Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημερα σε ολες!! Ευχομαι με το καλο οι ΕΤ στις @melitiniღ και @Sia A. @almira ανοιξες δυναμικα το θεμα!!! Να παρουμε σειρα και οι υπολοιπες!!!  Κοριτσια δεν ξερω τι συμβαινει, ειμαι 20η μερα του κυκλου και τα τεστ ωορρηξιας βγαινουν αρνητικα. Συνηθως ειχα ωορρηξια 16-17η μερα. Εχω φρικαρει γιατι νιωθω θα καθυστερησει η περιοδος. Παντα ερχοταν νταν στην ωρα της (30 μερες). Υποψιαζομαι αν δεν εχω θετικο ξεκιναει 35-40αρης κυκλος plus (μπορει και παραπανω). 🥺
    • Ναι ναι ρωτα και τη γιατρό αφού θα τη δεις που θα τη δεις!  Το φανταζομαι. Εδω εγώ είμαι φουλ συγκρατημένη, πόσω μάλλον όταν υπάρχουν και απώλειες... Να είναι η τυχερή αυτή εύχομαι, να μην το ξαναπεράσεις ποτέ αυτό το πράγμα, και να έρθει επιτέλους το πολυπόθητο!! Σου το χρωστάει! Σε όλες μας βασικά!  Εγώ από συμπτώματα, πέρα από το στήθος που συνεχίζει να με πονάει και έχει ψιλοφουσκωσει, δεν νιώθω τίποτα απολύτως. Μου είπε ο γιατρός να μην ασχολούμαι με συμπτώματα αλλά εγώ εννοειται έχω οργώσει το ίντερνετ και ψάχνω να βρω εμπειριες από άλλες γυναίκες που δεν είχαν συμπτώματα! 
    • @ΜαρίαΔημήτρης μπραβο σας κοριτσι μου και πολυ καλα κανατε, τελικα με καλη προεργασια ολα καλα πανε. @Diwni μου εχεις δικιο δεν ειναι αυτο καθεαυτο το θεμα της επαφης αλλα να νιωσεις κ ομορφα σαν γυναικα. Τελικα μεγαλο κεφαλαιο η εγκυμοσυνη κοριτσια μετα θελει δυναμικο come back σε ολα. Καλα π μου το πατε με τα υγρα ολο κατι βλεπω και ταραζομαι κλασσικα. Εμεις πολλη ανησυχια τωρα π μιλαμε με νυχιαζει ο γιοκας μου. Θα βγουμε την πρωινη μας βολτα με το ακυλο μπας και ηρεμησει. Καλημερουδια σε ολες!!
    • Ουφ καθόλου άσε  στον γιο μου που γέννησα τέλος Οκτωβρίου ήταν ζόρι αλλά κάπως καλύτερα, τώρα δύσκολα πολύ και που είμαστε ακόμα   Εν τω μεταξύ βρε κορίτσια τι νύστα είναι αυτή αυτή τη βδομάδα?κλείνουν τα μάτια μου όλη μέρα!
    • Ναιι είναι κοριτσάκι!! Εν τω μεταξύ ρε κορίτσια πήγαμε το σάββατο να δουμε καρότσια κλπ, μας ρωτάει η πωλήτρια τι είναι το μωρό, της λέμε κοριτσάκι και της βγαίνει αβίαστα ένα "δε πειράζει γερό να ναι" 😂😂 Όχι της λέω το θέλαμε! Χαιρόμαστε για αυτό!! χαχαχαχ Εσύ έχεις αγοράκι αν θυμάμαι καλα?  Καλά για τη ζέστη δε θα σχολιάσω. Όλη μέρα σε ένα ερκον είμαι.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...