Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μαγιάτικο στεφάνι πλέκω με λουλούδια χρωματιστά, ευχή μου ένα σποράκι να φυτρώσει και να ανθίσει μέσα μας γερά!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η anna_30 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! 11η μέρα σήμερα με θετικό τεστ ωορρηξίας! Από αύριο ξεκινάω και κορτιζόνη πόσιμη..έχει κανείς εμπειρία από πόσιμη;

IMG_4553.jpeg

Καλησπέρα κορίτσι μου! Καραθετικο το τεστακι σου 😋 για ποιο λογο θα παρεις την κορτιζόνη? Συγγνώμη αν το εχεις ξαναπεί και το χω χάσει!

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Iris9 είπε:

@Rena92 συγχαρητήρια!Ωραία αρχιζει και ο Μάιος. 

Κορίτσια έχω τόσο πολύ αναγούλα και ζαλάδες που δε μπορώ καθόλου να χρησιμοποιήσω το κινητό. Στη δουλειά σέρνομαι. 

Πήγα και γιατρό χθες και όλα μια χαρά, ευελπιστώ να συνεχίσει έτσι. Παραμένουν όμως οι ίδιοι φόβοι δεν ηρέμησα καθόλου.

Κορίτσι μου για μένα το μόνο που βελτίωνε την κατάσταση ήταν τα πολύ συχνά και πολύ μικρά γεύματα. Με οτιδήποτε δε μου προκαλούσε αναγούλα. Πχ το πρωί δεν μπορούσα ούτε να σηκωθώ απ το κρεβάτι που ήταν κ ώρες άδειο το στομάχι οπότε μου άφηνε ο άντρας μου μια φρυγανιά δίπλα μου. Κ ξανατρωγα κάτι λίγο πριν προλάβω να ξαναπεινασω γιατί αλλιώς έκανα εμετό. Επίσης με βοηθούσε πολύ το ανθρακούχο νερό.

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια.

Έχει κάποια από εσάς εμπειρία με Συγγενής υπερπλασία των επινεφριδίων;

Είχα παει πρόσφατα σε νέο ενδοκρινολόγο, μιλήσαμε, μου είχε εξηγήσει κάποια πράγματα και μου σύστησε να ξανακάνουμε κάποιες εξετάσεις.

Βγηκαν σήμερα, λοιπόν, τα αποτελέσματα και η DHEA - S με την 17-OHP προγεστερονη δεν είχαν καλές τιμές.

Θα επαναλάβω την εξέταση και μου προσθεσε τώρα στο παραπεμπτικό μερικές ακόμη ορμόνες, ωστόσο κάπως ανησύχησα γιατί αφενός μου πρότεινε να πάω από κοντά να μιλήσουμε αφετέρου μου ανέφερε ότι θα εξετάσουμε μια μη κλασική μορφή συγγενους υπερπλασίας των επινεφριδίων…

Εψαξα στο φόρουμ εδώ και δε μπορώ να βρω να το έχει ψάξει κάποια ακόμα κοπέλα… 

Εχω αγχωθεί πολύ… Διάβαζα κάποια άρθρα και ταράχτηκα ακόμα περισσότερο.. 

😞

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η afr είπε:

Κορίτσι μου για μένα το μόνο που βελτίωνε την κατάσταση ήταν τα πολύ συχνά και πολύ μικρά γεύματα. Με οτιδήποτε δε μου προκαλούσε αναγούλα. Πχ το πρωί δεν μπορούσα ούτε να σηκωθώ απ το κρεβάτι που ήταν κ ώρες άδειο το στομάχι οπότε μου άφηνε ο άντρας μου μια φρυγανιά δίπλα μου. Κ ξανατρωγα κάτι λίγο πριν προλάβω να ξαναπεινασω γιατί αλλιώς έκανα εμετό. Επίσης με βοηθούσε πολύ το ανθρακούχο νερό.

