Μετάβαση σε περιεχόμενο

2 αποβολές και φοβάμαι μη συμβεί και 3η!

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλους! Είμαι καινούρια εδώ και πραγματικά ψάχνω άτομα που να μπορούν να βοηθήσουν.  Έχω στο ιστορικό μου 2 αποβολές που πραγματικά δεν μπορώ να αποδεκτώ εύκολα..ούτε να κατανοήσω..

Η ιστορία μας ξεκίνησε πέρσι τον Αύγουστο όπου έμεινα πρώτη φορά έγκυος, αλλά απέβαλα στην 7η εβδομάδα. Κάναμε απόξεση αλλά εδώ είναι το πρόβλημα.. λόγω του ότι η αιματολόγος μου βρήκε αντιφωσφολιδικό σύνδρομο και έκανα αντιπηκτική περ΄ίμενα 1 μερα, για να κάνω απόξεση. Ενώ περίμενα 1μιση μήνα, μεσα σε αγωνία και λύπη, μου είπαν οτι το εμβρυικό υλικό δεν ήταν αρκετό ώστε να αντλήσουν αποτέλεσμα.  Τη δεύτερη εγκυμοσύνη την είχα αρχες Ιανουαρίου και μέσα απο αγχη αλλά μεγάλη ελ΄π΄ίδα ότι θα τα καταφέρουμε, δυστυχως ξανα αποβολή τον Μάρτη που μας πέρασε. Εκεί εχασα φυσικά τη γη κατω απο τα ποδια μου, πήγα ξανα σε άλλον αιματολόγο (εφόσον έως τότε πίστευα ότι απέβαλα από το αντιφωσφολιδικό σύνδρομο) εκείνος με ενημέρωσε ότι δεν έχω! και πιστεύω η δική του διάγνωση είναι η σωστή.. Ωστόσο καθ όλη τη 2η εγκυμοσύνη εγώ έπαιρνα salospir και clexane! Στη 2 απόξεση ειπαμε να το στειλουμε το εμβρυο για μοριακο καρυτοτυπο ωστόσο μας καλεί ο γενετιστής και μας λέει οτι το παιδί θα είχε σύνδρομο ντάουν και ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε μοριακό καθώς εδειξε ο συμβατικος καρυοτυπος, είμαι νέα, πιάνω ευκολα και σημειωτέον είχαμε κάνει συμβατικό καρυτότυπο ζεύγους που βγήκε μια χαρά και για τους 2 μας, επίσης ανέφερε ότι κατα πάσα πιθανοτητα δεν θα εδειχνε κατι ο μοριακος..και η αληθεια ειναι οτι τον ακουσαμε καθως είχε καθε λογο να μασ παρει και χρηματα (ακριβη εξεταση). ΘΕΛΩ τη Βοηθεια σασ, πιστευετε οτι επρεπε με 2 αποβολες να καναμε και μοριακο; ή να τα θεωρήσω τυχαία γεγονότα, όπως μας είπαν..Ενω στην αρχη καθησυχαστηκα μετα ανησυχησα μηπως επρεπε..μηπως απο το ιδιο απεβαλα και την πρωτη φορα.. δυσκολευομαι να πιστεψω στο ποσο τυχαια ήταν.. ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..

Δημοσίευση

@sisi93 Καλώς ήρθες!Είναι απόλυτα φυσιολογικά τα συναισθήματά σου. Είναι δύσκολο να αποδεχτείς ένα τέτοιο γεγονός.Είναι σαν να σ παίρνουν το όνειρο σου μέσα απο τα χέρια σου.Χρειαζεσαι χρόνο να επουλωθει η πληγή αυτή χωρίς να σημαίνει ότι θα το ξεχάσεις ποτέ. 

