Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μαγιάτικο στεφάνι πλέκω με λουλούδια χρωματιστά, ευχή μου ένα σποράκι να φυτρώσει και να ανθίσει μέσα μας γερά!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Rena92 είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ!! Μου φαίνεται σαν ψέμα ότι ήρθε τον μήνα που πηγαίναμε για την σπερματέγχυση!! Η πρώτη εγκυμοσύνη ήρθε τον μήνα που θα έκανα υστεροσκοπηση και τώρα αυτό… Μακάρι όλα να πάνε καλά αυτήν την φορά, αν και είμαι πιο αισιόδοξη τωρα!

@Rena92 θερμά συγχαρητήρια Ρενα!!!!!!

Με το καλό🌸🩷

Το ωραία που άνοιξε το θεματάκι του Μαΐου! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Κορίτσια μου!!! Νομίζω τώρα είναι πιο εμφανές 😊😊😊

IMG_3469.jpeg

Καλημέρα κορίτσι μου! Μας έκανες την καλύτερη αρχή στον μήνα! Με το καλό θα ευχηθώ!!! Μακάρι να συνεχίσει ο μήνας έτσι! Θα πας για χοριακη?

Δημοσίευση

Προφανώς και μου ξανά τελείωσαν οι αντιδράσει! Σας ευχαριστώ για την στήριξη και την θετική ενέργεια!! Εύχομαι να μην προλαβαίνουμε να ευχόμαστε σε θετικά τεστακι! Δείχνει να πηγαίνει πολύ καλά το πράγμα τελευταία 😉 

Λοιπόν κορίτσια, επειδή δεν ξέρω σε ποια μέρα είμαι ακριβώς, σκέφτηκα να κάνω χοριακή Δευτέρα απόγευμα, γιατί αν πάω σήμερα, θα πρέπει πάλι να τρέχω στην κλινική κ την Δευτέρα το ίδιο για την επαναληπτική. Έως τότε, θα κάνω τεστ, έχω ακόμη 3-4 νομίζω. 

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Προφανώς και μου ξανά τελείωσαν οι αντιδράσει! Σας ευχαριστώ για την στήριξη και την θετική ενέργεια!! Εύχομαι να μην προλαβαίνουμε να ευχόμαστε σε θετικά τεστακι! Δείχνει να πηγαίνει πολύ καλά το πράγμα τελευταία 😉 

Λοιπόν κορίτσια, επειδή δεν ξέρω σε ποια μέρα είμαι ακριβώς, σκέφτηκα να κάνω χοριακή Δευτέρα απόγευμα, γιατί αν πάω σήμερα, θα πρέπει πάλι να τρέχω στην κλινική κ την Δευτέρα το ίδιο για την επαναληπτική. Έως τότε, θα κάνω τεστ, έχω ακόμη 3-4 νομίζω. 

Κορίτσι μου ποτέ θεωρητικά θα σου ερχόταν η περίοδος; Εγώ περιμένω στις 8/5 έκανα ένα σήμερα αλλά βγήκε αρνητικό. Λέτε είναι νωρίς για να δείξει; Με το φακό το κοιτούσα πόση ώρα μήπως δω τίποτα

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσι μου ποτέ θεωρητικά θα σου ερχόταν η περίοδος; Εγώ περιμένω στις 8/5 έκανα ένα σήμερα αλλά βγήκε αρνητικό. Λέτε είναι νωρίς για να δείξει; Με το φακό το κοιτούσα πόση ώρα μήπως δω τίποτα

Είναι νωρίς αγαπη μ εχε πιστη λιγακι υπομονη και κανε ένα τεστάκι Τριτη πρωι ξανα πιστευω θα δειξει κατι Τρίτη

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσι μου τελευταία περίοδο είχα 9/4. Τον προηγούμενο μήνα είχα ωορρηξία στην 11η μέρα κ όχι 15η όπως πάντα…οπότε και αυτόν τον μήνα την ημέρα της Ανάστασης που ήμουν 11η μέρα είχα πολλά συμπτώματα και λέω τώρα γίνεται. Ωστόσο, είχα και τις επόμενες μέρες με κορύφωση την 15η μέρα και γι αυτό έχω μπερδευτεί. Είχαμε και σχεδόν καθημερινά επαφές. Θεωρώ όμως, ότι για να έδειξε το τεστ ήδη, δεν θα μου ερχόταν 8/5 όπως νόμιζα, αλλά νωρίτερα… και εσύ δηλαδή είσαι νωρίς! 

