Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στην καρδιά της Άνοιξης ήρθε ο Απρίλης! Με διπλή μπεμπεδόσκονη Ανάσταση θα φέρει στην ψυχή και θα γεμίσει τις κοιλίτσες με μωράκια υγιή! ❤️🌼✨🌿💕

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Κορίτσια έχει καμία εμπειρία από τεστ εγκυμοσύνης hometest? Ξέρω ότι δείχνουν από 25 μονάδες και πάνω και επίσης δείχνουν κάποιες μέρες αχνά και μπορεί η χοριακη να είναι σε τριψήφιο αριθμό..

Έχω σήμερα αρκετά τραβήγματα χαμηλά..νιώθω αδυναμία κλπ και έκανα ένα τεστ (είχαν περάσει 19 ώρες από το προηγούμενο) και είναι αχνό..πιο αχνό από το χθεσινό..θα με τρελάνουν 

Ας έκανες μια χοριακη για να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης.. τα hometest κάθε μέρα που περνάει σκουραίνουν.. 

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσια μου ευχαριστώ για τις ευχές!!! Αλλά από ότι φαίνεται δεν θα γίνω μαμά διδύμων!!! Μόλις χάσαμε το ένα έχω ασταμάτητη αιμορραγία κ απλά ελπίζουμε να κρατηθεί το άλλο!!! Ξαφνικά πριν καμιά ώρα έγιναν όλα χωρίς πόνο χωρίς τπτ έπεσε μια μάζα στο εσώρουχο κ μόλις γυρίσαμε από τη γιατρό... 

Από τη χαρά ξαφνικά ξαναζώ τον ίδιο εφιάλτη

Συγνώμη αν σας μαυριζω αλλά ήθελα κάπου να το μοιραστώ

Μην ζητάς συγγνώμη κορίτσι μου…εύχομαι να πάνε όλα καλά με το μωράκι σας ❤️ να είσαι αισιόδοξη όσο μπορείς!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσια μου ευχαριστώ για τις ευχές!!! Αλλά από ότι φαίνεται δεν θα γίνω μαμά διδύμων!!! Μόλις χάσαμε το ένα έχω ασταμάτητη αιμορραγία κ απλά ελπίζουμε να κρατηθεί το άλλο!!! Ξαφνικά πριν καμιά ώρα έγιναν όλα χωρίς πόνο χωρίς τπτ έπεσε μια μάζα στο εσώρουχο κ μόλις γυρίσαμε από τη γιατρό... 

Λυπάμαι τόσο πολύ… έστω και εξ αποστάσεως, είμαστε εδώ για σένα. Είμαι σίγουρη πως το άλλο μωράκι θα μεγαλώσει δυνατό και όλα θα πάνε καλά! 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Rena92 είπε:

Λυπάμαι τόσο πολύ… έστω και εξ αποστάσεως, είμαστε εδώ για σένα. Είμαι σίγουρη πως το άλλο μωράκι θα μεγαλώσει δυνατό και όλα θα πάνε καλά! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

@Sia A Δεν υπάρχει κανένας λόγος να απολογείσαι...Λυπάμαι πολύ για ό,τι περνάς και εύχομαι με όλη μου την καρδιά να πάνε όλα καλά με το μωράκι σου.

στις πριν 1 ώρα, ο/η anna_30 είπε:

Μην ζητάς συγγνώμη κορίτσι μου…εύχομαι να πάνε όλα καλά με το μωράκι σας ❤️ να είσαι αισιόδοξη όσο μπορείς!

στις πριν 25 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Sia A εννοείται δ θα ζητας συγνώμη! Που αλλού να τ πεις?? Μακαρι να πάνε όλα καλά με τ αλλο μωράκι. Συνεχίζει τ αιμα?

Σας ευχαριστώ πολύ για τα λόγια κ την υποστήριξη!!!! Είναι πολύ τρομακτικό γτ έχω κανονικά περίοδο αλλά προσπαθώ να ειμαι ήρεμη για το 2ο. Μου έκανε έξτρα ένεση κ ξάπλα τελείως μόνο για τουαλέτα να σηκώνομαι κ μου είπε ότι σιγά σιγά αφού αποβλήθηκε θα πρέπει να ελαττώνεται το αίμα... Θα δω πως θα πάει μέχρι το βράδυ!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ για τα λόγια κ την υποστήριξη!!!! Είναι πολύ τρομακτικό γτ έχω κανονικά περίοδο αλλά προσπαθώ να ειμαι ήρεμη για το 2ο. Μου έκανε έξτρα ένεση κ ξάπλα τελείως μόνο για τουαλέτα να σηκώνομαι κ μου είπε ότι σιγά σιγά αφού αποβλήθηκε θα πρέπει να ελαττώνεται το αίμα... Θα δω πως θα πάει μέχρι το βράδυ!!! 