Κάνε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις που θα σ προτείνουν οι γιατροί να ξέρεις ότι έχεις κάνει ότι περνάει από το χέρι σου να μηδενίσεις τις πιθανότητες να ξανασυμβεί κι όταν νιώσεις έτοιμη ξαναπροσπαθηστε. Η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσι μου 33 είμαι με τον προηγουμενο γυναικολόγο που είχα κάναμε  πληρη ορμονολογικό έλεγχο και εγώ και ο συντροφός μου όλα καλά όπως επίσης και με το σπερμοδιαγραμμα ήταν όλα καλά και κυστική ινωση που καναμε βγηκε αρνητική τα ναδρογόνα μου ήταν σε φυσιολογικες τιμές η LH μονο ήταν αρκετά αυξημένη.. γενικα εχω καθε μήνα περίοδο με καποιες μικρες διακυμάνσεις 28-35 μερες κατα μεσο όρο.. εχω κάνει και 40αρη και 50αρη κυκλο αλλα αυτό πολυ σπάνια δεν είναι κάτι συνηθες θέλω να πω.. απο εξετάσεις το μόνο που δεν εχω κάνει ειναι σαλπιγγογραφία, ΑΜΗ, και μια ngs νομιζω λεγεται για το μακροβιωμα της μητρας.. 
    • Ρε συυυυυ, τι τέλειος στολισμός, πάρα πολύ όμορφο!! Εγώ ψάχνω θέμα και δεν βρίσκω, δεν μπορώ να διαλέξω βασικά. Πόσο σου πήγε όλο αυτο; Γιατί φοβάμαι ότι θα δώσουμε νεφρό γιατί και εγώ κάπως έτσι το φαντάζομαι. Επίσης τι γλυκακια είχες;  Εμάς στην βάφτιση πρώτα ο θεός θα είναι 16 μηνών, αλλά αν δω να πάνε να φιλήσουν χέρι, θα τους τα κόψω από την ρίζα😂😂 περαστικά σας! 
    • @Elenaki12 ειχατε και εσεις την περιπετεια σας, με το καλο γυρισατε σπιτακι σας ευχομαι αποδω και στο εξης να στρωσουν ολα και να προσαρμοστειτε με το μωρακι σας. Καλη δυναμη να εχεις, νομιζω στη θεση σου θα καλουσα για λιγες μερες μια μαια οπως εκανε μια φιλη και τη βοηθησε πολυ. @ΜαρίαΔημήτρης εισαι σε μια εντονη pre-birth αγωνια που ειναι απολυτα φυσιολογικο κι ετσι ανεβαζεις παλμους και πιεση, αλλα μπορεις να το ελεγξεις κανοντας ομορφες σκεψεις και εικονες. Το καλυτερο κανεις που της μιλας απο πολλες αποψεις γιατι σε ακουει. Βεβαια επειδη ειναι και μια κυρια, θα την παρει μονη της την αποφαση εξοδου γιατι αποτι φαινεται εχει βολευτει. Να κανετε και μια βολτιτσα σημερα, να φας και κατι ωραιο και να περασει ομορφα η μερα σου. Ολα θα πανε καλα κοριτσακια μου και με λιγη προσευχουλα θα φτασουμε στον τερματισμο. 
    • Καλημερα!!! Ποσο είσαι κορίτσι μου; ίσως λόγο ηλικίας δεν σου έβαλε να ψαχτείς παραπάνω και σου δίνει χρόνο. Εγώ που είμαι 38μισο έχω κάνει ένα κάρο εξετάσεις προληπτικά... αφού ο άντρας μου μου λέει φτάνει μην κάνεις άλλες...🤪 Όσον αφορά το ΣΠΩ εμένα μου το ανεφερε ενδοκρινολόγος βάση των εξετάσεων μου λίγο αυξημένα ανδρογόνα πως θα μπορούσα να έχω ΣΠΩ λέω δεν μου έχει πει κάτι τέτοιο γυναικολόγος γιατί και κυκλο έχω σταθερό 25-27 ημερων και δεν έχω εικόνα πολυκυστικων ωοθηκών. Τότε μου λέει δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Για να γίνει διάγνωση ΣΠΩ είναι ένας συνδυασμός εικόνας ωοθηκών, ακανονιστων κύκλων/απουσία ωορηξιας και εξετάσεων. Οπότε πιθανώς να έχεις ήπια μορφή. Ανέφερες πως θα κάνεις και σαλπιγγογραφια σημαντικό και αυτό για να δεις ότι και από εκεί είναι όλα καλά. Και επίσης και σπερμοδιαγραμμα οπωσδήποτε να κάνετε αν δεν έχετε κάνει.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...