Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μαγιάτικο στεφάνι πλέκω με λουλούδια χρωματιστά, ευχή μου ένα σποράκι να φυτρώσει και να ανθίσει μέσα μας γερά!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 57 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

σε ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα σου. Με εσένα έχω κάπως ταυτιστεί.. περάσαμε τα ίδια τις γιορτές και τώρα έχουμε τα ίδια συναισθήματα. Δύσκολο να μην απογοητευτείς..  θα ξαναπάρω τα πάνω μου..  εύχομαι να έχεις ένα θετικό αποτέλεσμα!! αυτή η αναμονή.. δύσκολη.. 

Αύριο περιμένω αλλά είχα ΄΄ηδη από το μεσημέρι και μετά λιγα ροζ και ενοχλήσεις, σημάδι ότι έρχεται... και εμένα ήταν ο πρώτος μήνας με τεστάκια ωορρηξίας. Συζητήσαμε και με τον άντρα μου να κάνει ένα σπερμοδιάγραμμα να δούμε και από εκεί τι γίνεται... μήπως χρειάζεται κάτι.. κάποια βιταμίνη.. 

Εμένα μου θέλει ότι παρέα θα γράφετε για τις εγκυμοσύνες και τα μωράκια σαν τους . 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

σε ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα σου. Με εσένα έχω κάπως ταυτιστεί.. περάσαμε τα ίδια τις γιορτές και τώρα έχουμε τα ίδια συναισθήματα. Δύσκολο να μην απογοητευτείς..  θα ξαναπάρω τα πάνω μου..  εύχομαι να έχεις ένα θετικό αποτέλεσμα!! αυτή η αναμονή.. δύσκολη.. 

Αύριο περιμένω αλλά είχα ΄΄ηδη από το μεσημέρι και μετά λιγα ροζ και ενοχλήσεις, σημάδι ότι έρχεται... και εμένα ήταν ο πρώτος μήνας με τεστάκια ωορρηξίας. Συζητήσαμε και με τον άντρα μου να κάνει ένα σπερμοδιάγραμμα να δούμε και από εκεί τι γίνεται... μήπως χρειάζεται κάτι.. κάποια βιταμίνη.. 

Καλά θα κάνετε κορίτσι μου! Έχει ξανακάνει ο αντρας σου κάποια εξέταση ή πρώτη φορά? Θα συνεχίσεις κι εσύ με τεστ ωορρηξίας και αυτόν τον μήνα?

Δημοσίευση

@Rena92Μπραβοοοο κορίτσι μου τέλεια πάει το σπορακι 🥰🥰🥰.                                                                                                               @MantariniΚαι εγώ έτσι νιώθω, αυτα τα Χριστούγεννα πληγωθηκαμε και οι δυο τις ίδιες μέρες! Απόλυτα φυσιολογικό που απογοητευομαστε και μετά ξανα απο την αρχή σηκωνόμαστε. Αλλα θα τα καταφέρουμε θα δεις🩷🌈 @ΠαρασκευαιδουΟποιο μηνα και αν δω θετικό θα σε κανω ταγκ🫶🌷

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Κορίτσια 336 η χοριακη 😍😍😍😍

συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό να έρθει το αδερφάκι της κορούλα σας μια τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι 🥰🧿❤️

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Τέλεια! Θα κάνεις και 3η χοριακή;

Καλημέρα!! Αχ δεν ξέρω…εγώ θέλω, αλλά σκέφτομαι μήπως είναι υπερβολή και τζάμπα προσθέτω άγχος…την άλλη παρασκευή ή πέμπτη θα κλείσω γιατρό! 

Δημοσίευση

@Rena92 συγχαρητήρια!Ωραία αρχιζει και ο Μάιος. 

Κορίτσια έχω τόσο πολύ αναγούλα και ζαλάδες που δε μπορώ καθόλου να χρησιμοποιήσω το κινητό. Στη δουλειά σέρνομαι. 

Πήγα και γιατρό χθες και όλα μια χαρά, ευελπιστώ να συνεχίσει έτσι. Παραμένουν όμως οι ίδιοι φόβοι δεν ηρέμησα καθόλου.

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η afr είπε:

Καλά θα κάνετε κορίτσι μου! Έχει ξανακάνει ο αντρας σου κάποια εξέταση ή πρώτη φορά? Θα συνεχίσεις κι εσύ με τεστ ωορρηξίας και αυτόν τον μήνα?

