Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μαγιάτικο στεφάνι πλέκω με λουλούδια χρωματιστά, ευχή μου ένα σποράκι να φυτρώσει και να ανθίσει μέσα μας γερά!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσι μου ποτέ θεωρητικά θα σου ερχόταν η περίοδος; Εγώ περιμένω στις 8/5 έκανα ένα σήμερα αλλά βγήκε αρνητικό. Λέτε είναι νωρίς για να δείξει; Με το φακό το κοιτούσα πόση ώρα μήπως δω τίποτα

Είναι νωρίς κοριτσάκι μου, εγώ έκανα τεστ θεωρητικά μια μέρα πριν την αναμενόμενη βάσει κύκλου 28 ημερών αλλά πιστεύω πως η ωορρηξία είχε γίνει νωρίτερα κ από τους υπέρηχους τώρα επιβεβαιώνεται γιατί το μικράκι είναι λίγες μέρες μεγαλύτερο κ ήταν αχνό θετικό με χοριακη 84. Αν βάλεις ότι θέλει 2 μέρες από το αίμα να φανεί στα ούρα είσαι πολυυυυυυ νωρίς..

στις πριν 23 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ!! Μου φαίνεται σαν ψέμα ότι ήρθε τον μήνα που πηγαίναμε για την σπερματέγχυση!! Η πρώτη εγκυμοσύνη ήρθε τον μήνα που θα έκανα υστεροσκοπηση και τώρα αυτό… Μακάρι όλα να πάνε καλά αυτήν την φορά, αν και είμαι πιο αισιόδοξη τωρα!

Δεν το ξέρεις αγάπη μου ότι έτσι γίνεται;;; Πέρυσι έμεινα έγκυος το μήνα που λέγαμε να ξεκινήσουμε διέγερση για εξωσωματική κ φέτος το μήνα που τα είχα παρατήσει κ αγχωνόμουν γιατί δεν είχα ακόμα τα λεφτά της εξωσωματικής κ θα έληγαν οι ενέσεις σε λίγους μήνες… Συνήθως εκεί που δεν το περιμένεις έρχεται…

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η annie! είπε:

Είναι νωρίς κοριτσάκι μου, εγώ έκανα τεστ θεωρητικά μια μέρα πριν την αναμενόμενη βάσει κύκλου 28 ημερών αλλά πιστεύω πως η ωορρηξία είχε γίνει νωρίτερα κ από τους υπέρηχους τώρα επιβεβαιώνεται γιατί το μικράκι είναι λίγες μέρες μεγαλύτερο κ ήταν αχνό θετικό με χοριακη 84. Αν βάλεις ότι θέλει 2 μέρες από το αίμα να φανεί στα ούρα είσαι πολυυυυυυ νωρίς..

Ναι και εγώ έτσι πιστεύω ότι είναι νωρίς ακόμα, βιαστηκα. Θα ξανακάνω Τετάρτη και βλέπουμε 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η eva96 είπε:

Μου εκανε προβλεψη στο περίπου ποτε θα πιασω το δευτερο παιδι μου. Μενει να δουμε αν θα βγει.

Εγώ νόμιζα οτι εσύ κανείς προβλεπεις.Ποιος κανει τετοιες προβλεψεις?

Δημοσίευση
στις On 3/5/2025 at 3:30 ΜΜ, ο/η Mantarini είπε:

14 μέρες μετά δεν μετράμε από την ωορρηξία;

14 με 16 μέρες είναι. 🙃😉

Καλό μήνα και από μένα κορίτσια..!!!

Αποφάσισα λίγο να απέχω από την ομάδα γιατί ένιωσα λίγο πίσω στο θέμα εγκυμοσύνη, μιας και εγώ δεν μπορώ να μείνω φυσιολογικά έγκυος, δεν μπορώ να συμμετέχω στις συζητήσεις ωορρηξίας και γενικά των τεστ που κάνετε οι περισσότερες περιμένοντας το θετικό αποτέλεσμα.. εμένα είναι μονόδρομος όλο αυτό οπότε το μόνο που έχω να κάνω είναι να περιμένω το μήνα της εμβρυομεταφοράς μου. Αυτό το όμορφο ταξίδι της προσμονής για το θετικό αποτέλεσμα με φυσικό τρόπο δεν θα το ζήσω πότε, δυστυχώς... οπότε δεν μπορώ να έχω και άποψη.

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια που περιμένουν το θαυματάκι τους.. ο Απρίλης φάνηκε πολύ γουρλής μήνας.. Πασχαλινός άλλωστε... και καλή αρχή στις εγκυμοσύνες του Μαϊου που ήδη άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους. 

