Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Sotiria_94 αν και δεν μου εχουν σπασει τα νερά, αυτο που λες τωρα σιγουρα δεν ειναι τα αμνιακα. Βγαζω και εγω συνεχεια και ειναι και διαφανες και μαλιστα προχθες που πηγα στο γιατρο τον ρωτησα κιολας και μου ειπε πως θα ηταν πολυ περισσότερα και οχι σταγόνες μόνο.  Εγώ από χθες βγάζω και πιο πηκτα λευκα υγρά εκτός από τα διαφανές τα οποία είχα καιρό να βγάλω. Η @Maria98 λογικά θα είναι αγκαλιά με το νινί της !!! Περιμένουμε να μας πει τα νέα της!!
    • Αααα νορμαλ τιμη, περίμενα να ακούσω κάτι τραγικό… αλλά νομίζω οικονομικό ε..;! Πολυ ωραίο, έχει τέλεια χρώματα κιόλας!! Ο φωτογράφος σας πήρε πολλά; Γιατί έχω ακούσει για φωτογράφους διάφορα. Βέβαια παίζει ρόλο αν θα βγάλει μόνο φωτο ή αν θα βγάλει και βίντεο το μυστήριο! Και αν κάνεις και ο τραπέζι μετά αν θα τικ έχεις εκεί! Εγω η αλήθεια είναι θα ήθελα να υπάρχει βίντεο από το μυστήριο αλλά δεν ξέρω τι τιμές πέσουν και φοβάμαι μην μου πέσουν τα μαλλιά με αυτά που ακούω😂
    • @Sotiria_94θα τ ειχες καταλάβει. Ιδρωσες. Το παθαινω κ γω στο γυμναστήριο. Που είναι τ υπόλοιπα κορίτσια σήμερα? Να γεννησε καμία ακόμα?
    • Ειμαι σχεδον σιγουρη οτι ιδρωσα παρα πολυ γιατι ηθελα να κανω αερα στα μπουτια μου. τωρα μετα το μπανιο ξανακοιταξα και δεν ειναι υγρο το εσωρουχο εχω βγαλει μονο μια σταλια λευκο που βγαζω παντα. Αλλα μου μπηκε η ιδεα και φοβηθηκα γιαυτο ρωτησα και εσας και το γιατρο. Ευχαριστω παρα πολυ που μου απαντησατε. ❤️
    • @Sotiria_94κοριτσι μ εμενα τ νερα δ εσπασαν ποτε. Ξεκίνησαν πόνοι κ πήγα μαιευτήριο. Αλλα ξέρω ότι έχουν ροη, μουσκευει τ παντελόνι πχ κανονικα. Οχι μόνο τ εσωρουχο, στη βδομάδα π είμαστε εμείς δηλαδη. Η αδερφή μ τις εσπασαν τ νερα στον ύπνο της όπως αλλαζε πλευρό. Τ καταλαβε σαν να κατουρηθηκε. Χθες μια φίλη μου μ ελεγε οτι όπως έβαζε ένα ταψί στο φούρνο άκουσε ένα κλατς κ τ ενιωσε να τρέχουν.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...