Σε αυτό έχεις δίκιο, από χθες προσπαθώ να το εφαρμόζω γιατί έμενα νηστικη και μετά ένιωθα ζαλάδες και από πείνα κάπως με έχει βοηθήσει αυτό κι εμένα. Και νερό δύσκολα πίνω, προχθές έφαγα και ήπια με λιγουρα μ είχε λειψει και το φαγητό και το νερό και τα έβγαλα όλα.

Δημοσίευση

Αχ κορίτσια θα πω κι εγώ τον πόνο μου εδώ στην ομαδική. Όχι δηλαδή κάτι διαφορετικό τα έχω ξαναπεί και ξέρω ότι δεν υπάρχει μία απάντηση που θα μου πάρει την αγωνία αλλά θέλω να τα πω κάπου κι εδώ σίγουρα υπάρχουν κοπέλες που μπορούν να με καταλάβουν! Δεν μπορώ να ηρεμήσω, νομίζω ότι κι αυτό το μικράκι θα φύγει. Ότι too good to be true και να εξελιχθούν καλά τα πράγματα. Οριακά είμαι να αγοράσω υπέρηχο να κάνω στο σπίτι 😆 Είμαι αρχές 11ης και από βδομάδα θα ξαναπάω για υπέρηχο (γιατί ξέρει ότι αγχώνομαι) λίγες μέρες πριν την αυχενική. Συγκεκριμένα είπα στη γιατρό, θα προλάβω να πάω αυχενική; Να έρθω να δω τι γίνεται μην πάω τσάμπα! Δηλαδή είναι σαν να περιμένω ότι θα γίνει το κακό. Μία μέρα είμαι χάλια την άλλη κάπως καλύτερα και με πιάνει πανικός, γιατί να είμαι καλά και δεν θα έπρεπε να είμαι χάλια; Γενικά π α ρ α ν ο ι α. Και δεν θα την παλέψω αν συνεχίσω έτσι. Ξέρω ότι τίποτα δεν θα αλλάξει το αποτέλεσμα, είτε ανησυχώ είτε όχι. Και μάλλον είναι η ανάγκη μου να θέλω να ελέγξω την έκβασή της και να ξέρω ότι όλα είναι καλά. Ουφ, αυτά, sorry για το πρήξιμο ακόμη μια φορά!

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Αχ κορίτσια θα πω κι εγώ τον πόνο μου εδώ στην ομαδική. Όχι δηλαδή κάτι διαφορετικό τα έχω ξαναπεί και ξέρω ότι δεν υπάρχει μία απάντηση που θα μου πάρει την αγωνία αλλά θέλω να τα πω κάπου κι εδώ σίγουρα υπάρχουν κοπέλες που μπορούν να με καταλάβουν! Δεν μπορώ να ηρεμήσω, νομίζω ότι κι αυτό το μικράκι θα φύγει. Ότι too good to be true και να εξελιχθούν καλά τα πράγματα. Οριακά είμαι να αγοράσω υπέρηχο να κάνω στο σπίτι 😆 Είμαι αρχές 11ης και από βδομάδα θα ξαναπάω για υπέρηχο (γιατί ξέρει ότι αγχώνομαι) λίγες μέρες πριν την αυχενική. Συγκεκριμένα είπα στη γιατρό, θα προλάβω να πάω αυχενική; Να έρθω να δω τι γίνεται μην πάω τσάμπα! Δηλαδή είναι σαν να περιμένω ότι θα γίνει το κακό. Μία μέρα είμαι χάλια την άλλη κάπως καλύτερα και με πιάνει πανικός, γιατί να είμαι καλά και δεν θα έπρεπε να είμαι χάλια; Γενικά π α ρ α ν ο ι α. Και δεν θα την παλέψω αν συνεχίσω έτσι. Ξέρω ότι τίποτα δεν θα αλλάξει το αποτέλεσμα, είτε ανησυχώ είτε όχι. Και μάλλον είναι η ανάγκη μου να θέλω να ελέγξω την έκβασή της και να ξέρω ότι όλα είναι καλά. Ουφ, αυτά, sorry για το πρήξιμο ακόμη μια φορά!