Λυπήθηκα πάαααρα πολύ με την έκβαση που είχε η εξωσωματική τις @Sia A και εννοείται ξέρει πολύ καλά και πως νιώθω και πως καταλαβαίνω... φυσικά και θα πάρεις το χρόνο σου και να ξέρεις πως δεν έχει τελειώσει τπτ ακόμη.. ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πάντα πιο δυνατούς!!!! Πάμε δυνατά, σταθερά και σίγουρα για το επόμενο μας βήμα & έχει ο Θεός..!!! Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά & την αγάπη μου..!!! 🫶🏻

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η eva96 είπε:

Μου εκανε προβλεψη στο περίπου ποτε θα πιασω το δευτερο παιδι μου. Μενει να δουμε αν θα βγει.

Εμένα πάντως με πέτυχε 2/2!! Την πρώτη φορά μου είπε Ιανουάριο και τότε όντως είχα θετικό, ανεξάρτητα από την έκβαση. Τωρα μου είπε Ιούνιο +-3 μήνες κ με πέτυχε στο -1!! 
@Παρασκευαιδου γλυκιά μου  Ελπίδα σε ευχαριστώ για την θετική ενέργεια και σκέψη!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

14 με 16 μέρες είναι. 🙃😉

Καλό μήνα και από μένα κορίτσια..!!!

Αποφάσισα λίγο να απέχω από την ομάδα γιατί ένιωσα λίγο πίσω στο θέμα εγκυμοσύνη, μιας και εγώ δεν μπορώ να μείνω φυσιολογικά έγκυος, δεν μπορώ να συμμετέχω στις συζητήσεις ωορρηξίας και γενικά των τεστ που κάνετε οι περισσότερες περιμένοντας το θετικό αποτέλεσμα.. εμένα είναι μονόδρομος όλο αυτό οπότε το μόνο που έχω να κάνω είναι να περιμένω το μήνα της εμβρυομεταφοράς μου. Αυτό το όμορφο ταξίδι της προσμονής για το θετικό αποτέλεσμα με φυσικό τρόπο δεν θα το ζήσω πότε, δυστυχώς... οπότε δεν μπορώ να έχω και άποψη.

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια που περιμένουν το θαυματάκι τους.. ο Απρίλης φάνηκε πολύ γουρλής μήνας.. Πασχαλινός άλλωστε... και καλή αρχή στις εγκυμοσύνες του Μαϊου που ήδη άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους. 

Λυπήθηκα πάαααρα πολύ με την έκβαση που είχε η εξωσωματική τις @Sia A και εννοείται ξέρει πολύ καλά και πως νιώθω και πως καταλαβαίνω... φυσικά και θα πάρεις το χρόνο σου και να ξέρεις πως δεν έχει τελειώσει τπτ ακόμη.. ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πάντα πιο δυνατούς!!!! Πάμε δυνατά, σταθερά και σίγουρα για το επόμενο μας βήμα & έχει ο Θεός..!!! Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά & την αγάπη μου..!!! 🫶🏻

Κορίτσι μου έχω παρακολουθήσει λίγο την ιστορία σου, λυπάμαι πολύ για την έκβαση της πρώτης σου εγκυμοσύνης αλλά πιστεύω πολύ στη δεύτερη προσπάθεια σου! Έχετε αποφασίσει πότε θα πας ξανά για εμβρυομεταφορα?

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Rena92 είπε:

Εμένα πάντως με πέτυχε 2/2!! Την πρώτη φορά μου είπε Ιανουάριο και τότε όντως είχα θετικό, ανεξάρτητα από την έκβαση. Τωρα μου είπε Ιούνιο +-3 μήνες κ με πέτυχε στο -1!! 
@Παρασκευαιδου γλυκιά μου  Ελπίδα σε ευχαριστώ για την θετική ενέργεια και σκέψη!

Πώς είσαι κορίτσι μου? Έκανες ξανά σήμερα τεστακι? Αύριο πας για χοριακη?

Δημοσίευση

Για εμένα κορίτσια ο μήνας δυστυχώς μπήκε με περίοδο παρόλο που ήταν η πρώτη φορά με τεστ ωορρηξίας και στοχευμενες επαφες. Πάμε για τον επόμενο...

Παρόλα αυτά με ανησυχούν οι 2 τελευταίες περίοδοι, σκέφτομαι μήπως δεν κάνω ποιοτική ωορρηξία λόγω κάποιων ανωμαλιών που έχω παρατηρήσει στον κύκλο. Να πω ότι εδώ κ 2 μήνες περίπου είμαι σε δίαιτα σχετικά αυστηρή με περιορισμό θερμίδων γιατί έπρεπε να χάσω κάποια κιλά. Πιστεύετε ότι μπορεί να έχει παίξει ρόλο αυτό κ να έχει χαλάσει λίγο τον κύκλο μου? Έχει συμβεί ποτέ σε καμία?