Κορίτσι μου είναι πολύ συχνη η αιμορραγία 1ου τριμήνου στις δίδυμες κλήσεις. Προσπάθησε όσο μπορείς να ξεκουράζεσαι 

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά κ προσεύχομαι για το 2ο σποράκι να μείνει εκεί που είναι!!!! 

Δημοσίευση

@Sia A 

Κορίτσι μου, φανταζόμαστε όλες πόσο ανακατεμένα είναι τα συναισθήματά σου τώρα. Θέλω μόνο να θυμάσαι πόσο δυνατή είσαι και ότι το μικρό σου θαύμα συνεχίζει να μεγαλώνει μέσα σου!

Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Koριτσι μου δεν υπάρχει λόγος για συγνώμες... Σημασία έχει να γίνεις μανούλα ένα ή δύο δεν έχει και τόσο σημασία για να αποβλήθηκε κάποιος λόγος υπήρχε..  Σου στέλνουμε θετική ενέργεια και ευχές να πάνε όλα καλά στο ένα σπορακι να είναι γερό!!!!  Ακολούθησε τις συμβουλές του γιατρού και προσπαθήσε όσο μπορείς να είσαι ήρεμη. 🙏🙏🙏

Δημοσίευση

Κορίτσια μου Καλησπέρα!!!

Έκανα εξετάσεις θρομβοφιλιας προληπτικά λόγο του ότι έχει πάθει θρόμβωση η μαμά μου.

Όλες οι εξετάσεις βγήκαν καλές και αρνητικές. Εκτός από την μετάλλαξη MTHFR C677T που μου βγήκε θετικο ετερόζυγο. Η ομοκυστεΐνη μου είναι φυσιολογική.

Εχει καμια γνωσεις πανω σε αυτό;; Το εχει καμία;;

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσι μου γλυκό 😟😟😟 πόσο λυπηρό όλο αυτό...μου θυμίζει τις δικές μου αποβολές και τρέμω και για αυτή μου την εγκυμοσύνη! Είναι σαν κάποιος να σου παίρνει την χαρά!!! Εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου το μωράκι σου να κρατηθεί γερό μέσα σου και να το πάρεις αγκαλίτσα σου!🙏

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Κορίτσια μου.... βγήκε το αποτέλεσμα...83,28  το αποτέλεσμα....με 2 ημέρες καθυστέρησης ...νομίζω καλά είναι....τώρα θα δούμε! Τουλάχιστον βγήκε θετική!σαν ψέμα μου φαίνεται !!! 🙏🩷

Τέλεια αγάπη μου μπραβοοοοοο!!! Καλούς διπλασιασμούς!!! Κ γω με 84 ξεκίνησα σε αυτή την εγκυμοσύνη…

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ngsofia είπε:

Έκανα εξετάσεις θρομβοφιλιας προληπτικά λόγο του ότι έχει πάθει θρόμβωση η μαμά μου.

Όλες οι εξετάσεις βγήκαν καλές και αρνητικές. Εκτός από την μετάλλαξη MTHFR C677T που μου βγήκε θετικο ετερόζυγο. Η ομοκυστεΐνη μου είναι φυσιολογική.

Εγώ εγώ το έχω! Αυτό και άλλο ένα. Δεν είναι κάτι σοβαρό εγώ απλά κι εκτός εγκυμοσύνης παίρνω φολικό γιατί δεν αποθηκεύω λόγω των γονιδίων. Αλλά φολικό σε φυσική μορφή, αντίστοιχα όταν μείνεις έγκυος προτείνω να πάρεις αυτό όχι τύπου felicine αλλά τύπου folic acid (εγώ παίρνω της Lamberts). Φυσικά συζητά το και με το γιατρό σου, γιατί εγώ είμαι θετική σε 2 οπότε ίσως γι αυτό χρειάζεται. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Κορίτσια μου.... βγήκε το αποτέλεσμα...83,28  το αποτέλεσμα....με 2 ημέρες καθυστέρησης ...νομίζω καλά είναι....τώρα θα δούμε! Τουλάχιστον βγήκε θετική!σαν ψέμα μου φαίνεται !!! 🙏🩷

Υπέροχα!!! Με το καλό κι ο διπλασιασμός! Ήρθε ρε κορίτσι είδες;;!!! 