Αγαπη μου να σου πω ότι δεν έχεις δίκιο; Ότι είσαι παράλογη; Ψέμματα θα είναι.. Έχεις περάσει πάρα πολλά κ είναι απόλυτα φυσιολογικό να αγχώνεσαι κ να φοβάσαι να το πιστέψεις. Παρόλα αυτά αν δεν κάνω λάθος είναι η πρώτη φορά που έφτασες μέχρι εδώ κ θα τα καταφέρεις!! Το πιστεύω βαθιά μέσα μου αλήθεια!! Προσπάθησε να κρατάς τα θετικά κ όσο μπορείς να ηρεμείς. Καταλαβαίνω πως δεν είναι εύκολο. 

Δημοσίευση
στις πριν 50 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Σε νιώθω απόλυτα απόλυτα όμως! Τα ίδια νιώθω και εγώ...έχω 15 Μαίου υπέρηχο και νομίζω ότι έχει κολλήσει ο χρόνος και δεν περνάει!!!να δω ότι όλα είναι καλά .... Προσπαθώ όσο μπορώ να βγαίνω έξω να ξεχνιέμαι...και προσεύχομαι όλα να πάνε καλα 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Που μένεις;;; Έχω είχα πάρει αυτό που ακούς την καρδιά.. βλέπεις πόσο σου μοιάζω. 

Έκλαιγα στην τουαλέτα στη δουλεια και μετά έπιαναν την κοιλιά μου και έλεγα δε μου φταις σε τίποτα μικρό μου .. και πήγαν όλα τέλεια . Είναι οι ορμόνες και όλα όσα είχαμε περάσει 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Iris9 είπε:

Σε αυτό έχεις δίκιο, από χθες προσπαθώ να το εφαρμόζω γιατί έμενα νηστικη και μετά ένιωθα ζαλάδες και από πείνα κάπως με έχει βοηθήσει αυτό κι εμένα. Και νερό δύσκολα πίνω, προχθές έφαγα και ήπια με λιγουρα μ είχε λειψει και το φαγητό και το νερό και τα έβγαλα όλα.

Αχ σε καταλαβαίνω κορίτσι μου.  Μου θύμισες μια μέρα που είχα ξυπνήσει διψασμένη κ ήπια πολύ νερό κ παραλίγο να κανω εμετό στο δρόμο για τη δουλειά. Αλλά ναι, προσπάθησε να μη μένει το στομάχι άδειο πολλές ώρες κ πιστεύω ότι θα σε βοηθήσει,  έστω να βελτιώσει λίγο την κατάσταση. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσι μου έχεις απόλυτο δίκιο.  Είναι φυσιολογικό να φοβάσαι ειδικά με ότι έχεις περάσει. Το πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά αλλά ξέρω ότι όσο κ να σου το λέμε αυτό,  δεν μπορεί να διώξει τον φόβο σου. Γι αυτό εγώ θα σου πω να κάνεις ότι νομίζεις ότι θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα. Αν αυτό είναι να πηγαίνεις πιο συχνά στον γιατρό,  να πηγαίνεις. Εξάλλου λίγος καιρός έμεινε μέχρι να αρχίσεις να καταλαβαίνεις το μωράκι! Όχι ότι τότε θα σου φύγει το άγχος,  άγχος έχουμε μόνιμα 😛 τουλάχιστον μεχρι να γεννήσουμε κ να κρατήσουμε το μωράκι. Αλλά θα είναι καλύτερα τα πράγματα τότε. Θα καταλαβαίνεις τις κινήσεις του κ θα ξέρεις ότι είναι καλά οπότε θα είσαι πιο ήρεμη!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η afr είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου! Καραθετικο το τεστακι σου 😋 για ποιο λογο θα παρεις την κορτιζόνη? Συγγνώμη αν το εχεις ξαναπεί και το χω χάσει!

Καλησπέρα :) θα ξεκινήσω κορτιζόνη γιατί βρήκαμε αυξημένα ΝΚ κύτταρα..

