Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μαγιάτικο στεφάνι πλέκω με λουλούδια χρωματιστά, ευχή μου ένα σποράκι να φυτρώσει και να ανθίσει μέσα μας γερά!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Καλημέρα βρε κορίτσια…βλέπετε εσείς κάτι; 

IMG_3442.jpeg

Καλημέρα κοριτσάκι μου!!! Ελα κάνε την αρχή του μήνα να τρελαθουμεεεεε!!! Κ γω τη βλέπω τη γραμμή κ η εφαρμογή τη βλεπειιιιιιιι!!!!😍😍😍 Ποτε περιμένεις;

IMG_8066.jpeg

Δημοσίευση

Αχ βρε κορίτσια προσπαθώ να συγκρατηθώ, γιατί αυτές τις μέρες είδαμε αχνά από κορίτσια κ μετά ήρθε περίοδος…λέω μήπως είναι ελαττωματικά τα τεστ. Έχω αλλά 5 τεστακια, θα κάνω κάθε μέρα και βλέπουμε!

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα κοριτσάκι μου!!! Ελα κάνε την αρχή του μήνα να τρελαθουμεεεεε!!! Κ γω τη βλέπω τη γραμμή κ η εφαρμογή τη βλεπειιιιιιιι!!!!😍😍😍 Ποτε περιμένεις;

IMG_8066.jpeg

Περιμένω ή Κυριακή ή Πέμπτη κορίτσι μου…δεν έκανα τεστ ωορρηξίας αλλά εκείνες τις μέρες είχα συμπτώματα.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Rena92 είπε:

IMG_3442.jpeg

Κορίτσι μου ναι κάτι φαίνεται... Εύχομαι να μην είναι εξάτμισης και να είναι εγκυμοσύνης. Έδειξε από τώρα;; Αχ ενώ ήμουν χαλαρή τώρα με έπιασε να θέλω να κάνω.. αλλά είμαι 6 μέρες πριν.. δύσκολο να δείξει

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

IMG_3442.jpeg

Ναι κορίτσι μου!!! Κάτι αχνοφαίνεται.. Επανέλαβε και αύριο τεστάκι και μακάρι να είναι πιο έντονο!!!!

Είχες καθόλου συμπτώματα και έκανες τεστακι;

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Ναι φαίνεται! Κάνε πάλι τεστ σε 2 μέρες και Δευτέρα-Τρίτη χοριακή 😉 Το One step δεν είναι;

Ναι το one step! Θα κάνω Κ αύριο δεν θα αντέξω μέχρι Κυριακή

στις πριν 27 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Ναι κορίτσι μου!!! Κάτι αχνοφαίνεται.. Επανέλαβε και αύριο τεστάκι και μακάρι να είναι πιο έντονο!!!!

Είχες καθόλου συμπτώματα και έκανες τεστακι;

Όχι τίποτα! Απλά 10 μέρες πριν την περίοδο έχω πάντα πόνους περιόδου έντονους. Αυτήν την φορά δεν είχα και λέω λες; Βέβαια κ άλλη μια φορά δεν είχα αλλά δεν ήμουν έγκυος! Αχ τι να πω ελπίζω!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Rena92 είπε:

Περιμένω ή Κυριακή ή Πέμπτη κορίτσι μου…δεν έκανα τεστ ωορρηξίας αλλά εκείνες τις μέρες είχα συμπτώματα.

Θεωρητικά είσαι πολύ νωρίς οπότε λογικό και η τόσο αχνή γραμμή και η συγκράτηση σου.. Κάνε κ αύριο πρωί πρωί και αν σκουρήνει είσαι έγκυος αγάπη!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...