες, φάε ότι τραβάει η όρεξη σου γιατί σε λίγο καιρό δε θα μπορείς…😉😉😉

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Να πας να το ευχαριστηθείς να περάσετε όμορφα... Ζησεεε. Αυτές οι στιγμές δεν γυρίζουν. 

Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Ναι το ξέρω πως αλλάζει σε κάθε κυκλο κ μάλλον αυτός δεν ήταν ένας καλός κύκλος..

Εγώ πέτυχα φυσική σύλληψη με ΚΆΚΙΣΤΟ σπέρμα. Αλλά και αυτό αλλάζει από μήνα σε μήνα. 1-2% είχαμε 2 παιδιά έχω.. από Φυσική σύλληψη! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ngsofia είπε:

Εμένα με βοηθούσε πολύ να ακούω ιστορίες ανάλογες με τη δική μου περίπτωση για να μην απελπιστω γι αυτό σου είπα τη δική μου!

Βέβαια πάντα σκεφτόμουν σιγά μην γίνει αυτό σε μένα ! Κι όμως έγινε! 

Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι η εγκυμοσύνη είναι ένα τόσο μεγάλο θαύμα είτε έρθει φυσικά είτε με σπερματεγχυση είτε με εξωσωματική!

Όπως και να σου έρθει (γιατί θα έρθει αργά ή γρήγορα)  εύχομαι όλα να κυλήσουν πολύ πολύ καλά! 

Μέχρι τότε να σε φροντίζεις!🥰🥰🥰

Δημοσίευση

Καλησπερα κορίτσια, εκανε τ σπερμοδιαγραμμα και τον πηραν τηλέφωνο και του ειπαν οτι δεν είδαν σπερματοζωαρια, αύριο θα παει για επανάληψη, τι ειναι αυτο τώρα?Εβαλε λέει τον ουροσυλλεκτη κάτω απο η σέλα απο το μηχανακι,.λέτε να επηρεασε το δείγμα?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια είδα μερικές γράψατε ότι λαχανιαζετε εύκολα; Κι εγώ σηκώνομαι από το κρεβάτι και μου κόβεται η ανάσα. Και έχω και ένα άλλο τρομακτικό το οποίο το απέκτησα ένα μηνα πριν μείνω έγκυος και μου έχει μείνει. Έχω σαν χτύπους στην καρδιά έντονους τουλάχιστον μία φορά την ημέρα. Είχα πάει καρδιολόγο και δεν είχε βρει κάτι ανησυχητικό. Αλλά ακόμα νοιωθω έτσι και δεν ξέρω τι να κάνω; Το έχει νοιώσει καμία;;;
    • Καλησπερα κορίτσια, εκανε τ σπερμοδιαγραμμα και τον πηραν τηλέφωνο και του ειπαν οτι δεν είδαν σπερματοζωαρια, αύριο θα παει για επανάληψη, τι ειναι αυτο τώρα?Εβαλε λέει τον ουροσυλλεκτη κάτω απο η σέλα απο το μηχανακι,.λέτε να επηρεασε το δείγμα?
    • @Diwni κορίτσι μου να σου ζήσει το ζουζουνάκι σου να είναι γερή και καλότυχη !! Δεν εχει σημασία που εν τέλει ήρθε με καισαρική, εσύ έκανες την προσπάθειά σου, έζησες τους πόνους σαν εμπειρία και δεν πήγες με μια "ψυχρή" καισαρική όπως λένε!! τι ωραία τα συναισθ'ηματα που λες...!! τι ωραία που τα π΄ήγατε καλά με το στήθος!!! εύχομαι σύντομα να γυρίσετε σπίτι, προσπάθησε να απολα΄ύσεις τις μέρες στο μαιευτήριο γιατί είναι λίγο πιο "ήσυχες" θεωρώ, σου φέρνουν φαγητό, ασχολείσαι μόνο με εσένα και το μωρό του, ενώ σπίτι όλο και κάτι κάνεις.... @Katerinioo έμεινες τελευταία αλλά σημασία έχει να πάνε όλα καλά, δεν χρειάζεται να βιάζεσαι!! ήσουν και η τελευταία σε πητ είναι η αλήθεια!! 
    • 4 βδομαδουλες ακόμα και μετά ξεκούραση!! Θα είσαι και καλύτερα τότε
    • Εγω λαχανιαζω σκέψου εσύ χαχαχα. Φυσική συλληψη;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...