Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ειπα μηπως βολεψουμε καποια μαμα απο κοντα πρώτα... Μιλησα και με φιλες που γεννησαν προσφατα αλλα δε τους εκαναν... γενικα αν ειναι να βγω απο το σπιτι και να παω σε κοινωνικο παντοπωλειο κλπ ειναι μάλλον απιθανο με τα νεογεννητα (το ιδιο κ ο συζυγος)-βαρια εως κανενα BOXnow θα παει... Δεν ειναι το κόστος ειναι οτι ειναι φαγητο και θα βολεψει για μερικες μερες μια μανουλα...εαν δε βρεθει θα τα δωσω στο παιδιατρο...   Επισης συμπληρώνω για τις θηλάζουσες καθως και αυτες που κοντέουν να γεννησουν κ θελουν να παρει βάρος το εμβρυο, υπάρχει υπολοιπο απο φαρμακευτική πρωτεινη σε διαφορες μορφές που βγαζει καμια εβδομάδα (σε εμενα βοηθησε παρα πολύ)...
    • Αλήθεια;;; Μπραβο!!! Εχθές δηλαδή κοιμήθηκε στο δωμάτιο του;😯 Καλά και εμείς, μάλλον βγάζουμε κιαλλα δοντάκια. Εχει 2-3 μέρες τώρα που είναι παραπάνω γκρινιάρα, ανήσυχη και τα χέρια με μανία στο στόμα και τσιρίζει, όπως έκανε στα πρώτα δόντια… εντωμεταξύ από τότε που μπήκαμε στις στερεές έχει και δυσκοιλιότητα και περνάνε 3-4 μέρες χωρίς να κάνει κακά και ζορίζεται:/ ετοιμαζόμαστε κιόλας, πέμπτη φεύγουμε για Χαλκιδική 
    • Κορίτσια είναι απόλυτα φυσιολογικό να φοβάστε. Εγώ κάθε φορά είχα κλειστά τα μάτια στους υπερηχους μέχρι να ακούσω καρδιά να χτυπάει.  Κάθε φορά με μαλωνε ο γιατρός μου γιατί πήγαινα αγχωμένη.  Προσπαθήστε όσο μπορείτε να είστε χαλαρές, εγώ πέρασα μια εγκυμοσυνη μέσα στο άγχος!
    • 5 Ιουνίου…. Καλά αγάπη, κουρασμένη πολύ είχα δύσκολη μέρα στη δουλειά αλλά καλά!! Εσύ; Αύριο έχεις υπέρηχο ;; Ολα θα είναι τέλεια!! Θα περιμένουμε νέα σου!!!
    • Εύχομαι όλα να πάνε καλά μέσα από την καρδιά μου κορίτσι μου !!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...