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Αχ βρε κοριτσάκι μου... Ένιωθα ακριβώς τα ίδια, αφού πήγα για αυχενική και έβαλα τα κλαματα μόλις ακούμπησε την κοιλιά μου με το μηχάνημα. Πριν καν ανοίξει ο υπέρηχος. Είχα πάθει κρίση πανικού δεδομένης της τελευταίας παλινδρομης που την έμαθα στο ίδιο ιατρείο της αυχενικης. Δεν το πίστευα ούτε εγώ ότι θα πάνε όλα καλά και ας έχω ήδη ένα παιδί. Έλεγα ότι στατιστικά, έχω πιο πολλές αποβολές, άρα περισσότερες πιθανότητες να μην πάει ούτε τώρα καλά.

Δύο τρεις μέρες πριν την αυχενική, ήμουν στα χαμένα, κοιτούσα το κενό, τσακώθηκα με τον άντρα μου, έβαζα τα κλάματα συνέχεια. ΔΕΝ ΉΜΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΆ... Ομως η αυχενική πέρασε και εκεί πήρα μια μεγάλη ανάσα και εγώ και ο καλός μου. Και όλα συνεχίζουν να πηγαίνουν καλά. Και ενώ η μπέμπα κλωτσαει, αν για κάποιες ώρες είναι ήσυχη, σκουνταω την κοιλιά, φοβάμαι ότι έγινε πάλι το κακό.

Δεν μπορώ να σταματήσω τις αρνητικές σκέψεις, έρχονται συχνά, το ίδιο και εσύ, το ξέρω. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελπίζουμε ότι θα τα κρατήσουμε στην αγκαλιά μας υγιή. Σου στέλνω μεγάλη αγκαλιά, κάνε λίγη υπομονή μέχρι την αυχενική και θα δεις, μετά θα είσαι αρκετά καλύτερα! Εννοείται να μας γράφεις πως νιώθεις και αν θέλεις να μου στέλνεις και προσωπικό μήνυμα κάθε φορά που δεν είσαι καλά 🩷🩷

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η annie! είπε:

Αγαπη μου να σου πω ότι δεν έχεις δίκιο; Ότι είσαι παράλογη; Ψέμματα θα είναι.. Έχεις περάσει πάρα πολλά κ είναι απόλυτα φυσιολογικό να αγχώνεσαι κ να φοβάσαι να το πιστέψεις. Παρόλα αυτά αν δεν κάνω λάθος είναι η πρώτη φορά που έφτασες μέχρι εδώ κ θα τα καταφέρεις!! Το πιστεύω βαθιά μέσα μου αλήθεια!! Προσπάθησε να κρατάς τα θετικά κ όσο μπορείς να ηρεμείς. Καταλαβαίνω πως δεν είναι εύκολο. 

στις πριν 3 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Σε νιώθω απόλυτα απόλυτα όμως! Τα ίδια νιώθω και εγώ...έχω 15 Μαίου υπέρηχο και νομίζω ότι έχει κολλήσει ο χρόνος και δεν περνάει!!!να δω ότι όλα είναι καλά .... Προσπαθώ όσο μπορώ να βγαίνω έξω να ξεχνιέμαι...και προσεύχομαι όλα να πάνε καλα 🙏

στις πριν 3 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Που μένεις;;; Έχω είχα πάρει αυτό που ακούς την καρδιά.. βλέπεις πόσο σου μοιάζω. 

Έκλαιγα στην τουαλέτα στη δουλεια και μετά έπιαναν την κοιλιά μου και έλεγα δε μου φταις σε τίποτα μικρό μου .. και πήγαν όλα τέλεια . Είναι οι ορμόνες και όλα όσα είχαμε περάσει 

στις πριν 2 ώρες, ο/η afr είπε:

