Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Λυπάμαι που το λέω και λυπάμαι που είναι έτσι τα πράγματα αλλά στο Αλεξάνδρα υπάρχουν δύο κόσμοι. Υπάρχουν κλινικές που είναι παλιές, χωρίς ανακαίνιση εδώ και δεκαετίες και εκεί στέλνουν πρόσφυγες, ρομα κλπ, υπάρχει μια μέση κατηγορία με κλινικές με τετρακλινα αλλά απολύτως ανθρώπινες συνθήκες με καλές μαίες και υπάρχουν και οι λουξ κλινικές στις οποίες έγινε πρόσφατα ανακαίνιση και μοιάζουν με κλινικές ιδιωτικού και έχουν δίκλινα και λίγα μονοκλινα. Αν αποφασίσεις να πας στο δημόσιο, με μια οικονομική επιβάρυνση μπορείς να ζητήσεις να σε βάλουν εκεί. Ρώτα τον γιατρό αν το αποφασίσεις και θα σου πει, είναι κοινό μυστικό.
    • Καλημερουδια @Diwni μου γλυκια να σας ζησει η μπουμπουκα σας, να τη χαιρεστε και να φερει χαρουλες και φως στην οικογενεια σας. Οτι επιθυμειτε απο καρδιας ευχομαι. Μπραβο για την υπομονη και την προσπαθεια σου για το φυσιολογικο τοκετο και δεν πειραζει που δεν προχωρησε αρκει να ειστε καλα. Πως αισθανεσαι εχεις σηκωθει ή θα σε σηκωσουν τωρα;; Ποσο ομορφο που επιασε το στηθος αμεσως, να το συντηρησεις να κανετε καλη αρχη. Εχω συγκινηθει παρα πολυ να ξερετε πλησιαζουμε στο τελος μια εμεινε μπραβο σε ολα τα κοριτσια. @Katerinioo μου καλη επιτυχιτσα και σε σενα😍😍
    • Καλημέρα κοριτσάκι μου!! Τέλεια τα νέα της αυχενικής!! Τώρα για το nipt τι να σου πω δεν ξέρω. Εγώ θα άκουγα τον γιατρό μου. Κ αν έκανα κάτι θα πήγαινα για τροφοβλαστη ή αμνιοπαρακέντηση όχι μια εξέταση αίματος που πάλι δίνει πιθανότητες. Θα κάνεις όμως ότι σε κάνει εσένα να αισθανθείς καλά!! Για τον πλακούντα δεν ξέρω.. Έχεις αλλά 2 παιδάκια ;
    • Καλημέρα κοριτσια! Γεννησα κ γω!  Λοιπόν όπως ξέρετε ειχα ήδη δύο καισαρικες. Ειχα αποφασισει να προσπαθήσω να γεννησω φυσιολογικά. Βρήκα γιατρό κ.μαια π αναλαμβάνουν. Όπως επίσης ξέρετε ειχα ιδανικές συνθήκες. Δ πήρα κιλα, γυμνάζομαι, περπατουσα κτλ  Προχθες, τη Δευτέρα δηλαδή, από τ μεσημέρι κ μετα ειχα κατι περιέργειες συσπασεις. Τ βραδθ γυρω στις 10 π εκατσα ενιωθα πονο κανονικα κ συσπασεις ανα 10.με 15 λεπτά. Κ μια αίσθηση ότι θελβ να πάω τουαλέτα. Παιρνω τ γιατρό μ λεει ας μην τ ρισκάρουμε αφου έχεις 2 χειρουργεία ελα στο γενεσις στη Θεσσαλονίκη, εμεος μένουμε μια ωρα μακρυα σε επαρχία, να το δούμε. Ξεκιναμε φτασαμε 12.30 τη νύχτα. Μ.κανει καρδιοτοκογραφο ειχα συσπασεις αλλά όχι δυνατες. Με εξετασε ειχα διαστολή σχεδον δύο. Μ λέει αν ήσουν πρώτο τοκη θα σε έδιωχνα. Τωρα μεινε μερικες ωρες κα δούμε.πως θα πάει. Άρχισαν να πυκνώνουν οι συσπασεις οπότε κάναμε εισαγωγή. Ήρθε κ η μαια. Οτι κ αν κάναμε κορίτσια μάταιο. Διαστολή π εφτασε μέχρι τ 4 κ κολλησε εκεί κ συσπασεις π.ποτε δ συντονιστηκαν..περπάτημα, καθίσματα, μπάλες, άπειρες στασεις, άπειρες ώρες. Εσπασαν κ τ νερα γυρω στις 2 χθες τ μέσημερι. Ειχα για καμια ώρα πιο έντονες συσπασεις λέει ο γιατρός πάμε.καλα. ε μετά κόπηκαν μαχαίρι. Η πρόκληση απαγορευτική στην κατάσταση μου. Μπηκαμε για καισαρικξ στις 2 τ ξημέρωμα χθες. Γέννησα μια μπουμπου 2550.κ 48 εκατοστά. Τοσες ωρες τοση ταλαιπωρία. Αλλα τ μωρο ενώ ξεκίνησε τ τοκετο λουφάξε κ δ ελεγε να βγει. Παρόλα αυτά είναι μια γλυκά. Μ τη φέρανε κ επιασε αμεσως στήθος λες κ θηλαζε από την κοιλιά. Ο μπαμπάς της ηταβ μέσα στο χειρουργείο. Ο πρώτος π την οηρε αγκαλια και εμφανώς συγκινημένος. Την ακολούθησε παντού μετα σε παιδίατρος κτλ.  
    • Καλημέρα! Στον πρώτο μήνα συμμετέχει και ο εργοδότης, οπότε δεν παίρνεις όλο το ποσό από τον εφκα. Τώρα ανάλογα σε ποιον εφκα ανήκεις, υπάρχουν καθυστερήσεις. Εγώ έκανα να πληρωθώ 2.5 μήνες και μετά πληρωνόμουν κάθε μήνα την μέρα που έλεγε το χρονοδιάγραμμα του εφκα (αναρτάται κάθε χρόνο). Είμαι όμως Θεσσαλονίκη. Εχω ακούσει για άλλες περιοχές, ότι άργησαν να πληρωθούν. Απο τον δεύτερο μήνα και μέχρι που βγήκα σε άδεια κυήσεως, πληρωνόμουν σχεδόν 200€ λιγότερα από ότι στην δουλειά μου. Το ποσό βγαίνει ανάλογα το δηλωθέν σου εισόδημα. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...