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Κορίτσι μου τελευταία περίοδο είχα 9/4. Τον προηγούμενο μήνα είχα ωορρηξία στην 11η μέρα κ όχι 15η όπως πάντα…οπότε και αυτόν τον μήνα την ημέρα της Ανάστασης που ήμουν 11η μέρα είχα πολλά συμπτώματα και λέω τώρα γίνεται. Ωστόσο, είχα και τις επόμενες μέρες με κορύφωση την 15η μέρα και γι αυτό έχω μπερδευτεί. Είχαμε και σχεδόν καθημερινά επαφές. Θεωρώ όμως, ότι για να έδειξε το τεστ ήδη, δεν θα μου ερχόταν 8/5 όπως νόμιζα, αλλά νωρίτερα… και εσύ δηλαδή είσαι νωρίς! 

Και εγώ 9/4 είχα περίοδο αλλά  θετικό  τεστ ωορρηξίας είχα  την 17η μέρα του κύκλου. Έχω ξεκινήσει να έχω ελαφρά πονάκια σαν να αδιαθετω. Για να δούμε 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Και εγώ 9/4 είχα περίοδο αλλά  θετικό  τεστ ωορρηξίας είχα  την 17η μέρα του κύκλου. Έχω ξεκινήσει να έχω ελαφρά πονάκια σαν να αδιαθετω. Για να δούμε 

Αν είχες ωορρηξία 17η μέρα, μήπως περιμένεις πιο αργά και όχι 8/5;; 
Ελαφρια πονάκια κ εγώ είχα, αλλά δεν είχα τους έντονους πόνους που είχα τους υπόλοιπους μήνες κ χρειαζόμουν παυσίπονο. 

Δημοσίευση
στις πριν 53 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Αν είχες ωορρηξία 17η μέρα, μήπως περιμένεις πιο αργά και όχι 8/5;; 
Ελαφρια πονάκια κ εγώ είχα, αλλά δεν είχα τους έντονους πόνους που είχα τους υπόλοιπους μήνες κ χρειαζόμουν παυσίπονο. 

14 μέρες μετά δεν μετράμε από την ωορρηξία;

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια..  Καλό μήνα και εύχομαι να γεμίσει θετικά τεστακια ο μήνας αυτός! 

Συγχαρητήρια στις νέες εγκυούλες!!

@marinamanoulitsa συγχαρητήρια και σε εσένα! Δεν ξέρεις πόσο πολύ χάρηκα!

Με το καλό τελειομηνες εγκυμοσύνες με υγιή μωράκια!!

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

14 μέρες μετά δεν μετράμε από την ωορρηξία;

Σε εμένα οι μέρες είναι 15 πάντα, ωστόσο τώρα που μπήκα στο ημερολόγιο κατάλαβα ότι μετρούσα λάθος και νόμιζα πως 17η ήταν Σάββατο..

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Κορίτσια μου!!! Νομίζω τώρα είναι πιο εμφανές 😊😊😊

IMG_3469.jpeg

Ναι ξεκάθαρα διπλασιασμός 😁 Τώρα είσαι γύρω στο 25-35 χοριακή 😜 Θα πας Δευτέρα για χοριακή;

Α τώρα είδα ότι το έγραψες πιο πάνω. Ναι Δευτέρα πήγαινε! Πιστεύω θα δεις ένα καλό νούμερο 😊

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Ναι ξεκάθαρα διπλασιασμός 😁 Τώρα είσαι γύρω στο 25-35 χοριακή 😜 Θα πας Δευτέρα για χοριακή;

Α τώρα είδα ότι το έγραψες πιο πάνω. Ναι Δευτέρα πήγαινε! Πιστεύω θα δεις ένα καλό νούμερο 😊

Και εγώ με πρόχειρα μαθηματικά αυτό υπολόγισα 😂 έχουμε γίνει γκουρού στο θέμα γονιμότητας εδώ…  

Μακάρι Ελίζα μου!

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Πεντακάθαρο και εδώ το θετικό! Με το καλό η χοριακη κοπέλα μου! Συγχαρητήρια ❤️

Άντε σειρά σου τώρα!!! Εσύ έμεινες νομίζω από τις "παλιές" που προσπαθούν! 😍

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Καλησπέρα κορίτσια..  Καλό μήνα και εύχομαι να γεμίσει θετικά τεστακια ο μήνας αυτός! 

Συγχαρητήρια στις νέες εγκυούλες!!

@marinamanoulitsa συγχαρητήρια και σε εσένα! Δεν ξέρεις πόσο πολύ χάρηκα!