Δεν έχει ξανακάνει εξέταση ο σύζυγος. Έχουμε μια κορούλα 5.5 χρονών που μας ήρθε πολύ πολύ εύκολα και τώρα το δεύτερο μας παιδεύει λιγάκι. Έχω κάνει εγώ εξετάσεις και βρέθηκε χαμηλή αμη, είχα μια εγκυμοσύνη τον Οκτώβριο που τελικά παλλινδρομησε τις γιορτές των Χριστουγέννων και είπαμε να κάνει και εκείνος μια εξέταση να δούμε πού βρισκόμαστε. 

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Καλημέρα!! Αχ δεν ξέρω…εγώ θέλω, αλλά σκέφτομαι μήπως είναι υπερβολή και τζάμπα προσθέτω άγχος…την άλλη παρασκευή ή πέμπτη θα κλείσω γιατρό! 

Εμένα 3 με είχε βάλει να κάνω ο γιατρός μου. Ότι σου πει ο γυναικολόγος σου καλή μου. Μία χαρά πάει το σπόρι!

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

Κορίτσια έχω τόσο πολύ αναγούλα και ζαλάδες που δε μπορώ καθόλου να χρησιμοποιήσω το κινητό. Στη δουλειά σέρνομαι. 

Πήγα και γιατρό χθες και όλα μια χαρά, ευελπιστώ να συνεχίσει έτσι. Παραμένουν όμως οι ίδιοι φόβοι δεν ηρέμησα καθόλου.

Eme calm! Με έσωσε. Φυτικό σιρόπι και για τις ναυτίες της εγκυμοσύνης. Ρώτα το γιατρό σου κορίτσι μου. 

Γιατί κορίτσι μου δεν ηρεμείς;;; Έχε πίστη στο μωράκι σου. Και να σκέφτεσαι θετικά. 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Εμένα 3 με είχε βάλει να κάνω ο γιατρός μου. Ότι σου πει ο γυναικολόγος σου καλή μου. Μία χαρά πάει το σπόρι!

Eme calm! Με έσωσε. Φυτικό σιρόπι και για τις ναυτίες της εγκυμοσύνης. Ρώτα το γιατρό σου κορίτσι μου. 

Γιατί κορίτσι μου δεν ηρεμείς;;; Έχε πίστη στο μωράκι σου. Και να σκέφτεσαι θετικά. 

Ο γιατρός μου είπε απλά να πάω τέλη της άλλης βδομάδας! Θα δω πως θα είμαι αύριο και αν μου έρθει, θα πάω για μια τελευταία! 

Δημοσίευση

@Katiana1987 Το έχω ξαναπεράσει αυτό το στάδιο για αυτό δε μπορώ να ηρεμήσω. Απλά προσπαθώ να σκέφτομαι αυτό, να έχω εμπιστοσύνη σε αυτό το σποράκι.Δε μ είπε τίποτα για τις αναγούλες ούτε π έχω χάσει βάρος τον ενόχλησε.

@Naty_ Κανονικά χθες ημουν 6+4και το μωρο βγηκε 7+1 😊. Ξανά ραντεβού σε ένα μήνα.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Iris9 είπε:

Ωχ κουράγιο 😕 Εγώ όλως παραδόξως είμαι 2-3 μέρες αρκετά καλά. Το μόνο σύμπτωμα που έχω είναι υπερβολική πείνα! Ελπίζω όλα να πηγαίνουν καλά.

Πόσο είσαι τώρα;

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

@Eliza Kats6+5 είμαι.

Τόσο είχε ξεκινήσει και μένα η ναυτία η 6η βδομάδα χάλια, μετά λίγο καλύτερα, και μετά ξανά χάλια. Τώρα πάλι κάπως πιο ήπια. Δοκίμασε διάφορα κορίτσι μου όλο και κάτι θα βοηθήσει. Αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν σου είπε τίποτα για χάπι. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Δεν έχει ξανακάνει εξέταση ο σύζυγος. Έχουμε μια κορούλα 5.5 χρονών που μας ήρθε πολύ πολύ εύκολα και τώρα το δεύτερο μας παιδεύει λιγάκι. Έχω κάνει εγώ εξετάσεις και βρέθηκε χαμηλή αμη, είχα μια εγκυμοσύνη τον Οκτώβριο που τελικά παλλινδρομησε τις γιορτές των Χριστουγέννων και είπαμε να κάνει και εκείνος μια εξέταση να δούμε πού βρισκόμαστε. 