@Sia A μου λυπάμαι πολύ, εύχομαι το άλλο το σποράκι να κρατηθεί δυνατά. Στέλνω όλη μου την θετική ενέργεια, όσο μπορείς μείνε ήρεμη 🙏🏼

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Naty_ είπε:

Εγώ εγώ το έχω! Αυτό και άλλο ένα. Δεν είναι κάτι σοβαρό εγώ απλά κι εκτός εγκυμοσύνης παίρνω φολικό γιατί δεν αποθηκεύω λόγω των γονιδίων. Αλλά φολικό σε φυσική μορφή, αντίστοιχα όταν μείνεις έγκυος προτείνω να πάρεις αυτό όχι τύπου felicine αλλά τύπου folic acid (εγώ παίρνω της Lamberts). Φυσικά συζητά το και με το γιατρό σου, γιατί εγώ είμαι θετική σε 2 οπότε ίσως γι αυτό χρειάζεται. 

Μάλιστα κατάλαβα... εμένα τις εξετάσεις θρομβοφιλίας μου τις πρότεινε κ έγραψε γυναικολόγος. Θα δω τι θα μου πει και σκέφτομαι και αν θα πρέπει να δείξω τις εξετάσεις μου και σε αιματολογο.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλούς διπλασιάσμους και όλα να κυλούν τέλεια!!!🙏🥰

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Diwni είπε:

@marinamanoulitsa ποσο χαιρομαι για σενα φαντάζεσαι!! Μπράβο αγάπη μου συγχαρητήρια! Μέσα από την καρδιά μ εύχομαι όλα να οανε καλα μέχρι τελους!

στις πριν 2 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Καλούς διπλασιάσμους και όλα να κυλούν τέλεια!!!🙏🥰

στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Υπέροχα!!! Με το καλό κι ο διπλασιασμός! Ήρθε ρε κορίτσι είδες;;!!! 

@Sia A μου λυπάμαι πολύ, εύχομαι το άλλο το σποράκι να κρατηθεί δυνατά. Στέλνω όλη μου την θετική ενέργεια, όσο μπορείς μείνε ήρεμη 🙏🏼

στις πριν 2 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

@Sia A αχ κρίμα για το ένα 😕 Ας δώσουμε όλη μας τη θετική ενέργεια στο άλλο! Να μεγαλώσει και να γίνει ένα γερό παιδί ❤️

@marinamanoulitsa τέλεια η χοριακή! Θα κάνεις πάλι σε 2 μέρες;

στις πριν 2 ώρες, ο/η annie! είπε:

Τέλεια αγάπη μου μπραβοοοοοο!!! Καλούς διπλασιασμούς!!! Κ γω με 84 ξεκίνησα σε αυτή την εγκυμοσύνη…

Σας ευχαριστώ πολύ όλες μέσα από την καρδιά μου 🩷🩷🩷 ναι θα κάνω Τετάρτη ξανά χοριακή και  αν βγει καλή μετά θα κανονίσω ραντεβού στον γυναικολόγο 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Κορίτσι μου καλησπέρα!! Μην αγχώνεσαι!! Δεν είναι απολύτως τίποτα. Έχουμε ακριβώς την ίδια μετάλλαξη. Εγώ ελέγχω κάθε χρόνο την ομοκυστεΐνη και παίρνω συμπλήρωμα felicine  για 3 μήνες και μετά το σταματάω. Στην εγκυμοσύνη το πήρα από την αρχή και μέχρι να γεννήσω, όπως μου είχε πει η αιματολογος και αντιπηκτικές ενέσεις δεν έκανα καθόλου. Είναι η πιο ήπια μορφή θρομβοφιλιας.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η elbe είπε:

Κορίτσι μου καλησπέρα!! Μην αγχώνεσαι!! Δεν είναι απολύτως τίποτα. Έχουμε ακριβώς την ίδια μετάλλαξη. Εγώ ελέγχω κάθε χρόνο την ομοκυστεΐνη και παίρνω συμπλήρωμα felicine  για 3 μήνες και μετά το σταματάω. Στην εγκυμοσύνη το πήρα από την αρχή και μέχρι να γεννήσω, όπως μου είχε πει η αιματολογος και αντιπηκτικές ενέσεις δεν έκανα καθόλου. Είναι η πιο ήπια μορφή θρομβοφιλιας.