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η afr είπε:

Κορίτσι μου έχω παρακολουθήσει λίγο την ιστορία σου, λυπάμαι πολύ για την έκβαση της πρώτης σου εγκυμοσύνης αλλά πιστεύω πολύ στη δεύτερη προσπάθεια σου! Έχετε αποφασίσει πότε θα πας ξανά για εμβρυομεταφορα?

Τον Ιούνιο πρώτα ο Θεός αν οι εξετάσεις του κύκλου μου είναι καλές θα πάμε στην επόμενη προσπάθεια. Για την ώρα διανείω την δεύτερη περίοδο μετά την απόξεση.

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η afr είπε:

Για εμένα κορίτσια ο μήνας δυστυχώς μπήκε με περίοδο παρόλο που ήταν η πρώτη φορά με τεστ ωορρηξίας και στοχευμενες επαφες. Πάμε για τον επόμενο...

Παρόλα αυτά με ανησυχούν οι 2 τελευταίες περίοδοι, σκέφτομαι μήπως δεν κάνω ποιοτική ωορρηξία λόγω κάποιων ανωμαλιών που έχω παρατηρήσει στον κύκλο. Να πω ότι εδώ κ 2 μήνες περίπου είμαι σε δίαιτα σχετικά αυστηρή με περιορισμό θερμίδων γιατί έπρεπε να χάσω κάποια κιλά. Πιστεύετε ότι μπορεί να έχει παίξει ρόλο αυτό κ να έχει χαλάσει λίγο τον κύκλο μου? Έχει συμβεί ποτέ σε καμία?

Γενικά κορίτσι μου όταν θες να μείνεις έγκυος καλό είναι να μην κάνεις αυστηρή δίαιτα με περιορισμό θερμίδων κλπ, το σώμα θέλει θρέψη και να νιώθει ασφαλές κάπως ώστε να δώσει προτεραιότητα στη σύλληψη κλπ. Ειδικά αν νιώθεις ότι πεινας.. μπορείς να κάνεις υγιεινή διατροφή αλλά όχι αυστηρά. 

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα σε όλες! Έχω να εμφανιστώ πολλούς μήνες γιατί είχα χάσει τον λογαριασμό μου και τώρα επέστρεψα δυναμικά🌸 

Χαίρομαι τόσο πολύ που είναι τώρα εγκυουλες καποιες που μαζί με εμένα αγωνιούσαν για ένα θετικό τεστ🥰

Το δικό μου θαύμα κορίτσια ήρθε πριν λίγες μέρες,στις 22/04 και τώρα την έχω έχω δίπλα μου και νιώθω ότι είναι σαν ψέμα όλη αυτή η χαρά. 

Θέλω να σας πω όσες προσπαθείτε να μην το βάζετε κάτω, να το πιστέψετε και πραγματικά θα έρθει! Μου τα έλεγαν και εμένα και δεν το πίστευα και όμως έγινε!

Πέρασα αρκετούς μήνες με άπειρα αρνητικά τεστ, άπειρα τεστ ωορρηξίας, πολλά νεύρα και πολυ κλάμα.. είχα φτάσει σε σημείο να κάνω one step πρωί μεσημέρι βράδυ..

Η μπέμπα μου όμως ήρθε σε μήνα που είπα ότι θα ψαχτούμε με γιατρους κτλπ. Πήγαμε σε ουρολόγο και το αποτέλεσμα ήταν δυο κυρσοκιλες..

Την ημέρα που θα πήγαινε ο σύζυγος να κάνει τις εξετάσεις εγώ έκανα τεστ και είχα μια δεύτερη υπερβολικά άχνη γραμμούλα και από κει ξεκίνησε το όνειρο να γίνεται πραγματικότητα! 

Γι αυτό κορίτσια μου μη το βάζετε κάτω το θαύμα σας θα έρθει! Πιστέψτε το!!🙏🏻

Να ξέρετε επίσης ότι η γυάλα της @Παρασκευαιδου πέφτει μεσαααα!! Μόλις μου είχε πει ότι θα έχω θετικό τεστ είχα τον ίδιο μήνα😅🩷 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Eirinistz είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σε όλες! Έχω να εμφανιστώ πολλούς μήνες γιατί είχα χάσει τον λογαριασμό μου και τώρα επέστρεψα δυναμικά🌸 

Χαίρομαι τόσο πολύ που είναι τώρα εγκυουλες καποιες που μαζί με εμένα αγωνιούσαν για ένα θετικό τεστ🥰

Το δικό μου θαύμα κορίτσια ήρθε πριν λίγες μέρες,στις 22/04 και τώρα την έχω έχω δίπλα μου και νιώθω ότι είναι σαν ψέμα όλη αυτή η χαρά. 

Θέλω να σας πω όσες προσπαθείτε να μην το βάζετε κάτω, να το πιστέψετε και πραγματικά θα έρθει! Μου τα έλεγαν και εμένα και δεν το πίστευα και όμως έγινε!

