Μετάβαση σε περιεχόμενο

Επιλογή κέντρου για προσπάθεια εγκυμοσύνης στα 43

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Λογικό κορίτσι μου να σε πειράζουν όλα αφού δεν ήρθε το αποτέλεσμα που περιμένες.... Κ όντως είναι πιο πολλά τα ωάρια από αυτά που φαίνονται στον υπέρηχο. Επειδή θυμάμαι ότι σου είχε αρέσει κ κάποιος άλλος καλό θα είναι να πάρεις κ άλλη γνώμη πριν ξεκινήσετε ξανά, δεν σε δεσμεύει τπτ στον ίδιο γιατρό 😊 

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!!! Εύχομαι κ εσύ σύντομα να τα καταφέρετε!!! Θέλει υπομονή κ πίστη 🥰

Ναι έχω επιλογες , χρόνο δεν θέλω να χάνω!! Θέλω να τα καταφέρουμε άμεσα κουράστηκα 2 χρόνια τώρα...

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Ναι έχω επιλογες , χρόνο δεν θέλω να χάνω!! Θέλω να τα καταφέρουμε άμεσα κουράστηκα 2 χρόνια τώρα...

Μια χαρά αφού έχεις εναλλακτικές ολά θα γίνουν αρκεί να βρεις το σωστό γιατρό 😊 Είσαι κ πιο μικρή εσύ είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρετε αρκει να μην τα παρατήσετε 🥰 Καλό Πάσχα να έχεις κορίτσι μου!!!

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Μια χαρά αφού έχεις εναλλακτικές ολά θα γίνουν αρκεί να βρεις το σωστό γιατρό 😊 Είσαι κ πιο μικρή εσύ είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρετε αρκει να μην τα παρατήσετε 🥰 Καλό Πάσχα να έχεις κορίτσι μου!!!

Μακάρι Παναγία μου🙏

Καλό Πάσχα κορίτσι μου ❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Είμαι Θεσσαλονίκη!

1100 πήρε η κλινική και 80 ο αναισθησιολογος!

1500 ο γιατρός μόνο για την ωοληψια  και τίποτε αλλοκαι 60 ευρώ σε κάθε επίσκεψη περιπου 5-6 επισκέψεις!

Μετά κάναμε βιοψία των 2 βλαστοκυστεων που δεν ήταν υγιής ! Αν είχαμε έμβρυο ι γιατρός ήθελε 850 για την εμβρυομεταφορα και 500 η κλινική !

Δεν ξέρω απλα είμαι μπερδεμένη εάν θέλω να συνεχίσω με τον ίδιο ή να πάω αλλού ..

Πω έχω πάθει σοκ... Πριν τρία χρόνια έδωσα 350 για προγραμματισμό-προκαταβολη-1500 στην ωοληψια και κάπου 1000 στη μεταφορά. Εκτός ήταν τα αιματολογικά, τα τεστ κοβιντ κι αργότερα η κατάψυξη (τον πρώτο χρόνο δωρεάν). Φυσικά χώρια τα φάρμακα. Σίγουρα 1000 σχεδόν ακρίβυνε η διαδικασία.

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Ναι και εγώ το θεώρησα  απαράδεκτο !

Και επειδή δεν είχα και το αποτέλεσμα που ήθελα ή που έπρεπε ή αυτό που ήλπιζα περίμενα τώρα όλα μου την έχουν χαλάσει !!! Απλά όταν βλέπαμε υπέρηχο 14 και βγάλαμε 7 κάπου έχασα την εμπιστοσύνη, πάντα ακούω από αυτά που βλέπουν βγάζουν περισσότερα όχι τα μισά..

Συγχαρητήρια κιόλας κορίτσι μου γλυκό, εύχομαι να κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου τα μικρά σου βλαστοκυστακια🩷🩷 με το καλό🩷

Συγνώμη που επεμβαίνω ,στο διαβαλκανικό μου είχαν στείλει το πακέτο προσφοράς και ότι είχαμε συνεννοηθεί με τον γιατρό . Δυστυχώς δεν θυμάμαι γτ τελικά πριν ξεκινήσω ήρθε το θαύμα μου. Εσένα δε σου στείλανε γραπτός τις προσφορές κτλ . Φυσικά εγώ τα ήθελα για να πάρω την έγκριση απ' την ασφάλεια μου (στο εξωτερικό μας καλύπτουν το 70%) οπότε το ζήτησα. Αλλά γενικά έχω μάθει γραπτά τα θέλω πλέον . 