Καλησπέρα και σε κορίτσι μου και ευχαριστώ για την απάντηση σου!! Α μπράβο που δεν χρειάστηκε να κανεις αντιπηκτικές. Ίσως είναι κ ανάλογα στο γιατρό στο τι προτείνει προληπτικά κάποιο προτείνουν και salospir.

Ομοκυστείνη την έλεγξα και είναι φυσιολογική όπως και το Φυλλικό οξύ. Όπως και να χει θα το δω και με τον γιατρό και τι προτείνει σε περίπτωση εγκυμοσύνης.

Δημοσίευση
στις πριν 57 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Καλησπέρα και σε κορίτσι μου και ευχαριστώ για την απάντηση σου!! Α μπράβο που δεν χρειάστηκε να κανεις αντιπηκτικές. Ίσως είναι κ ανάλογα στο γιατρό στο τι προτείνει προληπτικά κάποιο προτείνουν και salospir.

Ομοκυστείνη την έλεγξα και είναι φυσιολογική όπως και το Φυλλικό οξύ. Όπως και να χει θα το δω και με τον γιατρό και τι προτείνει σε περίπτωση εγκυμοσύνης.

Εμένα ούτε σαλοσπιρ μου έδωσε. Ενώ ο αδερφός μου που έχουμε τον ίδιο τύπο παίρνει, γιατί έχει κι άλλα συνοδά θέματα. Με το φυλλικό οξύ θέλει να δεις και τη Β12.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια καλημέρα..δε συμμετέχω πολύ αλλά σας διαβάζω συχνά! Συγχαρητήρια σε όσες τα κατάφεραν αυτόν τον μήνα και κουράγιο μέσα απ την καρδιά μου σε όσες περνάνε δύσκολα.. Θα ήθελα να μοιραστώ κάτι μαζί σας που δεν μπορώ να μοιραστώ με κανέναν και αισθάνομαι να με πνίγει.. Έμαθα την προηγούμενη εβδομάδα για τη 2η εγκυμοσύνη πολύ στενού μου συγγενικου προσώπου κ ούσα κι εγώ στην προσπάθεια, τα συναισθήματά μου με εξέπληξαν.. Όλες αυτές τις μέρες είμαι νευριασμενη και με πιάνουν τα κλάματα,  αισθάνομαι ότι είναι σαν να μην έχω χαρεί καθόλου και ντρέπομαι γι αυτό.. νιώθω ότι δε θέλω καν να αντικρίσω το συγκεκριμένο πρόσωπο γιατί θα προδωθουν θα συναισθήματά μου..και η στενή σχέση που έχουμε το κάνει ακόμα χειρότερο.. Συγγνώμη για το κατεβατό κ που σας ζαλίζω με τον μονόλογο αλλά αισθάνομαι ότι πρέπει να τα βγάλω από μέσα μου και δεν μπορώ να μιλήσω σε κανέναν 
    • @Kateriniooεγω επειδή έχουμε κ μια ωρα κ κατι δρόμο σίγουρα θα βαλω παντελονι με μπλουζα. Σε περίπτωση που θ θελει να θηλάσει τ μωρο. Κάτι ελαφρύ τύπου παντελόνα. Αν ήμουν πιο κοντα θα σκεφτόμουν κ τ φορεμα.
    • Και εγ αυτό. Μονο πιτζάμα. Και λέω έχουμε μέρες. Δεν γίνεται να κυκλοφορώ μόνο με πιτζάμα παντού! Μέχρι και στο σχολείο που παίρνω το μικρό, με κουράζει που ντύνομαι και πρέπει να βάλω ρούχο. 
    • Να ρωτήσω κάτι άσχετο ρε κορίτσια και χαζό. Με τι ρούχα βγήκατε ή θα βγείτε από το μαιευτήριο; Νιώθω ότι θα ήθελα φουστάνι για να μην με πιέζει τίποτα. Το χειμώνα που γέννησα το γιο μου ήταν χοντρά τα φουστάνια και έβαλα ένα. Τώρα Μάιο θα είναι πιο λεπτά και λέω με τα λοχεία κλπ μήπως δεν είναι καλή ιδέα. Τι σκέφτομαι και εγώ ε;;; Έχω τα προβλήματα μου…
    • Μου ειπε αλλα απ οτι ξερω ποναει, ειχες πονο?για ποιο λόγο δηλαδή ειναι μονο η μια διαβατη?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...