Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μαγιάτικο στεφάνι πλέκω με λουλούδια χρωματιστά, ευχή μου ένα σποράκι να φυτρώσει και να ανθίσει μέσα μας γερά!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσι μου ποτέ θεωρητικά θα σου ερχόταν η περίοδος; Εγώ περιμένω στις 8/5 έκανα ένα σήμερα αλλά βγήκε αρνητικό. Λέτε είναι νωρίς για να δείξει; Με το φακό το κοιτούσα πόση ώρα μήπως δω τίποτα

Είναι νωρίς κοριτσάκι μου, εγώ έκανα τεστ θεωρητικά μια μέρα πριν την αναμενόμενη βάσει κύκλου 28 ημερών αλλά πιστεύω πως η ωορρηξία είχε γίνει νωρίτερα κ από τους υπέρηχους τώρα επιβεβαιώνεται γιατί το μικράκι είναι λίγες μέρες μεγαλύτερο κ ήταν αχνό θετικό με χοριακη 84. Αν βάλεις ότι θέλει 2 μέρες από το αίμα να φανεί στα ούρα είσαι πολυυυυυυ νωρίς..

στις πριν 23 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ!! Μου φαίνεται σαν ψέμα ότι ήρθε τον μήνα που πηγαίναμε για την σπερματέγχυση!! Η πρώτη εγκυμοσύνη ήρθε τον μήνα που θα έκανα υστεροσκοπηση και τώρα αυτό… Μακάρι όλα να πάνε καλά αυτήν την φορά, αν και είμαι πιο αισιόδοξη τωρα!

Δεν το ξέρεις αγάπη μου ότι έτσι γίνεται;;; Πέρυσι έμεινα έγκυος το μήνα που λέγαμε να ξεκινήσουμε διέγερση για εξωσωματική κ φέτος το μήνα που τα είχα παρατήσει κ αγχωνόμουν γιατί δεν είχα ακόμα τα λεφτά της εξωσωματικής κ θα έληγαν οι ενέσεις σε λίγους μήνες… Συνήθως εκεί που δεν το περιμένεις έρχεται…

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ από χθές τ βράδυ είμαι ξάγρυπνη.εχω πονοκέφαλο από χθές κ από τις 4 που ξύπνησα αναγουλες...να βγάλω τι τπτ..τα σάλια Μ συγνώμη κιόλας..κ δεν ξέρω τώρα τι θα κάνω σκέφτομαι ότι αύριο έχω κ ταξίδι. ελπίζω να ηρεμήσω..με επιρεασε ο πονοκέφαλος κ το επιδηλεινωσε
    • Αυτό δεν το γνωρίζω λογικά δεν θα επηρεάσει φαντάζομαι αν η τιμή είναι  λίγο πιο πάνω από το όριο δεν πιστεύω πως θα έχει θέμα με την εμφύτευση ίσως αυτό να ισχύει όταν είναι αρκετά πάνω η προλακτινη  εύχομαι καλή επιτυχία να πάνε όλα καλά με ένα μωράκι στην κοιλιτσα σου (ή δυο 😊) 🤰🥰🧿
    • Καλημέρα κορίτσια! Καλη Κυριακή! Πώς είστε;;;  @Diwni και εγώ στην ίδια σκέψη είμαι και η αλήθεια είναι ότι εδώ που μένω βοηθάει και ο τρόπος που το βλέπουν και αυτοι. Δεν με αγχώνουν καθόλου ως προς τις μέρες.    Χθες όπως σας είπα πρώτη φορά είχα τόσους πόνους και συσπάσεις. Το βράδυ κοιμήθηκα μέτρια. Βλέπω και απίστευτα όνειρα τώρα τελευταία.   
    • Καλημερα..Ναι αύριο έχω αυχενική. Πριν μείνω έγκυος είχα κάνει εξετάσεις κ βρήκαμε ότι είχα θρομοφιλια.ειχα μείνει κ δύο φορές κ τα ΧΑ χάσει οπότε Μ είπε με το που θα μείνεις έγκυος ενέσεις..
    • Εγώ 10 ακριβώς πόσο θα το δούμε στον υπέρηχο την Τρίτη. Αύριο έχεις αυχενική; Με το καλό!!  Έχεις θρομβοφιλια ή λόγω δίδυμης κύησης κάνεις; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...