Επίσης την δεύτερη φορά που έκανα εξωσωματική στη Γερμανία ένιωθα να έκανε είχα φουλ υγρα και όπως είπες από τα 14 που έβλεπε μου πήρε μόλις 5!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Συγνώμη που επεμβαίνω ,στο διαβαλκανικό μου είχαν στείλει το πακέτο προσφοράς και ότι είχαμε συνεννοηθεί με τον γιατρό . Δυστυχώς δεν θυμάμαι γτ τελικά πριν ξεκινήσω ήρθε το θαύμα μου. Εσένα δε σου στείλανε γραπτός τις προσφορές κτλ . Φυσικά εγώ τα ήθελα για να πάρω την έγκριση απ' την ασφάλεια μου (στο εξωτερικό μας καλύπτουν το 70%) οπότε το ζήτησα. Αλλά γενικά έχω μάθει γραπτά τα θέλω πλέον . 

Επίσης την δεύτερη φορά που έκανα εξωσωματική στη Γερμανία ένιωθα να έκανε είχα φουλ υγρα και όπως είπες από τα 14 που έβλεπε μου πήρε μόλις 5!!! 

Τα είχα όλα γραπτώς! Θεώρησα ότι αυτες είναι φυσιολογικές τιμές, δεν έχω κάποιον στον κύκλο μου που να έχει κάνει ή σε άλλο κέντρο ή με άλλο γιατρό και τώρα άκουσα 600 η ωοληψια άντι για 1500 που εδώσα εγώ και μου φάνηκε τεράστια διαφορά.. θεώρησα ότι έτσι πάνε οι τιμές !!!

Αυτό γτ συνέβη σε εσένα ? Έσκασαν και δεν τα πρόλαβαν ?

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Πω έχω πάθει σοκ... Πριν τρία χρόνια έδωσα 350 για προγραμματισμό-προκαταβολη-1500 στην ωοληψια και κάπου 1000 στη μεταφορά. Εκτός ήταν τα αιματολογικά, τα τεστ κοβιντ κι αργότερα η κατάψυξη (τον πρώτο χρόνο δωρεάν). Φυσικά χώρια τα φάρμακα. Σίγουρα 1000 σχεδόν ακρίβυνε η διαδικασία.

Παρακριβυνε αυτό βλέπω !!!

Και δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα πάντα !!!

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Επειδή μέχρι την ωοληψια φτάσαμε,μου έκανε εντύπωση που ι δικός περνάει σχεοδον τα τριπλάσια !!

Εμένα ο δικός μου μόνο Για την ωοληψια πήρε 1500 + οι υπέρηχοι !

Κοίτα εγώ όπως σου είπα έχω γιατρό τον κ. Χρήστο Παππά.. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από το γιατρό μου. 

Την ημέρα που ήταν να μου κάνει την ωοληψία έλειπε σε ταξίδι στο εξωτερικό οπότε και με ανέλαβε ένας συνάδελφος του όπως μου είπε και είχαμε συμφωνήσει. Όταν τελείωσε η ωοληψία πλήρωσα στην κλινική 1100 ευρώ και 80 μου ζήτησαν για τον αναισθησιολόγο. Στο γιατρό δεν είχα δώσει τπτ εκείνη την ημέρα γιατί δεν γνώρισα ότι θα πρέπει να τον πληρώσω εξτρά. Εγώ είχα την εντύπωση ότι μέσα στα χρήματα αυτά είναι και η αμοιβή του γιατρού φαντάσου... 

Εντωμεταξύ πήγα για εξωσωματική στα τυφλά, δεν είχα ιδέα ούτε για το τι θα πληρώσω, ούτε τπτ.. δεν με ενημέρωσε κανένας, ούτε καν ο γιατρός μου είπε τι θέλει. Βέβαια δεν ρώτησα κι εγώ γιατί ότι και να μου έλεγαν θα το πλήρωνα αφού είχα μπει στο χορό. Αλλά θέλω να σου πω ότι δεν μου έδωσε κανείς τιμές, ούτε το κέντρο, ούτε ο γιατρός. 

Παρόλα αυτά εκείνη την ημέρα έδωσα 1180 ευρώ και έφυγα.

