Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μάλλον μας έπιασαν κολικοί,η καημένη μαζεύει πόδια και κλαίει καξ μόλις αεριστει ηρεμεί. Φοβάμαι μην την πειράζει το γάλα μου όπως τον γιο μου,είχε κολικούς λόγω αλλεργίας από 9 ημερών ο γιος μου. Ο άνδρας μου λέει πως αν και η μπέμπα πάθει το ίδιο να κόψω τελειως το θηλασμο να μην την ταλαιπωρησουμε όπως ο γιος μου. Από τις 8 το πρωί μέχρι τις 4 δεν είχε κοιμηθεί καθόλου. Έκλαιγε. 
    • Α άρα δεν είμαι η μόνη που θέλω να το έχω όλη μέρα αγκαλιά ε;; Χαίρομαι γιατί νιώθω ότι το «βασανίζω» που δεν το αφήνω πχ να κοιμηθεί στην κούνια κ το θέλω αγκαλιά ..  για αρχή έλεγα να δω τι βγάζω με το θήλαστρο, δεν έχω καθόλου εικόνα … κ να δω αναλόγως πως θα τα φυλάω αν είναι μπόλικο… θεωρώ πως ανά 100-120 τύπου να μένει κιόλας ή καθώς μεγαλώνουμε νομίζω δεν είναι υπερβολή .. έχει κάποια άλλη εμπειρία ;;  εμένα τα κιλά έφυγαν από τα 11 τα 7 μένουν 4 … λίγο κοιλιτσα πιο χαλαρή, αλλά ήδη μπαίνω σε ρούχα μου κ νιώθω τόσο ωραία.. εντάξει στενό τζιν όχι ακόμη αλλά φαρδιά ή φορέματα εποχής κλπ κανονικά ! Χαίρομαι γιατί όπως έχω πει τέλη Αυγούστου παντρευόμαστε κ βαφτίζουμε το μωρό, το νυφικό με περιμένει ήδη για πρόβες κ το είχα ένα άγχος … αν κ ακόμη κ σήμερα να πάω για πρόβα μου κάνει θεωρώ ! Αλλά σίγουρα μόλις σαραντίσει θα προσέξω λίγο παραπάνω με δίαιτα …
    • Κορίτσι μου έχεις απόλυτο δίκιο.  Είναι φυσιολογικό να φοβάσαι ειδικά με ότι έχεις περάσει. Το πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά αλλά ξέρω ότι όσο κ να σου το λέμε αυτό,  δεν μπορεί να διώξει τον φόβο σου. Γι αυτό εγώ θα σου πω να κάνεις ότι νομίζεις ότι θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα. Αν αυτό είναι να πηγαίνεις πιο συχνά στον γιατρό,  να πηγαίνεις. Εξάλλου λίγος καιρός έμεινε μέχρι να αρχίσεις να καταλαβαίνεις το μωράκι! Όχι ότι τότε θα σου φύγει το άγχος,  άγχος έχουμε μόνιμα 😛 τουλάχιστον μεχρι να γεννήσουμε κ να κρατήσουμε το μωράκι. Αλλά θα είναι καλύτερα τα πράγματα τότε. Θα καταλαβαίνεις τις κινήσεις του κ θα ξέρεις ότι είναι καλά οπότε θα είσαι πιο ήρεμη!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...