Πέρασα αρκετούς μήνες με άπειρα αρνητικά τεστ, άπειρα τεστ ωορρηξίας, πολλά νεύρα και πολυ κλάμα.. είχα φτάσει σε σημείο να κάνω one step πρωί μεσημέρι βράδυ..

Η μπέμπα μου όμως ήρθε σε μήνα που είπα ότι θα ψαχτούμε με γιατρους κτλπ. Πήγαμε σε ουρολόγο και το αποτέλεσμα ήταν δυο κυρσοκιλες..

Την ημέρα που θα πήγαινε ο σύζυγος να κάνει τις εξετάσεις εγώ έκανα τεστ και είχα μια δεύτερη υπερβολικά άχνη γραμμούλα και από κει ξεκίνησε το όνειρο να γίνεται πραγματικότητα! 

Γι αυτό κορίτσια μου μη το βάζετε κάτω το θαύμα σας θα έρθει! Πιστέψτε το!!🙏🏻

Να ξέρετε επίσης ότι η γυάλα της @Παρασκευαιδου πέφτει μεσαααα!! Μόλις μου είχε πει ότι θα έχω θετικό τεστ είχα τον ίδιο μήνα😅🩷 

@Παρασκευαιδου δινεις προβλεψεις?δώσει κ γ εμάς καμια...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ εγώ νιώθω κουρέλι η μέση μου πεθαίνει πονάει ο γοφος μου το στήθος έχω καούρες ναυτία εμετό τσιμπήματα και γενικά θέλω να βάλω τα κλάματα που με έχουν πιάσει όλα τόσο νωρίς τώρα που φαίνεται η κοιλιά μου πλέον 😭 
    • Κορίτσια από ψυχολογία πως πάτε; Εγώ νιώθω πολύ πεσμένη, ξέρω ότι οι ορμόνες τώρα στη 10-11η βδομάδα φτάνουν στο peak τους. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να το ελέγξω απλά μου φταίνε όλα, νιώθω μια μελαγχολία, είναι σίγουρα και το άγχος αν όλα κυλάνε καλά οπότε με ρίχνει κι αυτό. 
    • @Eirinistz να σας ζήσει!!! Ήθελε να είναι παιδί του Απρίλη μάλλον!!! Να την χαίρεστε και να είναι τυχερή!    @Maria98 αχ και εγώ θυμάμαι γύρισα από το μαιευτήριο και ήθελα να μαζέψω αλλιώς ένιωθα ότι θα σπάσει το κεφάλι μου! Βέβαια μην τα δίνεις όλα! Θέλει ξεκούραση. Τα λέω σε σένα να μου τα θυμίζεις μετά 😂
    • Κορίτσια καλησπέρα σε όλες! Έχω να εμφανιστώ πολλούς μήνες γιατί είχα χάσει τον λογαριασμό μου και τώρα επέστρεψα δυναμικά🌸  Χαίρομαι τόσο πολύ που είναι τώρα εγκυουλες καποιες που μαζί με εμένα αγωνιούσαν για ένα θετικό τεστ🥰 Το δικό μου θαύμα κορίτσια ήρθε πριν λίγες μέρες,στις 22/04 και τώρα την έχω έχω δίπλα μου και νιώθω ότι είναι σαν ψέμα όλη αυτή η χαρά.    Θέλω να σας πω όσες προσπαθείτε να μην το βάζετε κάτω, να το πιστέψετε και πραγματικά θα έρθει! Μου τα έλεγαν και εμένα και δεν το πίστευα και όμως έγινε!   Πέρασα αρκετούς μήνες με άπειρα αρνητικά τεστ, άπειρα τεστ ωορρηξίας, πολλά νεύρα και πολυ κλάμα.. είχα φτάσει σε σημείο να κάνω one step πρωί μεσημέρι βράδυ.. Η μπέμπα μου όμως ήρθε σε μήνα που είπα ότι θα ψαχτούμε με γιατρους κτλπ. Πήγαμε σε ουρολόγο και το αποτέλεσμα ήταν δυο κυρσοκιλες.. Την ημέρα που θα πήγαινε ο σύζυγος να κάνει τις εξετάσεις εγώ έκανα τεστ και είχα μια δεύτερη υπερβολικά άχνη γραμμούλα και από κει ξεκίνησε το όνειρο να γίνεται πραγματικότητα!    Γι αυτό κορίτσια μου μη το βάζετε κάτω το θαύμα σας θα έρθει! Πιστέψτε το!!🙏🏻 Να ξέρετε επίσης ότι η γυάλα της @Παρασκευαιδου πέφτει μεσαααα!! Μόλις μου είχε πει ότι θα έχω θετικό τεστ είχα τον ίδιο μήνα😅🩷 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...