Όταν πήγα για την εμβρυομεταφορά και πήγα να πληρώσω το κέντρο μου είπε 1300.. τα πλήρωσα και νόμισα ότι είχα καθαρίσει με το χρηματικό.. αμ δε.. κούνια που σε κούναγε.. μέσα εννοείται στις τιμές αυτές δεν ήταν οι αμοιβές των γιατρών. Εγώ νόμιζα ότι από τη στιγμή που συνεργάζονται με το κέντρο, πληρώνεις για όλα το κέντρο.  Όχι όμως.

Τελικά όταν ήταν να φύγουμε και μας φώναξε ο γιατρός στο γραφείο του για να μας πει τι να κάνουμε και τι να προσέξουμε από δω και πέρα, μας είπε ότι δεν τον πληρώσαμε. Και του λέω μα πως, αφού έδωσα 1300 στο ταμείο.. όχι μου λέει αυτό είναι η αμοιβή του κέντρου και η κρυοσυντήρηση, εμένα μου χρωστάς 600 για την ωοληψία και 1000 για την εμβρυομεταφορά. Σύνολο μου λέει 1600 γιατί το συνάδελφο την προηγούμενη φορά δεν τον πλήρωσες, οπότε αναγκάστηκα να τον πληρώσω εγώ. Λέω γιατρέ δεν το γνώριζα, δεν μου το είχατε πει αυτό, ούτε ότι εσείς πληρώνεστε στο χέρι και όχι από το κέντρο. Τεσπα το θέμα είναι ότι χοντρικά μου έφυγαν 4 χιλιάρικα. Από τον ΕΟΠΥΥ πήρα πίσω 350€. 

Ο συνάδελφος στον οποίο με είχε παραπέμψει ο γιατρός μου ήταν εν τέλη ο κ. Γκουτζιούλης γι'αυτό και θεώρησα ότι αυτός παίρνει 600 ευρώ για την ωοληψία. Ο δικός μου δεν ξέρω πόσα παίρνει ή πόσα θα μου ζητούσε. Πάντως καλύτερα έτσι γιατί εγώ από τον κ. Γκουτζιούλη βγήκα κερδισμένη θεωρώ. Κατάφερε και μου πήρε 23 ωάρια & δεν είχα καθόλου αίμα μετά την όλη διαδικασία. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι από δω και πέρα σε κάθε επόμενη εμβρυομεταφορά ο γιατρό θα μου παίρνει 1000€ και η κλινική 550€. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Κοίτα εγώ όπως σου είπα έχω γιατρό τον κ. Χρήστο Παππά.. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από το γιατρό μου. 

Την ημέρα που ήταν να μου κάνει την ωοληψία έλειπε σε ταξίδι στο εξωτερικό οπότε και με ανέλαβε ένας συνάδελφος του όπως μου είπε και είχαμε συμφωνήσει. Όταν τελείωσε η ωοληψία πλήρωσα στην κλινική 1100 ευρώ και 80 μου ζήτησαν για τον αναισθησιολόγο. Στο γιατρό δεν είχα δώσει τπτ εκείνη την ημέρα γιατί δεν γνώρισα ότι θα πρέπει να τον πληρώσω εξτρά. Εγώ είχα την εντύπωση ότι μέσα στα χρήματα αυτά είναι και η αμοιβή του γιατρού φαντάσου... 

Εντωμεταξύ πήγα για εξωσωματική στα τυφλά, δεν είχα ιδέα ούτε για το τι θα πληρώσω, ούτε τπτ.. δεν με ενημέρωσε κανένας, ούτε καν ο γιατρός μου είπε τι θέλει. Βέβαια δεν ρώτησα κι εγώ γιατί ότι και να μου έλεγαν θα το πλήρωνα αφού είχα μπει στο χορό. Αλλά θέλω να σου πω ότι δεν μου έδωσε κανείς τιμές, ούτε το κέντρο, ούτε ο γιατρός. 

Παρόλα αυτά εκείνη την ημέρα έδωσα 1180 ευρώ και έφυγα.

Όταν πήγα για την εμβρυομεταφορά και πήγα να πληρώσω το κέντρο μου είπε 1300.. τα πλήρωσα και νόμισα ότι είχα καθαρίσει με το χρηματικό.. αμ δε.. κούνια που σε κούναγε.. μέσα εννοείται στις τιμές αυτές δεν ήταν οι αμοιβές των γιατρών. Εγώ νόμιζα ότι από τη στιγμή που συνεργάζονται με το κέντρο, πληρώνεις για όλα το κέντρο.  Όχι όμως.