Καλά θα κάνετε κορίτσι μου,  να σας φύγει κ αυτό απ το μυαλό, να είστε σίγουροι αν υπάρχει ή όχι κάτι. Όλα καλά εύχομαι να είναι!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αγαπη μου να σου πω ότι δεν έχεις δίκιο; Ότι είσαι παράλογη; Ψέμματα θα είναι.. Έχεις περάσει πάρα πολλά κ είναι απόλυτα φυσιολογικό να αγχώνεσαι κ να φοβάσαι να το πιστέψεις. Παρόλα αυτά αν δεν κάνω λάθος είναι η πρώτη φορά που έφτασες μέχρι εδώ κ θα τα καταφέρεις!! Το πιστεύω βαθιά μέσα μου αλήθεια!! Προσπάθησε να κρατάς τα θετικά κ όσο μπορείς να ηρεμείς. Καταλαβαίνω πως δεν είναι εύκολο. 
    • Οχι δε χρειάστηκε. Κάναμε κ τις ενέσεις κορτιζόνης πριν γεννήσω. Πλέον από 36+ δεν τα βάζουν θερμοκοιτίδα εκτός αν προκύψει κάποιο θέμα. Θεωρούνται μεγάλα πρόωρα. Στις 35 μπαίνουν κ καλά να είναι μέχρι να φτάσουν τις 36.. Πλέον το ξέρει όλος ο ντουνιάς κ να θέλω δεν κρύβεται… Μόνο τα δίδυμα δεν το ξέρουν🤣🤣🤣
    • Αχ κορίτσια θα πω κι εγώ τον πόνο μου εδώ στην ομαδική. Όχι δηλαδή κάτι διαφορετικό τα έχω ξαναπεί και ξέρω ότι δεν υπάρχει μία απάντηση που θα μου πάρει την αγωνία αλλά θέλω να τα πω κάπου κι εδώ σίγουρα υπάρχουν κοπέλες που μπορούν να με καταλάβουν! Δεν μπορώ να ηρεμήσω, νομίζω ότι κι αυτό το μικράκι θα φύγει. Ότι too good to be true και να εξελιχθούν καλά τα πράγματα. Οριακά είμαι να αγοράσω υπέρηχο να κάνω στο σπίτι 😆 Είμαι αρχές 11ης και από βδομάδα θα ξαναπάω για υπέρηχο (γιατί ξέρει ότι αγχώνομαι) λίγες μέρες πριν την αυχενική. Συγκεκριμένα είπα στη γιατρό, θα προλάβω να πάω αυχενική; Να έρθω να δω τι γίνεται μην πάω τσάμπα! Δηλαδή είναι σαν να περιμένω ότι θα γίνει το κακό. Μία μέρα είμαι χάλια την άλλη κάπως καλύτερα και με πιάνει πανικός, γιατί να είμαι καλά και δεν θα έπρεπε να είμαι χάλια; Γενικά π α ρ α ν ο ι α. Και δεν θα την παλέψω αν συνεχίσω έτσι. Ξέρω ότι τίποτα δεν θα αλλάξει το αποτέλεσμα, είτε ανησυχώ είτε όχι. Και μάλλον είναι η ανάγκη μου να θέλω να ελέγξω την έκβασή της και να ξέρω ότι όλα είναι καλά. Ουφ, αυτά, sorry για το πρήξιμο ακόμη μια φορά!
    • Καλησπέρα παρεα,   χαρίζω μισο κουτi σκονη nan optipro 1 και 6 ετοιμοχρηστα nan optipro 1 με τις θηλες μιας χρησης καθως αλλαξαμε γαλα και ειναι αμαρτια να πεταχτούν.   συναντηση βορεια προάστια αττικής ή ΒΟΧnow 
    • Καλησπέρα κορίτσια! Σήμερα ξύπνησα με πολύ καλύτερη ψυχολογία από χθες.  Αχ και αυτό τ πρώτο διαστημα με τ βρεφακι είναι αρκετά απαιτητικό. Τα κιλά φεύγουν και η κοιλια θα φύγει. Αλλα της πήρε 9 μηνες να ανοίξει, θέλει το χρόνο της.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...