Με το καλό τελειομηνες εγκυμοσύνες με υγιή μωράκια!!

Σε ευχαριστώ αγάπη μου γλυκιά!!!αμήν αμήν να πάνε όλα καλά!!!

Δημοσίευση
στις πριν 50 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Άντε σειρά σου τώρα!!! Εσύ έμεινες νομίζω από τις "παλιές" που προσπαθούν! 😍

Χαχα πες το ψέματα! Εγώ και κάνα δυο κορίτσια ακόμη!! Εύχομαι σύντομα να πάρουμε και εμείς σειρά και να μεταφερθούμε σε άλλο θεματάκι 🙏🙏

Δημοσίευση
στις On 2/5/2025 at 8:31 ΜΜ, ο/η Nerina είπε:

Γεια σας κορίτσια! Καλό μήνα🌸

Λοιπόν, πήρα άδεια σήμερα από τη δουλειά, πήγα κι εγώ σε νέα  ενδοκρινολόγο όπως και  η @Lilaki93  και είχαμε νέα: οι ορμόνες LH και FSH είναι δυσανάλογες κάθε μήνα  και δείχνουν ΣΠΩ, και η DHEA-S είναι χαμηλή. Η γιατρός μου εξήγησε τι παίζει και από χθες αποφάσισα να βάλω τον εαυτό μου σε προτεραιότητα – σώμα και ψυχολογία! 

8ος κύκλος που πιο στοχευμένα κάνω ό,τι μπορώ.. Ο συνδυασμός υψηλότερης LH, χαμηλής οιστραδιόλης και χαμηλής DHEA-S δείχνει πιθανό πρόβλημα ωορρηξίας. Ταιριάζει με το ότι δε βρίσκω ποτε ωορρηξία στα τεστ… Είχε κάποια από εσάς τέτοιο θέμα;

Ξεκινάω διατροφή που βοηθάει τη γονιμότητα (πρεπει να βάλω 2-3 κιλά) : λιγότερη ζάχαρη, καλά λιπαρά (αβοκάντο+αυγά για πρωινό), πρωτεΐνη από ψάρι και όσπρια, πολλά λαχανικά και όχι  επεξεργασμένα φαγητά. Επίσης… κόβω/μειώνω ποτάκια (ή έστω τα περιορίζω σε καλές στιγμές), βάζω περπάτημα κάθε μέρα και γενικά λέω να με φροντίσω λίγο παραπάνω - δεν ξαναβάζω τη δουλειά σε προτεραιότητα ούτε κάτι άλλο.

Θα κάνω από αύριο και τεστ ωορρηξίας – ναι, τα «φατσούλικα» οπως μου σύστησε η @Σοφία21που κοστίζουν λίγο παραπάνω, αλλά ελπίζω. Αν δω θετικό τότε θα κάνω και μια εξέταση αίματος για προγεστερόνη για να δούμε εάν όντως κάνω ωορρηξία. 

Εάν δε δω σε 2 κύκλους τότε θα μιλήσουμε ξανά με γυναικολόγο για Femara.

Λέω να το πάρω λίγο πιο ζεστά όλο αυτό και να δω τι παίζει με το σώμα μου. Ήθελα να το μοιραστώ γιατί είστε το support μου – και θέλω να πω σε όλες να χαλαρώσουμε, δεν είναι απλό ούτε εύκολο αλλά ας βάλουμε τον εαυτό μας σε προτεραιότητα! Ο φίλος μου έκανε εξετάσεις κι από ανδρικό παράγοντα είμαστε μια χαρά. Η γιατρός έβαλε στοίχημα - μου είπε σε ένα εξάμηνο θα τα έχω καταφερει αν προσπαθώ σωστά.  

@Παρασκευαιδου τι λες εσύ;

Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες μας. 

🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

Εγώ λέω τα κάνεις αυτά για σένα και όχι για να αποκτήσεις μωράκι. Στα λέω με αγάπη γτ βρέθηκα επί 1.5 χρ να μην πίνω να μην τρώω να μην βγαίνω κτλ για να αποκτήσω μωράκι.. μόλις είπα άντε γεια θα πιω ... Μάντεψε 4 εβδ ήμουν δεν το ήξερα και είχα κατεβάζει 3 ποτήρια βότκα ! 

Συμφωνώ ότι καλό είναι να έχουμε διατροφή κτλ αλλά όλα αυτά για εμάς και σε σημείο που δεν μας ξεπερνάνε... 

Επίσης η γυάλα μου λέει Σεπτεμβρίο(-3 μήνες 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...