Τελικά όταν ήταν να φύγουμε και μας φώναξε ο γιατρός στο γραφείο του για να μας πει τι να κάνουμε και τι να προσέξουμε από δω και πέρα, μας είπε ότι δεν τον πληρώσαμε. Και του λέω μα πως, αφού έδωσα 1300 στο ταμείο.. όχι μου λέει αυτό είναι η αμοιβή του κέντρου και η κρυοσυντήρηση, εμένα μου χρωστάς 600 για την ωοληψία και 1000 για την εμβρυομεταφορά. Σύνολο μου λέει 1600 γιατί το συνάδελφο την προηγούμενη φορά δεν τον πλήρωσες, οπότε αναγκάστηκα να τον πληρώσω εγώ. Λέω γιατρέ δεν το γνώριζα, δεν μου το είχατε πει αυτό, ούτε ότι εσείς πληρώνεστε στο χέρι και όχι από το κέντρο. Τεσπα το θέμα είναι ότι χοντρικά μου έφυγαν 4 χιλιάρικα. Από τον ΕΟΠΥΥ πήρα πίσω 350€. 

Ο συνάδελφος στον οποίο με είχε παραπέμψει ο γιατρός μου ήταν εν τέλη ο κ. Γκουτζιούλης γι'αυτό και θεώρησα ότι αυτός παίρνει 600 ευρώ για την ωοληψία. Ο δικός μου δεν ξέρω πόσα παίρνει ή πόσα θα μου ζητούσε. Πάντως καλύτερα έτσι γιατί εγώ από τον κ. Γκουτζιούλη βγήκα κερδισμένη θεωρώ. Κατάφερε και μου πήρε 23 ωάρια & δεν είχα καθόλου αίμα μετά την όλη διαδικασία. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι από δω και πέρα σε κάθε επόμενη εμβρυομεταφορά ο γιατρό θα μου παίρνει 1000€ και η κλινική 550€. 

Παρα πολλά!!!! Να ζητάτε έκπτωση κορίτσια! Εμένα στο embryolab μου είχαν κάνει! Άκου εκεί ο γιατρός στο χέρι! Απόδειξη και δόσεις κανονικά γίνεται. Μπράβο για τα ωάρια, πρώτα ο Θεός δεν θα χρειαστείς άλλη ωοληψια.

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Τα είχα όλα γραπτώς! Θεώρησα ότι αυτες είναι φυσιολογικές τιμές, δεν έχω κάποιον στον κύκλο μου που να έχει κάνει ή σε άλλο κέντρο ή με άλλο γιατρό και τώρα άκουσα 600 η ωοληψια άντι για 1500 που εδώσα εγώ και μου φάνηκε τεράστια διαφορά.. θεώρησα ότι έτσι πάνε οι τιμές !!!

Αυτό γτ συνέβη σε εσένα ? Έσκασαν και δεν τα πρόλαβαν ?

Εδώ μέσα θα μάθεις πάρα πολλά .. στο πρώτο μου παιδάκι με πήγε τότε η γυναικολόγος κατευθείαν σε κλομιφεν χωρίς εξετάσεις δικές μου χωρίς εξετάσεις του άντρα μου . Και εδώ τα κορίτσια αναρωτιόταν και με ενημέρωσαν πως γίνεται. 

Στο άλλο θέμα παρόλο πού έπαιρνα ανταγωνιστές έχουμε και άλλο κακό στην Γερμανία (το οποίο ενημερώθηκα από εδώ ότι δεν πάει έτσι) μα πηγαίνουν συγκεκριμένες ημέρες για ωοληψια όπως και έμβρυο μεταφοράς! Δευτέρα Τετάρτη και Παρασκευή τη. Πρώτη φορά έκανα έμβρυο μεταφορά με 2 ημερών έμβρυα. 

Την δεύτερη φορά έκανα ωοληψια Δευτέρα και εγώ τα ένιωθα από Σάββατο να σκάνε...πόνο υγρά ,  Τηλ γιατρού δεν είχαμε ,μόνο του κέντρου που ήταν κλειστό.  Τελευταίος υπέρηχος είχε γίνει Τετάρτη! Είχα κάνει βασικά μόλις 2 υπερήχους! Με είχαν δεδομένη καθώς την πρώτη φορά ενταποκριθηκα σε όλα πολύ καλά. Η δεύτερη φορά κυριολεκτικά ήταν σα να με μουτζωσε κάποιος .. όλα λάθος.. 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Παρα πολλά!!!! Να ζητάτε έκπτωση κορίτσια! Εμένα στο embryolab μου είχαν κάνει! Άκου εκεί ο γιατρός στο χέρι! Απόδειξη και δόσεις κανονικά γίνεται. Μπράβο για τα ωάρια, πρώτα ο Θεός δεν θα χρειαστείς άλλη ωοληψια.

