Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Είσαι σίγουρη ότι είνα Σουηδέζα και όχι Ελληνίδα? Την λένε και Σοφία.... και δεν έχει προφορά, επομένως......

Με ελληνικό στίχο είχαμε στείλει και εμείς αλλά έπιασε πάτο, όπως και το Κυπριακό!!!!

Δημοσίευση

Μπράβο στη Σουηδία!!! Κρίμα όμως για εμάς, που ενώ έχουμε την πλουσιώτερη και ωραιότερη γλώσσα του κόσμου, τη μητέρα όλων των γλωσσών, καταφεύγουμε στην Αγγλική μόνο και μόνο γιατί "τώρα" είναι πιο .."πιασάρικη". Εγώ κορίτσια Σουηδία θα ψηφίσω!!!

Πολιτισμός ίσον γλώσσα. Φαίνεται ότι κάποιοι Σουηδοί είναι πιο Έλληνες από εμάς...

Δημοσίευση

argi mou exei k para pollous!!!!!eytyxos exoume mpouzoukia k kana 3-4 ellinika estiatoria!!!

tipota allo,,,,oute mia elinikia kafetereia exei na ame na pioume enan kafe san anthropoi,,,,,

koritsia den bgike akoma to teleiko tragoudi gia thn souidia o teleikos einai to sabbato,,,,,makari na bgei ayto k na paei mesa sthn 5ada,,,,tha xaro polly,,,,,

Δημοσίευση

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ,ΠΟΛΥΥ ΘΑ ΧΑΡΩ ΑΜΑ ΠΑΕΙ ΑΥΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΩ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΤΩΝΕ ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ,ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...

Δημοσίευση

Βρε την Σουηδια...:blink: :blink: :blink: Να το δουμε κι αυτο!!!Απιστευτο....κι εμεις...πιο καλα θα πηγαινε το αλλο του Ρουβα και σε θελω σαν τρελος σε γυρευω κλπ,δεν ακουω και πολλα ελληνικα δεν θυμαμαι τον ακριβη τιτλο....παρα αυτο που θα πει :unsure: ...

Συμφωνω οτι θα ηταν πολυ ενδιαφερον να πηγαινανε ολες οι χωρες με τραγουδια στην γλωσσα τους....θα ειχε και γελιο χα χα!!!

:kiss: :kiss: Σοφακι ελπιχω να εισαι καλα!Να μας πεις νεα για το τελικο....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αύριο γιατί όχι;;; 2 νύχτες δεν τους φτάνουν;; 😜
    • Στον μικρο δεν είχα πάνες αγκαλιάς τώρα θα παρω κάνα δυο μην φανταστείς. Από πράγματα δεν με έχει ρωτήσει κάνεις αν χρειάζομαι κάτι και δεν θέλω να πω και από μόνη μου γιατί γενικά από υποσχέσεις πολλά είχαν ειπωθεί στην αρχή και τώρα όλοι έχουν κάνει πίσω.   Από ρούχα έχω από την φίλη μου και από τον γιο μου δεν παίρνω αλλά μόνο ότι χρειαστεί εν καιρώ.  Ρούχα για έξοδο από το μαιευτήριο θέλω να πάρω κάτι καινούργιο να το κρατήσω κιόλας όπως έχω και του γιου μου και να πάρω και ένα λεπτό κουβερτάκι για να την βγάλω από το μαιευτήριο γιατί από τον γιο μου έχω 2 μπλε χοντρά.  Κορίτσια έχετε σκεφτεί όνομα για τα μωρά σας?  
    • Πάντως πιστεύω το παιδί θα προσαρμοστεί, πολύ θα ήθελα να πάω κάπου χωρίς τα παιδιά αλλά εμείς πάμε παντού πακέτο! Δες αντοχές των παππουδογιαγιαγιαδων, απομάκρυνε επικίνδυνα πράγματα από το χώρο τους πχ γυάλινα, φάρμακα κλπ, δείξε τους ταίσματα, αλλαγματα, αγαπημένα φαγητά σειρά διατροφής και γευμάτων και ενημέρωσε τους για τυχόν αλλεργίες κλπ. 
    • Τέλεια! Άστον,όσο κάτσει, τόσο το καλύτερο!😌 Μπα το βράδυ δεν κοιμήθηκε καθόλου, μόνο γάλα! Είναι πολύ καλή, απλά λόγω του θηλασμού που δεν διακόπηκε ποτέ έχω κανονικη ροή και πίνει πίνει και τα βγάζει μετά!θα στρώσει μου είπαν με τις μέρες!θα μάθει να το διαχειρίζεται! Εγώ είμαι πολύ καλά, αλλά θέλω να γυρίσω σπίτι! Ελπίζω να φύγουμε μεθαύριο!
    • Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Πόσο χαίρομαι που τα καταφέρατε! Θυμάμαι που μιλούσαμε μετά την 3η ετ σου στο θεματακι της εξωσωματικης. Μια χαρούμενη, τελειομηνη κ υγιή εγκυμοσύνη σου εύχομαι!! Να πάνε όλα καλα κ σε λίγους μήνες να αγκαλιάσετε το μωράκι σας
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...