Κορίτσι μου έχεις απόλυτο δίκιο.  Είναι φυσιολογικό να φοβάσαι ειδικά με ότι έχεις περάσει. Το πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά αλλά ξέρω ότι όσο κ να σου το λέμε αυτό,  δεν μπορεί να διώξει τον φόβο σου. Γι αυτό εγώ θα σου πω να κάνεις ότι νομίζεις ότι θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα. Αν αυτό είναι να πηγαίνεις πιο συχνά στον γιατρό,  να πηγαίνεις. Εξάλλου λίγος καιρός έμεινε μέχρι να αρχίσεις να καταλαβαίνεις το μωράκι! Όχι ότι τότε θα σου φύγει το άγχος,  άγχος έχουμε μόνιμα 😛 τουλάχιστον μεχρι να γεννήσουμε κ να κρατήσουμε το μωράκι. Αλλά θα είναι καλύτερα τα πράγματα τότε. Θα καταλαβαίνεις τις κινήσεις του κ θα ξέρεις ότι είναι καλά οπότε θα είσαι πιο ήρεμη!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elli13 είπε:

Αχ βρε κοριτσάκι μου... Ένιωθα ακριβώς τα ίδια, αφού πήγα για αυχενική και έβαλα τα κλαματα μόλις ακούμπησε την κοιλιά μου με το μηχάνημα. Πριν καν ανοίξει ο υπέρηχος. Είχα πάθει κρίση πανικού δεδομένης της τελευταίας παλινδρομης που την έμαθα στο ίδιο ιατρείο της αυχενικης. Δεν το πίστευα ούτε εγώ ότι θα πάνε όλα καλά και ας έχω ήδη ένα παιδί. Έλεγα ότι στατιστικά, έχω πιο πολλές αποβολές, άρα περισσότερες πιθανότητες να μην πάει ούτε τώρα καλά.

Δύο τρεις μέρες πριν την αυχενική, ήμουν στα χαμένα, κοιτούσα το κενό, τσακώθηκα με τον άντρα μου, έβαζα τα κλάματα συνέχεια. ΔΕΝ ΉΜΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΆ... Ομως η αυχενική πέρασε και εκεί πήρα μια μεγάλη ανάσα και εγώ και ο καλός μου. Και όλα συνεχίζουν να πηγαίνουν καλά. Και ενώ η μπέμπα κλωτσαει, αν για κάποιες ώρες είναι ήσυχη, σκουνταω την κοιλιά, φοβάμαι ότι έγινε πάλι το κακό.

Δεν μπορώ να σταματήσω τις αρνητικές σκέψεις, έρχονται συχνά, το ίδιο και εσύ, το ξέρω. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελπίζουμε ότι θα τα κρατήσουμε στην αγκαλιά μας υγιή. Σου στέλνω μεγάλη αγκαλιά, κάνε λίγη υπομονή μέχρι την αυχενική και θα δεις, μετά θα είσαι αρκετά καλύτερα! Εννοείται να μας γράφεις πως νιώθεις και αν θέλεις να μου στέλνεις και προσωπικό μήνυμα κάθε φορά που δεν είσαι καλά 🩷🩷

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου για το support, έτσι νιώθω λιγότερο μόνη και λιγότερο "παρανοϊκή". Είμαι καλύτερα τώρα, είναι στιγμές φρίκης μέσα στη μέρα γιατί δυστυχώς δεν ελέγχουμε πάντα τις σκέψεις μας και όταν υπάρχει τραυματικό γεγονός είναι ακόμα πιο δύσκολο. 

Είναι κρίμα να έχει φύγει αυτή η ξεγνοιασιά και το αίσθημα της χαράς στην εγκυμοσύνη, μερικές φορές νιώθω τύψεις και για το μικράκι που μέχρι στιγμής έχει δείξει πόσο γενναίο είναι, αλλά από την άλλη είναι πολύ εντάξει και πολύ λογικό. 