Πολλά-λίγα, σημασία έχει ότι αυτά έδωσα. Δικό μου λάθος που δεν ρώτησα τιμές να ξέρω τι γίνεται και πως λειτουργεί. Θεώρησα ότι θα μου εξηγήσει ο γιατρός.  Αλλά εκείνος ούτε για την αμοιβή του μου είπε, όχι να μου πει και για το κέντρο.. 😅

Τεσπα! τώρα τα έδωσα, τελείωσε. Σημασία για μένα έχει το από δω και πέρα. Βλέπω ότι ο γιατρός ακολουθεί μία γραμμή και αν δεν του πεις τι θέλεις δεν σε ρωτάει, προχωράει όπως κρίνει ο ίδιος. Την πρώτη φορά, δεν ήξερα κι όλας, τον ακολούθησα τυφλά.. τώρα όχι.. λέω τη γνώμη μου και το τι θέλω και προχωράμε. Όσο για τα χρήματα άλλη πονεμένη ιστορία.. δεν ξέρω αν κάνουν διευκολύνσεις ή εκπτώσεις στο Διαβαλκανικό. Παίζει να είναι από τις πιο ακριβές κλινικές. 

Δόξα τω Θεώ άλλη ωοληψία όντως δεν χρειάζεται.. ήταν αρκετά τα ωράρια και αρκετές οι βλαστοκύστες 5ημερών που έχω.. και όλα πολύ καλής ποιότητας. Σημασία βέβαια έχει το εσωτερικό τους και όχι το εξωτερικό τους, γιατί η πρώτη βλαστοκύστη που έβαλα μου έδωσε την πρώτη μου εγκυμοσύνη βέβαια, αλλά παλίνδομη δυστυχώς. Οπότε προχωράμε....

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Εδώ μέσα θα μάθεις πάρα πολλά .. στο πρώτο μου παιδάκι με πήγε τότε η γυναικολόγος κατευθείαν σε κλομιφεν χωρίς εξετάσεις δικές μου χωρίς εξετάσεις του άντρα μου . Και εδώ τα κορίτσια αναρωτιόταν και με ενημέρωσαν πως γίνεται. 

Στο άλλο θέμα παρόλο πού έπαιρνα ανταγωνιστές έχουμε και άλλο κακό στην Γερμανία (το οποίο ενημερώθηκα από εδώ ότι δεν πάει έτσι) μα πηγαίνουν συγκεκριμένες ημέρες για ωοληψια όπως και έμβρυο μεταφοράς! Δευτέρα Τετάρτη και Παρασκευή τη. Πρώτη φορά έκανα έμβρυο μεταφορά με 2 ημερών έμβρυα. 

Την δεύτερη φορά έκανα ωοληψια Δευτέρα και εγώ τα ένιωθα από Σάββατο να σκάνε...πόνο υγρά ,  Τηλ γιατρού δεν είχαμε ,μόνο του κέντρου που ήταν κλειστό.  Τελευταίος υπέρηχος είχε γίνει Τετάρτη! Είχα κάνει βασικά μόλις 2 υπερήχους! Με είχαν δεδομένη καθώς την πρώτη φορά ενταποκριθηκα σε όλα πολύ καλά. Η δεύτερη φορά κυριολεκτικά ήταν σα να με μουτζωσε κάποιος .. όλα λάθος.. 

Πω πω κορίτσι μου λυπάμαι, τι πέρασες και εσύ..

Πφφφ τι να πω πρέπει όντως να ψαχνομαστε εμείς καλύτερα και να είμαστε ετοιμόλογες... Δίνουμε τόσα χρήματα για να ρισκάρουν και να πούνε απλά κρίμα δεν πέτυχε την άλλη φορά θα πάμε καλύτερα..χωρίς να σου δίνει κάνεις εγγύηση ότι όλα θα πάνε καλά !!

