Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες,

Είχε καμία, πρόσφατη εμπειρία από φυσιολογικό τοκετό στο "ΜΗΤΕΡΑ";

Μείνατε ευχαριστημένες, πόσο σας κόστησε;

Με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας!!!! ❤️

Δημοσίευση
στις On 3/4/2025 at 10:28 ΠΜ, ο/η Ioanna0030 είπε:

Καλημέρα σε όλες,

Καλημερα κοριτσι μου! Εγω δεν εχω εμπειρια απο φυσιολογικο αλλα γεννησα στο μητερα πριν απο 2 μηνες με καισαρικη! Εχω να σου πω οτι η εμπειρια μου ηταν φανταστικη ολο το προσωπικο ηταν εξαιρετικο απο την στιγμη που εκανα εισαγωγη μεχρι και την στιγμη που βγηκα! Παρα πολυ οργανωμενοι δεν εχω κανενα παραπονο. Τα παρεχουν ολα εγω μια μικρη τσαντα με νυχτικα πηρα. Οι κοπελες στον οροφο με το που τις φωναζες ερχοντουσαν. Άπο οσο ξερω ο φυσιολογικος ειναι 2.5χιλιαρικα 300€ λιγοτερο απο την καισαρικη…αλλα με ενα τηλεφωνο θα σε ενημερωσουν. Με το καλο το μωρακι σου ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η elenitsa2. είπε:

Καλημερα κοριτσι μου! Εγω δεν εχω εμπειρια απο φυσιολογικο αλλα γεννησα στο μητερα πριν απο 2 μηνες με καισαρικη! Εχω να σου πω οτι η εμπειρια μου ηταν φανταστικη ολο το προσωπικο ηταν εξαιρετικο απο την στιγμη που εκανα εισαγωγη μεχρι και την στιγμη που βγηκα! Παρα πολυ οργανωμενοι δεν εχω κανενα παραπονο. Τα παρεχουν ολα εγω μια μικρη τσαντα με νυχτικα πηρα. Οι κοπελες στον οροφο με το που τις φωναζες ερχοντουσαν. Άπο οσο ξερω ο φυσιολογικος ειναι 2.5χιλιαρικα 300€ λιγοτερο απο την καισαρικη…αλλα με ενα τηλεφωνο θα σε ενημερωσουν. Με το καλο το μωρακι σου ❤️

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!
Να σου ζήσει το θαυματάκι σου!!

Δημοσίευση
στις On 3/4/2025 at 10:28 ΠΜ, ο/η Ioanna0030 είπε:

Καλημέρα σε όλες,

Γέννησα στο μητέρα τον πρώτο μου γιο τον Ιούλιο του 2023 με καισαρική και μας βγήκε τότε 2400€ η κλινική. 

Δεν έχω παράπονο από τις μαίες στον όροφο, είχαν πάντα όλη τη καλή διάθεση να βοηθήσουν. 

Συγκεκριμένα δε μου άρεσαν οι χώροι που βάζουν τις έγκυες να περιμένουν το τοκετό... Στενοί χώροι, Χωρίς μπάλες πιλάτες για βοήθεια, χωρίς την επιλογή να μπορείς να σηκωθείς, να περπατήσεις, γενικά να κάνεις ότι θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Για φυσιολογικό τοκετό να είμαι ειλικρινής δε θα το επέλεγα. 

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η peacock είπε:

Γέννησα στο μητέρα τον πρώτο μου γιο τον Ιούλιο του 2023 με καισαρική και μας βγήκε τότε 2400€ η κλινική. 

Δεν έχω παράπονο από τις μαίες στον όροφο, είχαν πάντα όλη τη καλή διάθεση να βοηθήσουν. 

Συγκεκριμένα δε μου άρεσαν οι χώροι που βάζουν τις έγκυες να περιμένουν το τοκετό... Στενοί χώροι, Χωρίς μπάλες πιλάτες για βοήθεια, χωρίς την επιλογή να μπορείς να σηκωθείς, να περπατήσεις, γενικά να κάνεις ότι θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Για φυσιολογικό τοκετό να είμαι ειλικρινής δε θα το επέλεγα. 

Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου!! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...