Μπορεί να επανέλθω με ανησυχίες να ξέρετε χαχα. Ευχαριστώ και πάλι 🩷

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου για το support, έτσι νιώθω λιγότερο μόνη και λιγότερο "παρανοϊκή". Είμαι καλύτερα τώρα, είναι στιγμές φρίκης μέσα στη μέρα γιατί δυστυχώς δεν ελέγχουμε πάντα τις σκέψεις μας και όταν υπάρχει τραυματικό γεγονός είναι ακόμα πιο δύσκολο.  Είναι κρίμα να έχει φύγει αυτή η ξεγνοιασιά και το αίσθημα της χαράς στην εγκυμοσύνη, μερικές φορές νιώθω τύψεις και για το μικράκι που μέχρι στιγμής έχει δείξει πόσο γενναίο είναι, αλλά από την άλλη είναι πολύ εντάξει και πολύ λογικό.  Μπορεί να επανέλθω με ανησυχίες να ξέρετε χαχα. Ευχαριστώ και πάλι 🩷
    • Όλα θα πάνε καλά @Naty_ ήρθε για να μείνει αυτό το ζιζάνιο! Δεν είναι παράλογα όσα νιώθεις, κάθε άλλο... Υπομονή!
    • Συμφωνώ με τη Nicol. Το μόνο που θα σε αποφορτισει απο το αγχος είναι η κατάψυξη σπέρματος. Θα απευθυνθείτε σε μια κλινική ή σε έναν γιατρό εξειδικευμενο στην υποβοηθουμενη για να σας κατευθύνει. Το θέμα είναι ότι μετά, μόνο με εξωσωματικη ή σπερματεγχυση θα πρέπει να προχωρήσεις. Αλλα το πιθανότερο είναι οτι θα σου βγει σε καλό, γιατί το σπερμα σε αυτές τις περιπτώσεις περνάει από επεξεργασια και κρατούν τα πιο δυνατά σπερματοζωαρια.  Περαστικά, καλή ανάρρωση στον άντρα σου και να χαίρεστε το παιδάκι σας!! Μην απογοητευεσαι. Μπορεί να έρθει το μωράκι προτού να ξεκινήσει θεραπείες.
    • Αχ βρε κοριτσάκι μου... Ένιωθα ακριβώς τα ίδια, αφού πήγα για αυχενική και έβαλα τα κλαματα μόλις ακούμπησε την κοιλιά μου με το μηχάνημα. Πριν καν ανοίξει ο υπέρηχος. Είχα πάθει κρίση πανικού δεδομένης της τελευταίας παλινδρομης που την έμαθα στο ίδιο ιατρείο της αυχενικης. Δεν το πίστευα ούτε εγώ ότι θα πάνε όλα καλά και ας έχω ήδη ένα παιδί. Έλεγα ότι στατιστικά, έχω πιο πολλές αποβολές, άρα περισσότερες πιθανότητες να μην πάει ούτε τώρα καλά. Δύο τρεις μέρες πριν την αυχενική, ήμουν στα χαμένα, κοιτούσα το κενό, τσακώθηκα με τον άντρα μου, έβαζα τα κλάματα συνέχεια. ΔΕΝ ΉΜΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΆ... Ομως η αυχενική πέρασε και εκεί πήρα μια μεγάλη ανάσα και εγώ και ο καλός μου. Και όλα συνεχίζουν να πηγαίνουν καλά. Και ενώ η μπέμπα κλωτσαει, αν για κάποιες ώρες είναι ήσυχη, σκουνταω την κοιλιά, φοβάμαι ότι έγινε πάλι το κακό. Δεν μπορώ να σταματήσω τις αρνητικές σκέψεις, έρχονται συχνά, το ίδιο και εσύ, το ξέρω. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελπίζουμε ότι θα τα κρατήσουμε στην αγκαλιά μας υγιή. Σου στέλνω μεγάλη αγκαλιά, κάνε λίγη υπομονή μέχρι την αυχενική και θα δεις, μετά θα είσαι αρκετά καλύτερα! Εννοείται να μας γράφεις πως νιώθεις και αν θέλεις να μου στέλνεις και προσωπικό μήνυμα κάθε φορά που δεν είσαι καλά 🩷🩷
    • Είσαι τρελή;!;!;;; Εγκυμοσύνης είναι😜😜😜
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...