Δημοσίευση

Πωπω κορίτσια, παρά πολλά χρηματα τα κέντρα στη Θεσσαλονίκη!! 1100 ευρώ μόνο το κέντρο για ετ, είναι παράλογο! Πώς το δικαιολογουν; Δεν γινεται καν χρηση χειρουργειου! Στην Αθηνα, στο Ιασω πχ κανει 470 ευρω η ετ. Και ο,τι πάρει ο γυναικολόγος. Ο δικος μου 500 ευρώ έπαιρνε. Και σε άλλον που είχα ρωτήσει 1000 ευρώ μου είχε πει παλι όλη η ετ, κέντρο + αμοιβή του.

Η ωοληψια 550 για λίγα ωαρια και 850 για περισσότερα, στο Ιασω παλι. Τιμές που θυμάμαι από περισυ, μπορεί να έχουν ανέβει λίγο. Αναισθησιολογο δεν έχω ακούσει πουθενά να πληρώνεις ποτέ, είναι στην τιμή του κέντρου που στον παρέχει. 

Καλά, οι αμοιβές των γιατρών για ωοληψια- παρακολούθηση κυμαίνονται. Ο,τι θέλει ζητάει ο καθένας. Αλλα ρωτώντας, βρίσκεις κάποιον στα πλαίσια του λογικού. Είναι πολλά τα χρήματα, όπως και να χει και πρέπει να ρωτάτε αναλυτικά. Όλες την πρώτη φορά πάμε ψάχνοντας και δεν ξέρουμε πού να πρωτοδωσουμε...

@melitiniღ εννοεις οτι πληρωσες και τους δυο γιατρους για την ωοληψια;!

Πολύ καλή η ωοληψια σου παντως! Σιγουρα μεσα σε τοσα εμβρυα θα βρεθούν τα τυχερά να μείνουν! 🍀 ♥ 

Δημοσίευση

@RAM21 έδωσα σύνολο για ωοληψία και εμβρυομεταφορά 1600€. Τα 600€ τα έδωσε ο γιατρός μου στο συνάδελφο του για την ωοληψία που μου έκανε και τα 1000€ ήταν για την εμβρυομεταφορά που μου έκανε ο ίδιος. 

Ναι! δόξα τω Θεώ είχα πολύ καλή ανταπόκριση και καλό αποτέλεσμα. Ελπίζω η δεύτερη προσπάθεια μου να είναι και η τυχερή. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

@RAM21 έδωσα σύνολο για ωοληψία και εμβρυομεταφορά 1600€. Τα 600€ τα έδωσε ο γιατρός μου στο συνάδελφο του για την ωοληψία που μου έκανε και τα 1000€ ήταν για την εμβρυομεταφορά που μου έκανε ο ίδιος. 

Ναι! δόξα τω Θεώ είχα πολύ καλή ανταπόκριση και καλό αποτέλεσμα. Ελπίζω η δεύτερη προσπάθεια μου να είναι και η τυχερή. 

Κατάλαβα. Αμοιβές γιατρών εννοείς... Κοιτα, αρκετά ειναι, όχι όμως εξωφρενικά.

Κι εγω στον δικό μου τελευταία 1200 είχα δώσει αμοιβη για όλα, αλλά είχα κάνει ετ απευθείας. Αν έκανα έναν μήνα μετά με κατεψυγμένα, θα πλήρωνα 500 αμοιβη και 470 το κεντρο. Καθένας βεβαια ζητάει κάτι άλλο...Όχι ότι υπάρχει κανόνας.

Τα κέντρα μου κάνει εντύπωση οτι είναι πανάκριβα εκεί, για κάποιον λόγο...

Τεσπα. Μακάρι να πετυχαινουμε εύκολα και να γλιτώνουμε ταλαιπωρία και χρήμα. Καλή Ανάσταση!!

Δημοσίευση

Δε θα ξεχάσω στο embryolab ήθελαν για φυσικο κύκλο 800 ευρώ. Δεν είχα σκεφτεί το ενδεχόμενο να είναι άδειο το ωοθηλακιο μιας που ημουν πρωτάρα κ τελικά μου πήραν 400 ευρώ για τον αέρα τον κοπανιστο.  Τουλάχιστον στο γενεσις Αθήνα επειδή λένε ότι είναι ακριβά να πω ότι όταν ήταν  άδειο το ωοθηλακιο πλήρωνα 150. Για εμένα που έκανα φυσικούς ήταν σωτήριο.  Και 500 η ωοληψια.  Ο καθένας παίρνει ότι θέλει πραγματικά.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...