Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @ΜαρίαΔημήτρης μπραβο σας κοριτσι μου και πολυ καλα κανατε, τελικα με καλη προεργασια ολα καλα πανε. @Diwni μου εχεις δικιο δεν ειναι αυτο καθεαυτο το θεμα της επαφης αλλα να νιωσεις κ ομορφα σαν γυναικα. Τελικα μεγαλο κεφαλαιο η εγκυμοσυνη κοριτσια μετα θελει δυναμικο come back σε ολα. Καλα π μου το πατε με τα υγρα ολο κατι βλεπω και ταραζομαι κλασσικα. Εμεις πολλη ανησυχια τωρα π μιλαμε με νυχιαζει ο γιοκας μου. Θα βγουμε την πρωινη μας βολτα με το ακυλο μπας και ηρεμησει. Καλημερουδια σε ολες!!
    • Ουφ καθόλου άσε  στον γιο μου που γέννησα τέλος Οκτωβρίου ήταν ζόρι αλλά κάπως καλύτερα, τώρα δύσκολα πολύ και που είμαστε ακόμα   Εν τω μεταξύ βρε κορίτσια τι νύστα είναι αυτή αυτή τη βδομάδα?κλείνουν τα μάτια μου όλη μέρα!
    • Ναιι είναι κοριτσάκι!! Εν τω μεταξύ ρε κορίτσια πήγαμε το σάββατο να δουμε καρότσια κλπ, μας ρωτάει η πωλήτρια τι είναι το μωρό, της λέμε κοριτσάκι και της βγαίνει αβίαστα ένα "δε πειράζει γερό να ναι" 😂😂 Όχι της λέω το θέλαμε! Χαιρόμαστε για αυτό!! χαχαχαχ Εσύ έχεις αγοράκι αν θυμάμαι καλα?  Καλά για τη ζέστη δε θα σχολιάσω. Όλη μέρα σε ένα ερκον είμαι.
    • Καλημέρα κορίτσι μου..!!! Καλημέρα κορίτσι μου @Sia A..!!! Ναι ναι!!! Ημέρα υπερήχου σήμερα..!!! 🤗 Έκανα και αιματολογικές το πρωί, την προγεστερόνη μόνο, ελπίζω να είναι καλή, να είναι οκ και ο υπέρηχος το μεσημέρι και να προχωρήσουμε στην ετ από βδομάδα. Και εγώ αγάπη μόνο cyclacur παίρνω προς το παρόν αλλά δεν έχω πρόβλημα με τα εντερικά, ούτε την προηγούμενη φορά είχα από ότι θυμάμαι.. εγώ σε αντίθεση με εσένα έχω φουσκώματα και πρήξιμο στα άκρα, χέρια κυρίως, δάχτυλα το πρωί.  Θα σας στείλω τα νέα μου κορίτσια το απόγευμα όταν με το καλό πάω σπίτι. 🙃😉
    • Μακάρι κορίτσι μου να γεμίζουμε με θετικά τεστάκια!!! Εγώ κρατάω μικρό καλάθι με αυτά που έχουμε περάσει, ΄΄οχι απαισιοδοξία αλλά μέχρι να κρατήσω ένα υγιές μωρό υπάρχει ένα σφίξιμο 🥴 Θα ρωτήσω τη γιατρό σμρ, σε ευχαριστώ 😊 Εσύ πως είσαι από συμπτώματα? @pennaki Την βρήκες την ωορρηξία κορίτσι μου?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...